Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Οκτ 2015

Φίλος μεν “Πλάτων”, φιλτάτη δε η αλήθεια

Μια και κάποιοι άσπονδοι φίλοι, μας προκαλούν με την στάση τους, καλό είναι να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους τώρα, γιατί η σιωπή έστω κι από ευγένεια είναι συνενοχή και δεν έχουμε καμιά διάθεση να γίνουμε συνένοχοι, στην ένοχη ανημποριά και αδιαφορία κανενός.

Το να παίρνει κάποιος, θέσεις και αποστάσεις με περίσσιο θράσος από πρόβλημα που αυτός ο ίδιος ήταν υπεύθυνος να το “τρέξεις” και να το επιλύσεις, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Και είναι απαράδεκτο όχι μόνον όταν εσύ “εγκληματείς” αλλά ακόμα κι όταν εσύ με την ολιγωρία σου, την αδιαφορία σου ή έστω την ανικανότητα σου διευκολύνεις στην συντέλεση του όποιου “εγκλήματος” και εκ των υστέρων φωνάζεις κιόλας, “…λύκος στα πρόβατα...”
Οι όμορφοι “τίτλοι” δεν είναι καλούδια για στολίζουν την υπογραφή μας, αλλά μας δίνουν αρμοδιότητα να παλεύουμε να αγωνιζόμαστε για το κοινωνικό σύνολο έγκαιρα και αποτελεσματικά, πολύ δε περισσότερο όταν έχουμε και ομόφωνη εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου, και εξηγούμεθα:
Το πρόβλημα της Κυνόσουρας ήτανε γνωστό τουλάχιστον από τον Οκτώβρη του 2014 επί συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου!
Στις 31-10-2014 μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συστήθηκε Πανσαλαμινιακή Επιτροπή διεκδίκησης για την διάσωση και την μη πώληση του χώρου της Κυνόσουρας κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Συμβούλου κ. Δέσποινας Καρούση, με μέλη τους:
Μπινιάρη Ειρήνη
Καρούση Δέσποινα
Μαριδάκη Κωνσταντίνο
Σοφράς Σπυρίδωνα
Βασιλική Περικλή
Η Δήμαρχος μας μάλιστα, πρότεινε την πρόσληψη «εξειδικευμένων δικηγόρων», προκειμένου  να προσφύγει ο Δήμος ακόμα και στην Δικαιοσύνη για να σταματήσει το ξεπούλημα της Κυνόσουρας.
·         Τα ξέρατε λοιπόν όλα κυρίες και κύριοι της Δημοτικής αρχής, δεν προέκυψε το θέμα σήμερα !
·         Τι κάνατε για όλα αυτά από τον Οκτώβρη του ’14 έως σήμερα; Τίποτα απολύτως !
·         Ποιος υποχρεούται από τον Νόμο να εκτελεί τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων; Φυσικά ο εκάστοτε Δήμαρχος !!!
·         Πότε συνεδρίαση η επιτροπή; ΠΟΤΕ, ποιος ευθύνεται γι αυτό ;
·         Πότε προσλήφθηκαν “εξειδικευμένοι Δικηγόροι”; ΠΟΤΕ, ποιος ευθύνεται γι αυτό ;
·         Πότε προσφύγατε στην  Δικαιοσύνη; ΠΟΤΕ με ευθύνη της Δημάρχου ;
Ποιος ο πραγματικός λόγος της μακροχρόνιας αδιαφορίας - σιωπής σας;
Ποιος ο πραγματικός λόγος της σημερινή σας “επαναστατικής” διάθεσης;
Την εξ αναγκασμού συγκέντρωση της Τετάρτη που συρθήκατε, γιατί δεν την πραγματοποιήσατε τότε που θα μπορούσατε αντικειμενικά να την είχατε διοργανώσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα;
Σε ποιες ενέργειες προβήκατε εσείς ή επιτροπή αγώνα από τον Οκτώβρη του 2014 μέχρι σήμερα και γιατί δεν τις δημοσιοποιήσατε ζητώντας και την συμμετοχή του λαού της Σαλαμίνας;

Εκ του ασφαλώς επαναστάτες (;) δεν μας λέει κάτι, φυσικά και θα κριθείτε από τον λαό εκ του αποτελέσματος μένει να το ζήσουμε κι αυτό.

