Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Μαρ 2021

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Στου Δημάρχου την πόρτα……όσο θέλεις βρόντα


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Στου Δημάρχου την πόρτα……όσο θέλεις βρόντα

H Πρωτοβουλία Πολιτών της Σαλαμίνας από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, συστηματικά και με υπευθυνότητα, ζητούσε από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, (ο οποίος δυστυχώς ζούσε στο δικό του κόσμο μαζί με τους συνεργάτες του), τη λήψη μέτρων  και πρωτοβουλιών, όπως άλλοι δήμοι της Αττικής έκαναν, προκειμένου το νησί μας αφενός μεν να έχει την γνώση, γιατί η γνώση είναι όπλο στα χέρια των δημοτών και φυσικά να μη φτάναμε στη σημερινή τραγική κατάσταση.

Ακόμη και προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, μόνοι τους παραδέχτηκαν ότι από τις 500.000 ευρώ περίπου  που έλαβαν από το Υπουργείο Εσωτερικών  για αντιμετώπιση φαινομένων αλλά και προληπτικών ενεργειών για το covid, έχουν διαθέσει περίπου τα μισά.  Δεν νομίζουν ότι οφείλουν  λεπτομερή ενημέρωση  που πήγαν τα χρήματα και γιατί εμπροθέσμως δεν διατέθηκαν και τα υπόλοιπα;

Ακόμη και τώρα αντιμετωπίσαμε για μια φορά ακόμη  την στείρα άρνησή τους, στην πρότασή μας που την έχουμε καταθέσει από την αρχή πανδημίας, ο Δήμος  να διαθέσει ένα ποσό για  rapid test και να κάνει προληπτικά τεστ στους δημότες.

Όλο αυτό το διάστημα  από τον Οκτώβριο που τα πρώτα κρούσματα παρουσιάστηκαν στο Λύκειο Σαλαμίνας, μέχρι τα κρούσματα  που παρουσιάστηκαν τον Φεβρουάριο  στο Δημοτικό Σχολείο Αιαντείου και πρόσφατα, αυτό που ενδιέφερε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, ήταν να μη δυσφημισθεί το νησί όπως έλεγε.  Το μόνο που τον ενδιέφερε  ήταν να ωραιοποιεί  την κατάσταση, κρύβοντας την πραγματικότητα και παρουσιάζοντας μία πλαστή εικόνα, ότι όλα στο νησί βαίνουν καλώς, ενώ δεν παρέλειπε πάντοτε να εκτοξεύει ύβρεις εναντίον μας, οι οποίοι  μαζί άλλους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νησιού (σε επίπεδο Δήμου και Κοινοτήτων)  προσπαθούσαμε να φωτίσουμε τα πραγματικά γεγονότα.

Τα αποτελέσματα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής δυστυχώς τα βλέπουμε σήμερα.

Καλούμε την Δημοτική αρχή της αβελτηρίας και της αδράνειας, που διέπεται από την πολιτική «ρίξε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί , αρκεί να φαινόμαστε καθαροί» έστω και τώρα να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να αναλάβει πρωτοβουλίες να διορθώσει τα τραγικά του λάθη.

Τέλος του υπενθυμίζουμε  την  διαχρονική μας  θέση από την αρχή της πανδημίας, ότι τα θέματα της υγείας πρέπει να μας ενώνουν,  λέγοντας  την αλήθεια στους δημότες  γιατί η γνώση είναι  όπλο προστασίας  στα χέρια των πολιτών.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/21 19:27

    ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!! ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΔΩ ΦΘΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/21 19:53

    Πριν καμιά δεκαριά μέρες, οι κυρίες του Αγίου Μηνά παρέθεσαν αποχαιρετιστήριο τσάι προς τιμήν του πατέρα Τιμόθεου, στο Πνευματικό Κέντρο του ναού. Η αστυνομία κλήθηκε δύο φορές να παρέμβει αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σήμερα νοσεί ιερέας του ναού, επίτροποι και άλλοι παρευρισκόμενοι στην παράνομη εκδήλωση.
    Παρά την απαγόρευση τέλεσης λειτουργιών με κοινό, στη Σαλαμίνα εξακολουθούν να πραγματοποιούνται εκκλησιασμοί, μνημόσυνα ακόμα και γάμοι στα μουλωχτά.
    Πλέον, ασθενούν ιερείς, καλόγριες και ψάλτες αλλά οι "καλοί" χριστιανοί επιμένουν ότι τα κρούσματα δε συνδέονται με τις εκκλησίες.
    Όλοι αυτοί, ωστόσο, αν χρειαστεί θα τρέξουν στο νοσοκομείο, γιατί γνωρίζουν ότι η πίστη τους δε θα τους σώσει.
    Αυτή η πίστη που τόσο καιρό διατυμπάνιζαν ότι λείπει σε όλους όσοι τους ασκούσαμε κριτική για τη συμπεριφορά τους.
    Δεν έχουν το θεό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/3/21 20:26

    Σύσσωμη η αντιπολίτευση βομβαρδίζει τον Δήμαρχο και την πλειοψηφία του Δήμου, να πάρει μέτρα για την προστασία των δημοτών, δυστυχώς ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ !!! Από παντού ακούγεται η βουή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/21 20:43

