Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2018

Γιάννης Τσαβαρής. "Οι μεγάλες αναλήθειες της κ. Νάννου στη σημερινή της συνέντευξη στο Attica TV"


Παρακολουθήσαμε τη σημερινή συνέντευξη της κ. Νάννου στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV.
Με μεγάλη μας όμως έκπληξη ακούσαμε τις φτηνές δικαιολογίες και τις αναλήθειες που η κ. Νάννου είπε στον αέρα με στόχο την απόκρυψη των ευθυνών και την παραπλάνηση των δημοτών για το ποιος είναι ο αίτιος της σημερινής τραγικής κατάστασης που υπάρχει στο νησί μας.
Αποκρύπτωντας λοιπόν, τις αλήθειες (πάγια τακτική της)  και παράλληλα απεκδυόμενη από τον εαυτό της τις ευθύνες, βρήκε ως "ενόχους"  π.χ. τους "κακούς δημότες", την υπερβολική κατ'  αυτήν αύξηση των κατοίκων του φετινού καλοκαιριού, το ρήγμα στο κύτταρο του ΧΥΤΥ Φυλής, στην ολιγοήμερη συντήρηση στο εργοστάσιο της λειοτεμάχισης των κλαδιών κλπ.
Από τη σημερινή συνέντευξη κορυφαία αναλήθειά της είναι πως για κοινωνικούς λόγους μείωσε τα ανταποδοτικά τέλη, ευαισθητοποιημένη από τη φτωχοποίηση της κοινωνίας. Στο σημείο αυτό η κ. Νάννου έμεινε σταθερή στο δόγμα της , να λέει -όπως το κάνει εδώ και χρόνια- τη μισή αλήθεια, αποκρύπτοντας τα εξής:

α) Ότι αύξησε  κατά 50% τους συντελεστές των ανταποδοτικών τελών, έναντι αυτών που παρέλαβαν από εμάς το 2014, για τα έτη  2015, 2016, 2017 και το 35% για το 2018!!!
Τα χρήματα που προέκυψαν μετά από αυτές τις αυξήσεις, αντιστοιχούν αθροιστικά περίπου στα 7.000.000 € από το 2015 έως και σήμερα. Και βέβαια εδώ αναφύεται το ερώτημα: "κ. Δήμαρχε που επενδύθηκαν τα επιπλέον αυτά χρήματα; Σε ποιο σημείο κάνατε καλύτερη την καθαριότητα απ΄ ότι την παραλάβατε;"
β) Η αύξηση των επισκεπτών το φετινό καλοκαίρι- που αυθαίρετα αναφέρεται από την ίδια ως 400,000       ( αυτό δεν προκύπτει από κανένα επίσημο στοιχείο), δεν ήταν (η αύξηση) σε καμία περίπτωση περισσότερη από αυτήν που έχουμε κάθε καλοκαίρι τα τελευταία έτη και που είναι περίπου 200.000- 250.000 επισκέπτες.
Ξεχνώντας  βέβαια να πείτε ότι ΟΛΟΙ αυτοί (οι 250,000 περίπου) είναι μέλη οικογενειών που διαθέτουν ιδιοκτησίες ακινήτων και που πληρώνουν δημοτικά τέλη για όλο το χρόνο, άρα ο δήμος οφείλει για τους 3 μήνες του καλοκαιριού, να τους παράσχει ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
γ) Επικαλέστηκε επίσης ως αιτία της απαράδεκτης αυτής τριτοκοσμικής εικόνας  το ρήγμα του ΧΥΤΥ Φυλής, το οποίο διήρκησε 8-10 ημέρες, ενώ η μη αποκομιδή των ογκωδών, εξωοικιακών απορριμμάτων δε γίνεται συστηματικά και όπως πρέπει τους τελευταίους 4 μήνες.
Βέβαια αποκρύψατε να αναφέρετε τις τεράστιες ευθύνες για την ανικανότητα  που παρουσιάζει η υπηρεσία καθαριότητας, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων σε αυτή, και φυσικά την ανυπαρξία συντονισμού στο έργο  της υπηρεσίας. Και λέω συντονισμού και το αποδεικνύω με τρία απλά παραδείγματα:
-  Η Οικονομική Επιτροπή πρόσφατα αποφάσισε  τη δημοπράτηση για τον καθαρισμό των ξερών χόρτων της περιφέρειας του δήμου μας  στο τέλος Ιουλίου 2018, με πέρας της εργολαβίας τον Οκτώβριο του 2018.
Αλήθεια κ. Νάννου, ποιος σας εμπόδισε από το να γίνει αυτό από τον Απρίλιο; Ποιος φταίει γι' αυτό; Πάντως μη μας πείτε την συνήθη φτηνή δικαιολογία της έγκρισης του προϋπολογισμού, γιατί μας έχετε κουράσει.
- Επιτρέπεται να πάρετε απόφαση δημοτικού συμβουλίου και συνέχεια τις υπόλοιπες ενέργειες για την ανέρευση οικοπέδου για τη δημιουργία πράσινου σημείου τον Αύγουστο του 2018. Ποιος φταίει γι' αυτή τη αδράνειά σας κ. Δήμαρχε;
- Επιτρέπεται  κ. Νάννου , να παρουσιάζει το νησί αυτή την απαράδεκτη εικόνα από τον Μάιο και να αντιδράσετε σήμερα ζητώντα βοήθεια για τη λάθη και παραλείψεις σας; Εάν είχε συμβεί ή αν συμβεί κάτι τραγικό, ποιες είναι οι ευθύνες σας;
Τι θα μας λέγατε σήμερα; Τι κάνατε τόσους μήνες; Ποιος ο συντονισμός και το ενδιαφέρον σας για την πυροπροστασία του νησιού αλλά και για την υποβάθμιση της ποιότητας της υγιεινής των κατοίκων;
Βέβαια το "καλύτερο" το αναφέρατε σχετικά με τα καύσιμα των αυτοκινήτων του δήμου, ξεχνώντας φυσικά την παροιμία που λέει "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...". Εδώ κ.  Δήμαρχε γελάνε και μάλιστα πολύ.
Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι η αναφορά σας στην οικονομική αδυναμία του δήμου, ξεχνώντας να αναφέρετε ότι είστε ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα, σε αριθμό απευθείας αναθέσεων και αν τολμάτε  δώστε τα στοιχεία στον αέρα. Σας προκαλώ να δημοσιεύσετε τον αριθμό των απευθείας αναθέσεων που έχετε κάνει από 1-09-2014 έως και σήμερα.
Τι να πούμε  για την αναφορά σας σχετικά με το Δημοτικό Δίκτυο  Ύδρευσης και την ΕΥΔΑΠ, αφού εδώ η επιστήμη "σηκώνει τα χέρια ψηλά" σχετικά με τις απίστευτες ανακρίβειες που λέγατε προεκλογικά περί "ασημικών"  και την 180 μοίρες αλλαγή σας μετεκλογικά -πάντα για το ίδιο θέμα-  όταν ανακαλύψατε  την πραγματικότητα την οποία λόγω προσωπικής σας αδυναμίας δεν γνωρίζατε από πριν.
Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών  τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.
Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

214 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/8/18 22:54

    Αμ το άλλο ;;;
    Η πυροσβεστική υπηρεσία κάνει τα στραβά μάτια;;;;;;;
    Τι λες ρε κοπελιά;;;;;;
    Δεν πας μόνη σου στον Κορυδαλλο να διαλέξετε κελι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/18 22:56

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.
    ΔΗΘΕΝ Κ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 15:58

      Τι λες καλέ... Τρελλάθηκες?εγώ να σε ξαναχαιρετήσω κ σε δημόσιο χώρο?
      Δήθεν κ πώς είμεθα μαζί?
      Ω ρε μάνα μου ου κ ου...εσύ κοιτάξου τάξου νηστεία κ προσευχή μόνο..
      Ζημιά επαθες ζημιά ανεπανόρθωτη ωχ...μήν είσαι νευρικός κ μού γίνεσαι αντιπαθής...
      Είμαι γω...φτάνει ένα άτομο στήν οικογένεια...δωσμένο στης μέρας κ της νύχτας τό λυρικό άκόρντε...να φτιάχνει μια πίστα από φώσφορο!!! ΙΟΥΛΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 16:08

      ΥΓ...Καί να σκεφτείς άσπονδε
      δεν έχω κάνει σύσκεψη ακόμη
      με τον εαυτό μου...
      Να σε ρωτήσω κάτι??? Ρωτώ...
      Σιγά μην σου πάρω κ άδεια...
      Λοιπόν σύ ήξερες τό μυστικό μου κ τό εκανεεεεες βούκινοοο
      Κι εγώ ξέρω δικά σου μυστικά
      Προσεχτικός
      Λέω νά βάλω υποφιότητα
      Θα έχω την αμέριστη συμπαράσταση σου???
      Λέγεεεεεε!!! ΙΟΥΛΙΟΣ !!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/18 22:57