54 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/10/15 12:49

    δεν ειχαμε λεφτα ,καμενη γη παραλαβαμε ,ο πρωην φταιει κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/10/15 13:02

    Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 16:26

      Είχε διαμαρτυρηθεί σωστά, δηλαδή του κώλου τα εννιάμερα. Πράξη, ουσία, προσπάθεια, αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/10/15 23:09

      ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ...!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/10/15 13:13

    κ Μπινιαρη η κυρια Περδικη τι λέει για ολα αυτα ,την έχετε ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/15 14:04

      γιατί δεν αφήνετε τα σχόλια να θαυμάσει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται και την προστατεύετε

      Διαγραφή
    3. Μόνη μου το έσβησα γιατί συμπλήρωσα την γνώμη μου. Είναι ακριβώς από κάτω. Δεν χρειάζομαι προστασία αγαπητέ.

      Διαγραφή
  4. 13:13 Eίστε γελοίος. Αλλά μια και ζητάτε την γνώμη μου να σας την πω. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 13:45

      χαχαχαχα εχω αρχίσει και το διασκεδάζω αφάνταστα, όταν τελειώσω μαζί σου θα γελάει όλη η κουλουρη με τα χάλια σου και του ""αρχισυντάκτη"" χαχαχαχαα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/10/15 13:50

      ξέχασα, και εγώ συμφωνώ με την ανάρτηση αλλά δεν ρώτησα αυτό την κ Μπινιαρη ,αν σας ενημέρωσε κατ ιδιαν κ Περδικη μου ρώτησα για να την μαλώσω αν δεν το έχει ήδη κάνει .

      Διαγραφή
    3. Πωπω μην μου λέτε τέτοια και φοβάμαι. Γίνεστε γελοίος για ακόμα μια φορά. Παντελόνια φοράτε; Γιατί δεν βγαίνετε να τα πείτε επώνυμα; Ετσι είναι όμως τις κοτούλες.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/10/15 13:59

      παντελόνια φοράς εσύ και για τους δυο μας εγώ φοράω φούστα, σου κάνει;η εκτος απο σεξιστής είσαι και μισογύνης (να σου απευθύνομε οπως πρεπει και στο φύλο σου για να μην σε προσβάλω)

      Διαγραφή
    5. Πωπω πλήξη! Θα πείτε πολλές σαχλαμάρες ακόμα; Πετάξτε όση λάσπη θέλετε αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ξέρετε και μπορείτε να επικοινωνήσετε. Τις θερμές μας ευχαριστίες που μεγαλώνετε το αναγνωστικό κοινό του Free Thinking Island.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/10/15 14:45

      Να το συμπληρώσετε αυτο που γραφεις στο σχολιο, οτι σε ευχαριστει ο συγκεκριμενος τροπος που μεγαλώνει το αναγνωστικο κοινο του μπλογκς σας ,στη σελιδα σας ,εκει που λεει""τι ειναι""το μπλογκ και κατω απο την φραση """Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κύτταρο δημοκρατίας, δημοσίου διαλόγου και προόδου""να γραψτε και οτι οι μπλογγερ που γραφουν σε αυτο μπορουν να ξεκατινιαζονται σε διαφορους μιτους μπλογκς προκειμενου να μαζευουν κανα χτυπημα η μπορει να πιανουν που και που κανα πολιτικο στο στομα τους και να τον κανουν σφουγγαριστρα έως ότου γίνετε το πρωτο μπλογκ σε αναγνωσιμοτητα στην σαλαμινα, ωστε να ξερει και ο αναγνώστης η ο φουκαρας πολιτικος που θα πεσει στα νυχια σας ως που ειστε διατεθειμένοι να φτασετε.(και αν θες κοψε καπως τα συνεχή πω πω και πωπω γιατι μας εξευτελίζεις και τους δυο θα γελαει ο κοσμος πωπωπωωωωωωω πωπω )

