Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Αυγ 2018

Κάνουμε τον πόνο μας τραγούδι …Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στην Κινέτα και στο Μάτι.


Η Ανθρωπιστική Οργάνωση “Στάση Ζωής” κάνει την αλληλεγγύη ΠΡΑΞΗ, στη μεγάλη συναυλία με Σαλαμίνιους τραγουδιστές και καλλιτέχνες που τιμούν το νησί μας με πρωτοβουλία τους …
“Οι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά… Στην αλληλεγγύη, στην προσφορά και στην κοινωνική εγρήγορση”. Με το σύνθημα αυτό, η ανθρωπιστική οργάνωση “Στάση Ζωής” και το “Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης, την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 21.15 στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας.

Έχοντας μαζί μας τους Σαλαμίνιους καλλιτέχνες, Γιώργο Παπαϊσιδώρου, Γιάννη Φακίνο, Κατιάνα Ραπατζίκου, Δημήτρη Παγάραλη (κιθάρα - φωνή), Μιχάλη Μεγαλούδη (κιθάρα - φωνή), Κώστα Γεωργακόπουλο (μπουζούκι), Νίκο Γεωργακόπουλο (μπουζούκι), Γιάννη Γκούφα (μπάσο), Άγγελο Μαρινάκη (ντράμς) και παρουσιαστή της ξεχωριστής αυτής βραδιάς τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Καρατζά, που δίχως δεύτερη σκέψη, προσφέρθηκαν και συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, θα ταξιδέψουμε σε μια βραδιά γεμάτη από αγάπη και έμπρακτη αλληλεγγύη, συγκίνηση και δυναμισμό, ενότητα και συμμετοχή, κάνοντας τον πόνο μας τραγούδι.
Ένα μέρος από τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν στο “Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” για την απρόσκοπτη συνέχεια του κοινωνικού έργου του αλλά και για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.
Αντιδρούμε ενεργά στην πρόσφατη τραγωδία που χτύπησε τους συνανθρώπους μας. Δρούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και κάνουμε το αυτονόητο για όλες και όλους εμάς… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας” και τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/8/18 16:52

    ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/18 17:12

    Είναι θα λεγα ΜΚΟ που ο Δήμος δεν συμμετέχει στην διαχείριση μόνο πληρώνει ενοίκια κλπ έξοδα ενίοτε!
    Σωστή η παρατήρηση σου φίλε αναγνώστη!
    Ενός ανθρώπου σόου η όλη διαχείριση της ΜΚΟ.
    Ποιος αλήθεια παρακολουθεί τα δρώμενα του την καλοδιαχείριση ή κακοδιαχείριση του;
    κα Δήμαρχε σήμερα εσείς αύριο ο επόμενος δήμαρχος τι πράξατε ή θα πράξετε περί τούτου;
    κα Έφη δεν αμφισβητώ την προσφορά σας, θέλω όμως να γνωρίζω ως πολίτης διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υπεράνω υποψίας πολύ δε περισσότερο εσείς που εκτίθεστε καθημερινά με τις δράσεις σας.
    Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια
    Καλή επιτυχία στην εκδήλωση αλλά οι απαντήσεις σας είναι αναμενόμενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/18 17:56

    δηλαδη ρε ξεφτιλες τα τραγουδια και τα τσιφτετελια θα βγαζουνε ΠΟΝΟ!!!!!!!!! Αλλη εκδηλωση δεν υπηρχε να κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/18 12:02

      Να δεις πόσο πόνο θα έχεις εσύ κακόμοιρε αν πλημμυρήσει ή καεί το σπίτι σου ή δεν έχεις να πάρεις τα φάρμακά σου. Τότε δεν θα λες τους εθελοντές ξεφτίλες αλλά θα παρακαλάς για βοήθεια υπερφίαλε κόπανε ...

