Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιουν 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 16 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
Σαλαμίνα  3-06-2011
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Αρ.Πρωτ: -13779-



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (16ης Σ/σης)
Προς 
            Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσουμε σε Τακτική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 9 -6-2011   ημέρα Πέμπτη  και ώρα 19.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.-Αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης της Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την λειτουργία του ενεργού λατομείου στη θέση  ΓΟΥΒΑ  ΜΠΑΤΣΙ Δήμου Σαλαμίνας.
2.-Εξωδικαστική επίλυση διαφοράς με την εταιρεία  Αφοί  Καραμπίνη - Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε.
3.-Αποδοχή πίστωσης ποσού τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000,00 €), από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. Α.Ε.
4.-Παράταση-τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης εξυπηρέτησης από ΣΜΑ Σχιστού.
5.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. Έτους 2011
6.- Β΄ κατανομή πιστώσεων έτους 2011 για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων.
7.-Επανεπιβολή ή μη της άρσης  απαλλοτρίωσης έκτασης στο Ο.Τ. 48 στη θέση Βρεττό-Υπαπαντής της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων.
8.-Ένταξη του έργου: <Κατασκευή νέων Δικτύων Δημοτικού Φωτισμού σε Κ/Χ > στο πρόγραμμα ΣΑΤΑ έτους 2011.
9.-Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου:  <Κατασκευή νέων Δικτύων Δημοτικού Φωτισμού σε Κ/Χ >  (Αρ. Μελ. 7/2009).
10.-Εκδίκαση ένστασης κατά της 212/2010 απόφασης που αφορά την τροποποίηση στο Ο.Τ. 806 & 807 στην περιοχή Βροντού Δήμου Σαλαμίνας.
11.-Έγκριση υψομετρικής μελέτης  
12.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην  ιδιοκτησία των  ΓΑΒΑΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑΣ , στο Ο.Τ. Γ 76  στην περιοχή  «ΚΑΝΑΚΙΑ» της Δημοτικής Κοινότητας  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
13.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην  ιδιοκτησία του ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, στο Ο.Τ. Γ 149  στην περιοχή  «ΑΓΙΑ  ΜΑΡΙΝΑ» της Δημοτικής  Κοινότητας Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
14.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην  ιδιοκτησία του ΔΗΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , στο Ο.Τ. Γ 291  στην περιοχή  «ΠΕΡΑΝΙ» της Δημοτικής Κοινότητας  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
15.- Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση   ιδιοκτησίας του ΔΗΜΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , στο Ο.Τ. Γ 291  στην περιοχή  «ΠΕΡΑΝΙ» της Δημοτικής  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και ψήφιση πίστωσης
16.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην  ιδιοκτησία του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, στο Ο.Τ. Γ 33 στην περιοχή  «ΚΑΝΑΚΙΑ» της Δημοτικής Κοινότητας  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
17.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην  ιδιοκτησία του ΧΛΩΡΟΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ   , στο Ο.Τ. Γ 183 στην περιοχή  «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» της Δημοτικής Κοινότητας  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου
18.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση   ιδιοκτησίας του ΧΛΩΡΟΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στο Ο.Τ. Γ 183 στην περιοχή  «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» της Δημοτικής  Κοινότητας  Αιαντείου, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου και ψήφιση πίστωσης
19.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα,  επί της Ακτής Θεμιστοκλέους, περιοχή Νάτο Αιαντείου Σαλαμίνας, στην  κ. Χατζηαθανασίου – Πολίτη Βαρβάρα, για την πώληση τουριστικών ειδών.
20.-Παραχώρηση τμήματος παραλίας  με αντάλλαγμα, στην  περιοχή Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας,  στην  κ. Κανάκη Ζωή,  έμπροσθεν του καταστήματός της,  για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
21.-Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα, στην  περιοχή Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας,  στον  κ. Σταμπουλή Περικλή,  έμπροσθεν του καταστήματός του, για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
22.-Παραχώρηση κοινοχρήστου Χώρου   με αντάλλαγμα,   στην  περιοχή  Γερολιμένα  (Άγιοι Ανάργυροι-Αλυκή) Σαλαμίνας,  στην  κ. Χολέβα Γεωργία, για την τοποθέτηση καντίνας, ομπρελών  και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
23.-Παραχώρηση ή μη τμήματος παραλίας με αντάλλαγμα,  στην  περιοχή  Σπιθάρι Σαλαμίνας,  στην  κ. Μιχαλάκη Ευθαλία, για την τοποθέτηση ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
24.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα, στην  περιοχή   Αιαντείου Σαλαμίνας (6η στάση),  στον  κ. Τσιλιβίγκο Παναγιώτη, για την τοποθέτηση καντίνας, ομπρελών  και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
25.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου   με αντάλλαγμα,  στην  περιοχή Πέρανι Αιαντείου Σαλαμίνας,  στον  κ. Ανδριανό Γεώργιο, για την τοποθέτηση καντίνας, ομπρελών  και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
26.- Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου  με αντάλλαγμα , στην  περιοχή Αίας Κλάμπ Αιαντείου Σαλαμίνας (μικρή παραλία) ,  στον  κ. Κρανιδιώτη Γεώργιο , για την τοποθέτηση καντίνας , ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
27.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου  με αντάλλαγμα,  στην  περιοχή Ξένο Σαλαμίνας,  στον  κ. Καραγιαννόπουλο Δημήτριο, για την τοποθέτηση καντίνας, ομπρελών και καθισμάτων (ξαπλώστρες).
28.- Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου  με αντάλλαγμα, στην  περιοχή Κύριζα  Αιαντείου Σαλαμίνας,  στον  κ. Χατζηκαμπάνη   Αναστάσιο-Σταύρο, για την τοποθέτηση καντίνας .
29.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα, στην  περιοχή Κανάκια Αιαντείου Σαλαμίνας,  στον  κ. Λίτσα Δημήτριο, για την τοποθέτηση καντίνας.
30.- Τοποθέτηση καντίνας σε ιδιόκτητο χώρο, στην  περιοχή Ηλιακτή Σαλαμίνας,  στον  κ. Χρυσοβέργη Χαράλαμπο..
31.-Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου με αντάλλαγμα , στην  περιοχή Κανάκια Αιαντείου Σαλαμίνας,  στο  κ. Φυτούση Ιωάννη, για την τοποθέτηση καθισμάτων (ξαπλώστρες).
32.-Χορήγηση άδειας διάνοιξης εγκεκριμένων  οδών μεταξύ των Ο.Τ. 962-960 και Ο.Τ. 960-961 , στην περιοχή Κατσούλι Σαλαμίνας.
33.-Έγκριση υλοτομίας του ευκαλύπτου που βρίσκεται στην οδό Σωκράτους ΟΤ 363 στην περιοχή Μπλέ -Λιμανάκι Σαλαμίνας, κατόπιν αιτήματος της κ. Γεωργιάδου Άννα – Μαρίας
34.-Οικονομική ενίσχυση αναξιοπαθούντων δημοτών .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.