    Και μετά ξύπνησες Γιαννάκη με τη νέα σου δημοτική αρχή. Εσύ το καλοκαίρι του 2014, που έχασες τις εκλογές, τα μάζευες τα σκουπίδια ;;; Γιαννάκη, μήπως θυμάσαι ότι είχες δηλώσει πως για την καθαριότητα θα βάλεις πλάτη ;;; Γιαννάκη μήπως θυμάσαι πόσα λεφτά ξόδευες για λάδια, καύσιμα και επισκευές ;;; Μήπως θυμάσαι ότι με αυτά τα λεφτά θα είχαμε αγοράσει δέκα σκουπιδιάρικα ;;; Δε θυμάσαι εεε ;;; Έχεις πρόβλημα μνήμης. Να το κοιτάξεις ... Εμείς οι άλλοι θυμόμαστε πολύ καλά όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 06:18

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/18 23:00

    Μόνο ψέματα έλεγε όπως πάντα.
    Το παίζει παντού κλάμα.
    Αλίμονο σε οσόυς την γνωρίζουν τι είναι
    Ο γείτονας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/18 23:04

    Γιαννάκη, μήπως θυμάσαι πόσους κατοίκους έλεγες εσύ ότι έχει η Σαλαμίνα και πόσους παραθεριστές ;;; Ανσασέρ τα είχες κάνει τα νούμερα κατά πως σε βόλευαν ... Αυτό σε πείραξε ;;; Ότι δεν είναι 400.000 αλλά μόλις 250.000 ;;; Τι λες ;;; Τέτοια διαφορά ... Εσύ, ως Δήμαρχος, τί έκανες για τα σκουπίδια ;;; Έκανες τίποτα για να αντιμετώσεις τον καλοκαιρινό ορυμαγδό ;;; Εκείνο το καλοκαίρι του 2014, τι ακριβώς έκανες ;;; Άστα ρε Γιαννάκη. Χώνεψε το, η Δημαρχία για σένα τελείωσε. Με 43% πήγες σπίτι σου, άντε πήγες στην Αντιπολίτευση. Και μια φιλική συμβουλή. Να κοιτάξεις τη μνήμη σου. Δεν πάει καλά. Ευτυχώς, εμείς οι άλλοι θυμόμαστε πολύ καλά όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:17

      Αγαπητέ φίλε 23:04,την αλήθεια πλέον την βλέπουν και την ξέρουν οι δημότες.
      Αλλά πολύ ψέμα ρε παιδί μου ....πολύ ψέμα....δεν ντρέπετε καθόλου;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/18 23:05

    "Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιοΤέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.Το βέβαιο είναι ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες."

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!
    Γιάνναρε μαζί σου να ξεβρωμίσεις το νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:10

      Κυρία Νάνου επιτρέπεται να ρίξετε όλες τις ευθύνες στους άλλους και να μην αναγνωρίζετε καμία ευθύνη σε σας και στον ανίκανο αντιδήμαρχο που έχετε;
      Ντροπή και αίσχος κυρία Νάνου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/18 23:18

      Για ξρό ψωμί σίγουρα. Δεν μας έμεινε και τίποτα άλλο. Για Τσάβες, χλωμό το κόβω. Έχει άλλη δουλειά τώρα. Μετράει μήνες ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 00:53

      Ανώνυμος21/8/18 23:05
      "Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιοΤέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.Το βέβαιο είναι ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες."

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!
      Γιάνναρε μαζί σου να ξεβρωμίσεις το νησί

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 17:14

      Για να βρωμισουμε ακόμα περισσότερο θες να πεις Νούλα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/18 23:16

    Γιαννάκη, μήπως θυμάσαι το πρόγραμμα "Αλέξανδρος Μπαλτατζής", δράση 4.2.6, που πλήρωνε κάτι χοντρά λεφτά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στους Δήμους για πολλαπλά μικρά έργα πυροπροστασίας ;;; Θυμάσαι τι έκανες όταν σου έφεραν τις προτάσεις για τις πολλές και μικρές παρεμβάσεις έργων πυροπροστασίας για όλο το νησί ;;; Δεν θυμάσαι εεε ;;; Τις πέταξες Γιαννάκη στα σκουπίδια και υπέβαλλες για χρηματοδότηση στο Υπουργείο μια μελέτη εξωτερικού γραφείου που αφορούσε την εγκατάσταση ενός δικτύου από θερμικές κάμερες για την τηλε-επιτήρηση του ορεινών όγκων του νησιού ... Δεν έλεγε όμως η μελέτη πουθενά, πως θα έφτανε η Πυροσβεστική κοντά στη φωτιά για να τη σβύσει, αν δεν είχαν πέσει λιγα χρήματα στην συντήρηση του δασικού δικτύου δρόμων. Φυσικά οι ... θερμικές κάμερες, απορρίφθηκαν μετ' επαίνων και έτσι έχασε το νησί περίπου 1,2 εκ. ευρώ, που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει τα πάντα στην δασική πυροπροστασία της Σαλαμίνας, από τότε ... Δεν θυμάσαι εεε ;;; Μια φιλική συμβουλή. Να κοιτάξεις τη μνήμη σου. Δεν πάει καλά. Ευτυχώς, εμείς οι άλλοι θυμόμαστε πολύ καλά όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:31

      Αγαπητέ φίλε 23:16,επειδή το παίζεις Πολύξερος και φυσικά πάντα ήσουν ημιμαθής,βάλε την υπογραφούν σου για να σου κάνει ο Τσάβες δημόσιο μάθημα....
      Γνωστέ...ανώνυμε,την υπογραφούλα σου....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να σου θυμίσω και ένα παλιό μας σύνθημα ημιμαθή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/18 23:45

      Ωωωωπααα !!! Γιαννάκη, εγώ δεν ήμουν ποτέ στο πολτικό χώρο αυτού του συνθήματος ... Καλούς φίλους είχα και έχω εκεί αλλά εγώ δεν ήμουν ενταγμένος εκεί. Μήπως θυμάσαι τι σου είχε ένας κοινός μας φίλος όταν τον ρώτησες για μένα ;;; Δεν θυμάσαι, εεε ;;; Αλλά τι βλέπω; Άρχισες παλι τα παλιά σου κόλπα; Πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα; Εγώ είμαι ρε Γιαννάκη το θέμα ;;; Απάντησε σε αυτά που σου λέω κι άσε το αν είμαι πολύξερος ή ημιμαθής ... Επειδή δεν έχεις να απαντήσεις, μην προσπαθείς να μειώσεις εμένα ... Δεν είναι πρέπον. Βρες νέα κόλπα ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/18 23:19

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΟΜΟΦΟΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΝΤΑΖ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΜΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΘΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:58

      Να και ο φίλος μας ο ανορθόγραφος ... Θα μας πείς τελικά, με το κομμάτι ή με το ξενύχτι σε πληρώνει ο ... άναξ; Ή μήπως με τα ορθογραφικά λάθη; Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου τις προάλλες ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:52

      ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΟΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΕ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 01:42

      Εσύ πέρνα αύριο. Σε περιμένι ο ... κόκορας ...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/18 23:21

    Πάντως κΝανου μάρεσε αυτό που είπες γιά τα καύσιμα...
    Ρε μιλάμε γιά πολύ γέλιο.Καλά της τα λέει ο Τζαβαρής.Ρε ντροπή δεν υπάρχει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:25

      Ρε 23:16, επειδή ήσουν πάντα ημιμαθής και "Πολύξερος" βάλε την υπογραφούλα σου για να σου κάνει ένα δημόσιο μάθημα ο Τζαβαρής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/18 23:33

      Άσε ρε Γιαννάκη. Είδα κι εσένα, που την έβαζες όπου νά 'ναι ... Άμα θέλεις να δώσεις δημόσιο μάθημα, θυμίσου ποιός ήσουνα κάποτε και πως κατάντησες και κάνε δημόσια την αυτοκριτική σου ... Μη ξαναρχίσεις τα καμώματα του ... Χοσέ Κάρλος ή του Αρχάγγελου Μιχαήλ ... Τελειώσαν αυτά. Βρες άλλα, φρέσκα κουλούρια ... Με αγάπη, γιατί είσαι ευφυής και παίζεις έξυπνα. Στο τέλος, δυστυχώς τα σκατώνεις ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/18 23:44

      Το μάθημα για το πρόγραμμα Μπαλτατζής γνωστέ...ανώνυμε το φοβάσαι,δεν πειράζει δεν είναι η πρώτη φορά που κιοτεύεις.
      Τσάβες δεν αξίζει να ασχολείσαι με κο..κο....κο....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/8/18 23:48

      Ρε Γιαννάκη, είπαμε. Μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα. Κόψε τις παλιές σου συνήθειες και απάντα με επιχειρήματα αν έχεις ...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/8/18 23:23

    Νανάκια την Χιονάτη σας και τον πούλο σας ΤΕΛΟΣ διαδρομής ότι φάγατε φάγατε ΤΕΛΟΣ

    Αυτός κρίθηκε, τώρα κρίνεστε εσείς και η ανικανότητα σας συμψηφισμοί δεν γίνονται αποδεκτοί απ τους ψηφοφόρους.

