Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

14 Μαρ 2021

Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Σαλαμίνας ξεκίνησε την διαδικασία απομάκρυνσης όλων των αυθαίρετων κατασκευών από τις παραλίες του νησιού

Σαλαμίνα, 14.3.2021

Δεδομένου ότι γίνεται μια συνεχής προσπάθεια για την αναβάθμιση της αισθητικής και την εξασφάλιση της καθαριότητας των ακτών, ο Δήμος Σαλαμίνας,  ξεκίνησε το έργο της απομάκρυνσης όλων των αυθαίρετων κατασκευών από την κοινόχρηστη ζώνη αιγιαλού παραλίας του νησιού μας.

Καθήκον το οποίο ο Δήμος επιτελεί απαρέγκλιτα είναι να διατηρήσουμε τις παραλίες μας ασφαλείς και ελεύθερες για όλους. Οι σχετικές διαδικασίες είχαν ως αφετηρία το αρχαίο λιμάνι Σαλαμίνας δίδοντας το προβάδισμα στην ιστορικότητα του σημείου ενώ στην συνέχεια ακολούθησε το παραλιακό μέτωπο Αιαντείου, όπου και συνεχίζεται το έργο. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές του νησιού.

Η αποτελεσματική προάσπιση της ομορφιάς και της μοναδικότητας του νησιού μας και η θέσπιση όρων και διαδικασιών που θα την προστατεύουν είναι υπόθεση όλων μας και σε καμία περίπτωση αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Σε όσα έχουμε δεσμευτεί και σε όσα οφείλουμε να πράξουμε δεν χωρούν εκπτώσεις. Για εμάς αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία και αυτό αποτελεί την έμπνευση μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου