Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουν 2011

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

Αναδημοσίευση από: http://psiliammos.blogspot.com/

Προς την κ. Ρούλα Νάννου
Αν κ. Νάννου, δεν μπορείς να γράψεις μόνη σου το δελτίο τύπου, τότε είναι προτιμότερο να σιωπάς.
Τι ανοησίες είναι αυτές ;.. Τι ισχυρισμοί είναι αυτοί…;
Ο συντάκτης του Salamina-press συνέταξε το συγκεκριμένο κείμενο (βλ. Εδώ); δεν βλέπεις πως υπογράφεται στο τέλος από την Λαϊκή Συσπείρωση ; .... τι είναι όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ;
Εσύ κ. Νάννου, δεν μεροληπτείς όταν... την απαντητική σου επιστολή -διαμαρτυρία την στέλνεις μόνο προς το συγκεκριμένο blog.
Είναι αυτή αντικειμενική ενημέρωση ;
Μόνο αυτό το Blog έχεις ακούσει ότι υπάρχει στο νησί;
Γιατί στα άλλα blogs της Σαλαμίνας, όπου κατά κόρο χαρακτηρίζουν, ολόκληρη την αντιπολίτευση του δήμου, και εσένα προσωπικά ως ανεπαρκείς και απόντες.... δεν απαντάτε θιγόμενοι;
Γιατί δεν απαντάς μέσα από το site του συνδυασμού σου; κι εκεί ....αυτο-απαξίωση ? !!!!
Έτσι αντιλαμβάνεστε στον συνδυασμό σας την ανάγκη επικοινωνίας με τους δημότες που σας στηρίζουν;
Δεν αισθάνεσαι ντροπή να ισχυρίζεσαι ότι ο κάθε καλοπροαίρετος δημότης, έχει την δυνατότητα της σωστής ενημέρωσης μέσα από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά;
Ποια πρακτικά; που έχουν αναρτηθεί; Θα τρελαθούμε ομαδικά ?
Δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα ως αντιπολίτευση, ότι η νέα δημοτική αρχή αλωνίζει; ότι δεν σας υπολογίζουν ουτε για μια πεντάρα;
Εχεις ακούσει τίποτα για το πρόγραμμα Δι@υγεια; .... Μα τι λέω τώρα !! τι σχέση μπορεί έχει ο Φάντης (το σύνολο των δημοτικών συμβούλων )..... με το ρετσινόλαδο (το διαδίκτυο);
Επιβεβαιώνεις στο κείμενο σου, άμεσα και κατηγορηματικά, ότι ο δήμαρχος ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τον Νόμο.... Οκ ... και λοιπόν ; ποιος είναι ο δικός σου ο ρόλος ; απλά να διαμαρτύρεσαι;
Εσένα κα Νάννου, ΔΕΝ σε αδικεί το δημοσίευμα αλλά η δική σου στάση ως « Αντιπολίτευση ».
Καί τώρα λίγα, όσον αφορά την παραχώρηση του αιγιαλού και της παραλίας.
Λέτε ότι η θέση σας και η πρόταση σας, όπως εξ άλλου και η δική μας , ήταν ΝΑΙ στην παραχώρηση προς τους καταστηματάρχες του χώρου μπροστά από το κατάστημά τους που δικαιωματικά και κατά προτίμηση παντός άλλου εκχωρείται από το Νόμο, οφείλατε όμως να τους είχατε επισημάνει τις υποχρεώσεις τους αλλά και τους περιοριστικούς όρους της παραχώρησης.
Ενδεικτικά σου τονίζω ….. ότι
Ως έμπροσθεν της άσκησης της δραστηριότητάς τους, κοινόχρηστος χώρος νοείται ο χώρος που ορίζεται από τις δύο νοητές παράλληλες γραμμές που εκκινούν από τις πλάγιες πλευρές της επιχείρησης και καταλήγουν στην ακτή. Είδες τι έχει γίνει……. ο χαμός.
Η μέγιστη κάλυψη χρήσης να μην υπερβαίνει το 50% του μεταβιβαζόμενου χώρου, κλπ, τον χώρο που οριοθέτησαν με πασσάλους...το είδατε; Απαιτήσατε έλεγχο και συμμόρφωσης με τους όρους παραχώρησης ;
Υπάρχει Αστυνομία ;;;
Ας ευχηθούμε να μην υπάρξουν ατυχήματα γιατί ...τότε !!!.
Τα περί 20% ανταλλάγματος το γνωρίζετε ;;
Δυστυχώς, την πολιτική ευθιξία Ή την έχεις ή δεν την έχεις !
Admin/ Ψιλή Άμμος
Α. Θεοχάρης

υ.γ Ο ενικός, το ύφος και η φρασεολογία ειναι συνειδητή επιλογή ... και φυσικά ούτε από την κα. Ρούλα Νάννου περιμένουμε απάντηση, λέτε να μας εκπλήξει ?? !.
 
