Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Φεβ 2013

Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί στην Εφορία (ΔΟΥ) Σαλαμίνας.

 
 
ΚΟΙΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2 ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Η κίνηση Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας
στις 10 το πρωί στην Εφορία (ΔΟΥ) Σαλαμίνας.
 
Συλλογικότητες από διάφορες περιοχές της Αττικής (6ο διαμέρισμα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη, Βύρωνας, Γλυφάδα, Εξάρχεια-Νεάπολη-Μουσείο, Ίλιον, Καματερό, Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη,  Μοσχάτο, Πευκάκια-Περισσός,  Ν. Σμύρνη,  Πατήσια, Πέραμα, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σεπόλια κ.α.) καθώς και οι Επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω», που συμμετέχουν στην επιτροπή 3ΔΕΝ ("ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ") όρισαν την Πέμπτη 14/2 ως μέρα κοινής δράσης και προγραμματίζουν συγκεντρώσεις έξω από τις τοπικές εφορίες.

Σκοπός της κινητοποίησης είναι η διαμαρτυρία για τα χαράτσια, τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων και τα κυβερνητικά σχέδια για ένταση της αφαίμαξης.
Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν έξω από τις ΔΟΥ Α' Αθηνών, Αγ. Αναργύρων, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δ’ Αθηνών, Ε' Πειραιά, ΙΔ' Αθηνών, ΙΘ' Αθηνών, Μενιδίου, Ν. Ιωνίας, Ν. Σμύρνης, Παλλήνης, Σαλαμίνας το πρωί της Πέμπτης.   
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και στις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά, αποκρούουμε τις απειλές και την κυβερνητική επιχείρηση εκφοβισμού από κυβέρνηση και ΜΜΕ για κατασχέσεις.
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ !

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/2/13 11:01

    ΝΑΥΜΑΧΗΑ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ; Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, Ο ΑΝΕΡΓΟΣ, Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, Ο ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΩΝ 480 ΕΥΡΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ; ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΨΗ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΟΠΤΕΣΤΕ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.