Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2015

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 25/10. Γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω



41 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/15 23:59

    AΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 25 ΚΑΙ ΟΧΙ 26... ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OK γραψε λάθος συγνώμη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/15 21:31

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙ ΝΕΙ ΑΥΤΟ ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/15 22:52

      Μπράβο αυτό λέει πως τον παρακολουθείς συστηματικά συγχαρητήρια Ξεπίτηδες το κάνει για να δει αν θα το δείς

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/10/15 08:21

      AΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ (ΣΕ) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΚΩΜΟΔΙΕΣ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/15 06:39

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/10/15 07:17

    ΑΝΟΗΤΕ (06.39) ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/15 09:00

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.





    ΡΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΠΙΤΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ; ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ; Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;


    Εαν ο χατζηπερος δεν ήταν μαζι σας στο ΤΑΙΠΕΔ την πρωτη φορά που δόθηκαν τα στοιχεία , τότε ο Χατζηπέρος δεν σας φόρεσε σομπρερο που λεει ο πιο πάνω, τότε σας π............... Αυτό όμως λέγεται πολιτικό θράσσος απο μεριας του για να μη πω καλύτερα πολιτική αλητεία.

    Ο χατζηπερος ασχολειται εδω και καιρο με κατι δικαστηρια για την κυνοσουρα που ειναι τρια πουλακια καθονταν. Τα αλλα πουλακια ειναι οι μαριδακηδες

    Ήθελα να ξερα ο Χ"πέρος σας μάρανε;
    Που στο κάτω, κάτω με την παρουσία του και μόνον σας έδωσε οντότητα και αίγλη έστω κι αν δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ;
    Εσείς ρε χαμάδες μπορείτε να [πείτε σ' αυτό τον λαό που σας έχει ήδη σιχαθεί πριν καν κλείσετε χρόνο, τι κάνατε ρε από τον Οκτ 2014 μέχρι και σήμερα;
    Άϊ σιχτίρ ζεβζέκηδες που χετε μούτρα να κριτικάρετε άλλους πουθενάδες κουραμπιέδες.

    Τι κάνανε; όσα δεν μπορείς να φανταστείς. Και μόνο ότι ο Δήμος έμεινε ΟΡΘΙΟΣ αυτό τα λέει όλα, παρά τις προβλέψεις του παραθεριστή που είχε ξαφρίσει τα πάντα ότι το πολύ σε 1-2 μήνες η Νάννου θα είχε παραιτηθεί.
    Όταν περάσανε οι 2 μήνες τους πήγε στους 6 και μετά στο χρόνο. Οι τομές όμως και οι σκληρές αποφάσεις που πήρε η Δήμαρχος σε αντίθεση με τον προηγούμενο που ήταν κότα, σώσανε το Δήμο και τώρα μπαίνει σε τροχιά εξυγίανσης και καλλιτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων. Αυτό σημαίνει να είσαι οικονομολόγος.
    Να μπορείς ένα Δήμο πτωχευμένο να τον αναστήσεις. Αυτό έκανε η Νάννου γιαυτό της δίνουν όλοι συγχαρητήρια εκτός βέβαια από τα τσσαβγαβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/15 18:59

      τώρα μπαίνει σε τροχιά εξυγίανσης;;;; δηλαδή μπήκε σε επιτήρηση ο δήμος;;;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/10/15 09:18

    Κύριε Κοκκινίδη Μπράβο σε όλους γιατί προλάβατε το ξεπούλημα του νησιου μας. Μπράβο στην Δήμαρχο στην επιτροπή που κάνατε. Σαν Σαλαμίνιος όμως θέλω να ξέρω κάτι. Ο Χατζηπέρος σας κάλεσε και πήγατε στα Υπουργεία ή εσείς καλέσατε τον Χατζηπέρο; Ο Χατζηπέρος είχε τα στοιχεία που καταθέσατε ή η Επιτροπή. Ξέρω πολύ καλά κ. Κοκκινίδη ότι εσείς προσωπικά είχατε τα βαριά χαρτιά και τις αποδείξεις. Εσείς είχατε το βαρύ πυροβολικό που λέμε εμείς οι στρατιωτικοί.Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει επίσημα από την Επιτροπή που κάνατε και την Δήμαρχο. Εάν το καπέλωμα που πήγε να κάνει ο κος. Αντιπεριφερειάρχης ισχύει χρειάζεται απάντηση κ. Κοκκινίδη. Οι αγώνες της Σαλαμίνας δεν μπορεί να τις καπηλεύεται κανένας. Περιμένω απάντηση. Μπούτσης Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/10/15 09:21

