Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Αυγ 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ


Αγαπητοί μου συνδημότες,
 
Στα 4 χρόνια που είμαι στη διοίκηση του πιο λεηλατημένου και χρεοκοπημένου Δήμου της Ελλάδας και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες που έχουν ποτέ υπάρξει (οικονομική κρίση, παρατηρητήριο, έλλειψη προσωπικού, απαγόρευση πρόσληψης υπαλλήλων κ.ά.) εγώ και οι συνεργάτες μου αφιερώσαμε με πάθος όλο μας τον εαυτό στην εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών και του Δήμου μας προσφέροντας κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας.

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στο Δήμο, είτε υπάλληλος, είτε αιρετός, που να μην γνωρίζει ότι ανιδιοτελώς στηρίζω ακόμα οικονομικά τον Δήμο για την επούλωση πληγών που άφησε πίσω της η απελθούσα διοίκηση.
 
Ιδίως τον πρώτο ενάμιση χρόνο της θητείας μας που ο Δήμος στερείτο εγκεκριμένου προϋπολογισμού και δεν μπορούσε από το νόμο να εκταμιεύσει ούτε ένα ευρώ από το ούτως ή άλλως άδειο Ταμείο του, αντιμετώπιζα εξ ιδίων τις  επείγουσες ανάγκες της λειτουργίας του Δήμου και της καθημερινότητας των δημοτών.
Ουδέποτε τέλεσα παράνομες πράξεις ή αποφάσεις γιατί πάντα τηρούσα τη νομιμότητα και ποτέ επί των ημερών μου δεν χρεώθηκαν οι δημότες για  παράνομες πράξεις ή παραλείψεις της διοίκησης όπως γινόταν κατά συρροή στο παρελθόν.
Ποτέ ως Δήμαρχος δεν είχα δοσοληψίες με προμηθευτές και εργολάβους πολλοί από τους οποίους ούτε καν με γνώριζαν.


Η πρόσφατη ανηλεής εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας που έχει εξαπολυθεί από καλά οργανωμένη ομάδα πολιτικών μου αντιπάλων, έχει ως στόχο να πλήξει και να αποδυναμώσει εκείνο που κατά κοινή ομολογία με διέκρινε μια ζωή και με ξεχωρίζει ως άνθρωπο και ως Δήμαρχο, κι αυτό δεν είναι άλλο παρά η αξιοπρέπεια και το ήθος μου.
Δύο στοιχεία της προσωπικότητας μου για τα οποία είμαι υπερήφανη και για τα οποία όσο υπάρχω δεν θα επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να τα αμφισβητήσει.
 
Γεγονός είναι ότι λόγω χαρακτήρος ανέχθηκα πολλά και επί πολύ. Όμως για όλα υπάρχει ένα όριο πέραν του οποίου η ανοχή εκλαμβάνεται και ως αδυναμία. 
Επειδή η ασύστολη συκοφαντία ξεπέρασε τα όρια αυτής της ανοχής, ήλθε η ώρα ο κάθε συκοφάντης να αντιμετωπίσει αυτό που του αξίζει, όχι από μένα αλλά από την αδέκαστη Δικαιοσύνη.

Καταλαβαίνω τον πανικό τους τώρα που έχουμε μετατρέψει το νησί σε ένα απέραντο “εργοτάξιο” με έργα, τώρα που καταφέραμε και μηδενίσαμε το υπέρογκο χρέος του Δήμου, τώρα που αρχίζει η προεκλογική περίοδος και βλέπουν να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
 
Αυτά που ακούγονται ή γράφονται είναι στημένα και ψευδή και θέλω να διαβεβαιώσω όσους ασκούν πολιτική με λάσπη και υπαγορευμένα ψεύδη ότι οι πράξεις τους δεν θα οδηγήσουν πουθενά άλλου, πέρα από το να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Επειδή οι συκοφάντες είχαν περίσσεια θράσους αλλά έλλειψη θάρρους, έκαναν όλες τις καταγγελίες ανώνυμα.
Ήδη έχει κινητοποιηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την εύρεση των ανώνυμων και πρόκειται άμεσα να ασκηθεί μήνυση και αγωγή εναντίων εκείνων  που μέσω του Facebook έκαναν αναπαραγωγή παράνομου και παραποιημένου οπτικοακουστικού υλικού. 

