Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Απρ 2011

Δ.Τ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

photovoltaic & renewable energy solutions
Λεωφόρος Ποσειδώνος 51 Μοσχάτο 18344
τηλ.211-3110124 ext:126
Web Site : www.dndenergy.gr

Δελτίο τύπου
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Σε λειτουργία παραδόθηκαν άλλα τρία (3) νέα φωτοβολταϊκά συστήματα σε κατοικίες στη Σαλαμίνα από τη εταιρεία Delta & Delta Energy θυγατρική της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ A.E..
Το πρώτο διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα στη Σαλαμίνα μπήκε σε λειτουργία τον Οκτώβριο του 2010, σε οροφή κτιρίου πολύ μικρής επιχείρησης επί της Ακτής Καραϊσκάκη στην παραλία της πόλης, ενώ στις αρχές Απριλίου συνδέθηκαν ακόμα τρία Φ/Β συστήματα κατασκευασμένα από την Delta & Delta Energy με τα εξής χαρακτηριστικά:
1.    Μέγεθος 9,87kWp σε δώμα κατοικίας στην Λεωφόρο Ιπποκράτους στη περιοχή Τσάμι.
2.    Μέγεθος 4,935 kWp σε δώμα κτιρίου ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην Λεωφόρο Αιαντείου στη περιοχή Αιάντειο.
3.    Μέγεθος 4,935 kWp σε δώμα κατοικίας στην Ακτή Θεμιστοκλέους στη θέση ΝΑΤΟ στο περιοχή Αιάντειο.
Φωτογραφίες και από τις τέσσερεις εγκαταστάσεις μπορείτε να δείτε στο: http://www.dndenergy.gr/Photovoltaics/el/pv-ta-erga-mas.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο μηχανικό της εταιρείας κ. Βακάλη Αντώνη, το ηλεκτρικό ρεύμα που θα παράγεται από τα διασυνδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα και θα πωλείται στη ΔΕΗ είναι της τάξης των 42.000 κιλοβατώρων το χρόνο.
Από περιβαλλοντικής άποψης, η ενέργεια αυτή ισοδυναμεί περίπου με την ηλεκτρική κατανάλωση 15 ελληνικών κατοικιών. Το όφελος από τη λειτουργία των συστημάτων αυτών είναι να  αποτρέπεται κάθε χρόνο η έκλυση 46 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, όσο δηλαδή θα απορροφούσαν 60 στρέμματα δάσους (ή αντίστοιχα 2.500 δέντρα). 
Ακόμα σημαντικότερη όμως είναι η οικονομική πλευρά, καθώς οι ιδιοκτήτες των παραπάνω φωτοβολταϊκών θα απαλλαχθούν από την πληρωμή της ΔΕΗ και θα μοιραστούν αφορολόγητα έσοδα έως 23.000€ κάθε χρόνο. Η χρηματοδότηση εγκατάστασης του συστήματος αναλαμβάνεται έως και 100% από τα τοπικά καταστήματα των τραπεζών εφόσον το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, με τη μεσολάβηση της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρμόδιο κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια Πειραιά, 8 Φ/Β συστήματα έχουν συνδεθεί συνολικά στη Σαλαμίνα εκ των οποίων τα 4 είναι κατασκευασμένα από τη Delta & Delta Energy.
Βακάλης Αντώνης
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Τμήμα Α.Π.Ε.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/11 11:23

    ΟΙ ΣΚΑΤΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ; ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/11 11:52

    Ρε μπράααααάβοοοοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.