Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Οκτ 2015

ΘΡΙΑΜΒΟΣ στη 34η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ!

Ο θρίαμβος στη μεγάλη βραδιά των ανθρώπων του θεάτρου που έγινε στον Πειραιά είναι γεγονός, όπως δήλωναν όλοι οι παραβρισκόμενοι που έζησαν τρεις ώρες συγκίνησης και μουσικής.

Η βραδιά ξεκίνησε με τραγούδια από το ελληνικό θέατρο από την χορωδία και με σκετς. Με μηνύματα από τους αγώνες των ηθοποιών, για το θεατρικό μουσείο που παραμένει κλειστό, για το σπίτι του ηθοποιού και άλλα. Η αφρόκρεμα του Ελληνικού Θεάτρου, της Διανόησης, της Μουσικής και της Λογοτεχνίας ήταν εκεί.

Το Τιμητικό Βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» για το 2015 δόθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτη Κουβάτσο στην ηθοποιό και συγγραφέα Νόνικα Γαλήνεα. Το βραβείο παρουσίασε ο ηθοποιός και συγγραφέας Πάρις Κατσίβελος και το παρέλαβε η κόρη της, επίσης ηθοποιός, Αμαλία λόγω ασθένειάς της ενώ βρίσκεται στην Αγγλία. Το βραβείο δόθηκε με τη μουσική πανδαισία από την βιρτουόζο του βιολιού Ιταλοελβετίδα Κλαούντια Ρωσίνη. Τα ειδικά βραβεία που προηγήθηκαν τα παρέλαβαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί που έδωσαν συγκινημένοι το παρών στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου «Βαρώνος Ράλλης» του πειραϊκού συνδέσμου ενώ εκατοντάδες δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα λόγω πληρότητας. Τα ειδικά βραβεία πήραν:

·         «Ρένα Βλαχόπουλου»: η Χρύσα Ρώπα και το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του εκπαιδευτικού οργανισμού «Πράξις & Πράξεις» Βασίλης Αντωνιάδης.

·         «Άννα Καλουτά»: η Τάνια Τρύπη και το βραβείο απένειμε ο Γ. Γραμματέας της Κερκυραϊκής  Ένωσης Πειραιά, Υποπλοίαρχος Π.Ν. Γιώργος Κυπριώτης.                                                                                                  .

·         «Ελένη Παπαδάκη»: η Ελένη Κοκκίνου και το βραβείο απένειμε η ηθοποιός, Άννα Φόνσου.

·         «Μαρία Αλκαίου»: η Αμαλία Μουτούση και το βραβείο απένειμε η βουλευτής του Σύριζα, Ελένη Στοματάκη

και το έπαθλο «Κατίνα Παξινού» απονεμήθηκε στην ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου και το  απένειμε η βουλευτής Ελένη Στοματάκη.

Το μεγάλο έπαθλο της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά απονεμήθηκε από τον Ιδρυτή – Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων κ.Δημήτρη Μουζακίτη στη Λαϊκή Μουσική Παράσταση «Πριν το χάραμα». Το βραβείο και τα διπλώματα παρέλαβαν ο συγγραφέας Μιχάλης  Ρέππας, οι τραγουδιστές Κατερίνα Κούκα, Διονυσίου και η Σόφια Βόσσου που τιμήθηκε ξεχωριστά για τη βοήθειά της στο θεσμό.

Τα διαγωνιζόμενα βραβεία πήραν οι έξης καλλιτέχνες:

·         Σκηνογραφίας και Ενδυμασίας: ο Μανώλης Παντελιδάκης και η Ντένη Βαχλιώτη για το μιούζικαλ «Οι Καμπάνες Του Έντελβαϊς».

·         Μουσικής «Μίμης Πλέσσας»: ο Γιώργος Χατζηνάσιος για την όπερα «El Greco».

·         Κινησιολογίας –Χορογράφιας: ο Τηλέμαχος Μουδατσάκης για το έργο «Πέρσες».

