Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Απρ 2011

Περαίωση ( ! ! ! ) στα αυθαίρετα μετά το Πάσχα ??

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΕΘΝΟΣonlinehttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=62952955 το οποίο υπογράφει η Μανίνα Νικολοπούλου αμέσως μετά το Πάσχα έρχεται περαίωση και στα αυθαίρετα με στόχο το 1,5 με 2 δισεκατομμύρια Ευρώ!! Η κυβέρνηση αναζητά νομική φόρμουλα ώστε αφενός η ρύθμιση να είναι ελκυστική για τους ιδιοκτήτες των περίπου 1.000.000 αυθαιρέτων και αφετέρου να διασφαλίσει όσους πληρώσουν τα πρόστιμα ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος να έρθουν αντιμέτωποι με την κατεδάφιση των σπιτιών τους. Σε κάθε περίπτωση αξίζει η επίσκεψη σας στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/11 10:15

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ, ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΟΧΙ; ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/11 11:46

    ΧΑΡΑ Ο .....ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.