Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Νοε 2009

Η εφημερίδα “Εν Πειραιεί” αυτοδιαψεύδεται με διευκρινιστικές ανακοινώσεις διαβλέποντας τα χειρότερα.

Φαίνεται πως τελικά η Πειραϊκή εφημερίδα σπεύδει με γοργότατα τους ρυθμούς να αυτοδιαψευστεί, μια και η διαγραφόμενη πορεία της μετά την λασπολογία των στρατιωτικών του νησιού μας ως και του υποψήφιου δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή είναι ολοφάνερη.
Η δικαστική της δίωξη πλέον είναι πλέον αναπόφευκτη, το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο εκδότης της και σπεύδει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Καλό θα είναι στο μέλλον κ. Χάνδακα όταν προσλαμβάνεται «δημοσιογράφους» και μάλιστα της ΕΣΗΕΑ, να διερευνάτε το παρελθόν, αλλά και τις δυνατότητες τους στην γραφή και την ανάγνωση.
Μια φορά γράφουμε πέντε διαβάζουμε και μετά δημοσιεύουμε.
Συνημμένες οι ανακοινώσεις της “Εν Πειραιεί” για του λόγου το αληθές. Δεν ήξερες δεν ρώταγες!!!!

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/09 00:00

    Ναι Μιχάλη μου ο δαίμονας φταίει και τα πάμπολλα έξοδα που ‘χεις αυτό το διάστημα. Και ‘μένα να μου τα κουνούσαν στη μούρη τον δαίμονα θα ανακάλυπτα κι ας μην ήταν του τυπογραφείου, ο ποδόγυρος έχει και τα έξοδα του, άντε και σε καλή μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/09 10:13

    mixalaki , ti egine? stamatise na sta xonei o giannakhs?toy yeliosan? giati to sofra toso kairo poy ton skizeis to en logo mplok den to eniakse kauoloy,e re sanida poy sas xriazete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/09 17:31

    ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΡΙΛΑΤΟΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/09 23:50

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ. ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/11/09 08:10

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΞΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΒΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/11/09 11:43

    tzon o katagelias .oti dinis pernis.kai poyse akoma.ta xirotera erxonte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/11/09 18:12

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.στο δευτερο ειναι τζαμπα,στο πρωτο εχει εισιτηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/11/09 18:33

    elate na uaymasete o tzoni ki parea toy se ena anepanalipto sooy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/11/09 17:25

    O FAKIRIS POY TA LEFTA POY PIRE APO THN KOYLOYRI TA PIGE STH SAMO. TVRA THN PLATIA KOROIDA THN KTIZEI KANEI KAI TO MAGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/11/09 00:20

    ΄Εχει καταντήσει λαλίστατο το παιδί και όποιος λέει πολλά στο τέλος καταντά να ξερνά μαλακίες. Δεν πειράζει όμως εμείς οι ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΙΛΑΦΑΔΕΣ θα τον περιποιηθούμε καταλλήλως. ΓΙΑΝΝΗ ας πρόσεχες.Ημερομηνία λήξης έχεις για την Κούλουρη, εμείς εξάλλου με οιοδήποτε αποτέλεσμα θα είμαστε καημένε στο νησί που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε. Απομένει να μας εξηγήσεις ντόμπρα και σταράτα που θα είσαι εσύ μετά την σίγουρη προδιαγραφόμενη ήττα σου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Καυμένε μου σε λυπάμαι ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΨΙΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/11/09 13:43

    ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΛΑΖΟΝΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΥΡΙΛΑΤΟΙ, ΛΕΛΕΔΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.ΟΤΑΝ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΓΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΖΙΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 177.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΕΊΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΜΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/11/09 13:48

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ;; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/11/09 11:49

    ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ Κ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/11/09 13:32

    Ρε Φουρίκηδες και Κόγηδες , 'εχετε να γράψετε κάτι καινούργιο για το αχριλαμόγιο τον υποψήφιο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/11/09 15:09

    pou einai to petrelaio? OEOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.