Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2015

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...... Μάνου Δερτούζου

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ......
Σ. Δ.:
Είναι αλήθεια κ Δερτούζο και οι κρίνοντες κρίνονται κι απ’ την στιγμή που ασχολείστε τόσα χρόνια με τα κοινά και μάλιστα 4 χρόνια διοίκηση του δήμου, ποια η δική σας θέση τότε και ποιες οι προσωπικές σας ενέργειες για να αποτρέψετε την εξέλιξη αυτή; Ή δεν το γνωρίζατε. Όλη η Ελλάδα το γνώριζε. Θα μου πεις ποτέ δεν είναι αργά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Όταν οι δήμαρχοι της Β’  Πειραιά έτρεχαν πριν λίγες μέρες και παρέδιδαν ψήφισμα -που μαθαίνουμε μάλιστα ότι έγινε και αποδεκτό- η δικιά μας δήμαρχος γιατί δεν συμμετείχε;
Κανείς δεν διαφωνεί με τους αγώνες, με την “πατριδοκαπηλία” όμως, είμαστε όλοι κάθετα αντίθετοι. Εύχομαι το δίκιο να ‘ναι με το μέρος σας κ Δερτούζο
= = = = = = = = = = = = = = = =
Όπως  ανακοινώθηκε, χθες βράδυ συνεδρίασε έκτακτα η Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας για να  λάβει αποφάσεις και να ενεργήσει άμεσα για την αποτροπή της παραχώρησης του Ιστορικού χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Στο πλαίσιο αυτό  κάθε μέλος της Επιτροπής ανέλαβε να φέρει σε πέρας συγκεκριμένο έργο. Εγώ ανέλαβα, μία από τις υποχρεώσεις μου, να ενημερώσω το συντομότερο τα blogs,  με την ανακοίνωση την οποία όλοι μαζί αποφασίσαμε. 

Είναι λογικό αφού αυτή η ανακοίνωση έφυγε από το δικό μου email να φαίνεται το όνομά μου.
Η Συγκεκριμένη Διαπαραταξιακή Επιτροπή, είναι ένα ανεξάρτητο όργανο που ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο τους στόχους που η Επιτροπή έχει θέσει.
Επομένως ούτε εκπρόσωπος της Δημάρχου είμαι, ούτε το γραφείο τύπου της Δημάρχου εξυπηρετώ.  Ανταποκρίθηκα στην ομόφωνη απόφαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής να έχουμε όλοι συγκεκριμένο ρόλο και να βοηθήσουμε.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτό που έχουμε να κάνουμε  όλοι μαζί, είναι να είμαστε ενωμένοι, να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν  και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να βοηθήσει, για να αποτραπεί το ιστορικό έγκλημα που πάει να συντελεστεί.
Όλοι κρινόμαστε αυτές τις στιγμές......
Μάνος Δερτούζος

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/15 19:23

    Είναι λογικό αφού αυτή η ανακοίνωση έφυγε από το δικό μου email να φαίνεται το όνομά μου...... ΑΣΤΟ ΡΕ ΜΑΝΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/15 09:08

      Η Νουδούλα είχε σώσει τον συριζαίο Σταθάκη από το κακουργιοδικείο το 2013!

      Αυτές τις μέρες, ωρύονται οι βουλευτάδες της νουδούλας για το εκατομμύριο του συριζαίου Σταθάκη. Αλλά, για κακή τους τύχη, αφενός μεν δεν είναι η πρώτη φορά που ο λεγάμενος απασχολεί την κοινωνία με σκάνδαλα και αφετέρου δε ήταν αυτοί που τον κάλυψαν την προηγούμενη φορά – και μάλιστα με την ψήφο τους!
      Ήταν 11 Δεκεμβρίου 2013, όταν η βουλή κλήθηκε να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Σταθάκη, για μια υπόθεση παντελώς άσχετη με την βουλευτική του δραστηριότητα.
      Πιο συγκεκριμένα, ο Σταθάκης παραπέμφθηκε με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
      Αλλά, άλλες ήταν οι βουλές των βουλευτών της τότε κυβερνητικής νουδούλας. Έτσι, από τους από τους 122 βουλευτές που ψήφισαν (απουσίαζαν 5 βουλευτές της), οι 49 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη, 17 ένιψαν τας χείρας τους («παρών») και 51 ψήφισαν κατά, η δε αρνητική ψήφος των 51 καθόρισε το αποτέλεσμα (171 ήταν συνολικά οι αρνητικές ψήφοι) και γλίτωσε τον Σταθάκη από το εδώλιο του κατηγορουμένου!
      Το καλύτερο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν σήμερα οι βουλευτές της νουδούλας, είναι να το βουλώσουν, καθότι δεν δικαιούνται να ομιλούν περί διαφθοράς, ενώ προηγουμένως έχουν καλύψει τον πρωταγωνιστή της!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/15 19:27

    Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτό που έχουμε να κάνουμε όλοι μαζί, είναι να είμαστε ενωμένοι στην μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 19:31

      Ρεεεε μας δουλεύουν ψιλό γαζί ρεεεε !
      Την Τετάρτη όσοι πάμε να είμαστε εφοδιασμένοι με αυγά, ντομάτες και γιαούρτια μήπως και καταλάβουν ότι τους σιχαθήκαμε.
      Νισάφι πια !
      Τέτοιο δούλεμα;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/15 19:28

    ο καθένας από το δικό του μετερίζι να βοηθήσει και να αρπάξει ότι προλάβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/15 19:31

    Όλοι κρινόμαστε αυτές τις στιγμές.....«ΠΑΤΕΡ ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ» κύριε ελέησον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 19:50

      'Η το άλλο ... Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του και μη τον συνεφέρεις
      Τι κρύβει μέσα το μυαλό ενός τρελού δεν ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/15 19:55

      ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΦΑΣΗΣ - Ευτυχώς που τρελάθηκα. ταιριάζει γάντι στην περίπτωση

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/15 19:52

    XAXAXAXAXA ΓΕΛΑΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΙ Μ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ?, ΤΟΣΟ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΧΕΤΕ?ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ? ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΑΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ(ΠΧ. ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ) ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ GUTS ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/10/15 20:02

    Σωστή και τεκμηριωμένη η διευκρίνηση του Δερτούζου και απαράδεκτος ο πρόλογος του χοντροκόλα διαχειριστή που δεν μπορεί να βαρέσει το μουλάρι και βαράει το σαμάρι. Άκου δω να λέει, τι έκανες 4 χρόνια που ήσουνα διοίκηση; Σε αυτόν τα λες μωρέ ανόητε; Αυτός έκανε διοίκηση ή ο Τσαβαρής; Ρε εσύ είσαι και πολύ χάνος !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 20:10

      Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΘΕΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ;;; ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;; ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥ;; ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑ ΕΒΓΑΖΕ;;; ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ;; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΨΉΦΙΖΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;; ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΘΟΛΏΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/15 20:38

      Ρε βλήτο, ο Δερτούζος ήταν ένας απλός δημοτικός σύμβουλος. Ο δήμαρχος χαράζει πολιτική κι αυτός διοικεί το Δήμο, δεν το διοικούν οι σύμβουλοι. Κι αν θέλεις μπορεί να έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης αλλά την κύρια και ουσιαστική την έχει πάντα ο δήμαρχος. Γιατί δεν μιλάει λοιπόν για τον Τσαβαρή αλλά ρίχνει την ευθύνη της απραξίας στον Δερτούζο; Φοβάται μήπως τον κάνει ... ντα ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/15 20:51

      ΡΕ ΘΕΙΟ ΜΕΡΔΕΥΣΑΙ. ΑΜΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ Ή ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΟΤΙΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΑΡΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/10/15 20:04

    Στο πλαίσιο αυτό κάθε μέλος της Επιτροπής ανέλαβε να φέρει σε πέρας συγκεκριμένο έργο......... ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΜΠΕΛΗ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/10/15 20:09

    Πάγωσε η αριστερή πλευρά της αίθουσας προχθές στο δημ συμβούλιο όταν η Δήμαρχος είπε ότι ο Τσαβαρής επί θητείας του φέσωσε το δήμο με 12 εκατομμύρια ευρώ. Άντε παιδιά, και σ΄ άλλα με υγεία, καλοφάγωτα !!!!!
    Κι εσυ δημότη πλήρωνε τα σπασμένα του σαν μα..κας.
    Και μετά σου λέει γιατί δεν κλείνονται οι γούβες, γιατί δεν μαζεύονται τα σκουπίδια, γιατί δεν έχουμε λάμπες, γιατί τρέχουν τα νερά, γιατί δεν πληρώνονται οι εργολάβοι, γιατι δεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 20:29