Από τώρα και στο εξής ο πόλεμος προς αυτούς που επιθυμούν να μετατρέψουν την ενασχόληση με τα κοινά σε «βούρκο» θα είναι αμείλικτος.
  
                                                  Σαλαμίνα 18/8/2018

                                             Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου
                                                    Δήμαρχος Σαλαμίνας

58 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/8/18 22:35

    Δημαρχεσα για τους αντιπάλους μας λες για τον άντρα σου γιατί δεν λες τίποτα και για τα ποσά που αναφερει και ζηταει απο τον βενζινα
    Κοίτα να μαζέψεις πρώτα αυτόν και άσε το τι κάνει ο καθένας καλύτερα την κριτική πρώτα να την κάνεις στον άντρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/18 22:38

    Μην προσπαθείς κ.Να νου να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα εξάλλου ο σύζυγος σου στο Στικακι τα λέει όλα έξω από τα δοντια και με συγκεκριμενα χρηματικα ποσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/18 22:43

    Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, θα πνιγείτε στον ωκεανό των αμαρτιών, της ανικανότητας και της απατεωνιάς σας, οι απειλές δε φοβίζουν κανένα. Αν έχετε ίχνος εντιμότητας αποδείξτε ότι το βίντεο είναι πλαστό. Πιστεύουμε στα μάτια μας και τα αυτιά μας και όχι στις μπούρδες και τις βρομιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 16:29

      Κυρία δήμαρχε, δεν αφήνετε το στικάκι κατά μέρος και να ασχολειθούμε λίγο με το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά τις πλαστογραφίες στο Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.
      Κυρία δήμαρχε, μετά απο παρέλευση εννέα (9) μηνών δεν αισθάνεστε την ανάγκη να βγάλετε ένα δελτίο τύπου για να ενημερώσετε τους δημότες για το τι ακριβώς συνέβη με τις πλαστογραφίες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 16:42

      Κυρία δήμαρχε ,Μπάς και τα πρωτόκολλα τα άφηναν στο απέναντι καφενείο και όποιος πέρναγε υπέγραφε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/18 16:54

      Φίλε μου, να δείς που στο τέλος θα πούνε ότι ο Τσάβες πέρναγε απο το απέναντι καφενείο και πλαστογραφούσε τις υπογραφές των επιτροπών του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.Φίλε να μου το θυμάσαι για αυτούς πάντα και για όλα φταίει ο Τσάβες .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/8/18 17:07

      Κυρία Δήμαρχε , για ποιους λόγους προσπαθείς τώρα και 9 μήνες να κουκουλώσεις το θέμα με τις πλαστογραφίες ;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/8/18 22:55

    Κριμα κυρια δημαρχε να υποτιματε τοσο πολυ την νοημοσυνη του κάθε πολιτι της Σαλαμίνας
    Τα χρόνια που είστε στην εξουσία μας δώσατε πολλα δείγμα τα και καταλάβαμε τι κάνετε για το νησί
    Απόλυτος τίποτα όλα για το εγώ σας την οικογένεια σας και τους συμβούλους που σας εχουν απομεινει
    Στάχτη στα μάτια μην προσπαθείτε να μας ρίξετε
    Λίγη ντροπή και φιλοτιμο δεν βλαπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/8/18 23:00