    Κύριε Μπούτση ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Τώρα είμαστε σε θέση μάχης και δεν έχει σημασία ποιος κρατάει τον πύραυλο και ποιος τη σφεντόνα. Σημασία έχει να πέσει επιτέλους το φρούριο του ΟΛΠ και του ΤΑΙΠΕΔ που μέχρι χτες φάνταζαν απόρθητα. Σημασία έχει να σώσουμε ότι μπορούμε απ' την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο δεκαετιών. Καθένας με το όπλο του και απ' το μετερίζι του.
    Δεν περισσεύει κανείς.
    Γ.Κ.
    Γιώργο, ξέρω ότι είσαι άνθρωπος που κοιτάς την ουσία και τον στόχο. Λίγο σε ενδιαφέρει ποιός θα το αναγνωρίσει και πάντα σε διέκρινε η ευγένεια, απόδειξη η απάντησή σου στον κ.Μπούτση.
    Όμως κάποτε πρέπει να ειπωθεί και η αλήθεια. Και η αλήθεια κε Μπούτση είναι ότι η απρόσμενη αυτή επιτυχία για τη Σαλαμίνα οφείλεται αποκλειστικά στην διαπαραταξιακή επιτροπή της οποίας Πρόεδρος είναι η Δήμαρχος και η οποία συνεστήθη με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ κατόπιν εισήγησης και πρότασης της Δημάρχου. Τον όλο αγώνα και το σχέδιο που καταστρώνεται τον αποφασίζει η ίδια η Επιτροπή και κανένας άλλος. Το ποιές πόρτες θα κτυπήσουνε και ποιούς ανθρώπους θα καλέσουνε ή θα ενοχλήσουνε το αποφασίζει αυτή. Στο Υπουργείο Ναυτιλίας παραυρέθηκε και ο κ.αντιπεριφερειάρχης κατόπιν προσκλήσεως από την επιτροπή. Στο ΤΑΙΠΕΔ δεν παραυρέθηκε πήγε μόνη της η επιτροπή κατόπιν σύστασης του κ.Δρίτσα. Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ αφού άκουσε επί 2 ώρες με προσοχή τα όσα αληθή και τεκμηριωμένα του παρέθεσε η Επιτροπή, τους διαβεβαίωσε ότι την επομένη θα εξετάσει με τις υπηρεσίες του το θέμα και θα τους απαντήσει. Πράγματι, την επομένη αμέσως μετά τη διαδήλωση στο Πορθμείο των Παλουκίων η Επιτροπή πήγε στο ΤΑΙΠΕΔ με αγωνία για το αποτέλεσμα και η απάντηση του Προέδρου κοφτή και ξεκάθαρη: " Κυρία Δήμαρχε το ΤΑΙΠΕΔ σας κάνει ένα μεγάλο δώρο, εξαιρεί την Κυνόσουρα από την παραχώρηση ". Η προσπάθεια ορισμένων να καπελώσουν κατόπιν εορτής την τεράστια αυτή επιτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής είναι ανεπίτρεπτη και η ανακοίνωση του κ. Χατζηπέρου συνιστά πολιτικό ατόπημα.
    Κατά τη γνώμη μου, η όλη έκβαση στέφθηκε από επιτυχία γιατί ένα απλό λόγο. Τόσο απλός που αν το συνεχίσει η Δήμαρχος η Σαλαμίνα θα πάει μπροστά. Ορισμένα θέματα είναι σοβαρά και δεσμεύουν το νησί για δεκαετίες. Το να κοιτάς να επωφεληθείς για ίδιο προσωπικό ή πολιτικό όφελος και να παριστάνεις τον παντογνώστη επειδή κατέχεις τη δημαρχική καρέκλα είναι ολέθριο σφάλμα και πληρώνεται ακριβά. Ευτυχώς η δήμαρχος μας δεν είναι απ΄αυτούς. Σαν καλή manager είδε τι εργαλεία διαθέτει και προχώρησε στη σύσταση επιτροπής κυρίως από εξωθεσμικούς παράγοντες εγνωσμένης εντιμότητας, επάρκειας και αγωνιστικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/10/15 09:24