    Η πιο κουτή δήμαρχος που πέρασε απ[ τον νησί μαζί με την συμμορία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέγκενη21/8/18 23:30

    Γιαννάκη μάλλον σου έχουν κάνει λοβοτομή. Όταν παρέδωσες το Δήμο σήκωσες τα μανίκια να μαζέψεις και το τελευταίο σκουπίδι; Όχι καλέ. Και αν θυμάμαι καλά το έκανες για να τιμωρήσεις τους Σαλαμινιώτες επειδή σε έστειλαν σπίτι σου με 43%. Μήοως να ξεκινήσεις να λύνεις σταυρόλεξα μπας και επανέλθει η μνήμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:37

      Γειά σου ρε Τσάβες,Γιάννης άλλη μια φορά την ξεβράκωσες πολιτικά.Ρε με πόση ευκολία είπε ψέματα για τα ανταποδοτικά;αν την άκουγε κάποιος που δεν γνώριζε θα έλεγε τι καλή που είναι;έκανε και μείωση στα τέλη!!!!
      Λοιπά αυτή που είχε κάνει για το 2015 αύξηση 50 τα εκατό

      Διαγραφή
    2. Μέγκενη22/8/18 00:00

      23:37 όταν θα μάθεις να ακούς τότε θα καταλάβεις για τα ανταποδοτικά. Μην ξεχνάς το Δήμο τον έφερε στο παρατηρητήριο ο Γιαννάκης. Τον περιμένει το κελί 33 στον Κορυδαλλό.Βγαίνει σαν τη νυφίτσα κάνοντας ανάρτηση και για την κουτσή Μαρία μήπως τον θυμηθούν οι Σαλαμινιώτες, αλλά δεν ξέρει ότι θα θυμηθούν και τις λαμογιές του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 00:03

      Τα θυμόμαστε όλα καλέ μου φίλε. Ο Γιαννάκης έχει πρόβλημα, φαίνεται με την μνήμη του. Εμείς τα θυμόμαστε ΟΛΑ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 00:47

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος21/8/18 23:34

    Αντε πλύνε μωρή τα λαδια από τα βρωμόχερά σου που έχεις μούτρα και μιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/8/18 23:34

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜ, ΣΥΝΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΥΤΗ Η ΔΗΜ, ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ,ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/18 23:53

      Μπράβο Γιαννάκη που προσπαθείς να βάλεις το Δημοτικό Συμβούλιο μπροστά ... Δεν θα γλιτώσουν ούτε έτσι όμως τη μπουζού, αυτοί που κυκλοφορούν το παράνομο υλικό. Δες τι λέει ο σχετικός νόμος ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:09

      ...φίλε 23;53,μην βιάζεσαι και μην ακούς το Τσιτσάνη...
      Όλα πάνε όπως έχουν σχεδιαστεί
      Φιλάκια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 00:41

      Αυτό το σχέδιο έχει ... δράκο; Γιατί το άλλο, έχει. Και μάλιστα δράκο με ονοματεπώνυμο ... Ξέρεις εσύ αλλοτινέ μου φίλε Γιαννάκη ... Είπαμε. Είσαι ευφυής και παίζεις έξυπνα. Αλλά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται ... Και κάτι ακόμα. Το νησί δεν σου φταεί τίποτα. Ελπίζω να το θυμάσαι αυτό όταν ... σχεδιάζεις ... Πολλά φιλάκια ...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/8/18 23:42

    ΡΕ ΣΒΙΤΣ ΛΑΔΙΑΡΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΟΥ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΣΤΙΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΔΕΡΝΕ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΕΣΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΛΑΣΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.
    ΡΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΕΝΟΣ ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟΥ.
    ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΔΙΑΡΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:46

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος21/8/18 23:47

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΤΡΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/8/18 23:49

    Μα κ.Νάνου να μιλάτε για τα καύσιμα επιτρέπεται.
    Λίγο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 06:28

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/8/18 23:49

    κακος ασχοληστε με την δημαρχο αυτοι τελειωσανε αυτοι πανε για συσταση σημοριας κακουργημα ξεκηναμε απο 10 χρονια και βαλε,και γιατι συσταση σημοριας ειναι πολοι εμπλεκομενοι υπαρχει αρχηγος (τσιτσανης)που καθοδιγει πως θα γηνουν οι λαμογιες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγκενη22/8/18 00:08

      Φίλε μου από όσα διαβάζω γνωρίζεις καλά την νομοθεσία, άρα θα γνωρίζεις και τις καταδικαστικές αποφάσεις του Γιαννάκη. Αυτές που έχουν βγει και άλλες τόσες που περιμένει με ανυπομονησία. Ειλικρινά θα γελάσει και το τελευταίο σκουπίδι από αυτά που δεν μάζεψε με τα μανίκια σηκωμένα ο Γιαννάκης.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:13

      Αγαπητή ...μέγκενη σε βλέπω να πιάνεις τους γεννητικούς σου αδένες...στη μέγγενη όταν το Μάη η Σαλαμίνα θα ξανάχει ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!!

      Διαγραφή
    3. Μέγκενη22/8/18 00:24

      Αγαπητέ Ανώνυμε 00:13 προφανώς το επίπεδό σας είναι τόσο χαμηλό που δεν αξίζει καν να μπω στη διαδικασία να σας εξηγήσω τι θα πιάσεις ΕΣΥ. Αγόρασε αύριο υπογλώσσια και ένα πιεσόμετρο γιατί στο τέλος η "Δημαρχάρα- Γιαννάκης" θα είναι ένα όνειρο απατηλό.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 00:44

      Πάντως αν θέλεις υπογλώσσιο ο Τσάβες διαθέτει καλό!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/8/18 00:51

      Ανώνυμος21/8/18 23:05
      "Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιοΤέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.Το βέβαιο είναι ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες."

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!
      Γιάνναρε μαζί σου να ξεβρωμίσεις το νησί

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/8/18 23:54

    Να δεις αυτοί που κυκλοφορούν το παράνομο υλικό για πόσα αδικήματα και για πόσα χρόνια πάνε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:17

      ΡΕ ΠΟΥΦΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:42

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 00:58

      Ανώνυμος21/8/18 23:05
      "Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιοΤέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.Το βέβαιο είναι ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες."

      ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!!!!
      Γιάνναρε μαζί σου να ξεβρωμίσεις το νησί

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 06:31

      ΤΣΆΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος22/8/18 00:12

    ΑΚΟΥΩ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΠΗΛΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΑ ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΩΝΗΜΑ ΑΝ ΘΗΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΙΑ ΕΛΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ,ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΧΙ Ε ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ, ΛΥΠΟΝ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΡΓΙΑ, ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:14

      Ρε πόσο ψεύτρα είναι;;;;

      Διαγραφή
    2. Μέγκενη22/8/18 00:17

      Αρκετά έξυπνος δείχνεις να είσαι αλλά τελικά μάλλον είσαι κουτοπόνηρος. Όταν θα πέσουν τα πρώτα κεφάλια για τη διακίνηση παράνομου υλικού με σκοπό τη συκοφαντία τότε να δούμε πως θα βάλετε την ουρά στα σκέλια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 00:19

      00,12 ε λυπον αυτη η κυρια οπως τα λες ειναι αυτη φορα παντελονια και τα τημα ενω η οικογενια ναννου τα φορα για να μην κρυονει,μαικ περιεργα ρουχα τα παντελονια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 00:41

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/8/18 00:45

      Εσύ ρε Ανώνυμε (22/8/18 00:12), πως το παίζεις; Αρτέμης Μάτσας σε ταινία του Τζέημς Πάρις; Τι κάνεις; Δίνεις τη γυναικούλα που έκανε ένα λάθος από άγνοια, στεγνά; Δεν τη λυπάσαι λίγο; Κράτα το στόμα σου κλειστό μπας και περάσει απαρατήρητη και την γλιτώσει ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/8/18 01:06