    Καλή μου κυρία
    Είμαι κι εγώ ένας από τους εκατοντάδες οπτικοακουστές των συγκεκριμένων βίντεο που επιμελώς αποφεύγετε να αναφέρετε και δεν σας κρύβω πως σας κατηγόρησα τα μάλλα δεδομένου του ότι είδα και άκουσα.
    Σε εμάς τους αδαείς δεν φαίνεται απ’ ότι είδαμε και ακούσαμε ότι ήτο προϊόν παραποίησης προς συκοφαντική και δυσφήμηση σας, του εναντίον μάλιστα μείναμε εμβρόντητοι από το θράσος των διαλόγων του συζύγου σας και ουσιαστικού εξωθεσμικού δημάρχου όπως ο ίδιος με περηφάνια διατείνεται.
    Όμως καλή μου κυρία με την ανάρτηση σας αυτή μας γεννούνται εύλογα ερωτήματα:
    • Γνώστης προφανώς εσείς των πραγματικών γεγονότων (και όχι των παραποιημένων όπως αναφέρετε) γιατί δεν δίνετε στην δημοσιότητα τα γνήσια βίντεο όπου κάποιοι συκοφάντες σας επενέβησαν και παραποίησαν την αλήθεια;
    • Ποια είναι η αλήθεια και πού είναι η παραποίηση;
    • Γιατί βιαστήκατε να κατεβάσετε με τις όποιες ενέργειες σας τα βίντεο από τους παρόχους όπου και είχαν σηκωθεί;
    • Γιατί (προφανώς έχετε στα χέρια σας το προϊόν) τα εν λόγω βίντεο δεν τα πήγατε εσείς η ίδια στον εισαγγελέα να πάρετε μάλιστα και εισαγγελική παραγγελία για την ανακάλυψη των δραστών αυτών;
    • Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με ποιου την εντολή θα ασχοληθεί κα Δήμαρχε; Την δική σας χωρίς του εισαγγελέα;
    • Αστεία πράγματα για χαχόλους κυρία μου όχι για σοβαρούς δημότες που υποτίθεται τους σέβεστε.
    Θα μπορούσα κυρία μου να σας απαριθμήσω 5/6 ακόμα ερωτήσεις μα δεν αξίζετε τον κόπο στερήστε η ίδια σοβαρότητα κι όχι εμείς που προσπαθείτε ακόμα κι αυτή την ώρα να μας παραμυθιάσετε όπως τότε προεκλογικά.
    Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια κυρία και ετοιμαστείτε εσείς για απολογίες κι όχι εμείς που έστω κι ανωνύμως σας κριτικάραμε και δικαίως σας κατακρίναμε.
    Ο εισαγγελέας διαφθοράς που οσονούπω θα σας καλέσει θέλει σοβαρές απαντήσεις κι όχι παραμύθια για χαχόλους ψηφοφόρους κυρία μου.
    Έχετε τον λόγο μου πως αν αποδείξετε ότι όλα αυτά που είδαμε κι ακούσαμε ήταν παραμύθια τότε κι εγώ ακόμα που σας σχολίασα θα σας ψηφίσω τον Μάιο του 2019
    Χωρίς καμιά εκτίμηση στο πρόσωπο σας πολύ δε περισσότερο στους συζύγου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέδουσα19/8/18 05:03

      Όση σοβαροφάνεια κι αν προσπαθείς να δείξεις με τα γραφόμενα σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας δείξεις ότι είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αν τα ψέμματα έχουν κοντά πόδια όπως λες, τότε η λάσπη και οι συκοφαντίες τί έχουν; Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου καημένε που παίρνεις και το ύφος του εισαγγελέα.

      Να θυμάσαι μόνο ότι όποιος επώνυμος εμφανιστεί στον Εισαγγελέα Διαφθοράς (ωραίος τίτλος για να εντυπωσιάζονται κάτι ανόητοι σαν και σένα), με το στικάκι σαν αποδεικτικό στοιχείο, έχει αρπάξει πριν το καταλάβει μια δεκάρα στη μπουζού. Και κάτσε εσύ να κατηγορείς ανώνυμα όποιον θέλεις ... Ή θέλεις να πιστέψουμε ότι του καημένου του βενζινά του κλέψανε το βίντεο από το βενζινάδικο; Ποιος θα τις φάει αυτές τις μουφες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 07:16

      Δηλαδή τι θες να μας πείτε ρε λαμόγιο 5:03; Ότι θα μείνεις ατιμώρητος επειδή δεν θα τολμήσει να το πάει κανείς στον εισαγγελέα;
      Ρε λαμόγιο το στικάκι ήδη έχει πάει και γι'αυτό ετοιμάσου...το πήδημα έρχεται....και οι ψευυομαγκιές πουτανίτσα αρπαχτικό αλλού.
      Πάντως σευχαριστούμε νταβατζή για τις απίθανες σκηνές που μας χαρίζεις στο θέατρο σκιών,"ο Καραγκιόζης εισπράκτορας"...
      Είσαι λαμόγιο ΟΛΑ τα λεφτά

