Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαρ 2021

Δελτίο τύπου Λαϊκής συσπείρωσης Σαλαμίνας για τις διακοπές της ΔΕΗ

Δελτίο τύπου Λαϊκής συσπείρωσης Σαλαμίνας για τις διακοπές της ΔΕΗ

Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωση Σαλαμίνας για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στο νησί.

Προ ημερησίας θέμα κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας, στις 18/3/2021, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που παρατηρούνται στο δίκτυο του Δήμου Σαλαμίνας τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας μαζί εκτός από τις τραγικές ελλείψεις σε υποδομές υγείας που αντιμετωπίζουν το τελευταίο χρόνο που η πανδημία είναι σε εξέλιξη, σήμερα έρχονται αντιμέτωποι και με τα αποτελέσματα της πολιτικής υποβάθμισης της ΔΕΗ στα πλαίσια της απελευθέρωσης της ενέργειας.

Πολιτική που στήριξε τόσο η προηγούμενη κυβέρνηση Σύριζα, όσο και η σημερινή της ΝΔ και πάντα έβαζε σε προτεραιότητα το κέρδος των μεγάλων ομίλων και όχι τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Στην παρέμβαση τονίστηκε ότι δεν νοείται σήμερα το 2021 να βρίσκονται στο σκοτάδι νοικοκυριά, να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές όπως εκείνων των ευπαθών ομάδων που έχουν ανάγκη από οξυγόνο, τα παιδιά να μην μπορούν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους, οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να εργαστούν από το σπίτι τους.

Τονίστηκε ότι αυτή την στιγμή σε όλο τον δήμο της Σαλαμίνας εργάζονται μόνο πέντε υπάλληλοι οι οποίοι κάνουν δωδεκάωρες βάρδιες για να εξυπηρετήσουν όλους τους κατοίκους που έχουν ανάγκη, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή και υγεία.

Ότι σήμερα αναδεικνύεται πραγματικά η ανάγκη για εξασφάλιση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ηλεκτρισμού που θα παρέχονται απρόσκοπτα στο λαό για την κάλυψη των αναγκών του.

Τέλος απαίτησε να παρθούν μέτρα τώρα τόσο για την στελέχωση της υπηρεσίας, με μόνιμο προσωπικό, τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ηλεκτροδότησης και την πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής που απαιτούνται.

Τα παραπάνω αιτήματα κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν ομόφωνα από το ΔΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.