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/8/18 06:32

      ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος22/8/18 00:14

    Από αύριο ολη ή Σαλαμινα τα σκουπίδια στο σπίτι του Σκιαθιτη
    Κατάντησε το νησί έναν απέραντο σκουπιδότοπο
    Τα σκουπίδια με τον σκουπιδι (τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σκιαθιτη) Ο καθένας εκεί που ανήκει και ο Σκιαθιτης είναι στο φυσικό του περιβάλλον ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/8/18 00:19

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΤΡΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/8/18 00:22

    ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/8/18 00:24

    Σκιαθιτη σταματά να κάνεις τον μπράβο της Δημάρχου και ξεκινά πρωί πρωί να μαζεύεις κανένα σκουπίδι γιατί έτσι και πιάσουν καμία φωτιά θα είσαι ο πρώτος που θα καει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 01:22

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος22/8/18 00:29

    ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΔΗΛΟΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΥΕΒΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΣΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΜΠΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:36

      Ανώνυμε 00:29 με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:50

      Ρε άνθρωπε, σταμάτα τις ανορθογραφίες. Μας έβγαλες το μάτι. Έλεος. Θα σε πληρώσει ο ... άναξ και με λιγότερα λάθη ... Όσο για το ποιός "στενέβεται" (δική σου η ορθογραφία), έχει ακούσει για την ... στενή ;;; Όχι της Εύβοιας, την ... άλλη ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 01:03

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.λ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος22/8/18 00:38

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΣΕΛ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΣ ΜΠΛΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣΚΑΙ Η ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ ΤΑ ΠΗΣΤΕΥΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΠΑΡΗΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:53

      Την άλλη παροιμία που λέει: "Κοίτα ποιός μιλάει ...', την ξέρεις ;;; Οέοοοο ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 00:56

      Φίλε 00:53,την συνέχεια δεν την ξέρεις;
      Κοίτα ποιός μιλάει;
      Αυτός που σας μαμάει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 01:03

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 01:48

      Ανώνυμε 22/8/18 00:56, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος22/8/18 00:40

    ΤΣΑΒΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 00:51

      Φίλε μου πρόσεχε, γιατί από μερικά όνειρα ξυπνάς πολύ άγαρμπα ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 01:01

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.λ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος22/8/18 00:59

    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕ ΛΑΔΙΑΡΗ, ΧΕΣΤΗ, ΑΤΟΛΜΕ, ΜΟΙΡΑΙΕ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΥΜΠΙΝΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΧΕΣΤΗ ΑΤΟΛΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    ΛΑΔΙΑΡΗ ΕΚΕΙ ΘΑΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 01:01

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    2. Μέγκενη22/8/18 01:12

      Γιαννάκη κόλλησε η βελόνα από τους χαβιέδες σου; Πρόσεχε γιατί οι αντιγραφές σχολίων χρεώνονται κανονικά οπότε θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.Και που είσαι Γιαννάκη εκεί που θα σε κλείσουν δεν έχει διαδίκτυο οπότε χόρτασε τώρα τους χαφιέδες σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 01:17

      Για τον κιμπόκο "Ανώνυμο 22/8/18 01:01" και μόνο: Ξέρεις πότε αρχίζει το κόπυ-πέϊστ χαζούλη μου; Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα και κάνεις σαν τρίχρονο που χτυπιέται να περάσει το δικό του ... Στη γλώσσα των ενηλίκων αυτό που κάνεις λέγεται τρολλάρισμα. Άντε να παίξεις πουθενα αλλού ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 01:20

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/8/18 01:26

      Βρε σκασμένο πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία να παίξεις. Στάσου. Ξέρω μια καλή να πας που έχει και καντίνα. Με υπογραφή. Ξέρεις ποιανού ...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/8/18 02:22

      •ΡΕΕΕΕΕ ΣΥ
      ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
      ΚΥΡΙΟΙ... ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 3ΧΡΟΝΟ,ΧΑΖΟΥΛΗΣ,ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ
      ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
      ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ
      ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΙΟ ΣΟΥ
      ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΣΟΥ Τ ΑΛΛΑ ΝΗΠΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΧΕΡΑΚΙ
      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ
      ΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ
      ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΡΑ
      ΜΗΝ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ
      ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ
      ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ
      ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
      ΤΙΜΩΡΙΑ •

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/8/18 06:06

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος22/8/18 01:19

    Αγαπητή μέγκενη το πήρες το υπογλώσσιο και συνήλθες.
    Μπράβο στον Τσάβες.Εκανε όπως πάντα καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέγκενη22/8/18 01:31

      Αγαπητέ Ανώνυμε 01:19 προφανώς δεν έχεις επιχειρήματα να με αντικρούσεις και σε πονάει αρκετά αυτό. Πες του φίλου σου του Γιαννάκη ότι δεν χρειάζομαι κανένα είδος υπογλώσσιου από αυτά που σερβίρει σε εσένα και στα φιλαράκια σας, για να σας ευνουχίσει πνευματικα και εγκεφαλικά ώστε να είστε ανίκανοι να έχετε την εγκεφαλική και πνευματική διαύγεια και να δείτε πίσω από το προσωπείο του και το ειρωνικό του χαμόγελο τις ψεύτικες υποσχέσεις που σας αραδιάζει.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος22/8/18 01:22

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ; ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ή ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ; ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ; ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΙΜΙΚΟΣ... 'Η ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΑΠ ΟΛΑ. ΟΠΩΣ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 01:31

      Όπως θα κυκλοφορούν όλοι αγαπητέ φίλε ... Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κάποιοι άλλοι θα λείπουν, που θα παραθερίζουν στις ... Κορυδάλλειες νήσους ... Αυτοί, που απερίσκεπτα (είτε αυτοβούλως είτε από άγνοια) στήνουν σκευωρίες για πολιτικάντικους λόγους ... Αυτοί θα πληρώσουν τη νύφη και στο τέλος ... κλάμα η κυρία ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 01:36

      Δηλαδη τα βιντεο ειναι ψευτικα; Πρεπει να ειναι πολυ μαγκας αυτος που τα εφτιαξε, γιατι φαινονται αληθινα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 02:01

      Ρε Γιαννάκη, πέσε για ύπνο καμιά φορά κι άσε το τρολλάρισμα. Μη ξαναρχίζεις τα καμώματα τα παλιά που με κράταγες όλη νυχτα ξάγρυπνο ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 06:06

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος22/8/18 01:33

    Επειδη δεν ειμαι απο Σαλαμινα και τυχαια επεσα εδω και ειδα τα βιντεο, ποια ειναι η Ανθουλα που αναφερεται σε
    2-3 βιντεο; Αντιδημαρχος ειναι ή δημοτικη συμβουλος; Εχει facebook να τη γνωρισω; Φαινεται ενδιαφερον ατομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 01:38

      Ρε δεν αφήνεις τα σάπια; Έτσι κάψατε και την άλλη την κατακαημένη στο facebook.

      Διαγραφή
    2. Μέγκενη22/8/18 01:43

      Ανώνυμε 01:33 πως και τυχαία μπήκες σε αυτό το blog και ρώτησες για τα ψεύτικα και συκοφαντικά βίντεο; Ειλικρινά θα πρέπει να είσαι πολύ καλό μέντιουμ. Αλλά πρόσεξε εγώ είμαι καλύτερο και ξέρω ποιος είσαι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 01:45

      Καλα, πως με καταλαβες ρε μεγγενη;

      Διαγραφή
    4. Μέγκενη22/8/18 01:56

      Ανώνυμε 01:45 , αγόρι μου γλυκό, Γιαννάκη μου να ξέρεις ότι η Μέγκενη εμππδίζει ότι είναι κακό για αυτό τον τόπο, επίσης είναι μηχανισμός για βασανιστήρια. Οπότε με εμένα μην παίζεις γιατί στο τέλος θα αναγκαστείς να γονατίσεις από τις καταδικαστικές ετυμηγορίες των δικαστηρίων.Φιλάκια

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/8/18 06:07

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/8/18 06:10

      Τέλος κ. Νάννου και με δεδομένο τους τελευταίους μήνες διοίκησης που σας έχουν απομείνει μέχρι να παραδώσετε τον δήμο, σας καλώ να σηκώσετε έστω και την τελευταία στιγμή τα μανίκια και να μαζέψετε τα σκουπίδια όλων των ειδών, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, το βέβαιο ότι η νέα δική μας δημοτική αρχή θα ξεβρωμίσει τον τόπο απ΄όλων των ειδών τα σκουπίδια με συντονισμένες κι αποφασιστικές ενέργειες.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος22/8/18 08:23