·         Παιδικού θεάτρου: Το «Ηρακλής-οι 12 άθλοι» της εταιρίας Papateoharis Group of Companies.

·         Μονόλογος ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ: η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη για το έργο «Εγώ, η Γωγώ».

·         Ανδρικής ερμηνείας «Θάνος Κοτσόπουλος»: ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το έργο «Οι τενόροι».

·         Γυναικείας ερμηνείας «Μαίρη Αρώνη»: η Κατερίνα Λέχου για το έργο «Λεωφορείο ο πόθος».

·         Παραγωγής «Ευάγγελος Λιβαδάς»: Το «Ο βιολιστής της στέγης» της «ADaM Productions».

·         Ερμηνείας πρόζας «Ελένη Χατζιαργήρη»: η Αριέττα Μουτούση για το έργο «Αγαπητή Ελένα».

·         Συγγραφέα «Νίκος Ζακόπουλος»: Στις Μάρω Μπουρδάκου & Εμμανουέλλα Αλεξίου για το έργο «Κύρια Ιουλία».

·         Σκηνοθεσίας «Κώστας Μπάκας»: Στην Ελένη Σκότη για το έργο «Αγαπητή Ελένα» και στην Κωνσταντίνα Νικολαΐδη για το εργο «12 ένορκοι».

·         Πρόζας «Μάνος Κατράκης»: ο Γιώργος Γιαννόπουλος για το έργο «Κύρια Ιουλία»

·         Καλύτερης παράστασης σε μικρό θέατρο «Μίνωα Βολανάκη»: το «Κυρία Ιουλία» (FIDELITE PRODUCTIONS) και  το «Αγαπητή Έλενα» (Ομάδα Νάμα)

·         Βραβείο «Νίκος Σταυρίδης»: ο Tάσος Χαλκιάς για το «Σμύρνη μου αγαπημένη».

·         Βραβείο «Κυρία Κατερίνα»: η Σταυρούλα Μάκρα για την ερμηνεία της στο έργο  «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»

και

·         Καλύτερη θεατρική παράσταση: το «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» (Θέατρο Badminton - Μιχάλη Αδάμ).

Παραβρέθηκαν έκτος από τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες και πολιτικούς, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιά & Σαλαμίνας ΓΟΧ κ.Γερόντιος, ο βουλευτής κ.Ιωάννης Τραγάκης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ.Χρήστος Πάλλης, ο Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης και περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων κ.Γιώργος Καλούδης, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.Τζεφεράκος, Γλύκα, Ειρήνη Νταϊφά, Αργουδέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος, εκπρόσωποι από τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της Αττικής, πολιτιστικοί φορείς, π. Δήμαρχοι, π. βουλευτές, επιχειρηματίες και πολιτευτές. Διακρίναμε ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκομένους τους ηθοποιούς Μαίρη Ραζή, Σωτήρη Τσέγα, Σπύρο Μπιμπίλα, τον κ. Μίμη Πλέσσα με την Λούκιλα Καρρέ, την Ελένη Ορνεράκη, τον Γιώργο Αρμαδώρο, τον Πέτρο Αποστολόπουλο,  την Έλλη Βοζικιάδου, τον Γιάννη Μαργαρίτη, τη Ρούλα Νικολάου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Την επόμενη ήμερα συνεδρίασε η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης και ενέκρινε την πρόταση του πρόεδρου, δηλαδή να περιοριστούν τα διαγωνιζόμενα βραβεία στα μισά, καθώς και την πρόταση του θεατρικού επιχειρηματία Μ. Ταγάρη ώστε τα θεατρικά βραβεία να γίνονται στο ιστορικό θέατρο ΒΕΜΠΟ όπου υπάρχει καλύτερη υποδομή για την τελετή. Το θέμα ανέλαβε επιτροπή.


