Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Αυγ 2018

Συνάντηση εργασίας με τον ΑΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικολάο Τσούνη του Κυριάκου Μαριδάκη


Ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Κυριάκος Μαριδάκης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό του Γενικού επιτελείου του Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικολάο Τσούνη την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια της ενημέρωσης για τον προγραμματισμό και τη συνδιοργάνωση της παγκόσμιας επετείου της Ναυμαχίας το 2020 καθώς και την συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στη συνδιοργάνωση των εκάστοτε "Σαλαμίνιων".

Σημειώνεται ότι μέσα σε λίγους μήνες είναι η τρίτη συνάντηση των κ.κ. Μαριδάκη και του ΑΓΕΝ, κάτι που καταδεικνύει την άριστη συνεργασία τους έχοντας κοινούς στόχους και κοινά οράματα σε αγαστή συνεργασία με τη Κυβέρνηση, προβάλλοντας την επέτειο της Κοσμοϊστορικής ναυμαχίας της Σαλαμίνας ως ένα μοναδικό παγκόσμιου εμβέλειας γεγονός.
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντ/ρχο Νικόλαο Τσούνη όταν ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς Κυριάκος Μαριδάκης, παρέδωσε την τιμητική χειροποίητη χάλκινη πλακέτα της Ναυμαχίας τιμώντας στο πρόσωπο του Αρχηγού το ίδιο αήττητο Πολεμικό μας Ναυτικό.