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.
    Σου γράφει κάποιος που ξέρει απο δικηγόρους, εισαγγελείς, λογιστές & ΣΔΟΕ.
    Στο τεραιν που πας να μεταφέρεις το παιχνίδι μπορεί να’χεις πρόβλημα.
    Είναι για σοβαρούς λύτες σταυρόλεξο.
    Μπορει να μπλέξεις και να μην μαζεύεται μετά.
    Ενώ καταλαβαίνω το ντεμαραζ που πας να κανείς και ότι παίζεις τα ρέστα σου και προφανώς το τελευταίο σου χαρτί.
    Ξεχνάς κάποια πράγματα.
    Η Νάννου σε πήρε 57-43 στις προηγούμενες εκλογές που είχες και τον μηχανισμό στα χέρια σου.
    Στα δικαστήρια έχεις καταδικαστεί (πρωτόδικα) και με την στατιστική επιστήμη κάποια θα τελεσιδικήσει όποτε άδικος κόπος για come back.
    (Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία).
    Εσυ τώρα πρέπει να την κερδίσεις στην δικαιοσύνη, αν μπορέσεις να την πας και μάτια πάρεις τις εκλογές τώρα που’χει αυτή τον μηχανισμό.
    Εγω να παραδεχτώ την γνησιότητα των video.
    Εσυ δηλαδή δεν έκανες «παρατυπίες» στον δήμο ; ( Αντε να το πω κομψά).
    Απλά δεν έγινε «(πατατα)»με κάμερες.
    Ποσο πιστεύεις ότι θα βαρύνει στη συνηδειση των ψηφοφόρων όταν θα πάνε στην κάλπη ;;;
    Η Μαννου κάνει έργα και το βλέπεις όπως και ο κόσμος.
    Ο συνδιασμος της κρατήθηκε και την στηρίζει.
    Δεν σου βγήκε «πολιτικά» τίποτα μέχρι τώρα.
    Τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για σενα και φοβάμαι ότι πουλάς δωρεάν υπηρεσίες σε άλλους υποψήφιους δημάρχους τους οποίους θα κανείς και μάγκες με την κόντρα σου με την Νάννου.
    Επισης φοβάμαι ότι πρώην «συνεργάτης σου» μπορεί να « κάψει» όλη σου την προσπάθεια.
    ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ.
    ΘΑ ΔΟΥΝΕ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος22/8/18 08:49

    Αγαπητέ φίλε 08:23,και μόνο ότι μπαίνεις στο....κόπο να συμβουλεύσει τον Τσάβες γιά το "καλό" του,δείχνει την αδυναμία σας και την δύσκολη κατάσταση που έχετε βρεθεί μετά την αίτηση του Τσάβες να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.Βέβαια είναι θετικό ότι παραδέχεσαι την γνησιότητα των βίντεο ενώ παράλληλα προσπαθείς να συμψηφίσεις τα πεπραγμένα.
    Όσον αφορά τα ποιά θα είναι τα κριτήρια αξιολόγησης των επόμενων εκλογών δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα σόλο το νησί και θα πληροφορηθείς από πρώτο χέρι!!!!!!
    Τώρα σχετικά με τον πρώην συνεργάτη του η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμβουλος,όλα θα γίνουν όπως πρέπει και όταν πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/8/18 08:51

    Φυλακα Γιαννη!!!Θα μαθεις και το κολπο με το σαπουνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 09:00

      Γιατί βρε κουτό 08:51 βιάζεσαι;
      Κάνε υπομονή....
      Πρώτα από όλα δεν σας βγήκε η αθλιότητα που λέγατε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Τσάβες στις επόμενες εκλογές.
      Τώρα με αδιαμφισβήτητο δεδομένο την κάθοδό του το μόνο που λέτε είναι ότι δεν έχει καμία τύχη...
      Τα υπόλοιπα τον Μάη.....
      Φιλάκια σε όλους

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος22/8/18 08:53

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΤΡΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος22/8/18 09:03

    Γιάννη προχωρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος22/8/18 09:04

    Ωξο ρεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος22/8/18 09:04

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ GULIO ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΕΙΨΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 13:18

      22/8/18 09:04
      Ανάγωγε πρώτα ό άνθρωπος λέει καλημέρα... Μετά ρίχνει στο γυαλί φαρμάκι...σας έχω λείψει εεε?...όχι κύριος εδώ είμαι μαζί με τήν αισχρή πραγματικότητα... απλά προσέχω πλέον που βάζω την υπογραφή μου και τήν ψ@#@ μου...χα...λέω εγώ γράφουν άλλοι για μένα. Έχω δαιμονιστεί πολύ μ εσάς...έγραφα σοβαρά και αστεία στό ανάθεμα και στήν βρωμολοχία και στις προσβολές σας χανόμουν.Πόσο ακόμη πόσο?να και σήμερα επίτηδες το κάλεσμα... Διάβασε...εγώ είμαι εγώ... Δεν είμαι τυχαίος... Έχω να προσέχω και την τίμια φίλη μου εδώ γειτονοπούλα είναι από αυτόν τον Μηνά πού όλο γαμάει...τι φτηνός τι αρρωστημένο μυαλό μα και τι απατεώνας... Δεν μου λες αυτή γιατί τόν λέει άντρα της?...είδα και τα βιντεάκια γέλασααααα πολύ... αληθινά είναι ε? Δεν μού λες γιατί είστε κόντρα ο ένας κόντρα ό άλλος? Γιά να δω λίγο ήθος παρακαλώ πολύ...τής πουτάνας γίνεται... αχχχ...εσύ με κάλεσες Αφεντικό? Εγώ μαθές δεν έχω αφέντη... είμαι ανεξάρτητος... Μην με φέρνεις στο αμήν.
      Θα συσκευτώ με τον εαυτό μου και θα πράξω ανάλογα... Άντε τώρα στήν Παρθενία που είναι στην Παναγία να λειτουργειθήτε...Εσύ θα πάς καλέ στήν Κύπρο?ή άλλος λαλημένος?
      Καλά να είσαστε και γω πιό πολύ... Μένω όπου θέλω...και σας φιλώ στ αυτιά!!! ΙΟΥΛΙΟΣ!!!

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος22/8/18 09:07

    ΖΗΤΩ Η ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος22/8/18 09:08

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 09:10

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ? ΑΠΛΑ ΡΩΤΆΩ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 09:34

      ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 09:10,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΡΓΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 εκ€.ΟΠΩΣ ΕΝΑΝΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος22/8/18 09:12

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟ ΤΟ ΜΑΓΚΑΚΙ...ΤΑ ΜΙΛΉΣΑΜΕ...ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/8/18 09:24

    Τωρα οτι και να λετε τα στικακια τα ειδαμε ολοι εδω στην σαλμινα ειχαμε μια υποψια το τι γινοταν αλλα εσεις το παρακανατε για μαλακες μην ψαχνετεαν σας ξαναψυφησουν θα ειναι αξιοι της μοιρας τους και τα εργα που λετε οτι γινονται δεν τα κανει η νανου αλλα η περιφερεια μην παραμυθιαζετε τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/8/18 09:28

    Καλημέρα Σαλαμίνα,
    Κυρία Νάνου μετά τις αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο με εικόνα και ήχο καί κάποιοι παραποιόντας το υλικό που εμφανίζεται, όπως ισχυρίζεστε, σας αναφέρουν για εμπλοκή ενδεχόμενου χρηματισμού.Εάν κ.Νάνου τα πράγματα είναι όπως τα λέτε γιατί δεν πήγατε ΠΡΩΤΗ εσείς αυτό το υλικό στη δικαιοσύνη προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι που παραποίησαν το υλικό;
    Αυτό κ Νάνου είναι το πρώτο που έπρεπε να κάνετε και επειδή δεν πιστεύω ότι δεν το σκεφθήκατα ή δεν σας το είπαν τότε θα πω κάτι απλό που λέει συνήθως ο λαός μας σαυτές τις περιπτώσεις:"κ. Νάνου κάποιο λάκκο έχει η φάβα".ΤΕΛΟΣ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος22/8/18 09:39

    Αγαπητέ φίλε 09:24 αυτό έχει και συνέχεια.
    Τα έργα της οδοποιίας εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής από το 2013!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος22/8/18 09:40