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/8/18 23:03

    Επειδή δεν μπορείς σλλά και δεν θα σου επιτρέψουμε να μας τρελάνεις,μπορείς να μας απαντήσεις;
    Γιατί από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα δεν το πήγες ΕΣΥ στη δικαιοσύνη;
    Γιατί δεν έφερες το θέμα ΕΣΥ στο δημοτικό συμβούλιο;
    Γιατί δεν έχεις κάνει μήνυση ΕΣΥ κατά παντός υπευθύνου που κατά την άποψή σου παραποίησε το οπτικοακουστικό υλικό;
    Γιατί πας ΜΟΝΟ στο ηλεκτρονικό έγκλημα δηλαδή να σταματήσεις την κατά την άποψή σου παράνομη προβολή, γιατί αυτό σε πονάει,και δεν πας στη δικαιοσύνη ,γιά το παράνομο και παραποιημένο κατά την άποψή σου υλικό που είναι και το σημαντικότερο γιά απόδειξη της αθωότητας σου;
    Γιατί βγάζεις ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση περί της κατάθεσης την Δευτέρα της αίτησης για σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα;
    Τελικά το θέμα αυτό αν δε το φοβάσαι ΜΟΝΟ ένας δρόμος υπάρχει ,να το πας ΕΣΥ στον εισσγγελέα ΤΩΡΑ.
    Γειά να κάτσει ο κάθε κατεργάρης πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/18 23:14

      ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
      ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΎΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ
      ΡΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ;
      ΡΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ
      ΓΚΕ ΓΚΕ;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/8/18 23:12

    Πέραν πάσης σοβαρότητας κα δήμαρχε το κείμενο σας ο κόσμος δεν τσιμπά πια σε πρόχειρες κι ανόητες ανακοινώσεις!

    Αλήθεια προς τι η ανακοίνωση;

    Να υβρίσετε τους συκοφάντες σας, Ε και;

    Οι πραγματικά θιγόμενοι κα δήμαρχε δεν ενεργούν καθ υπόδειξιν και σπασμωδικά γιατί έτσι δείχνουν την ενοχή τους και τον πανικό τους.

    Αν αύριο κυκλοφορήσεις εσύ ένα συκοφαντικό βίντεο για όποιον σοβαρό και ηθικό άνθρωπο δεν θα βγάλει ανακοινώσεις, θα το πάρει το στικάκι και θα το πάει κατευθείαν ο ίδιος στον εισαγγελέα.

    Όλα τα άλλα είναι ναχαμε τι ναχαμε να λέγαμε η ώρα να περνάει να κερδίζουμε χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/8/18 23:17

    Ρούλα είμαστε μαζί σου
    Βγάλτα όλα στην φόρα πήγαινε την Δευτέρα πρωί, πρωί στην Σκουζέ με το στικάκι στα χέρια και δώστο στον Εισαγγελέα να πάρει τον δρόμο του κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
    Μη φοβάσαι μω μανάρι μ τίποτα η αλήθεια θα λάμψει
    Αν όμως δεν πας, μανάρα μου τότε ι σε πω; Κάτι δεν πάει καλά κανόνισε την πορεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/8/18 23:21

    Κάτι άκουσα ότι τα βίντεο θα σηκώνονται πέντε φορές την ημέρα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. (θα μπλέξουνε τα κέρατα τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 07:35

      Ουάου και κάποιοι εκεί στο δημαρχιακό μέγαρο ξέρουν καλά από κέρατα από χρόνια πίσω

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/8/18 23:27

    Άντε μω μανάρα μου κσι μη φοβάσαι,
    στη Σκουζέ και όλα θα βρούνε το δρόμο τους...
    Στη Σκουζέ λοιπόν....στη Σκουζέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/8/18 23:36

    Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το "καραγκιόζη εισπράκτορα" και κάποιος διαβάζει δυνατα την ανακοίνωση της φουκαριάρας.Το γέλιο που πέφτει άλλο πράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/8/18 23:47

    Τώρα την επόμενη φορά που θα βλέπουμε το καραγκιόζη εισπράκτορα θα διαβάζουμε πρώτα την ανακοίνωση....
    Ρε πόσες ντομάτες θέλουνε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/8/18 00:03