 

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/11 00:46

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/11 12:47

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/11 19:42

    Μπράβο στον 00.46.
    Τον τύπο αυτόν της άμμου της ψιλής τον ξέρω καλά, και είναι έτσι ακριβώς όπως τον χαρακτηρίζεις. Γραφικός, ξερόλας, άνανδρος και Ψυχανώμαλος. Στις εκλογές είχε οργώσει όλη την άμμο την ψιλή για να στηρίξει Τσαβαρή.
    Κι επειδή η Νάννου ήτανε και είναι το κόκκινο πανί για τους Τσαβαρικούς, θα πρέπει όλα να τα περιμένει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουνε ούτε ιερό ούτε όσιο. Ειναι καθήκια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/6/11 02:54

    Ρε μπουχέσα διαχειριστή γιατί έσβησες τα σχόλια ?
    Θέλω μια απάντηση βρωμιάρη.
    Καλά έκανε ο Τσαβαρής και σου ΄δωσε κλωτσιά.
    Εγώ ,όμως το ξαναγράφω.

    Ε ! όχι και να έχεις την απαίτηση να απαντήσει σε ένα ψυχασθενή, σαν και σένα ;
    Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε, έχεις και το θράσος να λες ότι ο ενικός, το ύφος και η φρασεολογία είναι συνειδητή επιλογή ; Πού σε γέννησε ρε η μάνα σου, στην Τρούμπα ;
    Ασιχτίρι από δω που μας κουβαλήθηκες, ξεφτίλα !
    Αυτά, ας τα δουν οι Κουλουριώτες, έστω κι αυτοί οι λίγοι που ταυτίστηκαν με τέτοια αποβράσματα για να βγάλουν δικό τους δήμαρχο.
    Θα σου απαντήσω όμως εγώ στη γλώσσα σου ένα προς ένα, μπας και ξυπνήσεις και καταλάβεις ότι είσαι και αισχρός και ανόητος, μαζί.
    Ρε βλάκα, την ξέρεις, την έχεις ακούσει ποτέ να μιλάει την κα Νάννου ;
    Τι την πέρασες, καμιά αγράμματη κυράτσα της γειτονιάς, σαν κι αυτές που συναναστρέφεσαι ;
    Ποιος μπορούσε περισσότερο απ΄αυτήν να είχε συντάξει ένα τόσο γλαφυρό, προσεκτικό και κατανοητό κείμενο, όπως αυτό του Δελτίου Τύπου ;
    Απευθύνεται στον συγκεκριμένο Διαχειριστή του blog που είχε αναρτηθεί η ανακοίνωση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ εξηγώντας το λόγο της παρέμβασης και ζητά να αναρτηθεί και η δική της ανακοίνωση. Πού βλέπεις εσύ κάτι διαφορετικό ; Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ διαχειριστή και συντάκτη ανάρτησης, γιαυτό κι έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
    Την απαντητική αυτή επιστολή, όπως γράφεται σε άλλο blog, αποφασίστηκε να σταλεί στα blogs εκείνα που είχαν προηγουμένως αναρτήσει την ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης. Δεν είναι λογικό αυτό ; Όταν εσύ διαβάζεις ένα σχόλιο στην εφημερίδα ΝΕΑ και θέλεις να στείλεις μια απαντητική επιστολή , δεν θα την στείλεις στην ίδια εφημερίδα που περιείχε το σχόλιο αυτό; πού θα την στείλεις στο ΕΘΝΟΣ ;
    Τόσο μα@@@ας είσαι ;
    Το ότι δεν την έστειλε σε σας, που δεν είχατε αναρτήσει το Δ.Τ. της Λ.Σ.Σ., είναι μεροληψία ; Κακοήθεια από μεριά σου είναι. Διότι αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι έπρεπε να είχες κάνει το ίδιο όταν η Λ.Σ.Σ. έστειλε το Δ.Τ. στους 3 bloggers μόνο , κι όχι σε όλους σας.
    Οσο για τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά, το αναφέρει σαν αποδεικτικό στοιχείο απευθυνόμενη στον συντάκτη της ανάρτησης και όχι στους δημότες όπως και πάλι κακόβουλα ισχυρίζεσαι.
    Τώρα, όσο για τα άλλα περί πασσάλων και παράβαση των όρων παραχώρησης κλπ ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αν έχεις κότσια και δεν είσαι μια κλώσα μπροστά από ένα κομπιούτερ, τράβα στην Αστυνομία, στον Εισαγγελέα, κάνε μήνυση στον φίλο σου τον δήμαρχο που είναι και ο υπεύθυνος για την τήρηση των όρων και μην περιμένεις να τα κάνει όλα ένας μόνο άνθρωπος.
    Τέλος, αν δεν είσαι αυτός που ανέφερα στην αρχή, μια δημόσια συγνώμη για τον αισχρό τρόπο που εκφράστηκες, ίσως ξεπλύνει την ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/6/11 03:53

