Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Μαρ 2021

Δελτίο Τύπου: Η Κομισιόν παίρνει θέση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κυνοσούρας


 Σαλαμίνα, 20.3.2021

Πήρε θέση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα της προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Κυνοσουρας απαντώντας σε ερώτηση των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στις 2 Νοεμβρίου απέστειλα επιστολή προς όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές των κομμάτων του Ευρωπαϊκού Τόξου ενημερώνοντας για την κατάσταση του αρχαιολογικού χώρου της Κυνόσουρας και ζητώντας να θέσουν το θέμα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.

Πράγματι τόσο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Θ. Ζαγοράκης όσο και οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Παπαδημούλης, Κώστας Αρβανίτης, Αλέξης Γεωργούλης, Πέτρος Κόκκαλης, Στέλιος Κούλογλου και Έλενα Κουντουρά έθεσαν ερωτήσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Με την από 10.2.2021 απάντηση του κ. Sinkevičius εκ μέρους της Ευρωπαικης Επιτροπης στην ερωτηση των Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία η Ευρωπαικη Επιτροπη δικαιώνει τους ισχυρισμούς και τις ανησυχίες του Δήμου μας!

Αναγνωρίζει μεταξύ άλλων ότι: «Τα κράτη μέλη χορηγούν άδεια σε μονάδες ανακύκλωσης πλοίων εφόσον συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του άρθρου 13 και ενημερώνουν χωρίς καθυστέρηση την Επιτροπή για κάθε άδεια.

Μέχρι σήμερα, η Επιτροπή δεν έχει ενημερωθεί για καμία μονάδα ανακύκλωσης πλοίων που να βρίσκεται στην Ελλάδα και η οποία θα μπορούσε να έχει αδειοδοτηθεί δυνάμει του εν λόγω κανονισμού».  

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδ. Ζαγοράκη και τους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρη Παπαδημούλη, Κώστα Αρβανίτη, Αλέξη Γεωργούλη, Πέτρο Κόκκαλη, Στέλιο Κούλογλου και Έλενα Κουντουρά που είναι δίπλα μας.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί. Ήδη προετοιμάζουμε τις επόμενες κινήσεις μας

Εκ του Γραφείου Τύπου

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/21 08:09

    Κύρια Μπόγρη τι εχετε να μας πείτε τώρα για τα σάπια κρέατα και τα ληγμένα όσπρια που μοιράσατε στη Σαλαμίνα στις 19/2/2021 σε 920 οικογενειες με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ?

    23/2/2021 βγάλατε ανακοίνωση στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook ότι όλα ελέγχθηκαν και βρέθηκαν μια χαρα!!!!!!!

    ΕΦΕΤ Αθήνα 11/3/2021
    Αρ.Πρωτ:1313
    Έβγαλε τα τρόφιμα ακατάλληλα και σαπια

    Με υπογραφή και σφραγίδα της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης
    Ειρήνη Τσιγαριδα

    Και μετά απ όλα αυτά περιμένουμε τις απαντήσεις σας........... Κυρία Αντιπεριφερειάρχη Μπογρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/21 10:01

    μπογρη κι μπογρη καραγκιοζη του κερατα,και κοιτα τι κανει η γυναικα σου με τον BBD,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/21 20:23

      Κύριε Παναγόπουλε μπορείτε να μας πείτε πόσο κοστίζει η αγορά των φωτιζόμενων όμπρελών - στολιδιών που ενοικιάσετε για είκοσι μέρες και πληρώσατε 10.000 €?????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/21 13:33

    Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021
    ΞΕΦΤΙΛΑ: ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ !!!




    Σάπια κρέατα, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, μοίρασε η Περιφέρεια Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/21 15:23

    Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021
    ΞΕΦΤΙΛΑ: ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ !!!




    Σάπια κρέατα, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, μοίρασε η Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ)!

    Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία μετά από μήνυση πολιτών, την οποία χειρίζεται το ΑΤ Σαλαμίνας υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

    Η ποσότητα του κρέατος που προερχόταν από την Ολλανδία (περίπου 8 τόνοι βόειου και χοιρινού) διανεμήθηκε σε άπορες οικογένειες της Σαλαμίνας στις 18 και 19 Φεβρουαρίου

    μάλιστα παρευρισκόταν κατά τη διανομή και κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής (Επιτροπή Παραλαβής Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/3/21 16:25

    Πού καταντήσαμε, να πέρνει θέση η κομισιον και να μην πέρνουν θέση οι διοικούντες αυτόν τον τόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/3/21 20:22

    Κύριε Παναγόπουλε μπορείτε να μας πείτε πόσο κοστίζει η αγορά των φωτιζόμενων όμπρελών - στολιδιών που ενοικιάσετε για είκοσι μέρες και πληρώσατε 10.000 €?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.