      Διαγραφή
    7. Eγώ τώρα γιατί έχω την αίσθηση ότι είστε ο γνωστός άγνωστος που δεν τολμάει να σηκώσει το ανάστημα του και του αρέσει να δρα στο σκοτάδι εκτοξεύοντας λάσπη; Aν κάνατε σωστά την δουλειά σας, ποιός θα μπορούσε να είχε παράπονο; Θα είχατε να επιδείξετε έργο και όχι λόγια (και μάλιστα ανωνύμως).
      Το δείγμα γραφής σας το αφήνετε, θέλετε δεν θέλετε, και όλοι ξέρουμε από που προέρχεται. Καταντήσατε γραφικοί στο να υπερασπίζεστε το γόητρο σας. Τελικά τι σας ενδιαφέρει, το καλό του νησιού ή η μόστρα; Τόσο καιρό σας παρακολουθώ να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις. Νισάφι πια, κουραστήκαμε!
      Κι' αν εσείς δεν μπορείτε να πετύχετε κάτι καλό για τον τόπο, σταματήστε να τον διχάζετε και βγείτε να ζητήσετε βοήθεια. Επειδή δεν τα καταφέρνετε και είσαστε οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνεστε. Εσείς ένα πιάτο φαγητό θα το βρείτε στο τραπέζι σας, άλλοι όμως όχι.
      Πόσο ακόμα θα περιμένει αυτός ο έρμος ο τόπος να δει μια άσπρη μέρα, όταν η κατάσταση της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο; Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να ξυπνήσετε; Να αρχίσει να λιποθυμάει από την πείνα ο κόσμος στους δρόμους;
      Δεν είναι καιροί για να τονώνουμε το παραφουσκωμένο μας εγώ, είναι ώρες ευθύνης, ένα ολόκληρο νησί περίμενε από εσάς. Κάνατε αρκετές προσπάθειες για να εξασφαλίσετε τρόφιμα; Και δεν μιλάω για τώρα μόνο, αλλά και για το μέλλον; Φροντίσατε έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον αυτάρκεια τροφίμων; Επειδή δεν χρειάζονται πάντα χρήματα, οι άνθρωποι ενός τόπου μπορούν να είναι ο πλούτος του. Οχι όμως με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Αλληλεγγύη, είναι ο μόνος δρόμος και είναι επιτακτική.
      Αυτά και δεν γράφω άλλο, όσο και να προκληθώ. Επειδή δεν συνηθίζω να συνομιλώ με ανώνυμους καραγκιόζηδες, όπως άλλωστε κάποιος από εσάς περήφανα παραδέχτηκε σε άλλο μπλογκ.

      Αυτό για την αναγνωσιμότητα το έγραψα επίτηδες και ειρωνικά, γιατί κάπου αλλού γράφατε:
      “Συγχαρητήρια στην κα Περδίκη και στο blog. Στην πλάτη ενός προσώπου έκαναν γνωστή την ύπαρξη τους κα πήραν τα λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν”.
      Συνεχίστε λοιπόν. Τα καταφέρνετε περίφημα. Οση περισσότερη λάσπη πετάτε, τόσο το καλύτερο, πάνω σας θα γυρνάει._

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/10/15 19:00

      Καλα κανετε και βρίζετε να βλεπουν οι συμπατριωτες μου με ποιους εχουν να κανουν στο συγκεκριμένο μπλογκ , σας ειπα λοιπον και αλλου οτι ειναι τιτλος τιμης για μενα να με αποκαλούν καραγκιοζη η να με ρωτανε αν φοραω παντελονια κλπ σεξιστικά σχολια, ατομα του φυράματος σας ,επιβεβαιώνετε ολα αυτά που ελεγα για τον τροπο γραφή σας στην αναρτηση που κανατε για την σαλαμινια πολιτικο ,στην οποια αναφερθήκατε με το ιδιο στυλακι (ωραιο προσωπάκι κλπ σεξιστικες αηδίες)ειστε εμπαθείς και βαλτή, δεν δινετε σεντ για τους άπορους συμπολίτες μας και το μονο που σας απασχολεί είναι να μειώσετε όποιον δεν σας κάνει, οποιον δεν γουστάρετε το ""προσωπάκι του"" η σας ειπαν να μην το γουστάρετε.
      Γιατο τελευταιο σχόλιο αυτο που γράψατε και καλα επίτηδες και ειρωνικά( για την αναγνωσιμοτητα) και δικο μου δεν ειναι και γελοιοποίησε για αλλη μια φορα αν νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε χαϊβάνια κουλουριωτες που δεν σε εχουν καταλαβει αν νομιζεις οτι εσυ εισαι η ξύπνια, λυπαμαι αλλα κοιμασαι στα χαμομήλια καημένη .( αλλη φορα για να με γνωρίζεις θα κανω την γνωστη σου εναρξη στα σχολια σου στο τελος του δικου μου ........πω πω ,πω πω πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω )

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/10/15 19:07

      γιατι θα υπαρξει και άλλη φορά και ας λες τέλος, περιμένω......... (εγω θα πω πότε θα σταματήσεις)πω πω πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/10/15 14:51

    Και μην ξεχνιόμαστε κ Μπινιαρη σε σας απευθύνομαι ,ενημερώσατε προσωπικά την ""αρθρογράφο"" η τον ""αρχισυντάκτη"" του μπλογκ φρι θικινγκ για την Πανσαλαμινιακή Επιτροπή διεκδίκησης και αν ναι ,που είναι η απόδειξη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 15:55