    Ένας δημαρχος που στέκεται φοβισμένος και παρακαλεί και δεν χτυπάει το χέρι να διεκδικεί πράγματα και οφέλη για τον υπό που κυβερνάει είναι ακατάλληλος.μπορει σαν πάρεα να είναι καλός αλλά να διοικήσει δεν μπορεί.Δυναμικος και γνωστής των πραγμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μόνο ένας. Όσο για το ποσοστό του 2014 μην το ανοίγετε ..δεν σας συμφέρει εδω ζουμε και γνωρίζουνε .αν ίσχυε ο Κλεισθενης τοτε την πλειοψηφία των συμβούλων θα την είχε η σημερινή μειοψηφία και θα έπρεπε να συνεργαστείτε..Τότε τι θα κάνατε ? Θα τον τρεχατε στα δικαστήρια τότε? Γι'αυτό ο κόσμος θα τον ψηφίσει γιατί μέσα στην τριετή θητεία του έκανε συνένωση δύο δήμων και έκανε έργο που δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνουμε.μιλανε μόνα τους .οι τρεις Δομές του δήμου κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό ιατρείο κοινωνικό φροντιστήριο, ίδρυση δημοσίου ΙΕΚ.και άλλα..Επίσης είχε φιλικό πρόσωπο προς τους δημότες γι'αυτό όπου πηγαίνει γίνεται δέκτης θερμής υποδοχής ..Εγώ δεν θα πω και ξερό ψωμί αλλά πως είναι ο μόνος αυτην την στιγμη που έχει την εμπειρία και την γνωση να Διοικήσει τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 10:20

      Ανώνυμος22/8/18 09:28
      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Κυρία Νάνου μετά τις αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο με εικόνα και ήχο καί κάποιοι παραποιόντας το υλικό που εμφανίζεται, όπως ισχυρίζεστε, σας αναφέρουν για εμπλοκή ενδεχόμενου χρηματισμού.Εάν κ.Νάνου τα πράγματα είναι όπως τα λέτε γιατί δεν πήγατε ΠΡΩΤΗ εσείς αυτό το υλικό στη δικαιοσύνη προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι που παραποίησαν το υλικό;
      Αυτό κ Νάνου είναι το πρώτο που έπρεπε να κάνετε και επειδή δεν πιστεύω ότι δεν το σκεφθήκατα ή δεν σας το είπαν τότε θα πω κάτι απλό που λέει συνήθως ο λαός μας σαυτές τις περιπτώσεις:"κ. Νάνου κάποιο λάκκο έχει η φάβα".ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 10:26

      αληταμπουρα παλι εμφανιστικες με αλητειες να υπονομευσεις το εργο της δημαρχου. εχεις καταγραφει στη μνημη των σαλαμινιων ως ο αλητης εκ πειραιως που ηρθε να αλωσει το νησι τους. οι σαλαμινιοι τους αλητες τους αποτελειωνουν μια για παντα και αυτο εγινε το 2014

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος22/8/18 09:46

    Το πολιτικό επίπεδο αυτό πρέπει να τελειώσει στη Σαλαμίνα.

    Ο Κύριος Τσαβαρής με 24 μήνες φυλακή και 1 χρόνο στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων (εκκρεμούν οι εφέσεις) και με άλλα 3-4 σοβαρά δικαστήρια θα είναι ρίσκο για το δήμο να ξαναβγεί. Κρίθηκε και από την τετραετία του όπου το νησί έμεινε σταθερό σε χαμηλό επίπεδο σε όλα.

    Για την Κυρία Νάνου, προφανώς και δεν έχει κάνει τίποτα σύμφωνα με αυτά που εισπράττει και ότι έργο γίνεται είναι της περιφέρειας. Η ερώτηση μένει αναπάντητη. Που πάνε τα λεφτά; Δεν μας απαντήσανε ποτέ. Τα βιντεάκια την έχουν "τελειώσει" και πολύ φοβάμαι ότι και αυτή μαζί με το κύριο Τσαβαρή θα έχουν "τραβήγματα" με δικηγόρους, εισαγγελείς και όπου φτάσει για πολλά χρόνια.

    Η εικόνα της Σαλαμίνας λοιπόν δεν είναι τυχαία με αυτούς τους δημάρχους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 10:06

      Αγαπητέ φίλε φορέα του νέου γιατί δεν περιμένεις να τελεσιδικήσει έστω και μία ημέρα ποινής για το κ Τσαβαρή και μετά να αναφέρεσαι σε αυτές;
      Γιατί δεν λες ότι έχει ήδη 25 αθωωτικές αποφάσεις και εκ των οποίων οι τρείς είναι από εφετείο;;;
      Γιά να είσαι λοιπόν πραγματικός φορέας του νέου θα πρέπει τουλάχιστο να σέβεσαι και να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 10:21

      Ανώνυμος22/8/18 09:28
      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Κυρία Νάνου μετά τις αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο με εικόνα και ήχο καί κάποιοι παραποιόντας το υλικό που εμφανίζεται, όπως ισχυρίζεστε, σας αναφέρουν για εμπλοκή ενδεχόμενου χρηματισμού.Εάν κ.Νάνου τα πράγματα είναι όπως τα λέτε γιατί δεν πήγατε ΠΡΩΤΗ εσείς αυτό το υλικό στη δικαιοσύνη προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι που παραποίησαν το υλικό;
      Αυτό κ Νάνου είναι το πρώτο που έπρεπε να κάνετε και επειδή δεν πιστεύω ότι δεν το σκεφθήκατα ή δεν σας το είπαν τότε θα πω κάτι απλό που λέει συνήθως ο λαός μας σαυτές τις περιπτώσεις:"κ. Νάνου κάποιο λάκκο έχει η φάβα".ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος22/8/18 09:52

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
    ΑΛΟΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΛΣΜΟΓΙΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΣΤΕ.
    ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΜΕ ΚΣΜΟΥΦΛΑΖ ΤΟ ΚΣΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΗ.
    ΓΙΑΝΗ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΟΥ ΤΣ ΒΡΗΚΕΣ.
    ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟ ΠΠΥΓΚΙ ΣΟΥ.
    Α ΡΕ ΜΟΡΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΛΕΙΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΣΑΙ.
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Η ΡΟΥΛΑ.
    ΚοΡΟΙΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 10:21

      Ανώνυμος22/8/18 09:28
      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Κυρία Νάνου μετά τις αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο με εικόνα και ήχο καί κάποιοι παραποιόντας το υλικό που εμφανίζεται, όπως ισχυρίζεστε, σας αναφέρουν για εμπλοκή ενδεχόμενου χρηματισμού.Εάν κ.Νάνου τα πράγματα είναι όπως τα λέτε γιατί δεν πήγατε ΠΡΩΤΗ εσείς αυτό το υλικό στη δικαιοσύνη προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι που παραποίησαν το υλικό;
      Αυτό κ Νάνου είναι το πρώτο που έπρεπε να κάνετε και επειδή δεν πιστεύω ότι δεν το σκεφθήκατα ή δεν σας το είπαν τότε θα πω κάτι απλό που λέει συνήθως ο λαός μας σαυτές τις περιπτώσεις:"κ. Νάνου κάποιο λάκκο έχει η φάβα".ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 11:40

      Καλά να μου πείς που μένεις να σου φέρω καινούργιο μαξιλάρι

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος22/8/18 09:56

    Αγαπητέ φίλε φορέα του νέου γιατί δεν περιμένεις να τελεσιδικήσει έστω και μία ημέρα ποινής για το κ Τσαβαρή και μετά να αναφέρεσαι σε αυτές;
    Γιατί δεν λες ότι έχει ήδη 25 αθωωτικές αποφάσεις και εκ των οποίων οι τρείς είναι από εφετείο;;;
    Γιά να είσαι λοιπόν πραγματικός φορέας του νέου θα πρέπει τουλάχιστο να σέβεσαι και να λες την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος22/8/18 10:08

    Εικοσιπεντε αθωωτικες.
    Σκεψου ρειλι δημαρχου.
    ΝΟΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΠΟ ΑΥΤΟ;
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 10:22

      Ανώνυμος22/8/18 09:28
      Καλημέρα Σαλαμίνα,
      Κυρία Νάνου μετά τις αναρτήσεις που έγιναν στο διαδίκτυο με εικόνα και ήχο καί κάποιοι παραποιόντας το υλικό που εμφανίζεται, όπως ισχυρίζεστε, σας αναφέρουν για εμπλοκή ενδεχόμενου χρηματισμού.Εάν κ.Νάνου τα πράγματα είναι όπως τα λέτε γιατί δεν πήγατε ΠΡΩΤΗ εσείς αυτό το υλικό στη δικαιοσύνη προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι που παραποίησαν το υλικό;
      Αυτό κ Νάνου είναι το πρώτο που έπρεπε να κάνετε και επειδή δεν πιστεύω ότι δεν το σκεφθήκατα ή δεν σας το είπαν τότε θα πω κάτι απλό που λέει συνήθως ο λαός μας σαυτές τις περιπτώσεις:"κ. Νάνου κάποιο λάκκο έχει η φάβα".ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 11:38

      Ναι μωρή βρώμα, νοείται δημαρχέσα με την κατσίκα στην πλάτη, δηλαδή εσύ

      Τον Τσάβες τον πήγανε γα@#$τας σε δικαστήρια ανούσια γιατί έκανε έργο έστω και αυθαιρετώντας, ομως έκανε!

