Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Απρ 2011

Στους τρεις φιναλίστ για την καλύτερη διοργάνωση του ECOMOBILITY, ο Δήμος Σαλαμίνας, καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαλαμίνα 18/04/2011
Στους τρεις φιναλίστ για την καλύτερη διοργάνωση του ECOMOBILITY, ο Δήμος Σαλαμίνας, καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση.
Ο Δήμος Σαλαμίνας, μαζί με τον Δήμο Ρεθύμνης και τον Δήμο Αμαρουσίου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης ECOMOBILITY (Οικολογική Μετακίνηση) για την 8η περίοδο στις πόλεις τους διεκδικώντας την πρώτη θέση και το βραβείο!
Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε τελικά στο Δήμο Ρεθύμνης και ακολούθησαν ο Δήμος Σαλαμίνας, ο οποίος με την συνεργασία του Γυμνασίου Αιαντείου κατέλαβε τελικά την δεύτερη θέση και ο Δήμος Αμαρουσίου στην τρίτη θέση.
Η διάκριση του Δήμου μας έστω και στην δεύτερη θέση, ήταν μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι διαγωνίστηκε για πρώτη φορά, ανάμεσα σε 26 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
το γραφείο τύπου του Δημάρχου,
τηλ: 2104646100 / 110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.