Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Ιουν 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να απομονώνεις  3-4 από τις δεκάδες φωτογραφίες ενός κοινωνικού γεγονότος  (που ήταν  ήδη αναρτημένες  στο Facebook) και να προσπαθείς να κάνεις αντιπολίτευση μέσα από αυτές .  Θεωρώ  τιμητικό να προσκληθώ  και να παραστώ  στον αρραβώνα του παλιού μου μαθητή  Στράτου Σιφνάκη και  γιου στενού μου φίλου το Σάββατο  4.6.11.
Βεβαίως είναι  απορίας άξιο:
 Γιατί αποσιωπήθηκε το όνομα του πιο πάνω μαθητή μου στην Σχολή  «Ηράκλειτος» κατά τα   έτη 1994-1997 και μάλιστα  στην ειδικότητα των ηλεκτρολογικών συστημάτων αυτοκινήτων;
Γιατί αποσιωπήθηκε η παρουσία προσώπων της οικογένειάς  μου που με συνόδευαν  στον εν λόγω αρραβώνα;
 Γιατί απομονώθηκαν   φωτογραφίες της αδελφής του γαμπρού   η οποία ανήκει στο επιτελείο των γραμματέων μου;
Πάντως, διευκρινίζω ότι όποιο συμβολικό  δώρο  προσφέρω από αβροφροσύνη σε κοινωνικά γεγονότα (γάμους, αρραβώνες, βαφτίσεις, εγκαίνια κλπ )  προέρχονται από δικά μου εισοδήματα  και μόνο .
Αν κάπως έτσι (υπό τους ήχους μουσικής νηπιαγωγείου) οραματίζονται  κάποιοι σήμερα την αντιπολίτευση, ο λαός της Σαλαμίνας, όπως πρόσφατα τους έκρινε, έτσι θα συνεχίσει να τους κρίνει.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

Σημείωση Admin: Διαφωνώντας με το κωμικό περιεχόμενο του φωτοβίντεο δεν το αναρτήσαμε. (όσοι θέλουν να το δουν στο http://toxovolos2.blogspot.com/2011/06/blog-post_07.html ) Άλλο τόσο, διαφωνούμε και με την εσπευσμένη δήλωση του δημάρχου. Παρόλα ταύτα κρατώντας τις αποστάσεις και μετά από δική του επιθυμία την δημοσιεύουμε και τα σχόλια δικά σας

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/6/11 16:09

    Νέα Φώτο δήμαρχε στην πιάτσα και το μιζανπλί κουφέτο πρέπει να έχει πιάσει το χρώμο σαμπουάν είχε μεγάλη επιτυχία από ότι βλέπουμε
    άντε βρε με το καλό και το ποιο σκούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/11 17:15

    Γράμμα σ’ ένα φίλο!!!!

    Δήμαρχε έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, όχι τόσο από το φωτοβίντεο γιατί αργά ή γρήγορα το ανέμενα, όπως αναμένω κι άλλα χειρότερα με τα μυαλά που κουβαλάς, αλλά περισσότερο απ’ το δικό σου δελτίο τύπου!!
    Αλήθεια, σε παρακαλώ πολύ, μπορείς να μου πεις ποιος ανώμαλος εγκέφαλος ή καλύτερα ανεγκέφαλος σ’ έβαλε να βγάλεις τέτοιο δελτίο τύπου;
    Που το χεις ξανασυναντήσει φίλε μου να βάζεις τα χέρια σου και να βγάζεις τα μάτια μόνος σου;
    Γύρισες την πλάτη σ’ όλους τους παλιούς, δοκιμασμένους φίλους και συναγωνιστές σου με πλήρη αγνωμοσύνη και αγκάλιασες ανεγκέφαλα λαμόγια που καθημερινά σε εκθέτουν με τις πράξεις τις συμβουλές και τις παραλήψεις τους.
    Όταν θα ξυπνήσεις από την μέθη της πρόσκαιρης εξουσίας σου και αναζητήσεις τους παλιούς φίλους και συναγωνιστές θα δεις τον Βασιλιά γυμνό και τότε φίλε μου θα πανικοβληθείς όχι τόσο από την γύμνια σου αλλά από την μοναξιά σου γιατί ούτε κι αυτή η παλλακίδα δεν θα είναι πια στο πλάϊ σου
    Καληνύχτα φίλε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/11 22:04

    Γιατί ρε κομπλεξικοί... Εσείς ζηλεύετε; Γιατί είσαστε αντιμουνικοί; Ή γιατί οι γυναίκες σας έχουν βαρύ χέρι; Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του. Είναι καλό να έχεις ένα δήμαρχο να είναι καβαλάρης. Αγριοαδερφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/11 08:29

    SIGA TI DIAMAXI PE SELINIOTES DIAXIRISTES. O LAOS KOITAZEI TA DIKA TOY PROBLIMATA. OXI TI KANEI O DIMAPXOS STI PROSOPIKI TOY ZOH.
    ALLA TA G@@@@@KA TOY TEOS, POY TA PLIRONE O KOSMOS TA KSEXASATE, GIATI TORA EINAI KOLLITOS SAS.
    BOULOSTE TO, GIATI THA BGOYN OLA TA
    G@@@@@@@KA KAI TOY ANTI ME TI DIMARXINA!!!!! KAI AYTA MAS KAINE, GIATI TA PLIRONAME EMEIS OI AMPELAKIOTES!!!!! TOY TSAVARI DEN TA PLIRONOYME EMEIS KAI DEN MAS NOIAZEI!!!! KATALABATE????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/11 08:43

    xtes epiase to limenarxeio tous ergates pou katharizan ti paralia sta selinia. tuxaio?????? den nomizo!!!!!! oloi kseroume ti kanei otan den exei eksousia!!!!!!
    DIMARXE PROXORA MI FOBASE TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/11 14:46

    Δήμαρχε μου άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψ@@η .θα μου πεις ότι κάνω προσπάθεια ,τα Βάφω τα μαλλιά της κεφαλής .Τώρα τι θα γίνει με ψ@@η θα δούμε .Βλέποντας και κάνοντας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/11 22:10

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/11 13:53

    Αντε ρε πολύ σημασία δίνετε σε γεγονότα και πράξεις άνευ σημασίας για τον τόπο τι μας ενδιαφέρει τι κάνει ο ηλήθιος στην προσωπική του ζωή δεν βλέπετε ότι έτσι προβοκάροντας αποφεύγουν την κριτική στο ανύπαρκτο και στο υπόγειο έργο τους. Αστράκο είσαι υπεύθυνος για την κατάντια της πολιτικής ζωής του τόπου,θα συνδυαστεί η επιστροφή σου με την πιό σκοτεινή εποχή της Σαλαμίνας, ντροπή σους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.