Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαρ 2021

Δελτίο Τύπου: Σχετικά με τα όσα ... αστεία ακούγονται από αυτούς που εκπροσωπούν το 'χτες'


Σαλαμίνα, 21.3.2021

  Παρατηρούμε μια… αστεία προσπάθεια αυτών που με αγωνία παλεύουν ματαίως να μείνουν στην επικαιρότητα, να αφήνουν διάφορα υπονοούμενα σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Δήμου μας.

Ενόχλησε άραγε το ποσό των 9.979,52 ευρω που κόστισε συνολικά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός (τόσο οι ομπρέλες στην Λ. Φανερωμένης όσο και το χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ηρώων); Το 2019 ο χριστουγεννιάτικος στολισμός κόστισε 9.969,60 ευρω. Ακολουθήθηκαν δε και το 2019 αντίστοιχες διαδικασίες (σύναψη σύμβασης, ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ κ.ο.κ.). 

Γιατί πέρσι δεν υπήρχε αντίστοιχη αντίδραση;  Καταλαβαίνουμε όλοι τον λόγο. Τα τόσα θετικά σχόλια που απέσπασε ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός του νησιού μας έκανε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους.

Ενόχλησε ότι η μια από τις δύο αναθέσεις έγινε σε επιχείρηση συγγενών υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης ‘Το Ν.Η.Σ.Ι. μας’, που εν τέλει δεν εξελέγη;  Είναι τουλάχιστον αισχρό να στοχοποιούνται νέοι επαγγελματίες του νησιού στον βωμό μιας γελοίας αντιπολίτευσης. Η κριτική θα ήταν αποδεκτή εφόσον το αποτέλεσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών δεν ήταν το επιθυμητό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν κατά γενική ομολογία εντυπωσιακό.  

Τελικά, αυτό που ενόχλησε ήταν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή ακολουθεί μόνο τις νόμιμες διαδικασίες με πλήρη διαφάνεια και έχει τα αποτελέσματα και την αποδοχή που έχει. Γι’ αυτό άλλωστε στον 1,5 χρόνο της διοίκησης μας ουδεμία απόφαση μας έχει προσβληθεί από τον οιοδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Θα έπρεπε και εμείς να αγοράζουμε χωρίς σύμβαση, με προφορική εντολή, ακόμη και φωτοσωλήνες για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και μάλιστα να μην πληρώνουμε καν τους προμηθευτές; Όπως υποχρεώνεται σήμερα ο Δήμος να πληρώσει 9.227,83 ευρω εντόκως σύμφωνα με την με αρ. 550/2020 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Πειραιώς για αγορά φωτοσωλήνων για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, που έγινε με απευθείας ανάθεση με προφορική εντολή, δηλαδή διά λόγου και χωρίς την σύναψη καμίας σύμβασης(!!!) το… 2012!!

Δεν θα επανέλθουμε ασχολούμενοι με ό,τι εκπροσωπεί το ‘χτες’. Έχουμε πολλή και σοβαρή δουλειά να κάνουμε

Εκ του Γραφείου Τύπου


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/3/21 22:12

    Ρε δελτίο τύπου κανένα υπονοούμενο δεν υπάρχει, αυτό που υπάρχει είναι ότι γίνονται πράγματα τα οποία αποφεύγουν να απαντήσουν οι υπεύθυνοι!!! Και τώρα κανένας δεν ξέρει ποιός κρύβεται πίσω από το ανώνυμο δελτίο τύπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.