Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Αυγ 2018

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου – Νάννου για τα παιδιά που πέτυχαν στα ΑΕΙ


Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στα κορίτσια και τα αγόρια της Σαλαμίνας που  πέτυχαν να εισαχθούν στις σχολές των Ανωτάτων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας, που αποτελεί την δικαίωση κόπων πολλών ετών των ίδιων και των οικογενειών τους.

Σε όσα παιδιά δεν πέτυχαν τον φετινό στόχο, για εισαγωγή στην Ανώτατη εκπαίδευση, θέλω να πω, με πολλή αγάπη, ότι οι εξετάσεις αυτές δεν καθορίζουν την μελλοντική πορεία τους και να τους θυμίσω το πλήθος των ευκαιριών που θα έχουν στην ζωή τους.
Θέλω όμως να απευθύνω και ένα ιδιαίτερα θερμό ευχαριστώ προς τους εκπαιδευτικούς της Σαλαμίνας, οι οποίοι με συνεχή προσπάθεια, αντιμετωπίζοντας πολλές και σημαντικές δυσκολίες, διαπλάθουν τους νέους μας και τους προετοιμάζουν για τη ζωή που ανοίγεται όμορφη μπροστά τους.
Σαλαμίνα 28/08/2018
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
Ισιδώρα Παπαθανασίου - Νάννου

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/18 09:45

    Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτά, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες;
    http://salaminiakiprotoporia.blogspot.com/2018/08/blog-post.html
    Απολαύστε μαγκίτικους διαλόγους, ρε ο κωλόγερος δεν παίζεται πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/18 10:00

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΣΛΛΗΛΙΣΚΟ ΧΕΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΚΣΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΣΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    ΑΜΟΙΡΕ ΤΟΠΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΣ.
    Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
    ΤΙΡ.... ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/18 12:10

    Ρε 10:00,έτσι θα παρακαλάς και θα ικετεύεις να μην ψηφίσουν τον Τσάβες γιά να γλυτώσεις γιέ του νταβατζή.Όμως πάρτο χαμπάρι καραφλό κοράκι ότι και θα βγεί και θα σας μαμήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/18 11:04

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΙΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΔΥΣΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΓΙΟΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ, Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΟΙ ΧΛΕΜΠΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ,ΣΠΙΤΙ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/8/18 18:56

    Καλή Τύχη σε όλους τους Επιτυχόντες Εκτός από τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που δεν χρειάζεται να σπουδάσουν, γιατί θα φροντίσει ο μπαμπάς ή η μαμά (λόγω θέσης), να βολευτούνε στο δημόσιο ή στη τοπική αυτοδιοίκηση!
    Αλλωστε, από την καθαριότητα του Δήμου ξεκίνησε μια αγωνίστρια του κόμματος και έγινε υπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.