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 21.33 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΜΕΤΑΛΕΥΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΗΘΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΕΣΥ κε ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ " Η προσπάθεια ορισμένων να καπελώσουν κατόπιν εορτής την τεράστια αυτή επιτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής είναι ανεπίτρεπτη και η ανακοίνωση του κ. Χατζηπέρου συνιστά πολιτικό ατόπημα." ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ κε ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/10/15 09:36

    Ανώνυμος25/10/15 00:44
    ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο Κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο Κ, ΜΠΙΛΙΑΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΑΣ ΤΣΙΓΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΕ Κ. ΔΕΡΤΟΥΖΕ ΚΑΙ Κ. ΜΠΙΛΙΑ Ν Α ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ .;;;;;;Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/15 21:34

      Τι λες ρε ψευταράκο, σας τσούζει ε; Ποιός Δερτούζος και ποιος Μπίλιας ρε βλήτο;
      Όλα τα τα εξωθεσμικά μέλη της επιτροπής ήταν αποκλειστικά πρόταση της Δημάρχου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/10/15 22:35

      ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΕΤΣΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/10/15 11:43

    KΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΙ ΕΠEΜΒΑΙΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/10/15 16:17

    « ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ »


    Επειδή κύριοι είστε αναληθείς και αυτά που ισχυρίζεστε
    είναι ιστορικές ανακρίβειες, παίρνω την πρωτοβουλία να ξεκα-
    θαρίσω ορισμένα πράγματα. Ούτε ο αντιπεριπερειάρχης, ούτε
    η δήμαρχος ούτε η διαπαραταξιακή επιτροπή κατάφεραν κάτι.
    Στους μόνους που οφείλουμε αυτή την τεράστια επιτυχία είναι
    οι Μαριδάκηδες, που με τους πολύχρονους αγώνες τους κατά-
    φεραν αυτή την επιτυχία. Είναι αυτοί που σχεδίασαν την δια-
    μαρτυρία στα FERRY BOAT και έσυραν από πίσω τους, τον
    αντιπεριφεριάρχη, τη δήμαρχο, τον πρώην δήμαρχο, τους αντι-
    δημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους, όλες τις δημοτικές
    παρατάξεις, τους ΑΝΕΛ, τη διαπαραταξιακή, συλόγους αλλά
    και φορείς.

    Εσείς κύριοι της διαπαραταξιακής τόσα χρόνια που είσαστε ?
    Θέλετε να μας πείτε ότι σε μια βδομάδα καταφέρατε το ακατόρθωτο?
    Η αξιέπενη αυτή οικογένεια προσπαθεί και αγωνίζεται χρόνια, έχει
    φτιάξει σύλογο, και τώρα το διεθνές Ιδρυμα ΣΑΛΑΜΙΣ. Εσείς τι έχετε κάνει. Και δεν θα το πίστευα εάν δεν άκουγα τον Χατζηπέρο να λέει
    στον Χαρδαβέλα ότι αυτός μίλησε με το ΤΑΙΠΕΔ (που εσείς το αρνηθήκατε) καθοδηγούμενος φυσικά από τον ναύαρχο Μαριδάκη.
    Δεν θα το πίστευα εάν δεν άκουγα στην ίδια εκπομπή το άλλο
    αξιόλογο μέλος της οικογένειας τον Κυριάκο να λέει ότι έχει έρθει
    σε επαφή ακόμα και με την καγκελάριο Μέρκελ και τον κ. Γιούνκερ για τον Ιστορικό Χώρο της Ναυμαχίας.
    Αυτoί είναι αγώνες επιτυχίες και προσπάθειες κε ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ.
    Σε αυτούς το οφείλουμε και όχι σε εσάς. Για να διαπιστώσετε αυτά που σας γράφω μπείτε στο web tv του ΕΨΙΛΟΝ και δείτε την εκπομπή της 22-10-2015
    Την ώρα που εσείς ψάχνατε να βρείτε την άκρη εκείνος μιλούσε με την
    Μέρκελ.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/15 18:58

      RE KYRIAKO ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ . ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. Α ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΨΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΗΔΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/10/15 21:01

      Οι Μαριδάκηδες τριάντα χρόνια έχουν κάνει μία τρύπα στο νερό. Τα ναυπηγεία αυξάνονται και πληθύνονται, η παρανομία ζει και βασιλεύει, ο ΟΛΠ κάνει ότι γουστάρει, η βρώμα και η υποβάθμιση είναι παντού.
      Οι Μαριδάκηδες φρου-φρου κι αρώματα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/10/15 21:36

      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΟΙ ΜΑΡΙΔΑΚΗΔΕΣ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΕΡΕΡΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΕΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος25/10/15 16:22

    Μπραβο Κυριακο, πες τα μπας και ξυπνησουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/10/15 18:52

      ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ????????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ......................

