Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Ιουν 2011

ΠΕΡΙΒΟΣ, Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις υδατοκαλλιέργειες

Σαλαμίνα 20/6/2011 

«Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις υδατοκαλλιέργειες»

Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα « Όχι στη δημιουργία περιοχής οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών στη Σαλαμίνα» μετά από πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Ομίλου, του συλλόγου Μηχανικών, του Συλλόγου αλιέων «Άγιος Ανδρέας», του Συλλόγου Ανάδειξης Μνημείων Σαλαμίνας και της Greenpeace, οι οποίοι και ανέπτυξαν διεξοδικά το θέμα των αρνητικών επιπτώσεων της Π.Ο.Α.Υ. στο νησί

Ακολούθησε συζήτηση στην οποία μίλησαν ο Δήμαρχος, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων και πολλοί κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι εξέφρασαν τις έντονες ανησυχίες και τους φόβους τους για το θέμα.

Στο τέλος της συζήτησης συμφωνήθηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα: 

  1. H διεύρυνση της επιτροπής αγώνα κατά των υδατοκαλλιεργειών με συμμετοχή τοπικών φορέων, στην οποία θα είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος και η οποία θα προγραμματίσει τις επόμενες κινητοποιήσεις.
  2. Η Συλλογή υπογραφών κατά της ΚΥΑ.
  3. Εφόσον οι βουλευτές της περιφέρειας δε συνταχθούν με την προσπάθειά μας, θα είναι ανεπιθύμητοι στη Σαλαμίνα.
Είναι ευθύνη όλων μας να μην περάσει η ΚΥΑ που θα καταδικάσει το νησί μας σε άλλη μία περιβαλλοντική καταστροφή.
                                    PERIVOS

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/11 13:24

    ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝΕ; ΓΙΟΥΧΑ, ΓΙΟΥΧΑ, ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΙΤΖΙΔΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/11 14:04

    Τελικά αυτοί που σας κατηγορούν ό,τι έχετε γίνει τα τσιράκια του δήμαρχου νομίζω έχουν δίκιο και αυτό το αποδεικνύει η παρούσα ανάρτηση.
    Να τον χαίρεστε τον κ. κωλοτούμπα...
    O PERIVOS O MORA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/11 14:12

    Πρώτα ψηφίζουμε ναι στο δημοτικό συμβούλιο γιά τις ιχθυοκαλλιέργειες, και μετά μπαίνουμε και επικεφαλής γιά το πάρα πέρα ...δούλεμα του κόσμου.
    Ξεφτίλες τζάνεμ μου, ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/11 14:39

    bravo perive !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/11 15:44

    Το πραγμα ειναι πολυ απλο. Θελετε ή δεν θελετε να γεμισει ολη η νοτια Σαλαμίνα ιχθυοκαλλιεργειες; Αν ΟΧΙ, απλά υπογράψτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/11 16:15

    Προς το διαχειριστή:

    Κυριε/α διαχειριστη, αν καταγεστε ή μενετε στη Σαλαμινα θεωρω οτι ειναι υποχρεωση σας να προβαλετε το θεμα της δημιουργια βιομηχανικης ζωνης υδατοκαλλιεργειων σε ολη τη νοτια Σαλαμινα, προτρεποντας τους αναγνωστες σας να υπογραψουν στη συλλογη υπογραφων που ξεκινησε ο δημος μαζι με τον Perivo, το συλλογο μηχανικων και τους ψαραδες στη διεθυνση http://sites.google.com/site/perivos/sylloge-ypographon--ochi-poau-ste-salamina, καθως προκειται για την μεγαλυτερη υποβαθμιση της Σαλαμινας τις τελευταιες δεκαετιες.

    Αν παλι δεν εχετε σχεση με τη Σαλαμινα αγνοειστε το μηνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.