      Διαγραφή
  4. Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγλυης Σαλαμίνας7/8/18 11:44

    Η απάντηση αυτή αφορά τόσο τους καλόπιστους που έχουν κάποιες απορίες, όσο και τους κακόπιστους αληταράδες που το μόνο που ξέρουν είναι να ρίχνουν λάσπη κρυμμένοι κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας. Και μάλλον, δεν αφορά καθόλου όλους εκείνους που κάνουν κριτική από τον καναπέ, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι ματώνουν για να στηρίξουν ένα συνάνθρωπο, είτε είναι άπορος ασθενής, είτε χρειάζεται ΑΙΜΑ, είτε δεν έχει να φάει, είτε είναι πλημμυροπαθής, είτε είναι πυρόπληκτος, χωρίς καμία διάκριση.
    Έχετε όλοι εσείς, που βρίζετε και λασπολογείτε ασύστολα, ακούσει ποτέ τη φράση: “Μού είπε ο γιατρός να παίρνω τα φάρμακα μετά το φαγητό αλλά ΔΕΝ έχω να φάω” ;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμείς την ακούμε πολύ συχνά.
    Για να τελειώνει η παραφιλολογία και τα εξυπνακίστικα αφηγήματα των (γνωστών) αγνώστων που επιμένουν:
    1ον. Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας (ΚΙΦΑΣ για συντομία) ιδρύθηκε το 2012 με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας. Τόσο η προηγούμενη, όσο και η παρούσα Δημοτική Αρχή, κατανοώντας τόσο τις κοινωνικές ανάγκες, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, όσο και την προσφορά του ΚΙΦΑΣ, το στήριξαν και το στηρίζουν στο μέτρο του δυνατού. Μερικές φορές ξεπερνώντας και αυτό.
    2ον. Το ΚΙΦΑΣ ΔΕΝ είναι ΜΚΟ. Είναι αλληλέγγυα οργάνωση που επιβλέπεται και εποπτεύεται από την ανθρωπιστική οργάνωση ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. Το καταστατικό της ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, είναι αρμοδίως εγκεκριμένο και δημοσιευμένο όπως και οι ετήσιοι ισολογισμοί της, όπως προβλέπει ο νόμος.
    3ον. Το ΚΙΦΑΣ λειτουργεί στην Λεωφ. Φανερωμένης 168. Όσοι καλόπιστοι έχετε απορίες, είστε καλοδεχούμενοι εκεί για να ενημερωθείτε τι ακριβώς κάνει το ΚΙΦΑΣ και με ποιο τρόπο. Ίσως και για να δώσετε κι ένα χέρι βοήθειας αν σας περισσεύει λίγος χρόνος.
    4ον. Επειδή το κακό παράγινε με τα υβριστικά ανώνυμα σχόλια κι επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη και όχι να τον χαραμίζουμε απαντώντας σε κακόπιστους κουκουλουφόρους και άλλα ανθρωποειδή που έχουν αναλάβει εργολαβικά το λάσπωμα και τη κατασυκοφάντηση ανθρώπων, προσπαθειών και θεσμών, έχει ανατεθεί στο Νομικό Σύμβουλο της ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ να προχωρήσει σε διώξεις κατά των δήθεν ανωνύμων υβριστών, που μόνο ανώνυμοι δεν είναι τελικά. Και, δυστυχώς, ήδη έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα.
    Η απόφαση αυτή πάρθηκε αφού πρώτα εξαντλήθηκε κάθε είδους υπομονή και ανοχή για το φαινόμενο των ανωνύμων υβρεολόγων και λασπολόγων. Θα έπρεπε, τώρα στα χρόνια της κρίσης, μερικοί - μερικοί (που ευτυχώς είναι πολύ μικρή μειοψηφία) να σκέφτονται ότι στην διπλανή πόρτα υπάρχει κάποιος που έχει ανάγκη και να τον στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα. Όχι να λασπολογούν εργολαβικά όποιον το κάνει.
    ΥΓ. Ευχαριστούμε θερμά τον διαχειριστή για την φιλοξενία και την δημοσιότητα που παρέχει στις δράσεις μας.
    Έφη Ζήση
    Γιάννης Γαβρίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/18 20:14

      πολυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κουβαλατε ρε παιδια, μολις καποιος τολμησει να πει κατι εστω και ανωνυμα αμεσα απειλες για διωξεις!!!!!!. η δεν αντεχετε διολου την κρητικη η κατι αλλο συμβαινει. Να σας θυμησω οτι επι ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ το κοινωνικο παντοπωλειο ταιζε χιλιαδες στοματα!!! και μαλιστα ηταν εντελως μονος του!!!! απο το πρωι εως το βραδυ και δεν το διαφημησε ποτε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/8/18 00:11

      Κα "Έφη Ζηση ο Κος Γιαννης ως τη Υπογράφει κάτω από εσας .διότι απέχει με τα γνωστά στο νησί γεγονότα οπως εσείς γράφατε πάνω από 6 μήνες από τα τεκταινόμενα της Στάσης Ζωής και του κοινωνικού Ιατρείου , Εμείς δεν ειμαστε περίεργοι, Εσείς μας Δημιουργείτε παράξενα ερωτήματα με τις προγενέστερες αναρτήσεις σας . Άραγε κάτι δεν λειτουργεί ,ΣΩΣΤΆ ΕΚΕΊ με όλη την καλή συμπάθεια που εχουμε στο ,έργο σας πάτε να το καταστρέψετε ???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/8/18 03:39

      Για τον "Ανώνυμο 7/8/18 20:14" και μόνο. Έτσι είναι η Δημοκρατία ρε εξυπνάκια; Με συκοφαντείς, με βρίζεις και μάλιστα ανώνυμα και μετά τι θέλεις; Να πω μήπως κι ευχαριστώ; Δε σου τάχουνε καλά τα πράματα για τη Δημοκρατία. Κοίτα να ρωτήσεις κανέναν που ξέρει απ' αυτά ...

      Όσο για τον Γιάννη τον Τσαλίκογλου, βεβαίως και δεν διαφήμισε ποτέ όσα έκανε αλλά κάποιος άλλος, εκείνη την εποχή, μοίραζε τσάντες κι έβγαινε φωτογραφίες με τους απόρους που τις έπαιρναν. Κι ύστερα έφαγε και δεκα μέρες πειθαρχική ποινή γιατί άλλα έλεγε η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι άλλα έκανε αυτός. Να δεις, πως τον λένε, πως τον λένε ...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/18 14:49

    Ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις.Το καταστατικό που λέτε και αφορά τη "Στάση Ζωής" θα μπορείτε να το αναρτήσετε ακόμη και να γράψετε τα μέλη,πχ πρόεδρος,κλπ.Και ποιός ο λόγος να υπάρχει επιπρόσθετη οργάνωση πίσω από το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου.Δεν πρέπει αυτό να εποπτεύεται από τον Δήμο όπως σε άλλους Δήμους? Η στάση ζωής εμπλέκεται και σε σλλους δήμους?Οσον αφορά τον απολογισμό,όταν οι πολίτες πληρώνουν έστω και για να προσφέρουν-βοηθήσουν πρέπει να γνωρίζουν έσοδα-έξοδα.Απορίες είναι όχι ύβρεις και μπορείτε να απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Γαβρίλης7/8/18 16:43

      Βεβαίως είναι απορίες και όχι ύβρεις. Το Κοινωνικό Ιατρείο δεν είναι του Δήμου Σαλαμίνας. Είναι δράση της ανθρωπιστικής οργάνωσης ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ σε συνεργασία με το Δήμο Σαλαμίνας. Πως ο Δήμος θα εποπτεύει σε κάτι που δεν του ανήκει; (Ξαναδιαβάστε παρακαλώ τα Νο1 και Νο2 της παραπάνω απάντησης). Σε κάθε περίπτωση, οι δράσεις της ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ είναι πανελλήνιες και ευρέως γνωστές. Για τα υπόλοιπα που ρωτάτε, μάλλον θα πρέπει να βγείτε από την ανωνυμία και να ενημερωθείτε με μια επίσκεψη στην Λεωφ. ΦΑνερωμένης 168. Θα χαρούμε να γνωριστούμε, να σας λύσουμε τις απορίες και ίσως, αν έχετε διαθέσιμο χρόνο, να μας βοηθήσετε λίγο σε όσα κάνουμε. Και πιστέψτε με, δεν περισσεύει κανείς εκεί.
      Μη ζητάτε όμως ανώνυμα απαντήσεις μέσω διαδικτύου γιατί η διαλεκτική με κουκούλες είναι τουλαχιστον άδικη ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος8/8/18 03:04