    Ανακοινωση δε θελατε; Τωρα τι ειναι αυτο που σας τρωει; Οτι θα πανε στο κελι 33 οι συκοφαντες; Τσουζει ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 07:41

      Ρε πόσα κιλά μ@λάκ@ς μπορεί να είσαι;
      Τι έγινε που την βάλατε κι έβγαλε ανακοίνωση η φουκαριάρα;
      Αποδεικνύει τίποτα στην ανακοίνωση της; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

      Αν λέω, αν ήταν αθώα γιατί δεν παίρνει τους δικηγόρους του Δήμου αλλά μπρατσέτο να πάνε το στικάκι στον εισαγγελέα διαφθοράς;

      Ναι, ξέρω θα τρέμανε τα γονατάκια της δεν είναι κι εύκολο να σε ονοματίζει ο ίδιος ο άντρας σου ώς λαδιάρα.

      Έξω απ την Κούλουρη βρωμιαραίοι

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/8/18 00:26

    Ο ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΕΣΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/8/18 00:51

    Τώρα να σας δω. Ποιος Έχει τα κουκουδια να ξανανεβασει; Γλεντα τους Ρούλα. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 01:22

      Η Σαλαμίνα βλέπει τα καμώματα του παραθεσμικού και της λαδιάρας, παγκόσμιο ρεζιλίκι.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος19/8/18 02:01

    περίσεια θράσους και έλλειψη θάρους, αυτοί είσαστε τσοκλάνια τσαβαράκια, σκέτες πούστρες,κουκουλοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 02:38

      ναι εμειςειμαστε που θα σου φερουμε την πατουρα στα ισια κλεφτη απατεωνα τσιτσανη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 05:05

      Καλημέρα Σαλαμίνα,Θυμάμαι την γιαγιά μου που μου έλεγε:Παιδάκι μου όλες οι παροιμίες είναι σωστές.
      Καί να που ξανά δικαιώνεται γιά πολλοστή φορά αφού η ανακοίνωση της δημάρχου αλλά και τα σχόλια των παρατρεχάμενων τηε θέλουν να μας πείσουν πως"εκεί που μας χρωστάνε θα μας πάρουν και το βόδι".
      Λοιπόν για να τελειώνουμε και να ξέρετε με ποιούς έχετε να κάνετε:
      Με μας που μπλέξατε το θέμα δεν θα το ξεπεράσετε χωρις να λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη.Γιατί είμαστε πολλοί,γιατί κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι,γιατί είμαστε οι δημότες που πληρώνουμε και φυσικά γιατί είμαστε αποφασισμένοι.ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/18 06:06

      Μηνάκο 02:01,άμα σε πονάνε οι ζωχάδες σου να πας.Θα σε κάνουν περδίκι

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος19/8/18 02:44

    καλα ρε φουκαρια και τσιτσανη εσεις ιστε κλεφτες τα εγκονακια σας τι φτενε που στο σχολειο θα τους λενε τα αλλα παιδακια οτι η γιαγια σας και ο παπους σας ειναι κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 05:47

      Νταβατζή πάλι ξενύχτι τράβηξες...
      Πάλι λαμόγιο βρίζεις και απειλείς το κοσμάκι που βλέπει και ακούει τα χάλια σου παλιοκάθαρμα.
      Όμως κάθαρμα υπάρχει θεία δίκη.
      Η Παναγιά η Φανερωμένη που δεν πιστεύεις σε τύφλωσε και πήγες όχι μόνο να τα πάρεις αλλά μέσα από τις συνομιλίες που κάνεις να δείξεις ΟΛΟ τον βρώμικο χαρακτήρα σου.
      Να σου θυμίσω λαμόγιο ότι τότε που απειλούσες την ηγουμένη το καλοκαίρι του 2015,τότε σε έστειλε στη φάκα.ΚΑΘΑΡΜΑ.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος19/8/18 02:47

    ΕΙΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 7,300 ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΡΑ ΨΕΤΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΠΟΔΗΞΕΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέδουσα19/8/18 04:53

      Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κατηγορεί κουτορνίθι. Αν θεωρείς το στικάκι απόδειξη, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αυτά πήγαινε να στα εξηγήσει ο ... άναξ, που σε πληρώνει για να γράφεις παπαριές. Γιαυτό δεν κάνεις τα ορθογραφικά λάθη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 05:31

      Ρε δεν ντρεπόσαστε κσθόλου;
      Ρε γελάει όλη η Κούλουρη με τα παπατζηλίκια σας και μιλάτε;
      Ου να μου χαθείτε παλιοτόμαρα
      Ρε αν έχετε κότσια στον εισαγγελέα
      ΤΩΡΑ,Γιά να αποδείξετε το παραποιημένο υλικό.ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/18 05:46

      Νταβατζή πάλι ξενύχτι τράβηξες...
      Πάλι λαμόγιο βρίζεις και απειλείς το κοσμάκι που βλέπει και ακούει τα χάλια σου παλιοκάθαρμα.
      Όμως κάθαρμα υπάρχει θεία δίκη.
      Η Παναγιά η Φανερωμένη που δεν πιστεύεις σε τύφλωσε και πήγες όχι μόνο να τα πάρεις αλλά μέσα από τις συνομιλίες που κάνεις να δείξεις ΟΛΟ τον βρώμικο χαρακτήρα σου.
      Να σου θυμίσω λαμόγιο ότι τότε που απειλούσες την ηγουμένη το καλοκαίρι του 2015,τότε σε έστειλε στη φάκα.ΚΑΘΑΡΜΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/8/18 07:32

      Καλέ μας Μιχαλομηνάκο 04:53
      Δεν την ονοματίζει ως κλέφτρα ο οποιοσδήποτε, αλλά ο ίδιος ο σύζυγός της
      Αυτό το προσπερνάς;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/8/18 22:10

      Η κυρία δήμαρχος ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου είχε παραδεχθεί ότι το 2015 έστειλε τον παραθεσμικό σύζυγο της να διαπραγματευτεί για λογα

      Η κα Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο παραδέχτηκε ότι έστειλε δύο φορές τον εξωθεσμικό σύζυγο της ΜΗΝΑ να διαπραγματευτεί με την ηγουμένη την εμποροπανύγηρη το 2015, γιατί όπως ανέφερε ευθαρσώς μόνο σε αυτόν είχε εμπιστοσύνη.Βέβαια το άκουσαν και οι σύμβουλοι της και το έκαναν όλοι ΜΟΚΟ.Τα παραπάνω συμβάν δεν χωράει αμφισβήτηση διότι είναι καταγεγραμένο στα πρατικά του συμβουλίου.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος19/8/18 02:54

    ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΗ ΘΡΑΣΟΣ ΕΙΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέδουσα19/8/18 04:49

      Εγώ λοιπόν απορώ πως κυκλοφορείς στη Σαλαμίνα εσύ με τέτοιο δείκτη βλακείας. Βρε κοθώνι, Αν δεν έμπαινε στην επιτήρηση ο Δήμος, από που θα πλήρωνε τα χρέη; Από την μούφα αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας που έβαζε κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό ο Τσάβες για να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό; Δεν τα ξέρεις αυτά; Εδώ δεν ξέρεις ορθογραφία, αυτά θα ξέρεις; Άντε να σου τα μάθει ο ... άναξ ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 05:44

      Νταβατζή πάλι ξενύχτι τράβηξες...
      Πάλι λαμόγιο βρίζεις και απειλείς το κοσμάκι που βλέπει και ακούει τα χάλια σου παλιοκάθαρμα.
      Όμως κάθαρμα υπάρχει θεία δίκη.
      Η Παναγιά η Φανερωμένη που δεν πιστεύεις σε τύφλωσε και πήγες όχι μόνο να τα πάρεις αλλά μέσα από τις συνομιλίες που κάνεις να δείξεις ΟΛΟ τον βρώμικο χαρακτήρα σου.
      Να σου θυμίσω λαμόγιο ότι τότε που απειλούσες την ηγουμένη το καλοκαίρι του 2015,τότε σε έστειλε στη φάκα.ΚΑΘΑΡΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/18 07:18