    Στο Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνων κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε την Τρίτη 9/2 και την Τετάρτη 10/2 561 RAPID tests COVID-19.
    Από αυτά ένα ήταν θετικό.
    Οι Δημότες στήριξαν μαζικά την δράση του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.
    Μπορούμε να πάρουμε την ζωη μας και την ζωή των παιδιών μας πίσω, αρκεί να έχουμε υπομονή, να παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και να εμβολιαστούμε μαζικά.
    Λίγο ακόμα και θα τα καταφέρουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/3/21 04:47

      Η διαφορά από δήμαρχο σε δήμαρχο είναι το παρακάτω γεγονός :
      Πριν κάποιους μήνες ο δήμαρχος του Πόρου κ. Δημητριάδης κατείγγειλε τον διοικητή του ΑΤ Πόρου για ελλειπή αστυνόμευση των περιοριστικών μέτρων και ζήτησε την απομάκρυνση του.
      Όπερ και εγένετο!!!!
      Εδώ έχουμε ένα άβουλο πλάσμα..... που διοικεί παρέα με μια παιδική χαρά

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/21 21:34

    Δήμαρχε αν σου έχει μείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια πρέπει εδώ και τώρα να παρετηθεις, σκέψου ότι με την αλόγιστη και αλλόκοτη πολιτική σου έχεις πληγώσει οικογένειες με νεκρούς και βαριά άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/3/21 21:58

    Αγαπητοί συνδημότες η ευθύνη του δημάρχου και της παιδικής χαράς που διοικεί τον δήμο μας είναι στο ότι ήντουσαν και είναι στη κοσμάρα τους!!!!
    Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες προσπάθησε η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει για συζήτηση το θέμα του covid 19 στο δημοτικό συμβούλιο και μόνο που τα καλόπαιδα της πλειοψηφίας που δεν τους έδειραν.
    Τόσο επικίνδυνοι είναι!!!!
    Πάνω από τέσσερις φορές προσπάθησαν για να το συζητήσουν ο Τσαβαρής,η Νάννου , η Παπαελευθερίου και ο Μίμης ο Φουρίκης και οι υποτακτικοί του δημάρχου αρνήθηκαν.
    Το σημερινό συμβούλιο είναι ένα συμβούλιο που αποτελείται από υποτακτικούς για κάποιο λόγο στον δήμαρχο και έτσι ότι τους λέει ψηφίζουν.
    Ποιός να του πει όχι;
    Ο Ελευθεριάνος που τον έχει στο Κέντρο Υγείας μαζί με την Καραγιάννη και Καρνέση;
    Ο Ελευσινιώτης που τον έκανε πρόεδρο στο Λιμενικό Ταμείο;
    Ο Μακρής που τον έκανε εντεταλμένο ή ο Σοφράς που του έχει την θυγατέρα στη δουλειά;
    Ο Κορρός που είναι υπεύθυνος στο νεκροταφείο;
    Ποιός; Ποιός; Ποιός;
    Ντροπή σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/21 04:46

    Η διαφορά από δήμαρχο σε δήμαρχο είναι το παρακάτω γεγονός :
    Πριν κάποιους μήνες ο δήμαρχος του Πόρου κ. Δημητριάδης κατείγγειλε τον διοικητή του ΑΤ Πόρου για ελλειπή αστυνόμευση των περιοριστικών μέτρων και ζήτησε την απομάκρυνση του.
    Όπερ και εγένετο!!!!
    Εδώ έχουμε ένα άβουλο πλάσμα..... που διοικεί παρέα με μια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/21 06:27

    Στη Βουλή οι απευθείας αναθέσεις Κεραμέως ύψους 700.000 € προς δύο ιδιωτικές εταιρείες
    Εξηγήσεις από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για τις απευθείας αναθέσεις ύψους 700.000 ευρώ σε ιδιωτικές εταιρείες, ζητούν 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή έπειτα από πρωτοβουλία των τομεαρχών Παιδείας Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη
    Παρόμοια, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν πως η υπουργός Παιδείας, αξιοποιώντας και πάλι τις διατάξεις που «διευκολύνουν» τις απευθείας αναθέσεις με πρόσχημα την πανδημία, παρακάμπτοντας κάθε προβλεπόμενη διαδικασία περί δημόσιων συμβάσεων, έχει αναθέσει σε μια εταιρεία διαδικτυακής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας -πάλι δίχως διαγωνισμό- την καμπάνια του υπουργείου Παιδείας «Μαθαίνουμε Ασφαλείς», τη δημιουργία της ιστοσελίδας «Μαθαίνουμε στο Σπίτι», όπως και την παραγωγή γραφικού υλικού για αναρτήσεις στα social media του υπουργείου και της υπουργού. Η συνολική δαπάνη ξεπερνά τις 160.000 ευρώ.

    Ο ΠΟΖΑΣ ΚΙ Ο ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/3/21 11:41

    Κύριε Καπετανακη μας χρωστάτε μια απάντηση για το πως σε έδειξαν από τον Αία από τον Αύγουστο έκανες ανακοίνωση και ακόμα περιμένουμε ότι θα κάνεις αποκαλύψεις παραμυθά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/3/21 12:32

    Στον 11:41. ΠΙΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.