Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Νοε 2009

συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας είχε ο ΠΕΡΙΒΟΣ μετά από σχετικό αίτημα τους

Ο Δημαρχος μας δεχτηκε στις 9/11/09 στο Δημαρχειο. Στη συναντηση παραβρεθηκε μετα απο δικο μας αιτημα και ο επιβλεπων μηχανικος της ΓΗΓΕΡΤΟΝ. Απο την συζητηση που ειχαμε προεκυψαν τα παρακατω : α] Το αντλιοστασιο στο Κεντρο Νεοτητας μπορει να μεταφερθει απο την παιδικη χαρα, πισω απο το κεντρικο κτιριο και ηδη γινονται μετρησεις εδαφους. β] Το αντλιοστασιο της ΕΥΔΑΠ ειναι απαραδεκτο σαν οικημα και θα γινει παρεμβαση στην οψη του. Εδω πρεπει να σημειωσουμε οτι η ΕΥΔΑΠ δεν εχει κανει προβλεψη φιλτρων για τις οσμες, με ο,τι αυτο συνεπαγεται. γ] Η κατασκευη υπογειων αντλιοστασιων δεν ηταν απαγορευτικη λογω κοστους, απλα δεν προβλεφθηκε. τωρα ομως για να γινουν χρειαζεται νεα μελετη και εργασιες απο την αρχη, πραγμα που σημαινει οτι ολο το εργο θα τεθει εκτος χρονοδιαγραμματος με κινδυνο να χαθει. δ] Και τα δυο νεα αντλιοστασια μπορουν να χαμηλωσουν αρκετα, ωστε το υψος να ειναι μικροτερο απο 3μετρα πανω απο την γη και αυτο μπορει να πραγματοποιηθει χωρις επιβαρυνση του εργου Οσον αφορα την προταση μας για γενικοτερη αναμορφωση του χωρου της παραλιας,ανεξαρτητα απο το εργο της αποχετευσης, ο Δημαρχος μας διαβεβαιωσε πως ειναι στα αμεσα σχεδια του και θα προχωρησει σε μελετη του χωρου αναρτοντας και σχετικες μακετες. Θελουμε να πιστευουμε πως δε θα γινει καμια υπαναχωρηση,τουλαχιστον σ'αυτα και οτι την υστατη στιγμη θα παραμεριστει η προχειροτητα για να βελτειωθει ο,τι βελτειωνεται.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/11/09 17:18

    ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Η ΓΗΓΕΤΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!! ΚΑΛΑ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΖΙΜΑΝΙΑ. ΕΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΛΑΤΕ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ, ΕΝ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.