Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουν 2011

«Μολών Λαβέ» η ξεκάθαρη θέση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μάνου Δερτούζου που μας κάνει όλους περήφανους


Μετά το φιλικό ερώτημα μέρους bloggs της Σαλαμίνας, σας διαβιβάζω παρακάτω την ομιλία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο στο καυτό θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών όπου και τοποθετήθηκα με σαφήνεια. Σας παρακαλώ για την ανάρτηση του ώστε να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Προτού συνέλθουμε  από ένα χτύπημα μιας Κυβερνητικής απόφασης δυστυχώς έρχεται το άλλο. Ενώ πριν από λίγο μιλούσαμε για την πιθανή μεταφορά της ΔΥΟ από την Σαλαμίνα στην Ελευσίνα, απίθανο και όμως πιθανόν αληθινό, καλούμαστε τώρα να εκφράσουμε άποψη για την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) με την οποία προτείνεται  το Νότιο τμήμα της Σαλαμίνας ως κατάλληλη Περιοχή Ανάπτυξης Ιχθυοκαλλιεργειών (Π.Α.Υ)
Έχει σημασία ότι αυτή την Κοινή Υπουργική απόφαση υπογράφει η πολύ ευαίσθητη για το περιβάλλον κα Μπιρμπίλη, η οποία με πολύ ευκολία «τακτοποιεί τους ημιυπαίθριους» παραβιάζοντας στην ουσία  το Σύνταγμα, αλλά δεν θέλει να «τακτοποιήσει» τα αυθαίρετα για να μη το παραβιάσει, γελοιοποιώντας στην ουσία το Σύνταγμα και από την άλλη την υπογραφή του βάζει, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αλιείας κος Γιάννης Διαμαντίδης ο δικός μας Βουλευτής. Δικός μας όχι με την κομματική έννοια, διότι εγώ τις κομματικές τσίμπλες τις έχω βγάλει, αλλά με την έννοια του Βουλευτή της περιφέρειάς μας που εκλέγεται επί 20 χρόνια.
Τι είναι όμως αυτό που ώθησε να εκλέξουν την Σαλαμίνα ως τον ιδανικό τόπο ιχθυοκαλλιεργειών;
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες, αποτελούν ένα ανερχόμενο κλάδο της Ελληνικής οικονομίας αφού τα ¾ της παραγωγής εξάγονται και καλύπτουν το ½ της διεθνούς αγοράς. Οι προοπτικές επίσης είναι πολύ αισιόδοξες αφού η διεθνής παραγωγή λόγω των αναγκών θα αυξηθεί πάνω από 140/% την επόμενη δεκαετία.
Κάθισαν σε ένα τραπέζι οι «σοφοί» των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ναυτιλίας και έβαλαν το χάρτη του Σαρωνικού μπροστά τους και είδαν ότι το νότιο τμήμα της Σαλαμίνας δεν τον πιάνουν οι βόρειοι άνεμοι, ενώ οι Νότιοι άνεμοι καλύπτονται από την Αίγινα.
Το ερώτημα όμως είναι γιατί δεν επέλεξαν το βόρειο τμήμα της Αίγινας που είναι υπήνεμο στο Νοτιά και καλύπτεται από την Σαλαμίνα στον Βοριά. Η απάντηση είναι απλή για αυτούς, γιατί θεώρησαν ότι δεν μπορούν να πάνε στη Αίγινα διότι θεωρείται τουριστικό νησί, έχει εξ άλλου και τον Άγιο Νεκτάριο. Δεν μπορούν επίσης να πάνε στο Αγκίστρι που είναι περισσότερο υπήνεμο οπό την Σαλαμίνα  γιατί το έχουν αναδείξει ως τουριστικό θέρετρο, αφού πρωτίστως φρόντισαν να δώσουν άδειες και να κτίσουν ξενοδοχεία μέσα στο δάσος!!
Αγνοούν όμως οι άσχετοι και ανίδεοι της ιστορίας ότι και εμείς στη Σαλαμίνα έχουμε την Παναγιά της Φανερωμένης, έχουμε το παγκόσμιο γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, το σπίτι του Σικελιανού, τη σπηλιά του Ευριπίδη, τη Μυκηνιακή Ακρόπολη στα Κανάκια, έχουμε κοντά μας τα οστά του Γεωργίου Καραϊσκάκη έχουμε δηλαδή  πολύ μεγαλύτερη πολιτιστική ιστορία από την Αίγινα.
Δεν φταίνε όμως μόνο αυτοί οι «σοφοί» που σχεδίασαν επί χάρτου και υποβάθμισαν την ιστορία της Σαλαμίνας και την τουριστική της προοπτική, φταίμε και ΟΛΟΙ εμείς που ζούμε σε αυτό το νησί  και περισσότερο ΕΜΕΙΣ που ασχολούμαστε με τα κοινά που δεν μπορέσαμε όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξουμε την παγκόσμια ιστορικότητα του νησιού μας και να προβάλουμε τις πανέμορφες παραλίες μας, κατατάσσοντας το νησί μας, όπως του αξίζει, ως ένα από τα ωραιότερα τουριστικά θέρετρα της Αττικής.
Ήλθε η ώρα αυτή τη φορά να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ με κάθε τρόπο την περαιτέρω υποβάθμιση του νησιού μας και να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο όχι μόνο στη δημιουργία νέων ιχθυοκαλλιεργειών αλλά και στην αποχώρηση  όλων των υπαρχόντων με την λήξη της αδείας τους.
Εάν οι «σοφοί» συνεχίζουν να επιμένουν στην  άποψή τους ως τόπο ιχθυοκαλλιεργειών το νότιο τμήμα του νησιού μας, τότε θα πάρουν καθολική απάντηση «Μολών Λαβέ»
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος

41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/6/11 12:33

    Μπράβο Μάνο, συνέχισε έτσι αντιδραστικά, αγωνιστικά όπως σε ξέραμε μην αφήσεις τον εαυτό σου να αλλοιωθεί στις συμπληγάδες της δημοτική νομενκλατούρας Τσαβαρή – Κόγια – Ευθυμίου. Καλύτερα φτωχός και αγωνιστής παρά καρπαζοεισπράκτορας στυλ Ευθυμίου / Κόγια. Έχεις την στήριξη και την συμπάθεια μας, εσύ θα γεμίζεις αίθουσες ακόμα οι άλλοι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στο δρόμο από τα γιαούρτια που θα τους περημένουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/11 12:52

    Συνέχισε ¨μεγάλε αγωνιστή¨ και δώσε ρεύμα και νερό σε όλους τους παράνομους. Καταπάτησε όλα τα δάση και ο τόπος θα πάει μπροστά με κάτι δαύτους σαν εσένα. Κέρδισε σταυρούς για τις επόμενες εκλογές, αφού είσαι ένας πολιτικός κλόουν, υποτελής, χωρίς αρχές και αξίες. Αυτό θα πει συμφέρον του τόπου; αυτό θα πει πρόοδος του τόπου; αυτό θα πει αλλαγή του κατεστημένου; Ε! τότε μπράβο μεγάλε αγωνιστή, θα σου στήσουμε και ανδριάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/11 13:59

    Αδελφέ (30/6/11 12:52) μην είσαι τόσο άδικος; Γνωρίζεις ότι ο Δερτούζος ΔΕΝ ξανακατεβαίνει υποψήφιος; Αν όχι μπορείς να μιλήσεις μαζί του έστω και στο τηλέφωνο να στο επιβεβαιώσει. Άλλωστε με κάποια λαμόγια που ‘χουν μαζευτεί στον δήμο δεν τεριάζει. Από κει κι έπειτα να δίνει ρεύμα όπως το δίνει καλά κάνει. Το δίνει σε φουκαράδες που αγόρασαν αγροτεμάχια νόμιμα και στην συνέχεια τους τα χαρακτήρισαν δασικά. Δεν δίνει σε μεγαλοκαρχαρίες με βίλες εκατομμυρίων για να τα κονομήσει όπως πιστεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/11 15:07

    Μεγάλε ΑΓΩΝΙΣΤΗ την παρανομία, που εσύ είσαι αρμόδιος να την κυνηγάς, την υιοθετείς νομιμότητα εν ονόματι της πολιτικής βούλησης και των φτωχών; Το μόνο που αποτελείς είναι ένα πολιτικό τραγέλαφος. Δεν μπορείς να το παίζεις ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ εις βάρος των νομίμων πολιτών, πάντα με τη βλακώδη δικαιολογία "υπέρ των φτωχών". Εμείς οι νόμιμοι πολίτες που λειτουργούμε με τη νομιμότητα του κράτους και τις διαδικασίες του, με την πληρωμή των φόρων είμαστε οι παράνομοι τελικά; Τέτοιους ψευτοπολιτικάντηδες είχαμε και τους διώξαμε, εσένα θα σε βάλουμε μόστρα γιατί είσαι ωραίος; Ντροπή σου πολιτικό πρόσωπο να εκφράζεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/11 16:32

