Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Απρ 2011

Επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 04 Απριλίου 2011
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου Σαλαμίνας»

Η Νέα Δημοτική αρχή, έχοντας σαν στόχο να εμπλουτίσει τη νεολαία μας με ότι καλύτερο υπάρχει σε σχέση με τον πολιτισμό, προχωρεί στην επανίδρυση της Φιλαρμονικής του Δήμου και καλεί τις νέες και τους νέους που γνωρίζουν κάποιο πνευστό ή κρουστό μουσικό όργανο να συμμετέχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Επίσης όσα παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, καθώς και όσοι νέοι μέχρι 16 ετών επιθυμούν την εκμάθηση κάποιου από τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής, μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να δηλώσουν αυτήν τους την επιθυμία και να αποτελέσουν σημαντικό οδηγό για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της μουσικής παιδείας στο νησί μας.
Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο της Φιλαρμονικής, το Μαέστρο κ. Μιχάλη Θεοδόση στο τηλέφωνο 6977 58 93 83 και 6976 333 777.

το γραφείο τύπου του Δημάρχου
τηλ: 2104646100 / 110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.