      Ανώνυμος18/8/18 23:03
      Επειδή δεν μπορείς σλλά και δεν θα σου επιτρέψουμε να μας τρελάνεις,μπορείς να μας απαντήσεις;
      Γιατί από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα δεν το πήγες ΕΣΥ στη δικαιοσύνη;
      Γιατί δεν έφερες το θέμα ΕΣΥ στο δημοτικό συμβούλιο;
      Γιατί δεν έχεις κάνει μήνυση ΕΣΥ κατά παντός υπευθύνου που κατά την άποψή σου παραποίησε το οπτικοακουστικό υλικό;
      Γιατί πας ΜΟΝΟ στο ηλεκτρονικό έγκλημα δηλαδή να σταματήσεις την κατά την άποψή σου παράνομη προβολή, γιατί αυτό σε πονάει,και δεν πας στη δικαιοσύνη ,γιά το παράνομο και παραποιημένο κατά την άποψή σου υλικό που είναι και το σημαντικότερο γιά απόδειξη της αθωότητας σου;
      Γιατί βγάζεις ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση περί της κατάθεσης την Δευτέρα της αίτησης για σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα;
      Τελικά το θέμα αυτό αν δε το φοβάσαι ΜΟΝΟ ένας δρόμος υπάρχει ,να το πας ΕΣΥ στον εισσγγελέα ΤΩΡΑ.
      Γιά να κάτσει ο κάθε κατεργάρης πάγκο του.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος19/8/18 02:58

    ΤΑ ΥΠΟΛΗΠΑ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΡΙΟ ΚΟΛΟΤΡΙ,,,ΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 17 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέδουσα19/8/18 04:45

      Κοίτα ποιός μιλάει. Άστο καταλάβαμε ποιός είσαι, μόνο από την φρασεολογία σου ... Χα χα χα ... Δε μου λες, τόσο αγράμματος είσαι ή τα ορθογραφικά λάθη είναι προσυμφωνημένα για να πληρώνεσαι για τις παπαριές που γράφεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 05:42

      Νταβατζή πάλι ξενύχτι τράβηξες...
      Πάλι λαμόγιο βρίζεις και απειλείς το κοσμάκι που βλέπει και ακούει τα χάλια σου παλιοκάθαρμα.
      Όμως κάθαρμα υπάρχει θεία δίκη.
      Η Παναγιά η Φανερωμένη που δεν πιστεύεις σε τύφλωσε και πήγες όχι μόνο να τα πάρεις αλλά μέσα από τις συνομιλίες που κάνεις να δείξεις ΟΛΟ τον βρώμικο χαρακτήρα σου.
      Να σου θυμίσω λαμόγιο ότι τότε που απειλούσες την ηγουμένη το καλοκαίρι του 2015,τότε σε έστειλε στη φάκα.ΚΑΘΑΡΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Μέδουσα19/8/18 10:42

      Τελικά είσαι μεγάλο κοθώνι. Για να ρίξεις τη λάσπη σου, τα μπερδεύεις όλα. Το 2015, το πανηγύρι έγινε κανονικά. Το 2016, με την εφαρμογή του νόμου άρχισαν τα προβλήματα με τις καλόγριες που είχαν συμπεριφορές τύπου: "Ράσο φοράω, ότι θέλω κάνω".

      Η πολιτική δεν ασκείται με ψέματα κατά της ηθικής και της αξιοπρέπειας. Ασκείται με πολιτικά επιχειρήματα και από αυτά στερείται το αφεντικό σου, ο ... άναξ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/8/18 10:57

      Εσείς με το πολιτικά επιχειρήματα τον τρέχετε στα δικαστήρια και αθωώνεται? Τσάμπα τα λεφτά σε δικηγόρους και εσείς και εκείνος.αυτο θέλετε να μείνει η λάσπη μέχρι τις εκλογές.. έλα που θα αθωωθεί γιατί το άδικο δεν ευλογειτε.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος19/8/18 07:03

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΡΕΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέδουσα19/8/18 10:45

      Ενώ ο ικανότατος άναξ τα έκανε όλα καλά ... Γι αυτό ο κόσμος τον έστειλε πανηγυρικά σπίτι του με 43% ... Είσαι αλλού νυχτωμένος ... Ξύπνα ...