      Έχεις δίκιο με θερμοφόρες είμαστε από το βράδυ του Συμβουλίου κι ακόμα να μας φύγει η παγωμάρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/15 20:42

      18 εκατομμύρια φέσι; και πού είναι αυτός ο βλάκας που έβγαινε κι έλεγε ότι ο Τσαβαρής έχει στοιχεία ότι έριξε το χρέος 30 εκατομμ ; Ρε πόσο κουτόχορτο σας έχει ταϊσει;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/10/15 20:40

    κυρια Δημαρχε απο το κακο στο χειροτερο ωσ στο χειριστο. Η προχειροτητα η ασυδοσια και η αδιαφορια κα Ρουλα εισ το επακρον. τι ρεζιλι ηταν αυτο. κανατε διαδρομο με παλετεσ και απο πανω βαλατε ενα κοκκινο χαλι δικην πολυτελειασ διαδρομου, απο γραφειο τελετων τησ περιοχησ.
    απο εκει θα περνουσαν να ριξουν ενα στεφανι στη θαλασσα. μια κυρια μπηκε το ποδι τησ αναμεσα στα σανιδια τησ παλετασ και σαβουρωθηκε. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.
    Λεφτα δεν εχετε για να αντικαταστησετε τισ δυο σημαιε του Δημου που ειναι Ξεσκισμενεσ, το κετερινγκ σασ μαρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/10/15 20:49

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 21:00

      Ποιό νησί, το κατεστραμένο; αυτό που λεηλατήσατε και το πτωχεύσατε; αυτό που το καταστρέψατε και το χρεοκοπήσατε; Έννοια σου και θα πληρώσεις πολύ ακριβά το τίμημα. Νάννος και ανίκανος δεν υπάρχει, γι αυτό και έχουν διαπρέψει παντού. Λίγη υπομονή μόνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/15 02:08

      Κυρίως ως δημαρχαίοι έχουν διαπρέψει ένα χρόνο τώρα.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/15 20:54

    Μετά τη μήνυση που έκλανε ο Τσαβαρής εναντίον του γιού της Δημάρχου για το ταμειακό άνοιγμα των 600.000 ευρώ που είπε ότι βρήκε η Δήμαρχος όταν ανέλαβε, έρχεται η σειρά της ίδιας της δημάρχου που είπε μέσα στο δημ συμβούλιο ότι ο Τσαβαρής φέσωσε το Δήμο με 12 εκατομμύρια ευρώ. Κι εδώ δεν έχει δεν τα είπα έτσι τα είπα αλλιώς. Αυτά τα είπε παρόντος του Τσαβαρή που από .... ευγένεια το ΄κανε μόκο. Οπότε ετοιμαστείτε κυρία Δήμαρχε να λογοδοτήσετε γι΄αυτές τις συκοφαντίες του εκστομίζετε εναντίον του άσπιλου και αμόλυντου γιαννάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 21:07

      Εγώ ξέρω ότι η Δήμαρχος στο Συμβούλιο ζητούσε στο παρακαλετό σύμπνοια, ομόνοια και ομοψυχία.
      Το σπορ της κωλοτούμπας έχει μεγάλη περάσει τελευταία στην Σαλαμίνα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/15 02:09

      Εγώ λέω Γιάννη πάρτους τα σώβρακα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/15 22:40

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΟΤΟΥΛΑ Η ΚΥΡΙΑ .ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/10/15 00:59

    Ποιός είναι ο περήφανος Καραγκιόζης;
    http://salamina-press.blogspot.gr/2015/10/blog-post_97.html?showComment=1445118653785#c677780387210217538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/10/15 01:06

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/10/15 02:05

    Το κορίτσι δίνει αγώνα. Είδε και αποείδε ότι απάντηση δημόσια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αδυνατεί να δώσει και σήκωσε το λάβαρο για να διορθώσει το προφίλ της.
    http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2015/10/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.