Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Ιουν 2011

Πρωτοβουλία Σπύρου Σοφρά στον Υπουργό Οικονομικών για τη μη απομάκρυνση της ΔΟΥ Σαλαμίνας


ΑΠΟ: Σπύρο Σοφρά
          Τέως Δήμαρχο Σαλαμίνας 

ΠΡΟΣ: Κο Δημήτριο Κουσελά
            Υφυπουργό Οικονομικών 

ΘΕΜΑ: Κλείσιμο της  Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας και Μεταφορά της στη Δ.Ο.Υ Ελευσίνας  

Αγαπητέ  Υπουργέ

Στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, αλλά και το σύνολο σχεδόν των κατοίκων της , έρχεται με μια διαφαινόμενη απόφαση το υπουργείο, να κλείσει τη Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας και να μεταφέρει τη λειτουργία της στη Δ.Ο.Υ  Ελευσίνας, απόφαση που δημιουργεί, αφενός αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή αφετέρου ανυπέρβλητες δυσκολίες των κατοίκων του νησιού.

Οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού,  με μία προεκτίμηση της απογραφής, ανέρχονται  στους 55.000 περίπου και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες  ξεπερνάμε τις 300.000,οι φορολογικές δηλώσεις που υποβάλλονται ξεπερνούν τις 20.000 με πάνω από 2.000 επαγγελματίες.

Η πόλις της Ελευσίνας, για τους κατοίκους του νησιού, που θα είναι αποκλειστικός σκοπός επίσκεψης η εξυπηρέτησή των από την εκεί Δ.Ο.Υ,  απαιτεί ευχέρεια χρόνου και χρήματος, δεδομένου ότι δεν υφίσταται αστική συγκοινωνία που να εξυπηρετεί, και πέραν την από και προς το νησί μεταφορά με ferry,  κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει  Ι.Χ ή ΤΑΧΙ ανεβάζοντας το κόστος επίσκεψης στη Δ.Ο.Υ από 35 έως 50 ΕΥΡΩ.

Κε Υπουργέ,  αντιλαμβάνεστε ότι μία τέτοια απόφαση, πόσο άστοχη είναι, ώστε να μην μας επιτρέπει παρ’ όλη τη καλή διάθεση που έχουμε, να μην συμφωνούμε  και να σας ζητήσουμε, σεβόμενος την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, για την ανάταξη της οικονομίας και  τη καθημερινή ανέχεια που βιώνουμε και σας δηλώνουμε ότι ενωμένοι χωρίς ψηφοθηρικά συνθήματα, θα υπερασπιστούμε το τόπο μας και το κοινό συμφέρον.

Στους Βουλευτές του Κυβερνόντος  κώματος, που κοινοποιώ την παρούσα παρακαλώ, για τη από μέρους τους συνδρομή  στον Υπουργό για ικανοποίηση του αιτήματος “να μη κλείσει το κατάστημα της Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας”. 
Με εκτίμηση
Σπύρος Σοφράς
Σαλαμίνα:  3 Ιουνίου 2011
ΚΟΙΝ: Υπουργό     Κο  Ι. Διαμαντίδη
            Α’ Αντιπρόεδρο   Κο   Γρ. Νιώτη
            Βουλευτή    Κο   Δ.  Λιτζέρη


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/6/11 12:36

    Μπράβο Σπύρο για την πρωτοβουλία, μην καταθέτεις τα "όπλα" συνέχισε χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 14:40

    na figei i ΔOY APO EDW STO DIALO NA PAEI KAI PARA PERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/11 16:22

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΙ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ!!!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΕΔΩ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ; ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/11 18:01

    sofra ase thn eforia na fygei kai min kaneis malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/11 23:57

    Τώρα και στην Σαλαμίνα το τέλειο χρώμο σαμπουάν σε κάνει 25 χρόνια νεώτερο νέες εποχές για το νησί μας νέα μόδα στους άντρες άνω των 50 φέρνει ο δημάρχους με το επαναστατικό χρώμο σαμπουάν που ανακάλυψε πατριώτες και μη χειρότερα γιατί με δ΄’ αυτόν προβλέπω και πιάτσα στον περιφερειακό για τα βασιλικά όχι ΤΑΧΙ πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.