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος19/8/18 07:07

    Επειδή δεν μπορείς σλλά και δεν θα σου επιτρέψουμε να μας τρελάνεις,μπορείς να μας απαντήσεις;
    Γιατί από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα δεν το πήγες ΕΣΥ στη δικαιοσύνη;
    Γιατί δεν έφερες το θέμα ΕΣΥ στο δημοτικό συμβούλιο;
    Γιατί δεν έχεις κάνει μήνυση ΕΣΥ κατά παντός υπευθύνου που κατά την άποψή σου παραποίησε το οπτικοακουστικό υλικό;
    Γιατί πας ΜΟΝΟ στο ηλεκτρονικό έγκλημα δηλαδή να σταματήσεις την κατά την άποψή σου παράνομη προβολή, γιατί αυτό σε πονάει,και δεν πας στη δικαιοσύνη ,γιά το παράνομο και παραποιημένο κατά την άποψή σου υλικό που είναι και το σημαντικότερο γιά απόδειξη της αθωότητας σου;
    Γιατί βγάζεις ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση περί της κατάθεσης την Δευτέρα της αίτησης για σύγκληση του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα;
    Τελικά το θέμα αυτό αν δε το φοβάσαι ΜΟΝΟ ένας δρόμος υπάρχει ,να το πας ΕΣΥ στον εισσγγελέα ΤΩΡΑ.
    Γιά να κάτσει ο κάθε κατεργάρης πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/8/18 09:44

    Νταβάδες, κηφήνες, ακόμα λίγοι μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/8/18 09:52


    "Αυτά που ακούγονται ή γράφονται είναι στημένα και ψευδή"

    λέει η λαδιάρια και ο νταβατζής άντρας της.
    Έχουν την απαίτηση να πιστέψουμε τις παπαριές τους και όχι τα μάτια μας και τα αυτιά μας.
    Ουστ ρεεεεεε.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/8/18 11:03

    •ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ
    ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΣ•

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος19/8/18 12:58

    Λοιπόν,για να τελειώνουμε.Δε θα εξετάσω τα περι παρανομου η όχι υλικού αλλά το αν είναι παραποιημένο.
    1.Στα βίντεο οι φωνες του βενζινα κ του γιου του ακούγονται μαζί με τον φυσικό θόρυβο του χώρου.Αντιθετως η φωνή του κλεπταποδοχου Μήνα ακούγεται καθαρά και "μπροστά".Είναι πασιφανές πως κι ντα του είχε τοποθετηθει μικρόφωνο.
    2.Αναλυωντας το φάσμα του ήχου,δεν παρατηρείται καμιά βίαιη μεταβολή στις συχνότητες σε όλο το εύρος τους που σημαίνει πως δεν έχει υπάρξει μοντάζ στον ήχο.Τελος,ζουμαρωντας το βίντεο με κατάλληλα εργαλεία που αλλοιώνουν ελάχιστα την ανάλυση,βλέπουμε πως αυτά που ακούμε αντιστοιχούν ακριβώς στις κινήσεις των χειλιών του κλεπταποδοχου Μήνα.Να πάτε και Να μου τα βίντεο όπου θέλετε.Φοβαμαι πως η εξέταση τους θα σας στεναχωρήσει αλλά μάλλον το ξερετε ήδη.Ολα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/18 20:48

      Σε πόση ώρα βράσιμο γίνεται ένα αυγό σφικτό;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/18 21:05

      ΟΣΗ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος19/8/18 18:25

    Ρε νταβστζή τι σου γράφουνε;;;;
    Ρε που είναι η μαγκιά σου παλιό κότα να το πας στον εισαγγελέα;;
    Ρε ουστ παλιό πουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/8/18 21:46

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ????????ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ/ΕΙΧΑΝΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΜΑΔΑ (ΔΡΟΣΙΑ) ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΠΑΧΤΑΤΖΙΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 25/7/2018 ΣΥΖΥΤΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΟΔΩΝ -ΕΣΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΣΟΔΑ:59.133.142,55 ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ:40.486.407,37 ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ:28.987.602,19 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 19.000.000 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ.Λ.Π ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ??????ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος19/8/18 22:15

    Ρούλα μου σε έφαγε ο ΜΗΝΑΣ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.