Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Απρ 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
 
ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ο ΝΟΒΣ συμμετείχε με 5 μικρές αθλήτριες στον διασυλλογικό αγώνα «ΕΙΡΗΝΗΣ – ΦΙΛΙΑΣ 2011», που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης – Φιλίας (ΝΟΕΦ) στον Φαληρικό όρμο το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Απριλίου. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 117 μικροί αθλητές και αθλήτριες από 14 Ναυτικούς Ομίλους Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι  μικρές αθλήτριες του ΝΟΒΣ, από την  πρώτη τους διασυλλογική συμμετοχή σε ιστιοπλοϊκό αγώνα, έδειξαν τα προσόντα τους, μεταξύ άλλων  επιδεικνύοντας  και άψογο αγωνιστικό χαρακτήρα.

Η υλική και τεχνική υποστήριξη του ΝΟΕΦ, σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία προς τα μέλη της αποστολής του ΝΟΒΣ, υπήρξαν αντάξια των Ιστιοπλοϊκών παραδόσεων και των αξιών της Ιστιοπλοΐας.

Ο ΝΟΒΣ προγραμμάτισε την διοργάνωση Ιστιοπλοϊκού αγώνα για μικρούς αθλητές και αθλήτριες με σκάφη «optimist», στον Όρμο της Σαλαμίνας το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιουνίου 2011, με την επωνυμία «Κύπελλο Αίαντος 2011».

             ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Βρίσκεται σε εξέλιξη το 3ο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟΒΣ, στο οποίο εκπαιδεύονται 9 μαθητές , οι οποίοι  αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευσή τους θα λάβουν Δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.  Η  ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του 3ου Σχολείου, προβλέπεται για το τέλος Μαΐου 2011.

Έχει προγραμματιστεί έναρξη του 4ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης για μεγάλους, για την 12 Μαΐου 2011 και ώρα 19:00 στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, δίδονται καθημερινά στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ 19:00 με 20:00. Επιπλέον, η ενημέρωση των ενδιαφερομένων στην Ιστοσελίδα του ΝΟΒΣ www.nobs.gr.

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.