    Ρε μπουμπούκο (30/6/11 15:07) κατ’ αρχάς δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο κι απ’ την άλλη ο «νόμιμος» πρώτος τον λίθο βαλέτω και στο φινάλε, φινάλε, άντε και γ@@μίσου μ@@λ@κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/11 21:24

    Θυμώνεις δημοτικέ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ γιατί την παρανομία σου, θέλεις να την κάνεις δοξασία σου. Τραμπούκος και μπουμπούκος είναι αυτός που αντί να απαντά με τεκμηριωμένες απόψεις και επιχειρήματα, καταφεύγει στην αθυροστομία και στη μαγκιά του κώλου. Καλή νύχτα δημοτικό λουλούδι της πανωλεθρίας και του ολέθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/11 09:30

    Μπράβο στον κύριο ή κυρία με το σχόλιο 21:24. Πρέπει να μιλάμε γιατί έχουν παραγίνει οι ξένοι με τις παρανομίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/11 09:56

    ο νομιμος πρωτος το λιθο βαλετω
    κατα το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
    εισαι τοσο κουτος που παγιδευεσαι μονος σου.
    Καλυ νυκτα κυριε βαζουμε ρεμα και τα κονομαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/7/11 14:42

    Τι να μας πεις και συ, που από τη μια είσαι εχθρός του Δημάρχου και από την άλλη κάνεις κωλοτούμπες στον αέρα φωνάζοντας YES MAN. Δείξε μας ποιος είσαι με αξιοπρέπεια και αρχές και όχι με παπαριές. Ηρωοποιείς το εαυτό σου και τον θυματοποιείς για να δείξεις σαν την μωρή παρθένα ότι άλλος σε ξελόγιασε και ιδιαίτερα οι άπονες εξουσίες. Λουλούδια μαραμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/7/11 20:24

    [30/6/11] Εσύ τραμπούκο πρέπει να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις. Άνθρωποι σαν και εσένα ξεφτιλίζουν το νησί αυτό. Για αυτό πρόσεξε τι γράφεις και τι λες ψευτοανώνυμε. Γιατί όπως πας, σε λίγο καιρό θα φοβάσαι να βγεις έξω από το σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/7/11 20:28

    Εάν ένας άνθρωπος κάνει κάτι καλό στο νησί μας, όλοι τον βρίζουν και τον κατηγορούνε. Ας βρεθεί ένας να πει ότι για τα ρεύματα και να νερά δόθηκε έστω και 1€. Ο άνθρωπος που κατηγορείται, εάν τον ακούσετε τι λέει στους φτωχούς ανθρώπους που παίρνουν ρεύμα, δεν θα το πιστέψετε. Για αυτό οι αλήτες πρέπει ντρέπονται για αυτά που λένε και γράφουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/7/11 20:31

    Κύριοι,
    με τα πικρόχολα σχόλια που γράφετε, σας ενημερώνω, ότι η ανάπηρη θεία μου, μετά από 30 χρόνια, είδε φως στο σπίτι της. Η γυναίκα ζει, με μια μικρή αναπηρική σύνταξη, και όταν πήγε στην δημαρχεία όλο χαρά, με ένα κουτί γλυκά, δεν έγιναν δεκτά. Λοιπόν καταλαβαίνετε τώρα πόσο ηλίθιοι είσαστε και βγάζετε όλα τα κτηνώδη χαρακτηριστικά σας. Ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/7/11 20:35

    Εγώ είμαι ένας πολίτης που έτυχε να βρεθώ στην δημαρχεία και είδα ένα γεροντάκι, να θέλει ρεύμα. Όταν άκουσα τον τρόπο που του μίλησε ο Δερτούζος, και πως του συμπεριφέρθηκε, έμεινα έκπληκτος. Πρώτη φόρα σε δημόσια υπηρεσία ή Δημαρχεία, είδα τόσο ευγένεια και απόλυτος ως το προς το θέμα τιμιότατος και εξυπηρέτησης. Για αυτό, μακάρι να είχαμε μερικούς ανθρώπους με το ήθος του Δερτούζου, και όχι μερικούς τρελούς σουβλατζίδες που τριγυρίζουν σαν τρελές γριές και φωνάζουν στην Δημαρχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/7/11 20:39