      Εσείς και έργο δεν κάνατε και ληστέψατε τον δήμο και σας πιάσανε βρομιάρηδες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 13:01

      Κε Μαστροκόλια μη βιάζεσαι, όλα στην ώρα τους.

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος22/8/18 10:14

    Είναι αλήθεια ότι μετά την αίτηση του κ Τσαβαρή για συζήτηση του θέματος με το στικάκι στο δημοτικό συμβούλιο τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά που κάποιοι έχουν χάσει ΗΔΗ τον ύπνο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 10:18

      Νταβατζή Σουλταν 10:08,έχεις χάσει και τον ύπνο σου και την ψυχραιμία σου.Και πούσαι ακόμη....τώρα αρχίζουν τα δύσκολα....

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος22/8/18 10:29

    Κατ' ομολογια του ιδίου εχει 25 καταδικες και επεται η συνεχεια.
    ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.
    ΑΡΧΟΝΤΑΣΤΩΝ ΚΣΤΑΔΙΚΩΝ.
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.
    ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 11:33

      Όχι μωρή βρώμα, λάθος 45 καταδίκες έχει βρωμιάρα

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος22/8/18 10:49

    Είναι αλήθεια ότι μετά την αίτηση του κ Τσαβαρή για συζήτηση του θέματος με το στικάκι στο δημοτικό συμβούλιο τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά που κάποιοι έχουν χάσει ΗΔΗ τον ύπνο τους;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος22/8/18 10:18
    Νταβατζή Σουλταν 10:08,έχεις χάσει και τον ύπνο σου και την ψυχραιμία σου.Και πούσαι ακόμη....τώρα αρχίζουν τα δύσκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος22/8/18 10:52

    Χθές μου περιέγραφαν με λεπτομέρειες το βιντεάκι και τρελλαθηκα.
    Ρε αν είναι έτσι που μου είπαν δεν ντρέπεστε καθόλου,έχετε μούτρα και κυκλοφοράτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος22/8/18 12:11

    Από σήμερα όλοι τα σκουπίδια στη Θέμιδος στο σπίτι του Σκιαθιτη
    Κατάντησε ότι είναι και ο ίδιος το νησί
    Βρωμιά και Σκουπίδια
    Το σκουπίδι τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει στο νησι από το να το κάνει ένα απέραντο σκουπιδοτοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος22/8/18 12:12

    Είναι αλήθεια ότι μετά την αίτηση του κ Τσαβαρή για συζήτηση του θέματος με το στικάκι στο δημοτικό συμβούλιο τα πράγματα μπαίνουν σε μια άλλη τροχιά που κάποιοι έχουν χάσει ΗΔΗ τον ύπνο τους;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος22/8/18 10:18
    Νταβατζή Σουλταν 10:08,έχεις χάσει και τον ύπνο σου και την ψυχραιμία σου.Και πούσαι ακόμη....τώρα αρχίζουν τα δύσκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος22/8/18 12:13

    ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΛΙ ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ (ΑΝ ΕΦΑΓΕ) ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΡΓΑ. ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 'Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ, Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΑΟΥΛ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος22/8/18 12:22

    ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ, ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ,ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΛΟΓΩ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΖΑΝ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΚΑΛΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΜΙΛΑΜΕ ΒΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 12:24

      ΑΜΠΕΛΑΛΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 12:31

      ΡΕ 12:22 ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΊΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΈΛΑ

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος22/8/18 12:26

    Η ώρα φθάνει γιά όλους.Ο κόσμος είναι ο μεγαλύτερος και καθοριστικότερος κριτής όλων σας.
    Γι'αυτό κ Νάνου τα ψέματα σας δεν έχουν πλέον καμία σημασία.Μας ξεγελάσετε και μας κουράσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος22/8/18 12:39

    Γιάνναρε Γιαυτό σε γουστάρουμε γιατί ότι γράφεις το υπογράφεις.
    Άσε τις κοτούλες να βρίζουν ανώνυμα και συ να τους τα χώνεις επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος22/8/18 12:57

    Γιανη ποσα εφαγες απο τον κορβανα;
    ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΗ ΤΣΕΠΩΤΗ.
    ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΧΤΞ.
    ΓΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ.
    ΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΛΙΤΣΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
    ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΜΕ ΤΙ ΟΥΜΠΑΛΑ ΡΕ ΚΑΣΙΔΙ, ΜΕΓΑΛΕ ΧΕΣΤΗ.
    ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:22

      Μωρή βρωμιάρα αν έχεις κάτι για τον Τσαβαρή στον εισαγγελέα ΤΩΡΑ
      Προς το παρόν απολαμβάνουμε εσάς στα βιντεάκια να τα παίρνετε

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος22/8/18 13:26

    Δεν σας αρέσουν οι 200 χιλιάδες βρωμιάρηδες παραθεριστές όπως του λέτε, αλλά σας αρέσουν τα ζεστά τους λεφτά που χωρίς αυτούς θα είχαμε μία νεκρή αγορά στην Κούλουρη.

    Μόνο τι εισπράττει νόμιμα ο δήμος από τα καραβάκια και φέρι μποτ σκεφτείτε με τόσο κόσμο, τι ποσοστά από καθε εισιτήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:01

      Δεν θέλει κόσμο στο νησί γιατί λερώνουν. Το να πει η Πάρος η Τήνος η Μύκονος? Διώξτε τον τον κόσμο μακριά γιατί λερώνει. Τώρα τι λερώνει πιο πολύ, το χαρτάκι και σκουπιδακι Η????? Όχι δεν θα περάσει να ερήμωσει το νησί,γιατί κάποιοι το θέλουν. Ενας αγράμματος ψαράς Κουλουριώτης

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος22/8/18 13:40

    ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΤΡΑΚΑ.
    ΡΕ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΜΠΗΧΤΗΣ ΚΑΙ ΡΗΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ.
    ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΑ Η ΠΟΥΣΤΙΑ.
    ΒΑΛΕ ΧΕΣΤΗ ΥΠΟΓΤΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
    ΧΕΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑ ΔΕΙ.
    ΧΕΣΤΗ, ΠΤΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΗΞΙΜΟΥ.
    ΝΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΤΑ ΤΣΙΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΩΦΙΟΙ ΣΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:22

      Γιάνναρε γιαυτό σε πάμε και θα σε ξανακάνουμε δήμαρχο.Εσείς τα λες και τα υπογράφεις ενώ αυτές οι κουκούλες σε βρίζουν ανώνυμα.
      Αλλά τι να πουν ρε Γιάννη μετά τα ρεζηλίκια τους που τα βλέπει κάθε μέρα όλη η Σαλαμίνα;;
      Κάθε μέρα βλέπουν στο θέατρο σκιών "το καραγκιοζη εισπράκτορα".Έχουν σπάσει τα ταμεία...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 14:36

      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος22/8/18 14:01

    Ρε παιδιά, εσείς που δεν έχετε κοντή μνήμη ή είσαστε τσιράκια για να το πω κομψά. Ναι όλοι εσείς που φωνασκείτε αλλά δεν φωνάζετε για τα κακώς κείμενα, μήπως μπορείτε να πείτε ειλικρινά, έστω εδώ, ποιός ήταν δήμαρχος το καλοκαίρι του 2014 που τα παρατημένα σκουπίδια (τα οικιακά) ήταν αμάζευτα για μέρες; Κάποιοι λένε ότι ο τότε Δήμαρχος εκδικιόταν το νησάκι που έχασε. Τώρα τι βγαίνει και μας τσαμπουνάει; Ναί έχει όνομα πείτε το όλοι εσείς που δεν έχετε κοντή μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:17

      Ρε τρόμπα αυτό δικαιολογεί την άχρηστη; Τόση ξεφτίλα ρε πως θα την αντέξετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 14:29

      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ.

