Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαρ 2021

ΔΗΜΗΤΡΗ σε καλωσορίζουμε ξανά στην Οικογένεια του Βασιλιά Αίαντα !


H Διοίκηση του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Μεταγραφή ενός παλιού γνώριμου… της Ομάδα μας, και αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΛΟΥΛΟ !

Ο Δημήτρης Χαλούλος έχει αγωνιστεί στον Αλιαντα Σαλαμίνας την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008, ένας Ποδοσφαιριστής με πλούσιο Βιογραφικό, προερχόμενος από τον ΄΄Α.Ο. ΘΗΒΑ΄΄.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΄΄Α.Π.Ο. ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ΄΄ από εκεί μεταγράφηκε στον ΄΄ΠΑΤΡΑΪΚΟ Α.Ο.΄΄, με συμμετοχές στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Ηλείας & Αχαΐας, αλλά και με αποκορύφωμα την κλήση και την συμμετοχή του, στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ. Ακολουθεί μεταγραφή του στον ΄΄Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ΄΄ με συμμετοχές στην Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Την σεζόν 2004-2005 έρχεται η Μεταγραφή ( ρεκόρ για την εποχή εκείνη… ) από την ΄΄Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ΄΄ στον ΄΄Α.Ο. ΘΗΒΑ΄΄ όπου εκεί πανηγυρίζει στα 19 του χρόνια, το Πρωτάθλημα και την άνοδο της Ομάδας στην Γ΄ Εθνική, μετά την θητεία του στον Αίαντα Σαλαμίνας μεταγράφεται στον ΄΄Α.Σ. ΡΟΔΟΣ΄΄ ( εκεί ψηφίζετε ως ο καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής ).

Το καλοκαίρι του έτους 2009 αγωνίστηκε στην Super League με την ΄΄Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ΄΄ και υπό τις τεχνικές οδηγίες του Προπονητή Κίκε Ερνάντεθ, μετά στον ΄΄ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Α.Ο.΄΄, στην συνέχεια πραγματοποιεί δύο σπουδαίες σεζόν με τον ΄΄Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ΄΄ Άμφισσας και στην Football League, ακολουθεί μεταγραφή στον ΄΄ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο.΄΄ και μετά αγωνίζεται στον ΄΄Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005΄΄ με συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου με την Ομάδα του φτάνει στους 16΄ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Και φτάνουμε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο , πού ο Δημήτρης αγωνίστηκε με επιτυχία στον συντοπίτη μας ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄ συμμετέχοντας στην Α΄ Κατηγορία Ε.Π.Σ. Πειραιά, αλλά και στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας την σεζόν 2018-2019.

ΔΗΜΗΤΡΗ σε καλωσορίζουμε ξανά στην Οικογένεια του Βασιλιά Αίαντα !

*** To Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας μας, ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου του Νησιού μας ΄΄Σ.Φ.Α.Σ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ΄΄, για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους, και θα τους την ανταποδώσουμε στο μέλλον σε ότι χρειαστούν.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/3/21 23:01

    Για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2021 του Δήμου Σαλαμίνας και την απόπειρα διαστρέβλωσης των γεγονότων
    Μαρτίου 28, 2021




    Αναφορικά με διάφορες αιτιάσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων στην εκδήλωση του Δήμου Σαλαμίνας στην Πλατεία Ηρώων την 25η Μαρτίου 2021 για τον εορτασμό της εθνικής επετείου, επισημαίνεται ότι η Βουλευτής Β’ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη συμμετείχε με αίσθημα καθήκοντος και τιμής, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δυνάμει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Δ1α/Γ.Π. οικ. 17974 - ΦΕΚ Β΄ 1119/22.03.2021)Τροποποίηση της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.17698/19.3.2021 ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00» (B΄1076), που με το άρθρο μόνο 1.α. ρητά προβλέπει ότι«Επιτρέπεται εξαιρετικώς η πραγματοποίηση της εκδήλωσης κατάθεσης στεφάνου στους δήμους της Χώρας την ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου 2021, με τη δυνατότητα συμμετοχής ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου, της Περιφέρειας, της Κυβέρνησης, της Βουλής, των Ενόπλων Δυνάμεων και κάθε Κοινοβουλευτικού Κόμματος».




    Εκφράζουμε συνεπώς τη δυσαρέσκειά μας για την άτοπη και ατελή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας, που κατόπιν εορτής…και εν μέσω διαρροών απόάλλα κόμματα«φωτογράφισε» τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μέσω της εκπροσώπου του Βουλευτή ως παράτυπη.



    Όσο για την ανακοίνωση της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας, που υπονοεί ότι ο

    ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε αντικανονικά στην εκδήλωση του Δήμου για την 25η Μαρτίου,απλώς πιστοποιεί την εκ μέρους τους άγνοια(;) των κυβερνητικών αποφάσεων που επικαλούνται.

    Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σαλαμίνας, αν δεν είχε εκπροσωπηθεί από τη Βουλευτή μας, θα τιμούσε την εμβληματική εθνική επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 έστω και κατά μόνας στο μνημείο, όπως άλλωστε έπραξαν άλλοι σύλλογοι και σωματεία, αφού και το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μάς είχεενημερώσει κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε μαζί τους ότι αυτό επιτρέπεται.