      Στο τέλος θα την στείλετε στον ψυχίατρο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/15 18:23

      ΤΗΝ 900 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/10/15 16:01

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/10/15 16:05

    Ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Περδίκη; Από που ξεφύτρωσε ξαφνικά; Κι άλλο ενεργούμενο παρουσιάστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/15 18:21

      ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΗ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Κ. ΣΚΟΤΕΙΝΕ ;;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/10/15 16:26

    ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΤΟΥΖΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;;;;;;;;;;;;;
    ΩΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ????????????
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ;;;;;;;;;;;;;
    ΩΦΕΙΛΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΤΑ ΣΟΥΡΤΑΦΕΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ;;;;;
    ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΙΑΠΟ ΠΑΝΩ;;;;;;;;;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 23:26

      Ξεφτιλισμένα ανθρωπίδια του τάληρου όλη Σαλαμίνα σας έχει γράψει στα παπάρια της, ψέυτες, λασπολόγοι, αλήτες,

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/10/15 16:34

    Μανωλακη το ιδιο παραμυθι με τα δασικα αρχησες τωρα και με την Κυνοσσουρα
    προσεχε γιατι εδω στη Κουλουρη βαραμε Μανωλακη παραμυθατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/10/15 18:28

    κυρια μπινιαρη γιατι μεχρι σημερα η δημαρχος δεν προσελαβε εξειδικευμενους δικηγορους για να προασπισει απο την πωληση την κυνοσσουρα;;;;;;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΗ Η Ο ΜΗΝΑς ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/15 18:24

      ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ......

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/10/15 19:36

    Τι έγινε Δημαρχίνα μας; Τι σου είπε ο Υπουργός; Άργησες πολύ μαντάμ !!!! Τέλος η Κυνοσούρα !!! ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!! Τι έκανες ένα χρόνο τώρα; Έπλεκες τα σεμεδάκια;
    Φάτην τώρα. Πέρυσι τον Οκτώβρη σύστησες επιτροπή για την Κυνοσούρα και δεν συνεδριάσατε ούτε μια φορά. Έτσι για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια. Ποια συμφέροντα εξυπηρετείς;
    Βάλε τώρα την μισότρελη να στέλνεις επιστολές και να βρίζει τον Πρωθυπουργό.
    Εμ ο Δερτούζος; Άλλος αυτός.
    Η Καρούση που το είχε φέρει και θέμα;
    Όλοι για φτύσιμο είσαστε.
    Την Τετάρτη πηγαίνετε μόνοι σας να κάνετε το ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/10/15 19:47

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ..........
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ....ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/10/15 20:06

    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 20:14

      ΕΣΥ Ανώνυμος19/10/15 19:47 Ανώνυμος19/10/15 20:06 ΚΟΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ
      ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/10/15 20:22

    Προσέξτε Δημαρχίνα και όλα τα λαμόγια της Διαπαραταξιακής μην κλείσετε την Τετάρτη τα φέρρυ θα πέσει πολύ γιαούρτι.
    Να κοροϊδεύετε τα μούτρα σας όχι εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/10/15 23:20

      Και το μέλος της διαπαραταξιακής δημ. σύμβουλος (ιδιοκτήτρια φέριμποτ) κυρία Σοφία Καρνέση είναι λαμόγιο;
      Ρε γιαννάκι έχεις ξεχύσει τελείως; Τόσο πολύ σ΄έχει τυφλώσει ο φθόνος; Ξέχασες ότι η κυρία Καρνέση είναι σύμβουλος του συνδυασμού σου; Ρε τι κάνει η έλλειψη μασαμπούκας, τρελαίνει τους ανθρώπους !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/15 06:04

      Η κυρία Καρνέση είναι η εξαίρεση για να επιβεβαιώνει τον κανόνα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/15 09:57

      Και ο Καπετανάκης είναι εξαίρεση; Και ο Δερτούζος είναι εξαίρεση; Τελικά ρε παιδιά πώς είναι ομόφωνη η απόφαση; Κα Καρνέση, κε Καπετανάκη, κε Δερτούζο ετοιμαστείτε να φάτε γιαούρτια που δεν αφήνετε τον ΟΛΠ να πάρει και τα Παλούκια.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος20/10/15 07:51

    Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΙΝΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε
    Ξυπνηστε αδελφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/10/15 10:40

    Eirini Biniari
    ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ.... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΤΕΡΟΤΡΟΦΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ.... .... ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.,,, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες

