Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαρ 2021

Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας)-ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ   1-18/4/2021

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) με πρωτοβουλία της πολυβραβευμένης με 55 Διεθνή Βραβεία Εκπαιδευτικού μέλους του Παραρτήματος Σαλαμίνας και υπεύθυνης Δραστηριοτήτων STEM κας Ράνιας Λάμπου σε συνεργασία με τους Διεθνείς Οργανισμούς , Witty Gossip AssociationResearch Foundation of India και Mahatma Gandhi Central University,  Motihari, Bihar διοργανώνουν διαδικτυακά από 1-18 Απριλίου 2021 την «Παγκόσμια Συνδιάσκεψη  για την Ειρήνη και την  Βιώσιμη Ανάπτυξη 2021».

Το θέμα της συνδιάσκεψης είναι : «Εκπαιδεύοντας τη νέα γενιά σχετικά με τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη οι οποίοι ορίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη για ένα ασφαλές περιβάλλον και για ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον στην εποχή της κρίσης».

Αυτή η Διεθνής Πρωτοβουλία θα καλύψει όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας περιλαμβάνοντας τις ανθρώπινες και τις κοινωνικές με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική βιωσιμότητα και στα θέματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Επίσημοι προσκεκλημένοι εισηγητές και ομιλητές από όλο τον κόσμο καθώς και διάφορες χώρες της Ασίας και της Αφρικής  όπως Ιαπωνία, Μπανγκλαντές, Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Κροατία, Φλόριδα, Φιλιππίνες, κ.λπ. θα λάβουν μέρος. Η κ. Ράνια Λάμπου είναι Επίτιμη Προσκεκλημένη και Διοργανώτρια της Συνδιάσκεψης. Η Δρ. Supriya Pathak, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων του Διεθνούς  Οργανισμού Witty Gossip Association δηλώνει ότι: «Αυτή η Συνδιάσκεψη θα φέρει κοντά  πρωταγωνιστές και ηγέτες από τον χώρο της βιομηχανίας, ακαδημαϊκούς, στοχαστές, ερευνητές και υπεύθυνους στρατηγικών σχεδιασμών, οι οποίοι θα  συναντηθούν και θα συσκεφθούν για 17 μέρες προκειμένου να ενημερώσουν τους νέους αναφορικά με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και θα προτείνουν πώς η βιωσιμότητα και οι διάφορες πτυχές της μπορούν να επιτευχθούν>>.

Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την συνδιάσκεψη μπορεί να επικοινωνήσει με mail στο salamisastronomy@gmail.com με το όνομά του για να του δοθεί  ο σύνδεσμος.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ.ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                  ΙΣ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/21 09:03

    Κ. Καπετανάκη ακόμα περιμένουμε την ανάρτηση που θα κάνατε για τον Αια για να κάνετε αποκαλύψεις για το πως σας έδειξαν εδώ και 8 μήνες περιμένουμε Άντε ψεύτο παλικάρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/21 15:43

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

    Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021
    "NIAOY" απο την Μπόγρη για τα σάπια κρέατα



    "Νιάου" απο την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Μπόγρη Θεοδωρακοπούλου αφού ανέθεσε την υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ στην εταιρεία Salas Group S.A. και δεν τήρησε τις παρεμβάσεις κατά τη διαγωνιστική διαδικασία.


    Σάπια κρέατα μοίρασε σε άπορες οικογένειες της Σαλαμίνας η Περιφέρεια Αττικής μέσω ...του προγράμματος ΤΕΒΑ.

    Ειδικότερα, σάπια κρέατα, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, μοίρασε η Περιφέρεια Αττικής στα πλαίσια προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ)!

    Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία μετά από μήνυση πολιτών, την οποία χειρίζεται το ΑΤ Σαλαμίνας υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

    Η ποσότητα του κρέατος που προερχόταν από την Ολλανδία (περίπου 8 τόνοι βόειου και χοιρινού) διανεμήθηκε σε άπορες οικογένειες της Σαλαμίνας στις 18 και 19 Φεβρουαρίου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας. Τη δεύτερη μέρα μάλιστα παρευρισκόταν κατά τη διανομή και κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής (Επιτροπή Παραλαβής Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς και Νήσων).

    Το κρέας βρισκόταν σε φορτηγό ψυγείο της εταιρείας Salas Group S.A, η οποία συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής

    Ήταν σάπια

    Ωστόσο, όταν οικογένειες απόρων άνοιξαν συσκευασίες του κρέατος για να μαγειρέψουν, αντιλήφθηκαν μια έντονη δυσοσμία και άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία μάλιστα από τις οικογένειες κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ Σαλαμίνας και έτσι ενημερώθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να επιστρέψουν οι δικαιούχοι την ποσότητα του κρέατος που είχαν παραλάβει από την Salas Group S.A.

    Πράγματι, επιστράφηκαν περίπου 200 κιλά κρέατος τα οποία στις 2 Μαρτίου έλεγξε κλιμάκιο του ΕΦΕΤ που επισκέφθηκε το νησί. Σύμφωνα με το υπηρεσιακό σημείωμα των ελεγκτών, ολόκληρη η ποσότητα του κρέατος – αν και βρισκόταν στην κατάψυξη – παρουσίαζε «αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων τους (έντονη δυσοσμία και αλλοίωση χρώματος)», ενώ μετά από εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός «εντεροβακτηριοειδών βακτηριδίων» που το καθιστούν ως «μη ασφαλές – ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»…

    Ο Πατούλης και η Salas Group S.A.

    Ο κ. Πατούλης είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα υποστηρίζοντας, ότι ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες με σκοπό τη διασφάλιση «της υψηλής ποιότητας των γευμάτων» και ότι η εν λόγω εταιρεία θα ελέγχεται «εξονυχιστικά» για την τήρηση υψηλών ποιοτικών standards!

    Καλό θα ήταν, λοιπόν, μετά το πόρισμα του ΕΦΕΤ για τα σάπια κρέατα της Σαλαμίνας, ο κ. Πατούλης και η Μπόγρη να ενημερώσει τις άπορες οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ σχετικά με τα standards… της ποιοτικής σίτισής τους, διότι εδώ δυστυχώς υπάρχουν έλληνες δυο ταχυτήτων…



    · Σε τι ελέγχους έχει προβεί η Περιφέρεια Αττικής και ειδικά η Αντιπεριφέρεια Νήσων με την κα Μπόγρη να σφυρίζει αδιάφορα κάνοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα και μάλιστα όταν πρόκειται για τους συντοπίτες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.