Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Μαρ 2021

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε σήμερα το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).


Σ.Δ: Η καθυστέρηση της δημοσίευσης οφείλεται στην μη έγκαιρη ενημέρωση μας με ευθύνη της τοπικής οργάνωσης που είχε πρόβλημα με το Ε-Μαιλ της

Ο διαχειριστής

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ώρα 17:00, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Μετά την παρουσίαση του προγράμματος για το νέο ΕΣΥ θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρώην Υπουργό Υγείας και τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ανδρέα Ξανθό την αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας, Δώρα Αυγέρη, την καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, τον καθηγητή Αιματολογίας της Σορβόννης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, τον καθηγητή της Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλο, τον καθηγητή Ιατρικής του Harvard, Όθωνα Ηλιόπουλο, τον ομότιμο καθηγητή Παιδοψυχιατρικής, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ρευματοπαθών «ΕΛΕΑΝΑ», Αθανασία Παππά, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου και αναπληρώτρια Γραμματέα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Εύη Ορφανού και την ΠΕ νοσηλεύτρια του ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Κεραμά.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα του Αλ. Τσίπρα στο facebook το επίσημο κανάλι του Αλ. Τσίπρα στο YouTube, το avgi.gr, το stokkino.gr και το left.gr.


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/21 18:57

    Τελικά πόσο μεγάλος παραμυθάς είστε κύριε Καπετανάκη.
    Και φτάσαμε λοιπόν στον Μαρτιο
    Μην ξεχνάτε μας χρωστάτε μια ανακοίνωση με αποκαλύψεις από τον Αύγουστο για τον Αια
    (Πάντα βέβαια με δικές σας δηλωσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/21 22:17

    Η αντιπεριφερειάρχης Μπογρη αγαπάει τόσο πολύ το νησι της που έφερε όλα τα σάπια κρέατα για να μοιράσει στους ανθρώπους του νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/21 11:43

    Καπετανάκη πάλι ψεμματα λες
    Κατι βέβαια που ξέρεις να κάνεις καλά
    Πές μας από που πληρώθηκε ο εργολάβος που σου έβαλε την αποχέτευση
    Όλος ο κόσμος γνωριζει ότι έχεις συνδεθει
    Και την έβαλες 6 μήνες πριν τις εκλογες
    Επίσης ο εργολάβος μην ξεχνάς εσκαψε στο στενό σου 40 μετρα
    Βρε το ξέχασες???????????
    Και μην ξεχνάς αυτή ήταν η συμφωνία σου με την Ναννου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/3/21 22:00

      Αγαπητοί συνδημότες η ευθύνη του δημάρχου και της παιδικής χαράς που διοικεί τον δήμο μας είναι στο ότι ήντουσαν και είναι στη κοσμάρα τους!!!!
      Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες προσπάθησε η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει για συζήτηση το θέμα του covid 19 στο δημοτικό συμβούλιο και μόνο που τα καλόπαιδα της πλειοψηφίας που δεν τους έδειραν.
      Τόσο επικίνδυνοι είναι!!!!
      Πάνω από τέσσερις φορές προσπάθησαν για να το συζητήσουν ο Τσαβαρής,η Νάννου , η Παπαελευθερίου και ο Μίμης ο Φουρίκης και οι υποτακτικοί του δημάρχου αρνήθηκαν.
      Το σημερινό συμβούλιο είναι ένα συμβούλιο που αποτελείται από υποτακτικούς για κάποιο λόγο στον δήμαρχο και έτσι ότι τους λέει ψηφίζουν.
      Ποιός να του πει όχι;
      Ο Ελευθεριάνος που τον έχει στο Κέντρο Υγείας μαζί με την Καραγιάννη και Καρνέση;
      Ο Ελευσινιώτης που τον έκανε πρόεδρο στο Λιμενικό Ταμείο;
      Ο Μακρής που τον έκανε εντεταλμένο ή ο Σοφράς που του έχει την θυγατέρα στη δουλειά;
      Ο Κορρός που είναι υπεύθυνος στο νεκροταφείο;
      Ποιός; Ποιός; Ποιός;
      Ντροπή σας!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/21 13:04

    Ανώνυμος26/2/15 00:33
    ο Καπετανάκης και του φώναξε με φωνή γεμάτη αγωνία ‘’ ρε κοπέλι τι κάνεις θα μας πάρουνε χαμπάρι ‘’ και αυτός απάντησε,’’ δεν με νοιάζει δεν με νοιάζει με έχει φάει το μαράζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/21 19:09

    Πριν καμιά δεκαριά μέρες, οι κυρίες του Αγίου Μηνά παρέθεσαν αποχαιρετιστήριο τσάι προς τιμήν του πατέρα Τιμόθεου, στο Πνευματικό Κέντρο του ναού. Η αστυνομία κλήθηκε δύο φορές να παρέμβει αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σήμερα νοσεί ιερέας του ναού, επίτροποι και άλλοι παρευρισκόμενοι στην παράνομη εκδήλωση.
    Παρά την απαγόρευση τέλεσης λειτουργιών με κοινό, στη Σαλαμίνα εξακολουθούν να πραγματοποιούνται εκκλησιασμοί, μνημόσυνα ακόμα και γάμοι στα μουλωχτά.
    Πλέον, ασθενούν ιερείς, καλόγριες και ψάλτες αλλά οι "καλοί" χριστιανοί επιμένουν ότι τα κρούσματα δε συνδέονται με τις εκκλησίες.
    Όλοι αυτοί, ωστόσο, αν χρειαστεί θα τρέξουν στο νοσοκομείο, γιατί γνωρίζουν ότι η πίστη τους δε θα τους σώσει.
    Αυτή η πίστη που τόσο καιρό διατυμπάνιζαν ότι λείπει σε όλους όσοι τους ασκούσαμε κριτική για τη συμπεριφορά τους.
    Δεν έχουν το θεό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.