Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιουν 2011

Από τον περίπλου με μαύρες σημαίες για το κλείσιμο των ιχθυοκαλλιεργειών, έως τις συνθήκες λειτουργίας των ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί


Καλά τι σχέση έχει η φωτό με το ΔΤ;
Γιατί έχει σχέση το ΔΤ με τις θέσεις του Δημάρχου;
Διαβάστε το Δ.Τ. του Δήμου Σαλαμίνας και θα επανέλθουμε, εξετάζοντας το χθες με το σήμερα, γιατί η δική μας μνήμη δεν είναι επιλεκτική, δεν έχει χρώμα και πρέπει, γιατί τα θέλω μας δεν τα διαπραγματευόμαστε. Το γραφείο περιβάλλοντος του Δήμου έχει άποψη ή είναι σφραγίδα; Ο εκλεκτός φίλος με πολυετείς αγώνες στα δασικά έχει άποψη ή να τον ξεχάσουμε και αυτόν;

Σαλαμίνα 27 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συνάντηση με αν. Υπουργό ΠΕΚΑ για τις ιχθυοκαλλιέργειες

Τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, προκειμένου να συζητήσουν τις συνθήκες λειτουργίας των ιχθυοκαλλιεργειών στο νησί.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο βουλευτής Β’ Πειραιά κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο κ. Φραγκούλης Τριανταφυλλάκης, ως εκπρόσωπος του βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Σπυρίδων Σοφράς και κ. Νικόλαος Ράπτης.
Αφού ενημερώθηκε ο κ. Σηφουνάκης για το καθεστώς των υδατοκαλλιεργειών που επικρατεί στη Σαλαμίνα, τόνισε την σπουδαιότητα ύπαρξης κανόνων και σχεδιασμού στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων αυτών, ώστε να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη επέκτασή τους.
Επίσης, υπήρξε η δέσμευση ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από πλευράς Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα ρύπανσης και αυθαιρεσίας, ενώ παράλληλα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι προβληματισμοί των φορέων του νησιού μας, σχετικά με την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα του θαλάσσιου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/6/11 14:48

    Υπογραφουμε ολοι. Ας μην αφησουμε τον Perivos να παλευει μόνος του. Εχθες τα παιδια του Perivos ανεδειξαν το θεμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. ()http://sites.google.com/site/perivos/binteo/oskaiegiatenchorothetesepoaystesalamina Ειναι οι μονοι που παλευουν. Πρεπει να τους αγκαλιασουμε και να παλεψουμε μαζι τους. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/11 18:44

    Ρε Δήμαρχε που είναι οι προεκλογικές σου δεσμεύσεις;
    Οι σύλλογοι στα Περιστέρια και στις Κολώνες αναμένουν την υλοποίηση τους, εσύ που είσαι; Ντρέπεσαι; Δεν νομίζω γιατί αν ντρεπόσουν δεν θα κανες αυτά που κάνεις τώρα και μας ξεπουλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/11 22:52

    ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ.Λ.Π (ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ )ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΜΑΣΚΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ.ΑΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ !!!ΤΩΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ κ.ΣΥΦΟΥΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/11 07:50

    Αγαπητέ πατριώτη, αν πιστεύεις πως είσαι ο μόνος που το μετάνιωσε είσαι γελασμένος, αν φυσικά αυτό σε παρηγορεί. Ναι ξέρω δεν σε παρηγορεί τι να κάνουμε αντί να κόψουμε τα χέρια μας, την επόμενη φορά να ψηφίσουμε με περισσότερη περίσκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/11 08:51

    Οι γκεμπελίσκοι υπάλληλοι του δημάρχου πέραν του ότι δεν ενημερώνουν σωστά για το άτομα που ήταν παρόντες έντεχνα παραλείπουν τον εκπρόσωπο του ΠΕΡΙΒΟΥ στη συνέχεια χρωματίζουν με πράσινο και μπλε το ονόματα του Σοφρά και του Ράπτη με ποια δικαιολογία άραγε και γιατί δεν χρωμάτισαν τα ανόματα των κ. Συφουνάκη , Τραγάκη και Τριανταφυλλάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/11 10:04

    Σιγά ρε περιβε που θες ιδιαίτερη μεταχείριση. Ένας όμιλος είσαι που τα ιδρυτικά σου μέλη έγιναν δημάρχοι και συμβούλοι. Πασχίζεις για το περιβάλλον και ζητάς με ανακοινώσεις στον τύπο την προβολή σου. Αυτοί που δουλεύουν με ήθος δεν έχουν ανάγκη από καμία προβολή και το μόνο τους μέλημα είναι η επίτευξη του στόχου τους. Αλλά εσένα οι στόχοι σου είναι άλλοι που έχουν σχέση με την προβολή σου και τις μετέπειτα εξελίξεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/6/11 16:23

    ΜΑΛΛΟΝ 10:04 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο 22:52.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ;ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΚΤΕΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.Λ.Π;ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΕΣΥ ΟΜΩΣ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΥΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/6/11 17:01

    Ας κρίνουν οι αναγνώστες ποιος είναι ο περιβαλλοντικός σύλλογος και ποιοι τον δημιούργησαν και ποιοι φωτογραφίζοναι μαζί με τους δημάρχους σε εκδηλώσεις και ποιοι τους έχουν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/6/11 17:14

    Μιλάτε για τον άνθρωπο που αφιέρωσε 20 χρόνια από τη ζωή του για την ανάπτυξη του νησιού και την επίλυση του δασικού, που ταλαιπωρεί τον φτωχόκοσμο; Διαβάστε την εφημερίδα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ -σελίδα 5- [Με τίτλο "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"] τις θέσεις του ανθρώπου αυτού και τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο κατά Μπιρμπίλη και Διαμαντίδη για τα ιχθυοτροφία. Μακάρι να είχαμε μερικούς ακόμα στην Δημαρχεία, με τις απόψεις και δυναμικότητα του αγωνιστή Μάνου Δερτούζου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/6/11 17:29

    29/6/11 17:01
    Στειλε μια φωτο μελων του Perivos να φωτογραφίζεται με τον δημαρχο τον νυν ή τον πρωην και μετά πες οτι θες. Και μην αναφερεις Κογια και Φουρικη γιατι πολύ απλά εχουν φυγει απο τον Perivos πολυ πριν εκλεγουν. Τα ψεματα πρεπει να τελειωσουν καποια στιγμη. Οι ανθρωποι παλευουν για ολους μας. Κανενας απο τους δημοτικους συμβουλους (του κεντρικου συμβουλιου αλλα και τον περιφεριακων) περα απο λογια δεν εχει κανει τιποτε. Την συγκεντρωση ο Perivos, υπογραφες ο Perivos, στην τηλεοραση ο Perivos, στο Internet o Perivos, πανο ο Perivos. Ελεος πια. Απαιτω και εγω σαν δημοτης Σαλαμινας απο τους εκλεγμενους αντιπροσωπους μου να προασπίσουν τα συμφέροντα του τοπου μου, κατι για το οποια ψηφιστηκαν. Απαιτω να εκτελεσουν τις αποφασεις που αυτοι ψηφισαν στο δημοτικο συμβουλιο. ΟΧΙ στην ΠΟΑΥ ειπαν. ΟΜΟΦΩΝΑ. Επιτροπη αγωνα ειπαν. Ποιος ειναι ο αγώνας που εχουν κανει; Δυο συναντησεις; Ενημερωση των πολιτων ειπαν. Που είναι ολα αυτα κύριοι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.