Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Απρ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Νέο φορτηγό ανοιχτού τύπου εντάχθηκε στην δύναμη του Δήμου Σαλαμίνας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαλαμίνα 19/4/2011
Νέο φορτηγό ανοιχτού τύπου εντάχθηκε στην δύναμη του Δήμου Σαλαμίνας

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Σαλαμίνας και των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Στέφανου Χρήστου και Δημήτρη Κατσικάρη, τακτοποίησαν τα έγγραφα κυκλοφορίας ενός ανοιχτού φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο και ενέταξαν στην δύναμη του Δήμου Σαλαμίνας για να ενισχύσει τις προσπάθειες της καθαριότητας του νησιού.
Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Σαλαμίνας ευχαριστεί δημοσίως τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Στέφανο Χρήστου και κ. Δημήτρη Κατσικάρη.

το γραφείο τύπου του Δημάρχου,
τηλ: 2104646100 110

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/4/11 21:51

    ΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/11 14:00

    Περιμέναμε από τον δήμαρχο να είναι περισσότερο γαλαντόμος και αφού θέλει πραγματικά να ευχαριστήσει και όχι να γλύψει , ας πει και ένα ευχαριστώ στον Σοφρά που είχε δεσμεύσει τον Κο Μίχα στην Νομαρχία για την παραχώρηση του φορτηγού πριν τις προηγούμενες εκλογές και υλοποιείται τώρα η παράδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/11 09:49

    Αυτούς που μας διοικούν δεν τους ξέρετε καλά μιλάμε είναι της μασαχουσέτης, της αρπαχτοτσέπης και της άρχής άρπαξε να φας και λεηλάτησε να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.