    Αφού δεν είναι του Δήμου κ'Γαβριλη να πας το ενοίκιο του ιδιοκτήτη Εσύ τον άλλο μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/18 03:29

      Κι εσύ να ξαναπάς στην πρώτη Δημοτικού μπας και μάθεις να διαβάζεις πριν ρίξεις το δηλητήριο σου ανακατεμένο με λάσπη. Εγώ γράφω με τ' όνομα μου. Εσύ και οι όμοιοι σου, κρυβόσαστε κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας. Παλιό παχνίδι, να δεις ποιόν μου θυμίζει, ποιόν μου θυμίζει ...

      Διαγραφή
    2. Γιάννης Γαβρίλης8/8/18 03:55

      Ξέρεις ποταπέ είρωνα πόσοι άνθρωποι περνούν το κατώφλι του Ιατρείου κάθε μέρα; Τι φαντάζεσαι, ότι έρχονται για να περνάει η ώρα τους; Αφού δεν θέλεις να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις τους χειμαζόμενους συνανθρώπους σου, χάσου στο σκοτάδι της ανωνυμίας και μην πουλάς τζάμπα μαγκιές εδώ στο φιλόξενο Salamis News ... κι επειδή ξέχασα πριν να γράψω τ' όνομά μου, το γράφω τώρα. (Ισχύει και για την ακριβώς προηγούμενη απάντηση).

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/18 15:25

      Φιλήμων Ιάσονας Ξέρεις ποταπέ είρωνα Γιάννης Γαβρίλη 8/8/18 03:55 πόσοι περνουν όταν εσυ γύριζες και έναν αλλο ΑΞΙΟΠΡΕΠΉ Κύριο Κατηγορούσες Ουστ Φασίστα και καταδότη του Μηνά Υπάρχει Και Δικαιοσύνη ΤΟΛΜΆ . Επιτέλους ποια

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/8/18 10:27

    Αποστολίδης Ιωάννης επειδή παρακολουθώ επισταμένα τις Κινήσεις του αφεντικού σου Μηνά Κ. Γιάννη Γαβριλη. τελικα την Ξανά χώθηκες στο Κοινωνικό Ιατρείο Και Στάση Ζωής Για τα Ψηφαλάκια . Το ποιον σου ειναι γνωστό σε όλη τη Σαλαμίνα . Αν δεν κάνω λάθος ήταν η Δεύτερη φορά που σε είχα Διώξει ( και ειδικά τώρα που ειναι πανέμορφο και λειτουργικό το κοινωνικό ιατρείο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/8/18 11:03

    ΕΛΑ ΡΕ ΓΑΒΡΙΛΗ ΜΙΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ? ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ. Κα ΖΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΑΒΡΙΛΙΔΕΣ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/8/18 13:47

    Κα ΖΉΣΗ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΤΟ ΕΊΧΑΤΕ ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΣΕ ΈΝΑ ΠΡΌΤΥΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΆΣΗ ΖΩΗΣ. ΤΗ ΣΚΑΤΆ ΜΑΖΈΨΑΤΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΒΡΙΛΗ ΤΟΥ ΆΝΘΡΩΠΟ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΟΣ ΜΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΊΛΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΆΓΚΗ ΑΠΌ ΤΈΤΟΙΟΥΣ. ΧΑΛΆΤΕ ΌΤΙ ΩΡΑΊΟ ΦΤΙΆΞΑΤΕ ΜΕ ΤΌΣΟ ΚΌΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.