Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Οκτ 2015

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΣΑΛΑΜΙΝΑ" ΜΕ 2 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ 11η ΔΙΕΘΝΗ ΡΕΓΓΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ - 1 ΧΡΥΣΟ & 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

Με τους αθλητές Γιώργο Ανδριανό Andrianos George και Γιώργο Ζαχαρία Giorgos Zaxarias ο όμιλος μας συμμετείχε στην Διεθνή Ρεγγάτα που πραγματοποιήθηκε στον υδατοφράκτη Γερμασόγειας στη Λεμεσό της Κύπρου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. 
Στην διοργάνωση πήραν μέρος αθλητές από 7 χώρες, εκπροσωπώντας τες, ΚΥΠΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ & ΡΩΣΙΑ. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα Κ1 500μ & 200μ και σε συνδυασμό με τους αθλητές της Χαλκίδας Δημήτρη Αντωνίου Δημητρης Αντωνιου και Ορέστη Ευθυμιάδη Ορεστης Ευθυμιαδης, στο Κ2 500μ & 200μ και στο Κ4 500μ & 200μ καταλαμβάνοντας τις εξής θέσεις: 

Στο Κ2 500μ οι Γιώργος Ανδριανός και Γιώργος Ζαχαρίας την 4η θέση, στο Κ4 500μ οι Γιώργος Ζαχαρίας - Γιώργος Ανδριανός (ΓΝΟΣ) και Δημ. Αντωνίου και Ορέστης Ευθυμιάδης (ΧΑΛΚ) την 3η θέση και το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, στο Κ2 200μ ο Γιώργος Ανδριανός (ΓΝΟΣ) και ο Δημήτρης Αντωνίου (ΧΑΛΚ) την 5η θέση, στο Κ4 200μ οι Γιώργος Ζαχαρίας - Γιώργος Ανδριανός (ΓΝΟΣ) και Δημ. Αντωνίου και Ορέστης Ευθυμιάδης (ΧΑΛΚ) την 1η θέση και το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ο Γιώργος Ανδριανός στον τελικό του Κ1 200μ την 7η θέση. 
Όλοι οι Ελληνες αθλητές που συμμετείχαν από πολλούς ελληνικούς ομίλους είχαν μια πολύ σπουδαία παρουσία, πρωταγωνιστώντας στην διοργάνωση και κατέκτησαν πολλά μετάλλια για την Ελλάδα. Η Κύπριακή Ομοσπονδία καγιάκ ως διοργανώτρια έφερε σε πέρας με επιτυχία την Ρεγγάτα και την ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία.

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.