    Είσαι ένας παράνομος και κατ' ουσία και κατά τύποις, κάνεις παράβαση καθήκοντος, παράβλεψη της νομιμότητας και χρησιμοποιείς την εξουσία που σου έδωσε ο λαός να τη χειρίζεσαι κατά το δοκούν. Πρέπει να λογοδοτήσεις στο λαό της Σαλαμίνας για αυτό που κάνεις και να μας πεις με ποιο δικαίωμα το κάνεις, αφού το παραδέχεσαι. Θέλουμε σαν πολίτες του τόπου να μάθουμε, αν δεν είχες αυτή τη θέση θα έδινες έτσι αφειδώς ρεύμα στα παράνομα κτίσματα που τόσο κόπτεσαι για την προστασία του περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/7/11 20:42

    Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/7/11 20:51

    Ποιός σου είπε ότι η Δημαρχεία είναι χωράφι κανενός; Εγώ ξέρω ότι ΟΛΗ η Σαλαμίνα κτίστηκε παράνομα και μετά μπήκε στο σχέδιο. Όλοι βάλανε ρεύμα. Μην μου πείτε ότι αυτή η ρυμοτόμηση, που έγινε στη Σαλαμίνα ήταν βάση πολεοδομικού σχεδιασμού. Πως είναι δυνατόν το σχέδιο να περιλαμβάνει τόσο στενά δρομάκια, αδιέξοδοι, και μια "Οδοποιία" μπάχαλο. Οπότε εσύ είσαι ο πρώτος παράνομος που μιλάς για χωράφια στη δημαρχεία, και κανόνες χρήστης διοίκησης. Γιατί οι άλλοι να διαφέρουν από σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/7/11 20:57

    Εσείς που μιλάτε για παράβαση καθήκοντος, είσαστε εσείς που πρώτοι διδάξατε την παρανομία. Έχετε καταπατήσει όλο το νησί, και έχετε χτίσει ο καθένας όπως σας αρέσει. Αυτός ο άνθρωπος, είναι ο μόνος ο οποίος, έχει ενδιαφερθεί για ανθρώπους φτωχούς, οι οποίοι με το αίμα της καρδιάς τους, αγοράσανε ένα χωραφάκι, και κτίσανε ένα μικρό σπιτάκι, για να μην βρέχονται. Αυτοί οι άνθρωποι, που έχουνε τίτλους ιδιοκτησίας και έχουνε πληρώσει εφορίες, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, και τα καταπατημένα χωράφια από εσάς, σαν αγροτεμάχια... Όλοι κάνατε λεφτά, και τώρα κάνετε τις παρθένες. Τώρα τουλάχιστον, υπάρχει και κάποιος που βοηθάει τον φτωχό κόσμο, από εσάς τους κλέφτες και την τοπική Αυτοδιοίκηση, και το παράνομο κράτος.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/7/11 22:24

    Εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει για την ανομία σου, την προσβολή των νόμων του κράτους, της χρηστής διοίκησης και της δεοντολογίας των κανόνων που διέπουν τη λειτουργία του ΔΗΜΟΥ. ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ να έφερνες το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να παρθεί ομόφωνη απόφαση και όχι να παραβλέπεις τη λειτουργία των θεσμών. Είσαι ένας ηγεμονίσκος, μικρο απατεωνίσκος όταν στηρίζεσαι σε τέτοιες αναιτιολόγητες υπεκφυγές που σε καθιστούν υπεύθυνο και παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/7/11 00:19

    Είμουνα παρόν όταν ο Κος Δερτούζος πείρε 1.700 ευρώ για να βάλει ο κακομοίρης ρέμα που είναι άρωστος με αναπνευστικό και έχει μηχάνημα. Από αυτόν περιμένετε να ομολογήσει ότι έδωσε 1.700 από τα 2.500 που του ζήτησε γιατί τόσα μπορούσε περιμένετε να σας ομολογήσει τη δοσοληψία; θα χάσει και το ρέμα που περιμένει δύο χρόνια γιατι η οικοδομή είναι καινούργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/7/11 10:19

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/7/11 12:42

    Χρησιμοποιείς την ιδιότητα του συμβούλου για να παρανομείς νόμιμα, όμως αυτό δεν σε απαλλάσσει από καμία κατηγορία. Είσαι κατηγορούμενος και φέρεις την ευθύνη των άνομων πράξεων σου. Να φέρεις το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο επειγόντως και να παρθεί απόφαση για όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/7/11 18:34

    Βάσει ποιου Νόμου βρε παιδιά μπορεί σήμερα να βάλει κάποιος ρεύμα στο αυθαίρετό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/7/11 23:06

    ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΗΜ. 2/7/ΩΡΑ 11.19 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΨΕΥΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΘΥΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΝΑΤΗΝ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/7/11 13:37

    Να βγει ως οφείλει ο κύριος ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ και να απαντήσει για να δούμε τα κότσια του. Όσο για σένα που τον στηρίζεις θα πρέπει να ντρέπεσαι για την αρετή και το ήθος που εγκωμιάζεις ενός παράνομου. Να πληρώσει με τα λεφτά του τους απλήρωτους υπαλλήλους, εάν θέλει να μας δείξει την αγάπη του και τη λατρεία του προς τον τόπο και τους δημότες και όχι να παρανομεί εις βάρος όλων των πολιτών του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/7/11 15:00

    ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΔΕΙΑΒΑΣΤΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΣΘΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/7/11 17:20

    [2/7/11 00:19] Εσύ ψευτομάγκα, που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, αν είσαι τόσο πονηρός, καττάγγειλε τον, Επώνυμα! Αλλά μόνο λάσπη ξέρεις να ρίχνεις σε ανθρώπους που το ίθος τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/7/11 20:51

    ΜΑΝΟ εγω λεω να αλλαξεις το ονομα σου σε Λεωνίδας και να πας να καταπατήσεις και τις δασικές εκτάσεις των θερμοπυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/7/11 21:23

    ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ;
    ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙ 17 ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/7/11 22:26

    ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/7/11 11:15

    ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΘΑ ΈΤΡΩΓΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/7/11 23:00

    [3/7/11 21:23] Δεν είσαι μόνο λασπολόγος, αλλά είσαι και βλάξ. Γιατί οι πιο πολλοί που ασχολούνται με το Ίντερνετ, ξέρουν ποιός είσαι, αλλά δεν φοράς παντελόνια για να βγεις κατά πρόσωπο και με στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/7/11 23:29

    Για την αλήθεια των πραγμάτων δεν αναφέρεσαι, το μόνο που κάνεις είναι εκφοβισμό γιατί νομίζεις ότι έχεις την εξουσία και θα κάνεις ότι θέλεις. Παραδέχεσαι ακλόνητα με τις πιο πάνω δηλώσεις σου την παρανομία σου και την προσπερνάς με φοβικά σύνδρομα σε αυτούς που γράφουν τις αλήθειες. Μίλα για την παρανομία σου και αιτιολόγησε τις πράξεις σου. Περιμένουμε με ευπρεπή λόγο που αρμόζει στην ιδιότητα σου να μας πείσεις για τις πράξεις σου και την ιδεολογία σου. Προσβάλλεσαι όταν αντί να αντιπαρατεθείς ψευτολαϊκίζεις με λεονταρισμούς της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/7/11 08:52

    Σας διαβάζω όλους προσεκτικά σας παρακαλώ όπως λέτε ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που προκαλούν και γράφουν λασπολογούν αντί να περιμένετε να βγουν μόνοι τους ανακοινώστε τους εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/7/11 20:42

    ξερετε γιατι τιποτα δεν παει καλα σε αυτον τον τοπο.γιατι υπαρχει η ζηλεια η κακια γιατι δεν υπαρχει η ανδρια να δεχτουμε οτι αυτος αξιζει ενω εγω δεν εχω τις δικες του δυνατοτητες για αυτο φτασαμε στα σημερινα χαλια ολοκληρη τη χωρα μας διοτι τους καλους τουσ θαβουμε και αφηνουμε τα αληθινα λαμογια να υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος6/7/11 00:06

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΟΤΙ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΟΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6/7/11 01:04

    Σε παρακαλώ περιμένω ονόματα μόνο έτσι θα δεχτώ την τιμιότητα του Μάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος6/7/11 13:46

    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/7/11 22:41

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΚΟΜΛΕΞΙΚΕ ΘΑΡΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/7/11 10:59

    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος7/7/11 21:11

    Είμαι ένας από αυτούς που πήρε ρεύμα και ενημερώθηκα από το παιδί μου για αυτά που γράφονται τις αισχρότητες. Ένα μόνο θα σας πω ότι ο Μάνος Δερτούζος με έκανε να κλάψω όταν δεν δέχτηκε ένα μικρό δωράκι που του πήγα . Με συκίνησε με τα λόγια που μουπε. Συγραρητήρια στον Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή που έβαλε ένα τέτοιο άνθρωπο διαφήμηση για τον ίδιο και την δμαρχεία σε ένα δύσκολο πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος8/7/11 08:32

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΝΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.