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος25/10/15 16:33

    Και εγώ συμφωνώ. Μία εικόνα χίλιες λέξις, για κοιτάχτε τη φωτογραφία στο
    δελτίου τύπου του Χατζηπέρου. Ο Μαριδάκης χοροστατεί και πήσω του βρίσκεται
    ο Χατζηπέρος και η φουκαριάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/10/15 21:39

    Κύριε Χατζηπέρο και η καπηλεία έχει τα όριά της. Μη με αναγκάζετε να μιλήσω.
    Γ. Κοκκινίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/10/15 23:19

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! Μην ξεχασουμε τις σημαιες στα μπαλκονια μας ...Πλησιαζει η ιστορικη επετειος του''ΟΧΙ'' .
    Φωτογραφία της Eirini Biniari.
    Eirini Biniari
    22 Οκτωβρίου 2014 ·
    Και μην ξεχασουμε ολοι τις σημαιες μας ......!!!
    ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/10/15 00:00

    Για τον μαριδάκιο (16:07) Ακούστε κύριε για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή διάσταση.
    Γεγονός είναι ότι χρόνια τώρα σκοπό της ζωής σας είναι η ίδρυση ενός ιδιωτικού πολιτιστικού θεματικού πάρκου σχετικά με τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Το γιατί θέλετε να είναι ιδιωτικό και όχι δημοτικό, το καταλαβαίνω. Ενα μεγάλο όμως εμπόδιο στην όλη ιστορία ήταν και είναι η ύπαρξη των ναυπηγοεπισκευαστικών εγκαταστάσεων. Εγώ δεν θέλω να πω ότι όσα κατα καιρούς λέγατε για τα ναυπηγεία ήσαν προσχηματικά. Εγώ για χάρη της συζήτησης θα δεχθώ ότι πραγματικά θέλατε να διώξετε το Σπανόπουλο, τον Διαμαντή, τον Μπεκρή και τον Παναγιωτάκη. Τι όμως κάνατε τόσα χρόνια γι΄αυτό και τι καταφέρατε μολονότι είσασταν και Ειδικός Σύμβουλος για τα πολιτιστικά επί δημαρχίας Τσαβαρή με γραφείο και γραμματέα; ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Θα μου πεις ίσως ότι δεν τα κατάφερα, ωραία. Όμως για να το πεις αυτό πρέπει πρώτα να έχεις προσπαθήσει, να έχεις κάνει επώνυμες καταγγελίες, μηνύσεις κλπ. Εσεις κάνατε τίποτα απ΄αυτά; ΤΙΠΟΤΑ. Απορίας άξιον είναι γιατί σαν Ειδικός Σύμβουλος προτείνατε να φύγει το άγαλμα από τον Τύμβο; Ποιανού επιθυμία ή απαίτηση ήταν αυτό; Ποτέ δεν απαντήσατε κι αν δεν έφερνε αντίρρηση ο Αστράκος σήμερα δεν θα υπήρχε άγαλμα εκεί.
    Γεγονός λοιπόν είναι ότι θες από τύχη θες από ικανότητα η διακοματική επιτροπή κατάφερε κάτι που φανταζόταν ανέφικτο.
    Το να έρχεσθε τώρα εσείς και να καπηλεύεστε την μεγάλη αυτή επιτυχία της διακοματικής είναι ανήθικο. Εάν πραγματικά δεν εμφορείσθε από ιδιοτέλεια θα έπρεπε να συγχαρείτε κι εσείς δημόσια την επιτροπή για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας πράγμα που δεν κάνατε, αντιθέτως διαστρεβλώσατε την αλήθεια και την σκυλεύσατε μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη. Η ίδρυση του ΑΙΑΝΤΙΣ από τα μέλη της οικογένειας μαριδάκη δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό για τον οποίο μάχεσθε τόσα χρόνια και δεν θα το πετύχετε ποτέ, γιατί η ναυμαχία δεν έγινε από τον προπάπου Μαριδάκη για να την διεκδικήσουν σήμερα οι απόγονοι μαριδάκηδες κληρονομικώ δικαίω. Η ιστορία γράφηκε από τους προγόνους μας Έλληνες και ανήκει σε μας όλους κι όχι σε έναν. Θα σας συνιστούσα να προσγειωθείτε αλλά δυστυχώς με αυτά που γράφετε περί Μέρκελ, Γιούνγκερ, Κλίντον και Πούτιν φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με σας. Και το θέμα είναι ότι εκθέτετε και τον αντπεριφερειάρχη που από ότι φαίνεται μετά από όσα ειπώθηκαν δεν νομίζω να έχει τα μούτρα να ξαναεπισκεφθεί τη Σαλαμίνα. Κε Χατζηπέρο σας άκουσα στον Χαρδαβέλα και πάλι για τον εαυτό σας μιλάγατε και γινόσαστε φερέφωνο του ... ΝΑΥΑΡΧΟΥ αρμενιστή Μαριδάκη αναπτύσοντας τα όνειρα του. Πρέπει κάποτε να καταλάβεις ότι πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις οτιδήποτε θα πρέπει να έχεις τη συγκατάθεση της Δημάρχου, γιατί τίποτα δεν μπορείς να κάνεις σαν περιφέρεια αν δεν συμφωνήσει ο Δήμος. Για ποιά θεματικά πάρκα μιλάς λοιπόν, τα μαριδάκεια; Αν νομίζεις ότι η Σαλαμίνα σου ανήκει, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Κοίταξε να αποκαταστήσεις την Λ.Φανερωμένης που την κάνατε σκατά κι αφήστε τις γελοίες μεγαλοστομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/10/15 00:21

    ΠΑΠΟΥΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ....ΑΝΩΜΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/10/15 01:10

    ΠΑΠΟΥΛΗ ΤΑ ΜΑΡΙΔΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΣΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΣΠΑΜΕ ΤΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΕΙΣΜΒΟΥΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΑΟΥ ΟΛΟ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/10/15 01:41

    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 75% ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
    ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΜΑΡΙΔΑΚΗΔΕΣ - ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ - ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ- ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ - ΜΠΙΝΙΑΡΗ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/15 01:59

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/15 15:50

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/10/15 16:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/10/15 23:30

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος26/10/15 02:40

    Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που ρουφάνε όλη τη θετική μας ενέργεια, προκειμένου να τροφοδοτήσουν την ακόρεστη πείνα τους για απαισιοδοξία, αρνητισμό και καταστροφή. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε μονίμως συναισθηματικά εξαντλημένοι. Αυτά τα «ψυχολογικά βαμπίρ» χαρακτηρίζονται συχνά από διαταραχές και έχουν την τάση να είναι:

    – Άτομα αδιάκριτα, χωρίς όρια

    – Άτομα με τάσεις υπερβολής που παρουσιάζουν κάτι ασήμαντο ως τραγικό

    – Άτομα επικριτικά που βρίσκουν ελαττώματα στους πάντες και τα πάντα

    – Άτομα που γκρινιάζουν συνεχώς που δεν ικανοποιούνται με τίποτα

    – Άτομα αδιάλλακτα που δε συμφωνούν ποτέ με τους άλλους

    – Άτομα απαιτητικά και επίμονα

    – Άτομα αρνητικά και απαισιόδοξα

    – Άτομα που δεν αποδέχονται τις ευθύνες τους και κατηγορούν πάντα τους άλλους για τις πράξεις και τα προβλήματά τους.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/10/15 08:44

    Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Φτυστός ο .... παραθεριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/10/15 09:39

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/10/15 10:52

    Οχι φτυστός, ο ίδιος είναι ο γιαννάκης, το ξέπεσμά του είναι ολέθριο για τον ίδιο, και υποτιμηρικό για μας τους σαλαμίνιους που κάποτε τον κάναμε πρώτο πολίτη του τόπου μας.
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Δεν θα είχαμε κάνει τόσο μεγάλο λάθος. Και σίγουρα δεν θα το επαναλάβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/10/15 15:55

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΩΛΗΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΡΧ....ΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/15 16:29

      Μετά από 4 χρόνια ρε βλάκα θα έχουμε κοσμογονικές αλλαγές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/15 23:32

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/10/15 09:02

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.