Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουν 2011

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ΝΟΒΣ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Με απόφαση του Δ. Σ. η προγραμματισθείσα  διοργάνωση Πανελληνίου Διασυλλογικού Ιστιοπλοϊκού αγώνα για μικρούς αθλητές και αθλήτριες με σκάφη «optimist», στον Όρμο της Σαλαμίνας το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Ιουνίου 2011, με την επωνυμία «Κύπελλο Αίαντος 2011», στον οποίο αναμενόταν η συμμετοχή περίπου 100 μικρών αθλητών, ακυρώνεται. Οι λόγοι ακύρωσης του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα, που εκτός των άλλων θα συνέβαλε και στην προβολή του νησιού, είναι η αδυναμία του Δ.Σ. να πείσει τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να συμβάλουν στην υλοποίηση απαραίτητων μικρής έκτασης διευκολύνσεων ναυταθλητικού χαρακτήρα με έμφαση στην ασφάλεια των μικρών ναυταθλητών, για τις οποίες δεν ζητήθηκε και δεν απαιτήθηκε να δαπανηθούν από αυτούς  χρήματα. 

             ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Βρίσκονται σε εξέλιξη το 4ο και το 5ο Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟΒΣ, στο οποίο εκπαιδεύονται 8 και 9 μαθητές αντίστοιχα, οι οποίοι  αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς την εκπαίδευσή τους θα λάβουν Δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.  Η  ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των, προβλέπεται για τις αρχές Ιουλίου 2011.
Έχει προγραμματιστεί έναρξη του 6ου Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης για μεγάλους, για την 8η Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, δίδονται καθημερινά στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ 19:00 με 20:00. Επιπλέον, η ενημέρωση των ενδιαφερομένων στην Ιστοσελίδα του ΝΟΒΣ www.nobs.gr
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Στα πλαίσια της εκστρατείας του Δικτύου «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS» «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ», ο ΝΟΒΣ συμμετείχε την Κυριακή 22 Μαΐου με τα μέλη και τους αθλητές του στον καθαρισμό των νότιων προσβάσεων του Λιμανιού της Σαλαμίνας, από τον νότιο λιμενοβραχίονα μέχρι τον Βλητικό Σταθμό. Συμπαραστάθηκαν στην δράση αυτή ο ΠΕΡΙΒ.Ο.Σ. με μέλη του και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μύλων – Αλυκής. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 σακούλες απορριμμάτων γίγας με απορρίμματα.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Λόγω παραίτησης του Ι. Κουκλάκη από την θέση του Προέδρου του ΝΟΒΣ για προσωπικούς λόγους, έγινε νέα σύνθεση του Δ.Σ. ως εξής:
  • Πρόεδρος και Έφορος Μορφωτικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων  Ανδρέας Γιαουντζής
  • Αντιπρόεδρος και Έφορος Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων Θεόδωρος Παχής
  • Γενικός Γραμματέας και Έφορος Ιστιοπλοΐας Γεώργιος Γενικαλιώτης
  • Ταμίας Νεκτάριος Ιγγλέσης
  • Έφορος Εγκαταστάσεων Πρόδρομος Λελετζόγλου
  • Έφορος Εξωραϊστικών    Δραστηριοτήτων Ιωάννης Φιλιππάτος
  • Μέλος Ιωάννης Κουκλάκης
Το  Διοικητικό  Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.