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος22/8/18 14:10

    ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΗ ΓΙΣΤΙ ΕΙΝΣΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΟΥΦΟΣ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:35

      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 14:41

      Εγω τον πάω πολύ τον κ.Μηνά γιατί είναι πολύ μάγκας, κι όχι σαν τον γιαννάκι που ΄ναι ιμιτασιόν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/18 15:09

      ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΓΑΜ@@@@ ΌΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ,ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ; ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/18 17:28

      Να φέρει το μολύβι, την πλαστελίνη και την ξύστρα του μαζί!

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος22/8/18 14:15

    Ρε 14:10 ποιός έχει παροπίδες στην αρπαχτή φαίνεται από το βιντεάκι.Ρε ουστ από δω λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 14:35

      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος22/8/18 14:26

    γιαννακι, μη ξεχάσεις να φέρεις το στικάκι στο δημ συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 16:42

      Ανώνυμος22/8/18 14:34
      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 17:07

      Αχ συγνώμη τρελό αγόρι 14:26 έκανε λάθος και το πήγε στην Σκουζέ, μη στεναχωριέσαι, θα σε φωνάξουν τάχιστα να το δείτε παρέα

      Διαγραφή
  67. Ανώνυμος22/8/18 14:29

    Εχει ... δίκιο ... ο γιαννάκις ... που λέει ότι ... μέχρι τώρα ... αθωώνεται ... πανηγυρικά !!!!!!!! χα.χα.χα.χα.χα
    https://salaminiapress.blogspot.com/2018/05/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος22/8/18 14:34

    Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
    Πρωταγωνιστούν:
    Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος22/8/18 14:39

    Γιανη εισαι μπουφος.
    ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.
    ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΞΕΡΙΣ ΕΣΥ.
    ΤΟ 25 Η ΤΟ 30 ΑΡΠΑΧΤΟΥΛΗ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ ΠΟΥ ΤΩΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΑΤΙΜΟΥΛΗ.
    ΧΕΣΤΗ ΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΗΜΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Η ΡΟΥΛΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 15:58

      70. 30 .απαλλοτριώσεις
      Αχ αυτή η ρημάδα η απαλλοτρίωση αγράμματος ψαράς κουλουριωτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/18 16:41

      Ανώνυμος22/8/18 14:34
      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
  70. Ανώνυμος22/8/18 14:58

    14.01 Ο ΠΡΩΗΝ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ...... ΤΟΥ ΕΙΠΕ , ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ .. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ !!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 16:41

      Ανώνυμος22/8/18 14:34
      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος22/8/18 16:43

    ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΝΤΑΚΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΥΚΟΘΕΙ, 50% ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος22/8/18 16:49

    ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΡΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΙΣΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΗΤΟΣΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος22/8/18 17:38

    Την αποχετευση των ομβριων στην παραλια που γινεται τωρα ειναι εργο του τζαβαρη μην σας παραμυθιαζουν οτι το εφτιαξε η ναναου τοσα χρονια και ακομα να τελειωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος22/8/18 18:01

    Η αποχέτευση των ομβρίωμ της Σαλαμίνας και των Παλουκίων είναι έργο Σοφρά ούτε του Τσαβαρή ούτε της Νάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 18:30

      Ανώνυμος22/8/18 14:34
      Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
      Πρωταγωνιστούν:
      Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος22/8/18 18:27

    Ρε 18:01,τι παπαριές γράφεις!!!!!
    Ρε το έργο εντάχθηκε το 2012 στο ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΉΣ από τον Τσάβες.
    Έγινε το κομμάτι των Παλουκίων και η Λ.Φανερωμένης,Αη. Νικόλαος το 2013 και το υπόλοιπο τμήμα είναι αυτό που γίνεται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 22:20

      Ρε 18:27πρόσεξε τις παπαριεςπαπαριές.
      Για να εντάξεις εργο σε πρόγραμμα ΠΕΠ πρέπει να έχεις έτοιμη μελέτη για να έχεις μελέτη κάποιοςπρέπει να εμπνευστει το έργο αυτά λοιπόν τα έκανε ο Σοφράς. Τώρα αν βρήκες έτοιμη μελέτη και δεν την προοθούσες για χρηματοδότηση τότε θα ήσουνα αρχ..δια δήμαρχος.

      Διαγραφή
  76. Ανώνυμος22/8/18 18:34

    Το τι γίνεται με τον "Καραγκιόζη εισπράκτορα" δεν λέγεται....
    Έχει πάρει φωτιά η Κούλουρη.Όλοι θέλουν να δουν την παράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος22/8/18 18:38

    Να βγαλετε εισηττηρια να παρουμε και μεις οι συνταξιουχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος22/8/18 18:39

    Ναναου θες ψυφο; παρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος22/8/18 18:44

    Εχει ... δίκιο ... ο γιαννάκις ... που λέει ότι ... μέχρι τώρα ... αθωώνεται ... πανηγυρικά !!!!!!!! χα.χα.χα.χα.χα
    https://salaminiapress.blogspot.com/2018/05/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος22/8/18 19:06

    Ανώνυμος22/8/18 14:34
    Σήμερα μεγάλη προβολή του θεάτρου σκιών με την viral επιτυχία του"ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας"
    Πρωταγωνιστούν:
    Νταβατζής Σουλτάν,Χανουμ Φουκάρ,Πετρολ Γκιαούρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/18 19:07

      Ανώνυμος22/8/18 18:34
      Το τι γίνεται με τον "Καραγκιόζη εισπράκτορα" δεν λέγεται....
      Έχει πάρει φωτιά η Κούλουρη.Όλοι θέλουν να δουν την παράσταση.

      Διαγραφή
  81. Ανώνυμος22/8/18 19:25

    Είναι καταπληκτικό
    Μιλάμε ο Καραγκιόζης δεν παίζεται.
    Μεγάλο ταλέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος22/8/18 21:32

    Μηνά πάρε ένα τούβλο...
    https://streamable.com/bxmy5

    Ο Μηνάς ο Νάνος τις γαμάει...
    https://streamable.com/1ik4m

    Αύριο η συνέχεια με νέα επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/18 00:01

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο κ. ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο κ. ΝΑΝΝΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΑΜ@@@@ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΕ (ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΕΆΝ ΠΡΓΜΑΤΙ ΤΙΣ Γ@@@@@@@@ ΟΛΕΣ Η ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ!!! Α ΡΕ ΣΑΝΊΔΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ.............

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/18 00:09

      Ο Καραγκιόζης Εισπράκτορας σπάει όλα τα ταμεία......
      Τρέξτε να προλάβετε
      Μιλάμε Γιά πολύ κάθαρμα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/18 00:33

      ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΝΑΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Οκ. ΜΗΝΑΣ ΝΑΝΝΟΣ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΑΥΤΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!! ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΘΟΎΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΡΑΧΕΙΟ ΤΟΝ κ. ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΟΧΙ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΑΖ!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .........

      Διαγραφή
  83. Ανώνυμος22/8/18 22:02

    Ξυπνατε ρε μπακαουκες σας κλεβουν τα λεφτα οι συμοριτες στα οπλα αδελφια να φυγουν οι κομπλεξικοι που νομιζουν οτι εχουν κανει.την σαλαμινα ιδιοκτησια τους αερααααα!¡!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος22/8/18 22:28

    Α ΡΕ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΟΣΘΈΝΗ...ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΝΤΕΕΠΟΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/18 01:17

      Ρε καραγκιόζη Αντώνη βούλωσε το απατεώνα.... πήγαινε να ζητιανέψεις κανα 20άρικο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/18 01:19

      Μπα δεν είναι ο Αντώνης,η Σοφία είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα... βρε ουστ βρωμιάρα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/8/18 05:28

      Έχεις πολύ θράσος που αναφέρεις το όνομα της ..πες αλεύρι?? Θέλεις να σου γράψω Ποιος σε γυρεύει?Εσύ κι όμοιοι σου της φάγατε το κεφάλι γιατί κι εκείνη δεν άκουγε.μιλάς κι εσυ που έφερες την ανατωσουρα του αιώνα και σε κράτησε.

      Διαγραφή
  85. Ανώνυμος22/8/18 23:54

    ΨΕΥΤΡΑ,ΚΛΕΦΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος22/8/18 23:58

    Καληνύχτα Γιαννάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος23/8/18 00:03

    Η συμφωνία είναι όποιος βρεθεί στο δεύτερο γύρο τον στηρίζει ο άλλος , Δημήτρης _ Γιάννης τι θα δούμε ακόμη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.