    Ρε διαχειριστή, δημοσιογράφε του κώλου που ήθελες να έχεις και το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου, η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν επιτάσσει να είχες πρώτα αναρτήσει το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της κας Νάννου, και μετά την απάντηση του οποιουδήποτε ; Γιατί δεν την ανάρτησες, αλλά έσπευσες να αναδημοσιεύσεις το αισχρό και ασυνάρτητο σχόλιο του συναδέλφου σου ψυχανώμαλου διαχειριστή της ψιλής άμμου ;
    Πως θα μπορέσουν οι αναγνώστες του blog σου να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται ;
    Ποτέ δεν είναι αργά. Αν έχεις έστω και λίγη τσίπα πάνω σου, πρέπει τώρα αμέσως να αναρτήσεις το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της κας Νάννου.
    Διαφορετικά, κοίταξε να έχεις μαντήλι επάνω σου, όταν σε συναντήσω και σε φτύσω, ενώπιον κόσμου, κηφήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/11 13:02

    GIA TO KARABI POY EINAI TORA KAI ENA MINA STH MEGALI SKALA PARANOMA KAI PERNI TZAMPA REYMA UA MILISI KANENAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/11 14:23

    Κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την απ΄ευθείας παραχώρηση των παραλιών, ο Δήμαρχος για να δικαιολογηθεί είπε ότι εξάλλου σε ανέργους τις δώσαμε για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Αλήθεια, θα μπορούσε να τις δώσει και σε μη άνεργους ;
    Τη στιγμή αυτή, πετάχθηκε κάποιος, Κουλουριώτης είναι κι αυτός, αγανακτισμένα και του είπε :
    Κι εγώ άνεργος δύο χρόνια είμαι κι έχω και δύο παιδιά. Γιατί δεν μου δίνεις και σε μένα ;
    Πώς και ποιός θα απαντήσει στο αγωνιώδες αυτό ερώτημα του αγανακτισμένου δημότη ;

    Μου φαίνεται ότι η θέση της κας Νάννου είναι απόλυτα σωστή.
    Ίσες ευκαιρίες σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ ανώνυμε (26/6/11 02:54) ως και (26/6/11 03:53) για την δική σου προστασία αφαιρέθηκε το κατάπτυστο σχόλιο σου.
    Μια όμως και επιμένεις και το θες τόσο πολύ θα στο αφήσω αυτή την φορά για βλέπουν και οι υπόλοιποι bloggers ποιο είναι το επίπεδό σου και να σε «καμαρώνουν»
    Κατάλαβες τώρα κα Νάννου γιατί δεν έφτασες καν στην δεύτερη Κυριακή; Γιατί με τις χαμάδες που μάζευες και πολλά πήρες κι αν συνεχίσεις έτσι πολύ λυπάμαι και ‘σένα γιατί είσαι κυρία παρόλα τα πολιτικά λάθη σου και τον Μηνά που πετά τα χρήματα του απ’ το παράθυρο στο κάθε λαμόγιο που ‘ναι πρόθυμο να «κουρνιάσει» στον κορβανά σας.
    Απολαύστε τους - βωμολόχοι και τραμπούκοι - κάνουν πολύ καλά αυτό που ξέρουν.
    Μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/6/11 20:38

    ρε τράβα πλυνε τη σέλα σου μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.