Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2015

Στης 26 0κτωβριου 2015 η 34η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων 2014-2015

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η 34η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων για την θεατρική σεζόν 2014-2015.
Έκτος από τα διαγωνιζόμενα βραβεία θα απονεμηθούν, το τιμητικά και τα ειδικά έπαθλα που έχουν θεσπιστεί με την σύμφωνη γνώμη τον καλλιτεχνών  που είχαν τιμηθεί με το κορφιάτικο βραβείο.
- Η οργανωτική επιτροπή δίνη στην δημοσιότητα τα ονόματα τον καλλιτεχνών που θα τιμηθούν με τα ειδικά έπαθλα που φέρουν τα  ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών του θεάτρου που δεν είναι πλέων στην ζωή και που είχαν τιμηθεί με το κορφιάτικο τιμητικό βραβείο.
Τιμητικό βραβείο: Για το 2015 θα απονεμηθεί στην ηθοποιό ΄΄Νόνικα  Γαληνέα΄΄ για την πρόσφορα της στο θέατρο.

Έπάθλων ΄΄Κατίνα Παξινού΄΄:  Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου  για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄Ηλέκτρα΄΄.
Έπάθλων ΄΄Ελένη Παπαδάκη΄΄: Θα  απονεμηθεί στην ηθοποιό Αμαλία Μουτούση  για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄Η Ιφιγένεια στην χώρα των ταύρων΄΄.
Έπάθλων ΄΄Αλέξης Μινωτής΄΄ : Θα απονεμηθεί στον ηθοποιό Νίκο Κουρή για την ερμηνεία του στο έργο ¨ Αίας¨ .
Έπάθλων ΄΄Μαρία Αλκαίου΄΄:  Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Έλλη Κοκκίδου για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄ Αβελάρδος και Ελοΐζα ΄΄.
Έπάθλων ΄΄ Άννα Καλούτα΄΄: Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Τάνια Τρύπη για την ερμηνεία της στην επιθεώρηση ΄΄Θα περάσει κι αυτό ΄΄ .
Επάθλων Ρένα Βλαχόπουλου΄΄: Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Χρυσούλα Ρώπα για την ερμηνεία της στο έργο  ΄΄ Η φόνισσες της Παπαδιαμάντη ΄΄.
Οι υποψήφιοι για τα διαγωνιζόμενα βραβεία θα δοθούν στην δημοσιότητα στις 2 Οκτώβριου μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας καθώς και τους συντελεστές της απονομής.

Το γραφείο τύπου

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/15 16:44

    Στης 26 0κτωμβριου 2015


    ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/15 21:00

    Ρε Τσαβαρή έμαθα ότι έκανες μήνυση και αγωγή 30000 ευρω στον γιό της δημάρχου τον Μιχάλη γιατί είχε γράψει στο facebook ότι το ταμειακό άνοιγμα του Δήμου όταν παρέλαβε η νέα Δήμαρχος ήταν 600.000 ευρώ. Είναι αλήθεια ή ψέμα;
    Ρε Τσαβαρή άμα σου πω ότι το χρέος όχι μόνο δεν το μείωσες αλλά το αύξησες κατά 10.000.000 θα μου κάνεις και σε μένα μήνυση και αγωγή; Θέλω να ξέρω γιατί φοβάμαι είμαι φτωχός, πού να τα βρω τόσα λεφτά να σε πληρώνω; Ρε πρώην δήμαρχε που να μη σε βρεί ο χρόνος δεν χόρτασες λεφτά; Ακόμα και τώρα ψάχνεις τρόπους να τα αρπάξεις από ανυποψίαστους ανθρώπους που περνάν την ώρα τους στο facebook λέγοντας τις περισσότερες φορές αηδίες; Φτου σου ξεφτίλα.
    Φίλοι και Φίλες προσέξτε τι γράφετε στο facebook γιατί ο Τσαβαρής έχει βάλει ανθρώπους δήθεν ότι επιζητούν τη φιλία σας τύπου Γρηγόρη Καπετανάκη να παρακολουθεί τα facebook και να του πηγαίνει όλα όσα γράφετε στους συνομιλητές σας. Κι αφού το διαβάσει και δει ότι το Τσαβαρής το έχεις γράψει Τζαβαρής θα σου σου τραβήξει και μία μήνυση και μία αγωγή για μερικές χιλιάδες ευρώ για παραποίηση του ονόματος του, κι άντε εσύ να τρέχεις για να αποδείξεις ότι δεν είχες τέτοια πρόθεση. Ο άνθρωπος είναι παρανοϊκός και θέλει προσοχή, όχι τίποτα άλλο αλλά έχετε όρεξη να τρέχετε σε δικηγόρους και δικαστήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/15 22:10

      Μηνά με μεγάλη μου λύπη βλέπω ότι η παράκρουση συνεχίζεται.
      Αυτό που έγραψε ο γιος σου το είδαν εκατοντάδες μάτια χωρίς να είναι φίλοι στο facebook. Δεν το έβλεπαν μόνο οι φίλοι του.
      Αν ο γιος σου δεν έχει με τι άλλο να παίξει και παίζει με τον Τσάβες στο facebook ας πρόσεχε μεγάλε.
      Να σου πω και το σημαντικότερο; Το συγκεκριμένο σχόλιο ότι ο Τσαβαρής άφησε έλλειμμα 600.00 ευρώ στον Δήμο "ξάφρισε" δηλαδή από το ταμείο του Δήμου 600.000 (αυτό σημαίνει έλλειμμα) με συνενόχους τον Καπετανάκη και την ταμία του Δήμου το είχε γράψει ο γιος της Δημάρχου στην επίσημη σελίδα της Δημάρχου Σαλαμίνας εξ ονόματι της.
      Τα παραμύθια λοιπόν Μηνά ότι τάχα μου ο Τσάβες βάζει ανθρώπους τύπου Καπετανάκη να ψαρεύουν στο facebook σταμάτα τα γιατί δεν έχουν δράκο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/15 21:19

    ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΑΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟΥ ΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΥΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ???ΚΡΙΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.