Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Ιουν 2011

Απλήρωτο το προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ. για πέμπτο μήνα ? ? ? ?


Ας γυρίσουμε επιτέλους στα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου. Στα προβλήματα που ήλθε η νέα Δημοτική αρχή να επιλύσει, με «γνώση και αποφασιστικότητα» (σύμφωνα με τα προεκλογικά της συνθήματα) κι ας αφήσουμε τα εντέχνως διοχετευόμενα «προβλήματα» που στόχο έχουν την παραπλάνηση και απομάκρυνση μας από την σκληρή καθημερινότητα που μαστίζει τον κόσμο.
Ακούει κανείς την ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας που εκπέμπουν οι υπάλληλοι της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ. ή είναι πολύ υπόγειο για να φτάσουν οι κραυγές αγωνίας τους στην πόρτα του Δημάρχου στον δεύτερο όροφο;
Πως και γιατί  άφησε σκληρά δοκιμαζόμενους υπαλλήλους να φτάσουν στην εξαθλίωση και να εκπέμπουν κραυγή αγωνίας μετά από πέντε μήνες;
Ναι Δήμαρχε, αυτό είναι πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης και του αξίζει να βγει δελτίο τύπου, να τους καθησυχάσεις, να δείξεις τις προθέσεις σου αν μη τι άλλο.
Τον κόσμο που καθημερινά αγωνιά για την τύχη του και υποφέρει δεν τον ενδιαφέρουν τα τερτίπια του όποιου αντιπολιτευτικού blog και τα φωτοβίντεο με τα παιδικά τραγουδάκια, ο Δήμος και τα προβλήματα του δεν είναι παιδική χαρά είναι μια σκληρή πραγματικότητα που την γνώριζες και τους υποσχέθηκες λύση στα προβλήματα τους.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα αυτό ναι, κάντο, δώσε λύσεις και θα ‘μαστε ΟΛΟΙ δίπλα σου, αναμένουμε δράση.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/11 21:27

    anti na kleisei i epixeirhsh kai na metaferthoume sto dimo...protimise tin sinxwneush kai twra den yparxei lysh plhrwmhs.emeis douleuoume gia logariasmo tou dimou kai den plironomaste.kai oi perissoteroi amea einai stin dhkesa.ti na pw megalh apogohteush...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/11 08:37

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/11 10:18

    Είδες φίλε την άμεση αντίδραση του δημάρχου; Έβγαλε δελτίο τύπου πάραυτα κι έβαλε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Τώρα πια ξέρεις πως και πότε θα πληρωθείς, αυτό θα πει άμεση ενημέρωση. Τι; Κάνω λάθος δεν έβγαλε; Μα το θέμα δεν είναι σοβαρό δεν είχε κουνελάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/11 10:18

    Τώρα το πήρατε είδηση; Για ποια ΔΗΚΕΣΑ μιλάτε; Η ΔΗΚΕΣΑ - ΔΕΠΑΣ πήρε την κάτω βόλτα από την εποχή του Μακρή, 1995 -96 που βουλιάξανε οι ίδιοι το αναψυκτήριο, που ήταν μια μεγάλη πηγή εσόδων για τον Δήμο. Ήταν η πηγή του "μαύρου χρήματος". Όποιος ήθελε και ότι ήθελε έπαιρνε. Εκεί να δείτε "μαύρα" τιμολόγια. Έτσι γίνονται οι βίλες; Από εκεί και πέρα ΔΕΠΑΣ ή ΔΗΚΕΣΑ τέλος. Πως να πληρωθούν οι έρημοι οι υπάλληλοι αφού δεν μπορούν να εκδόσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερώτητα; Με τι χρήματα αφού όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να έχουν έσοδα; Αλλά και όταν είχαν π.χ. αναψυκτήριο και πλαζ, τα πούλησαν. Πως λοιπόν θα ζήσει η επιχείρηση; Και φτάνουμε τώρα με ένα φέσι ενός εκατομυρίου και κάτι, και οι υπάλληλοι να είναι πέντε μήνες απλήρωτοι. Ευτυχώς που βρέθηκε ο καπετάνιος, το Πάσχα, και έβγαλε από χρήματά του 40.000,00 ευρώ και έδωσαν έναντι στους υπαλλήλους. Μπράβο στον καπετάνιο. Αλλά δεν σώζετε η κατάσταση. Τα χίλια ευρώ φαγώθηκαν εν ρυπή οφθαλμού. Με τα υπόλοιπα τι γίνετε; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά κάποιοι έξυπνοι πήγαν να καπελώσουν αυτή τη καλή χειρονομία του καπετάνιου. Αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό. Οι κύριοι που κοιτάνε πως να καπελώσουν αλλά και να υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να τους ζητάνε ευχαριστίες για τα χρήματα που τους χρωστούν και τα έχουν δουλέψει. Να βρούνε άμεσα λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ΔΗΚΕΣΑ. Ο κόσμος τους ψήφισε για να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και όχι να παίρνουν τους παχουλούς μισθούς και να κορδώνονται πρώτη μούρη σε εκδηλώσεις και κανάλια.
    Αυτά και εάν χρειαστεί θα ξαναεπανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/11 10:49

    gia poio logo protimise na tin sigxwneush anti na tin kleisei kai na metaferthei to prosopiko ston dimo oeo???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/11 15:09

    ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/11 15:24

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/11 16:56

    Ρωτησα τον Παγκαλο για τα λεφτα της ΔΕΠΑΣ ΔΗΚΕΣΑ .
    ξέρεις μου λέει από αυτά εγω δεν εφαγα τίποτα.
    Παρέα τα τρώγανε και κανένας δεν μίλαγε, τώρα αντε γιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/11 21:15

    ρε παιδιά μην του γράφετε για πήδημα Ρόδο κλπ γιατί μπερδεύεται το παιδί και στο τέλος θα πηδήξει κι εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/11 13:43

    Μήπως πρέπει από δω και πέρα να φοράνε οι αρσενικοί τσίγκινα σώβρακα.
    Αυτό να δούμε στην Κούλουρι και τι στον κόσμο.
    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ,
    Α!!!! να χαθείτε ηλήθιοι Κουλουργιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.