    Ellinida Evina Perdiki
    O κόσμος δεν γυρίζει γύρω από εσάς κ. Μπινιάρη, ούτε είστε δα καμιά διασημότητα για να πάρει κάποιος αίγλη. Εχετε μια θέση ευθύνης της οποίας δυστυχώς αρνείστε να αντιληφθείτε την σημασία. Υποθέτω λοιπόν ότι το πως λειτουργεί τελικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, από σκοπιμότητα ή άγνοια, θα παραμείνει ένα μυστήριο._
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 10 ώρες

    Eirini Biniari
    σταματηστε τοτε να περιστρεφεστε γυρω μου επιτελους!!!!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 10 ώρες

    Ellinida Evina Perdiki
    Το θέμα ποτέ δεν αφορούσε εσάς αλλά το τι στην ευχή γίνεται με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το πως το χειρίζεστε. Προφανώς είχα δίκιο. Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σας. το "έργο" σας μιλάει από μόνο του.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 ώρες

    Eirini Biniari
    Δοξα το θεο... Οσο για την κριτικη σας για το εργο μου, μου ειναι παγερα αδιαφορη.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/15 17:16

      κ. Περδίκη άδικα χάνεται τον καιρό σας με ερωτήματα που ΔΕΝ θα απαντηθούν και τα οποία είναι υποχρεωμένη η κ. Μπινιάρη να απαντήσει. Αλλά δυστυχώς η απαξίωση που δείχνει μη ενημερώνοντας τον κόσμο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι επιεικώς ύποπτη. Ας θυμηθεί λοιπόν η κυρία ότι σε λίγους μήνες ίσως να είναι μια απλή δημοτική σύμβουλος και σε λίγους μήνες απλός πολίτης, Τότε θα εισπράξει την αλαζονεία της και τον α πολίτικο πολιτισμό της

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/15 17:56

      Για κάθε μια ερώτηση μιας οποιασδήποτε περδικη υπάρχουν 700 απαντήσεις Σαλαμινιων πολιτών,αλλά ακόμη και η φωνή όλων αυτών μαζί με της κ Μπινιαρη δεν μπορούν να ακουστούν αφού απευθύνονται εις ώτα μη ακουόντων. Απάντησε η κ Μπινιαρη πόσες φόρες ακόμη πρέπει να απαντήσει?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/15 18:18

      ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ. ΠΟΥ; ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΧΤΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/10/15 18:32

      Με κεφαλαια γιατί γράφεις, θα μας χτυπήσεις με τον κέρσορα;Απάντησε η κ Μπινιαρη εκεί που δημοσίευσαν το ερώτημα,εσυ εδώ σε μια άσχετη ανάρτηση τι απάντηση ψάχνεις,εκτός από το να λοιδορήσεις;
      Οπως βρήκες και έγραψες εδώ τις βλακείες σου να πας να βρεις και την απάντηση της κ Μπινιαρη, εκεί είναι την έχουμε δει όλοι.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/10/15 18:55

      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/10/15 19:03

      Εκεί που έγινε η ερώτηση γελοίε, που εγινε το ερωτημα ρε βλακα;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/10/15 01:28

      ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΝΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/10/15 23:30

      ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΒΙΝΑ ΠΕΡΔΙΚΗ...??? ΕΔΩ ΕΒΙΤΑ ΠΕΡΟΝ...!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΞΕΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ...!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος20/10/15 11:57

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ κ. ΠΕΡΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Κ Α Τ Ι Ν Α;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/10/15 14:30

    Ναι ρε χαμένε θες και σαλαμάκι; Να τους το πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος20/10/15 15:10

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ:
    200.000 ΣΤΟΝ ΜΑΡΟΥΔΗ;
    130.000 ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ;
    1.000.000 ΣΤΟΝ ΤΙΚ;
    130.000 ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ;
    150.000 ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟ;
    120.000 ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ;
    20.000 ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙΑ;
    ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.750.000€ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/10/15 19:36

    Κουτοπίπη εσένα δεν σε πέρνει κανεις πλεον στα σοβαρα αφού είσαι πολιτικό πτώμα....όσο για τα υπόλοιπα μη ξεχνας τι λέει οπου βρεθεί και όπου σταθεί το περιστεράκι με το μουστάκι...
    Τακούς κουτοπίπη;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος20/10/15 20:05

    Από σαλιάριδες χορτάσαμε από τρελούς το ίδιο.
    Γιαννάκη όμοιος τον όμοιο και κοπτια στα λάχανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.