Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Νοε 2009

Δημοσιογραφική αμετροέπεια ή υποβολιμαία δημοσίευση ( ! ! ! ) στην «Εν Πειραιεί» ???

Στο φύλλο της βδομαδιάτικης εφημερίδας «Εν Πειραιεί» 17-11-2009, δημοσιεύτηκε άρθρο του «χιουμορίστα δημοσιογράφου» και μέλος της ΕΣΗΕΑ κατά δήλωση του Βαγγέλη Φανίδη, με υπέρτιτλο (Δώστε τα «πιλάφια» στον λαό λέει ο Γιάννης Τσαβαρής).
Στο δε κείμενο βέβαια που ακολουθεί δεν θα μπορούσε να το είχε γράψει ούτε πρωτοετής φοιτητής δημοσιογραφικής σχολής.
Η εμπάθεια του συντάκτη προφανής για τους στρατιωτικούς που φυλάνε χρόνια τώρα Θερμοπύλες για να μπορεί σήμερα ο κ. «δημοσιογράφος» της ΕΣΗΕΑ (μπράβο στην ΕΣΗΕΑ να χαίρεστε τα μέλη σας) να αρθρογραφεί ελεύθερα εναντίον τους αλλά και εναντίον του όποιου υποψηφίου Δημάρχου σπιλώνοντας ολόκληρες τάξεις συνανθρώπων μας με το απαξιωτικό «πιλάφια».
Η μήπως όμως κ. «δημοσιογράφε» ο στόχος ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής???
Σε κάθε περίπτωση ο στόχος σας επετεύχθη, όμως να ξέρετε ότι για μας και τις οικογένειες μας, (κάθε οικογένεια στην Σαλαμίνα έχει κι ένα «πιλάφι») είναι τιμή και δόξα η προσφορά στην πατρίδα με το πενιχρό αντίτιμο που μας αποδίδετε «πιλάφι»
Άξιος ο μισθός σας λοιπόν ή μάλλον το bonus για το δημοσίευμα σας, γιατί μην μας πείτε πως είστε τόσο βλάξ και το δημοσιεύσατε δωρεάν ΔΕΝ θα σας πιστέψει κανείς.
Με κατανόηση για τις οικονομικές σας ανάγκες
«Το πιλάφι»

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/11/09 23:57

    Είναι πολλά τα λεφτά καλέ μου άνθρωπε, στην εποχή μας ποτέ δεν γίνονται λάθη και μάλιστα αυτού του μεγέθους και ιδιαιτέρως από επαγγελματίες. Γίνονται μόνον από επαγγελματίες του είδους. Σου ‘λέει θα τα πάρω, θα ζητήσω και μια συγνώμη ότι τάχαμου λάθος έγινε και καθαρίσαμε. Άντε και πάμε γι’ άλλα, πως νομίζεις ότι βγαίνουν στα έξοδα αυτές οι φυλλάδες??? Από τις διαφημίσεις??? Όχι από τις δυσφημίσεις κλπ κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/09 10:15

    giati exeis dei esy pote se ayto to kolofylo kamia diafimisi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/09 15:18

    TELIKA TI EGINE?THA MAS PEITE EAN EFAGE FILAKI H SALAMINIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/09 17:28

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΆΔΕΣ ΤΩΝ ΑΧΡΉΣΤΩΝ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/09 23:53

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ; Ο ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/11/09 11:45

    to eipe ala den to katalabe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/11/09 22:30

    Aχ καημένοι συμπολίτες μου , πόσα έχουν ακόμα να δούν τα μάτια μας και ν' ακούσουν τ' αυτια μας.Ο ΤΥΠΑΣ είναι απρόβλεπτος επικίνδυνος ραδιούργος και ελεεινός.Την αθλιότητά σου αυτή ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ θα την πληρώσεις πολύ ακριβά.Οι Πιλαφάδες που τυγχάνουν να είναι πολλοί και αξιοπρεπείς ανθρώποι θα σε εξοφλήσουν την ώρα που πρέπει.Μην προσπαθείς με την ανακοίνωσή σου να δικαιολογήσεις τ΄αδικαιολόγητα.Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοί συμπολίτες μας συμπαραστέκονται και είναι δίπλα σου, πιστεύω ακράδαντα ότι πολύ γρήγορα θα σε καταλάβουν και θα αποχωρήσουν από δίπλα σου.Βέβαια σε κάποιους εξοφλάς γραμμάτια, 'οπως και κάποιοι απ΄αυτούς εξοφλόύν σε σένα.Στο άμεσο μέλλον πλέον και εδώ που έφθασαν τα πράγματα θα επανέλθω μ΄επιχειρήματα και ονόματα.Αυτά προς το παρόν Γιάννη ΣΤΥΓΝΕ ΚΙ ΑΙΣΤΑΚΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/11/09 16:37

    O MPILIS TA LEFTA TVN KOYLOYRIVTVN TA PIGE STH SAMO, O DHMARXOS STO ALEPOXVRI, O PIOY O KVTSOS EJOYSIAZEI TOYS PANTES KAI TA PANTA, JYPNISTE PRIN NA EINAI ARGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/11/09 16:31

    Σαν απλός ψηφοφόρος επισκέφτηκα το Γραφείο ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ'' του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη ΤΣΑΒΑΡΗ, προκειμένου να εκθέσω κάποιο προσωπικό μου πρόβλημα. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι για να τον συναντήσω, πέρασα πρώτα από τα γραφεία των δύο Γραμματέων του. Η απορία μου ήταν εμφανής, κάποιοι βέβαια με είχαν προειδοποιήσει. Τελικά αποδείχθηκε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μπολιασμένη μέσα του την ΥΠΕΡΟΨΙΑ και την ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ. Σκεφτείτε, τ'ωρα γίνονται αυτά τα πράγματα, πόσο μάλλον αν γίνει και Δήμαρχος. Ευτυχώς που τα γεγονότα επιβεβαιώνουν του λόγου το αλληθές και είμαι πολύ προβληματισμένος αν τελικά αξίζει τον κόπο να στηρίξω την υποψηφιότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.