Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Αυγ 2018

ΑΡΑΤΟΣ-Παρατηρησιακή Αστρονομία Σαλαμίνας. Το Σάββατο στις 10 το βράδυ αστρονομική παρατήρηση και θέαση της ετήσιας βροχής μετεώρων «Περσίδες».


Το Σάββατο στις 10 το βράδυ η ομάδα μας, καιρού επιτρέποντος, θα κάνει αστρονομική παρατήρηση και θέαση της ετήσιας βροχής μετεώρων με την ονομασία «Περσίδες».
Η παρατήρηση θα γίνει στο λόφο «Πατρίς» στο δυτικό πάρκινγκ του Ιερού Ναού παναγίας Ελευθερώτριας στη Σαλαμίνα με ελεύθερη είσοδο.

Ο Χάρτης της παρατήρησης:

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/8/18 09:23

    ΜΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ 19.000.000 ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ???????ΕΛΕΟΣ!!!!!ΜΑΝΑΡΑ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑΚΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 200ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/18 09:24

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΜΑΣ ΔΙΨΧΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΕΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!! ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΑΙ!!!!!!! ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΘΛΙΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/18 10:05

      Τι λες ρε μπούρδα, τι τον πέρασες το Δήμο, Υπουργείο Εργασίας; Αναμουν βλάκα!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/18 11:10

    Ρε 10:05,Μπούρδας είσαι και φαίνεσαι,τα δημοτικά έσοδα βρέ άθλιο παπαγαλάκια ποιός τα διεκδικεί και τα εισπράττει;
    Ο δήμος πανίβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/18 12:02

    ΚΑΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 10:05 ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΒΛΑΚΑ.ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο 9:24 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΟΝ 10:05 ΘΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΚΟΓΚΟΦΛΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/18 08:58

    Καλά πιστεύετε σε άρθρο για το σύμπαν θα έγραφε κάποιος που πατάει γερά στη γη. Περίεργο που ο υποψήφιος διάλεξε τον αστροπαρατηρητή να έχει δίπλα του.Μάλλον θα του διαβάζει τα άστρα δεν εξηγείται που του επέτρεψε να μοιράζει κάρτες με την υποψηφιότητά του,για ένα συνδυασμό που δεν έχει ανακοινώσει ούτε το όνομά του,ούτε το συμπαντικό όραμά του.Πόσοι έχουν μαζευτεί εδώ.Τι στο καλό συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.