Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Οκτ 2015

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ συνεδριάζει με 9 θέματα στις 21/10/2015 Τετάρτη 18:30΄

Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Αμπελακίων, στις 21 Οκτωβρίου 2015 ημέρα  Τετάρτη και ώρα 18.30΄ μ.μ,σε Τακτική Συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διατάξεως:
1.  Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.10/2014 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων περί κατασκευής χωνευτηρίου στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.

2.  Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.15/2014 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων περί επισκευής του μανδροτοίχου στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.
3.  Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.20/2015 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίωνπερί υλοτόμησης δέντρων (ευκαλύπτων) στο Κοιμητήριο Αμπελακίων.
4.  Κοπή ευκαλύπτων στην Λεωφ. Δημοκρατίας στα Αμπελάκια.
5.  Επικαιροποίηση της υπ΄αριθ.10/2015 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Aμπελακίων σχετικά με την επέκταση του αύλειου χώρου του Δημοτικού σχολείου Αμπελακίων στον Ο.Τ. 67.
6.  Παραχώρηση στον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας της αίθουσας συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων για εβδομαδιαία μαθήματα χορού καθώς και του κτιριακού χώρου πρώην γραφείων του ΝΑΤ Αμπελακίων για στέγαση των γραφείων του Συλλόγου.
7.  Παραχώρηση στην κ. ΄Αννα Σταρομοιράκη της αίθουσας συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων για εβδομαδιαία μαθήματα χορού.
8.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή ή όχι των νέων θέσεων των αντλιοστασίων που βρίσκονται στα όρια της Δ.Κ. Αμπελακίων.
9.  Συντήρηση και ανακατασκευή πεζοδρόμων και πεζοδρομίων στα όρια της Δ.Κ. Αμπελακίων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/15 15:53

    Τι κανουν οιΚρητικοι που δεν μπορουν οι Κουλουριωτες και ολο αυτοι τα προνομια του δημου; Για τους αμπελακιωτες δεν μιλαω κοιμωωωωωβνται και πληρωνουν κσι ταξι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/15 22:54

      Η ΡΑΚΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...!!! ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ...!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...!!! ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ...!!! ΓΚΕ-ΓΚΕ...???

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/15 20:26

    Καλά ρε μαλάκιες που βρισκόσαστε στον δήμο Ρέθυμνου η στον δήμο Σαλαμίνας .Δίνεται ιστορικές αίθουσες του τόπου μας και γραφεία στους Κρητικούς . Κουλουργιώτικοι σύλλογοι δεν υπάρχουν για να στεγαστούν ΟΥ να χαθείτε από εδώ φασίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/15 23:02

      ΒΙΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ...ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ...!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ...!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/15 21:26

    ψηφαλακια μαζευει η γεροντιωτου !!!θα παρει ομως αυτο που της αναλογει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/15 23:07

      ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...Η ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ...!!!ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ...???

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.