Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2011

Σπύρος Σοφράς, διαμαρτυρία για τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο


Απαράδεκτο  Δίδυμο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15/6/2011 ο Δημοτικός Σύμβουλος  Κος Τσαλιαγκός, παίρνοντας το λόγο από τον πρόεδρο του Δ.Σ Κο Κόγια, για να τοποθετηθεί επί του θέματος που ήταν σε εξέλιξη, το μόνο που έκανε, ήταν να αναφερθεί στους προλαλήσαντες δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας και να τους αποκαλέσει  με απαράδεκτες εκφράσεις όπως  “κοκοράκια στο κοτέτσι”.
Ο τέως δήμαρχος Κος  Σοφράς, διαμαρτυρήθηκε εντονότατα και μέμφθηκε  τον πρόεδρο  του Δ.Σ Κο Κόγια, γιατί δεν προστάτεψε το κύρος και την αξιοπρέπεια των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας και αποχώρησε από τη συνέχεια του Δ.Σ.

Αμέσως λαμβάνει το λόγο για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  ο Κο Τσαβαρής και έκανε ένα ακόμη ολίσθημα, λέγοντας, “ότι δεν διαμαρτυρηθήκατε κατά τον ίδιο τρόπο, όταν αναφερόμενη στο πρόσωπό του η Κα Γκαβογιάννη,  του είπε ότι παρουσίασε  γελοία πρόταση”, τονίζοντας τη λέξη (γελοία), αλήθεια από ποιόν ήθελε προστασία ο Κος Τσαβαρής, παρά από τον Προεδρό του, έτσι δίνει τους συνεργάτες του στη πρώτη δύσκολη στιγμή και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Βεβαίως εδώ θα δεχθούμε ότι ήταν λάθος του προέδρου που δεν προστάτεψε τον Δήμαρχό του. Στη συνέχεια κατά τον προσφιλή του τρόπο, επιτέθηκε κατά της Κας Μεαφκώφ, η οποία είχε πάρει το λόγο διαμαρτυρόμενη,  για να του απαντήσει στον χαρακτηρισμό υποκριτές, που αποκάλεσε του συμβούλους της μειοψηφίας

Είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιεί τακτικά η Δημοτική αρχή και ιδιαίτερα ο Κος Τσαβαρής για να αποφύγει την κριτική σε σοβαρά θέματα.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/11 18:24

    ΣΟΦΡΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ. ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/11 19:07

    ΠΙΠΗ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΗ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ16/6/11 21:51

    Και γιατί κ.Σοφρά,η φράση "κοκκοράκια
    στο κοτέτσι" είναι υβριστική;
    Και γιατί,να υπονοούσε εσάς;
    Η σωστή έκφραση, που μάλλον σας αρμό-
    ζει είναι,"κόττες στο κοτέτσι" για τη
    στάση τόσο η δική σας, όσο και των
    υπολοίπων του Συνδιασμού σας,στο θέμα
    του Λατομείου,εκτός, και είναι προς
    τιμήν της, της κ.Διγενάκη Λίτσας.
    Η προσχηματική σας αποχώρηση από το
    χθεσινό Δ.Σ και η συμπωματική(;) απουσία των υπολοίπων Συμβούλων σας,εκτός της κ.Διγενάκη, αποδει-
    κνύουν του λόγου το αληθές.
    "Οψόμεθα εις Φιλλίπους κ. Σοφρά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/11 23:10

    as synexizei o tsavaris na mazeyei xamades kai tha paei kala toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/6/11 23:21

    Καλά ρε παιδιά όλη η Σαλαμίνα ξέρει πόσο Καραγκιόζης είναι ο πρόεδρος, δεν έχει προηγούμενο στο νησί. Είναι τόσο μ@@@κας, που δεν γνώρισε συνυποψήφιο του και ρώταγε ποιος είναι. Αυτός κρατά την τύχη του νησιού στα χέρια του, μπράβο ρε να τον ξαναψηφίσουμε τον σαβουρογ@@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/11 08:40

    ΣΥΜΦΟΝΩ ΣΤΟ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/11 11:18

    Από την διαυ@εια στο site του Δήμου(ΑΔΑ:4Α39Ω1Ε-Θ) διαβάζω:
    «Παραχώρηση χρήσεως 30 τμ κρηπιδώματος στον
    ΑΔΑ Κοκκινόπουλο Ανδρέα έναντι καταστήματος ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ όπισθεν Δημοτικής Ιχθυαγοράς για χρονικό διάστημα από 15-03-2011 έως 15-10-2011 για τοποθέτηση
    τραπεζοκαθισμάτων με αντάλλαγμα».
    Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στο ότι διαπιστώθηκε από την υπηρεσία ότι το εν λόγω κατάστημα με βάση την άδεια λειτουργίας του δεν δικαιούται μέτρα επί του κρηπιδώματος για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
    Ο Πρόεδρος αναφέρει ότι το Λιμενικό Ταμείο δύναται να παραχωρήσει το ιδιαίτερο δικαίωμα χρήσης επί του κρηπιδώματος στον Κοκκινόπουλο Ανδρέα,ιδιοκτήτη καταστήματος ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ, εάν εξασφαλιστεί αρχικά η σχετική γνωμάτευση από την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής &
    Υγειονομικού Ελέγχου Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς & Νήσων α) το ότι σύμφωνα με την άδεια ίδρυσης & λειτουργίας του ανωτέρω καταστήματος
    ο ιδιοκτήτης δεν δικαιούται επί του παρόντος χώρο επί του κρηπιδώματος για
    τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.>>
    Ρε συ Κουτσιλαίο, που μας το παίζεις και Φύλακας της νομιμότητας, ποιόν κοροϊδεύεις ?Αφού ήλεγξες την άδεια λειτουργίας του μαγαζιού, για πες μας τώρα
    α) για τί χρήση έχει πάρει, ουζερί ή κυλυκείο ?
    β) πόσα είναι τα τετραγωνικά του μαγαζιού στην άδεια και πόσα χρησιμοποιεί και μάλιστα στεγασμένα στην πραγματικότητα ?
    γ) πόσα τετραγωνικά έχει καταλάβει από το λιμενικό πεζοδρόμιο και πόσα πληρώνει γι΄αυτά ?
    Να σου πω εγώ ?
    Τίποτα δεν πληρώνει, γιατί απλούστατα δεν του έχετε δώσει επίσημα άδεια κατάληψης λιμενικού πεζοδρομίου, αφού είναι παράνομος, και δεν αναγράφεται στα χαρτιά της Υπηρεσίας. Και πες μου κάτι ακόμα, όταν τρως και πίνεις στο μαγαζί αυτό που είναι το στέκι σου, πόσες φορές έχεις πληρώσει ?
    Μη φοβάσαι, δεν θα σε καταγγείλω στον Εισαγγελέα, γιατί όλοι πρέπει να δουλέψουνε, αλλά μην μας το παίζεις και νομιμόφρων και μας έχεις ζαλίσει τα αρχ@@@α ότι είσαι άμισθος στο Λιμ.Ταμείο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/6/11 18:01

    καταπατητές δήμαρχε καταπατητές της παραλίας, εσύ τι κάνεις; παραχωρήσεις για ψήφους. η επόμενη πενταετία θα σε έχει στην κάτω καρέκλα, θυμήσου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ18/6/11 12:37

    Συγχαρητήρια στο φίλο ανώνυμο
    17/6/11 11:18

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.