    Διαβάστε το ΦΕΚ εδώ



    ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/21 23:07

    Ανακοίνωση
    Η ΔΗΜ.ΤΟ Σαλαμίνας με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου , το οποίο την ενημέρωσε, ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και καταθέσεις στεφάνων από πολιτικούς φορείς και συλλόγους, ως είθισται, παρά μόνο από το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Σεβομενοι τις κυβερνητικές αποφάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμου, η ΔΗΜ.ΤΟ δεν κατέθεσε στεφάνι, αυτογνωμονως,αλλά ούτε παραβρέθηκε ,όπως έπραξαν στελέχη άλλης κομματικης οργάνωσης.
    Χρονια Πολλά
    ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕθΝΟΣ

    Η πρόεδρος. Η Γραμματέας
    Σόνια Μιχάλαρου Γεωργία Δρυγούτη




    Σονια Μιχαλαρου πόσα θέλεις να μας τρελανεις?
    Πρόεδρος μιας κλειστής τοπικης είσαι και τίποτα παραπανω!!!!!!!!
    Κάνεις ανακοίνωση γιατί δεν σου επιτρέψανε από τον Δήμο να πας να καταθέσεις στεφάνι και λογικό είναι να σου πούνε ΟΧΙ επειδη είναι η πανδημία.
    Αν πήγε το Συριζα ήταν επειδή ήρθε η βουλευτής τους κυρία Κασιμάτη και κατέθεσε στεφανι.

    Κατέθεσαν στεφάνι έτσι για να ξέρεις μόνο ο Δήμαρχος η βουλευτής Συριζα ο Πρόεδρος δημοτικου συμβουλιου και η αντιπεριφερειάρχης.
    Εσύ που κόλλαγες σε όλο αυτο?
    Ως τι βγάλατε ανακοίνωση εσύ και η Δρυγουτη?
    Να είστε σωστές και προσεκτικές όταν βγάζετε ανακοινώσεις γιατί εκθέτετε το κόμμα σας.
    Να ενημερώνεστε καλύτερα σε ότι κάνετε και όχι να προσβαλετε το κόμμα........ γιατί δεν είναι η πρώτη φορα.......
    Τα κεντρικά της ΝΔ πρέπει να μαζέψουν επειγόντως την πρόεδρο και την γραμματέα της τοπικης ΝΔ Σαλαμινας
    Για την ανακοίνωση που έβγαλαν γιατί εκθέτουν την κυβέρνηση.
    Σήμερα δεν κατέθεσαν στεφάνι ούτε τα Σώματα Ασφαλείας ούτε το Πολεμικό Ναυτικό γιατί σεβάστηκαν την απόφαση της κυβέρνησης αντίστροφα με εσάς που θέλετε να δειχτειτε
    Και μην ξεχνάτε ο Δήμος τήρησε τα μέτρα της Κυβέρνησης γιατί δεν μπορούσε να κανει διαφορετικα


    ,. , Χρόνια πολλά στην Προεδρο και. στη Γ Γραμματεα μας νομίζω ότι ο Δήμαρχος. ακολουθεί την γ ραμη της Κυβέρνησης.

    Συγχαρητήρια στο Γιώργο Χατζη εκλεγμένο μέλος της τοπικής ΝΔ που τους έδωσε την απάντηση που επρεπε
    Γιατί η προεδρος και η γραμματέας είναι όρφανα της τοπικής του ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν καμία σχέση με εσένα τον γνήσιο Νεοδημοκράτη κυριε Χατζη
    Μπράβο κυριε Χατζη που έβαλες τα πραγματα στη θέση τους!!!!!!!!!!
    Και όλα αυτά τα έγραψε ο κυριος Χατζής στο Προφίλ στο Facebook της κυρίας Μιχαλαρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/21 23:17

    ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΪΟΥ 2019
    Και η σάτιρα πρέπει να έχει όρια κύριοι της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας


    Σε κανέναν δεν επιτρέπουμε να παίζει ξεδιάντροπα με τα Εθνικά μας Σύμβολα, όπως της σημαίας μας και να τα κρεμάει ανάποδα με τον σταυρό κάτω!!!
    Τολμάτε να διεκδικείτε και την εξουσία της χώρας μας; Είστε άσχετοι και τελικά επιζήμιοι για την πατρίδα
    Ντροπή σας




    Ανώνυμος13 Ιουλίου 2020 - 5:39 μ.μ.
    Εφημερίδα του νησιου εχει πρωτοσέλιδο την τοπική ΝΔ Σαλαμινας που εχει κρεμάσει ανάποδα την Ελληνική σημαια
    Δεν είναι η πρώτη φορά που η τοπική ΝΔ Ρεζιλευει το κόμμα και ολόκληρο το νησι
    Επίσης την τοπική ΝΔ Σαλαμινας την έχουν γράψει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    DOCUMENTO ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ SITE
    ΦΥΣΙΚΆ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΛΆ ΛΌΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΌ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΝΑ ΚΙΝΙΟΤΑΝ ΈΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.