Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2018

Δήλωση της Εύης Καρακώστα. Μια μέρα σαν τη σημερινή, που η χώρα μας αφήνει πίσω της τη μνημονιακή εποχή, δεν μπορεί παρά να είναι μέρα χαράς και αισιοδοξίας.


Στοίχημα μας να είναι η απαρχή της εποχής, που θα δικαιώσει τις προσπάθειες που έκανε ο ελληνικός λαός, αυτός στον οποίο απευθυνθήκαμε και ο οποίος, είναι ο μοναδικός που μας στήριξε, με σκοπό την απαλλαγή του από τα δεινά του παρελθόντος και τους δυνάστες του.
Η προσπάθεια μας, τα προηγούμενα χρόνια, μας έφερε αντιμέτωπους με συμβιβασμούς που δεν υπήρχαν ούτε στο ιδεολογικό μας υπόβαθρο, ούτε στην εξαγγελθείσα πολιτική μας.

Η ελπίδα έχει έρθει από καιρό, το μέλλον είναι πια εδώ κι εμείς με σύνεση, αλλά και αποφασιστικότητα, ενθυμούμενοι πάντα τις επιλογές μας και τις στοχεύσεις μας, πρέπει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των εξαγγελιών μας για την επαναφορά των  συλλογικών συμβάσεων εργασίας, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, την περαιτέρω μείωση της ανεργίας, την συνολική ανάπτυξη της χώρας που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα αποτελέσει κίνητρο επιστροφής των νεομεταναστών που έφυγαν από τη χώρα τα χρόνια των μνημονίων.
Με σύνεση και αποφασιστικότητα μπορούμε να κοιτάξουμε προς τη μεριά των στοχευμένων φοροελαφρύνσεων, προς τη μεριά του δημοσιονομικού χώρου και τη μη μείωση των συντάξεων. Τα προγράμματα τελείωσαν και οι εκτιμήσεις περί μη δυνατότητας επίτευξης των στόχων που είχαν τεθεί αποδείχτηκαν λάθος. Τα επιχειρήματα μας δεν έχουν μόνο βάση, είναι αυτά που θα οδηγήσουν τη χώρα στη δίκαιη ανάπτυξη.
Εύη Καρακώστα
Βουλεύτρια Β' Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ
21/08/2018

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/8/18 07:52

    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ. ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ.ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΟΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/8/18 09:58

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/18 10:28

    ντροπη σου Κυρατσα που ο κοσμος πειναει και εσυ με τα 8000 στη τσεπη μας λες για χαρες και πανηγυρια.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/8/18 12:39

    Μείωση των μισθών των εν ενεργεία αλλά και των συνταξιούχων βουλευτών στα 1000 ΕΥΡΩ εδώ και τώρα.Μόνο έτσι ίσως καταλάβουν οι βουλευτές πώς περνάει ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος.Η επικαλούμενη μείωση 40% δεν λέει τίποτα απολύτως διότι αν κάποιος πλίτης έπαιρνε μισθό ή σύνταξη 6000 Ευρώ και μετά την μείωση 40% παίρνει 3600 Ευρώ περνάει ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.