Γραφείο Τύπου

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/15 21:24

    τι ασχετη αναρτηση ποιον ενδιαφερει;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/15 22:15

    Kάποτε θα ήθελα να γνώριζα από κοντά τον πρόεδρο κ. Μουζακίτη. Θα του ζητούσα τη μεγάλη χάρη στα επόμενα βραβεία - όλως τιμής ένεκεν- να πρόσφερε και κάποιο στον Σαλαμίνιο εργάτη του πολιτισμού,της ιστορίας και της παράδοσης κ. Κυρ. Μαριδάκη. Θα ήταν μια ελάχιστη αναγνώριση των μακρόχρονων επίπονων αγώνων του για το ιστορικό μας νησί.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια αντήρηση στην πρότασή μου, που πιστεύω ότι είναι πρόταση ολόκληρης της Σαλαμίνας και των περιχώρων
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/15 23:25

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 22.15
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΑΜΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ¨"ΟΔΟΣ μαριδακι ¨ και το ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ¨"ΜΑΡΙΔΑΚΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ¨" . ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΑ ΣΕ "ΜΑΡΙΚΑΚΙΑΚΌς". ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΣ ΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΣΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ.

      Διαγραφή
    2. Στον ανώνυμο φίλο 31/10/15 23:25
      Τα blogs σε γενικές γραμμές, δημοσιεύουμε κάθε δελτίο τύπου που μας έρχεται και αφορά την Σαλαμίνα άσχετα αν συμφωνούμε με το περιεχόμενο ή όχι, άσχετα αν συμπαθούμε ή όχι τον αποστολέα!
      Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στα άλλα blogs

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/15 09:07

      .................πρόταση ολόκληρης της Σαλαμίνας και των περιχώρων ........και τεως διοικησεως πρωτευουσης......αττικοβοιωτιας ........μη σου πω και .....πασων των ρωσιων.........
      .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/11/15 09:47

      Αν ο Μαριδάκης πιστεύει αυτά που λέει, γιατί δεν επιτρέπει τα σχόλια στις αναρτήσεις του;
      Διαβάζοντας τον κατάλογο της μπουρδολογίας που παρουσιάζει σαν έργο ζωής, μου έφυγε το καφάσι βλέποντας ότι απαλλοτρίωσε σε συνεργασία με το υπουργείο πολιτισμού και την κ. Μπακογιάνη 60.000 στρέμματα στην κυνοσούρα.
      Μάθε δόκτορα της κοτσάνας ότι ολόκληρη η Σαλαμίνα έχει 95.000 στρέματα και δεν απαλλοτριώθηκε ποτέ ούτε πόντος στην κυνοσούρα.
      Και να μη μιλήσουμε για το μνημείο των σαλαμινομάχων που σαν ιδιαίτερος του τσαβαρή έδωσες εντολή στον αντιδήμαρχο αστράκο να το απομακρύνει από τον τύμβο.
      Γιατί ρε Σαλαμινομάχε της δεκάρας;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/11/15 11:25

      Προς το SALAMIS-NEWS 1/11/15 01:06
      Και γιατί μας πασάρετε, όχι μόνο εσύ αλλά και τα άλλα blogs, το πιάτο με τη σούπα χωρίς να μας δίνεις τη δυνατότητα να σχολιάσουμε;
      Γιατί μας λες φάτε το και βουλώστε το;
      Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;
      Ποιανού επιθυμία είναι αυτή, δική σου ή του γράφοντος;
      Και πόσα σου σκάει για να κάνεις φραγή των σχολίων;
      Απαντήσεις θέλουμε κε διαχειριστά τις οποίες βέβαια είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα πάρουμε.
      Να γιατί σε λέμε γκαιμπελίστα και προπαγανδιστή της ... δεκάρας.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/11/15 12:08

      ΕΑΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΙ . ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΡΙΔΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    7. Προς Ανώνυμο 1/11/15 11:25
      Ποτέ μην είσαι βέβαιος και για τίποτα. Να που τελικά η απάντηση μας έρχεται παρά το συκοφαντικό και υβριστικό σου σχόλιο, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που μας βρίζεις.
      Κανένας και για κανένα λόγο δεν μας τα σκάει, να ξεκινήσουμε από 'κεί και το ξέρεις! Αν έχεις άλλη πληροφόρηση πες την επισήμως και επωνύμως, γιατί να ξέρεις αν πήρα χρήματα για οποιονδήποτε λόγο εκτός των άλλων, είναι και φοροδιαφυγή.
      Την μη δυνατότητα σχολιασμών ήταν επιθυμία του αποστολέα και φυσικά, δικό μας λάθος η πραγμάτωσή της πράγμα που δεν ξανάγινε γιατί μας ξανάστειλε κείμενο προς δημοσίευση μόνο με την ίδια προϋπόθεση το οποίο και δεν δημοσιεύσαμε τελικά.
      Αναγνωρίζουμε το λάθος μας και σας ζητάμε συγνώμη αν αυτό σε ικανοποιεί.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/15 22:38

    Βρε ηλιθιε, ασχετε! Ο Μαριδακης ειναι ανθρωπος του θεάτρου;
    και μονο που μιλας για τον Μαριδακη τρεμω συγκορμος! Δεος και θαυμασμος απο τη στιγμη που εχει ανοιχτη γραμμη με τη Μερκελ τα χουμε κανει πάνω μας απο τη συγκινηση. Βρε ούστ λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/15 23:34

    Τελικά δυσκολεύτηκα λίγο,αλλά σήμερα τον βρήκα! Ποιόν; Toν εφευρέτη της Μαλ..ίας! Είναι βέβαια ο 22.38. (δικαιούσε λοιπόν κι εσύ το ...βραβείο σου). Βρε νούμερο,το λιγοστό σου μυαλό δεν μπόρεσε να καταλάβει το νόημα του σχολίου που έκανα; Αλλά που να μπορέσεις να ξεχωρίσεις εσύ το σοβαρό από το χιούμορ... Στην ...πυρά λοιπόν και γρήγορα μάλιστα.Δρόμοοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/11/15 09:10

    ΠΑΛΙ ΜΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/11/15 11:44

    Προς το SALAMIS-NEWS 1/11/15 01:06
    Και γιατί μας πασάρετε, όχι μόνο εσύ αλλά και τα άλλα blogs, το πιάτο με τη σούπα χωρίς να μας δίνεις τη δυνατότητα να σχολιάσουμε;
    Γιατί μας λες φάτε το και βουλώστε το;
    Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;
    Ποιανού επιθυμία είναι αυτή, δική σου ή του γράφοντος;
    Και πόσα σου σκάει για να κάνεις φραγή των σχολίων;
    Απαντήσεις θέλουμε κε διαχειριστά τις οποίες βέβαια είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα πάρουμε.
    Να γιατί σε λέμε γκαιμπελίστα και προπαγανδιστή της ... δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ μην είσαι βέβαιος και για τίποτα. Να που τελικά η απάντηση μας έρχεται παρά το συκοφαντικό και υβριστικό σου σχόλιο, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που μας βρίζεις.
      Κανένας και για κανένα λόγο δεν μας τα σκάει, να ξεκινήσουμε από 'κεί και το ξέρεις! Αν έχεις άλλη πληροφόρηση πες την επισήμως και επωνύμως, γιατί να ξέρεις αν πήρα χρήματα για οποιονδήποτε λόγο εκτός των άλλων, είναι και φοροδιαφυγή.
      Την μη δυνατότητα σχολιασμών ήταν επιθυμία του αποστολέα και φυσικά, δικό μας λάθος η πραγμάτωσή της πράγμα που δεν ξανάγινε γιατί μας ξανάστειλε κείμενο προς δημοσίευση μόνο με την ίδια προϋπόθεση το οποίο και δεν δημοσιεύσαμε τελικά.
      Αναγνωρίζουμε το λάθος μας και σας ζητάμε συγνώμη αν αυτό σε ικανοποιεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/11/15 15:07

      Δεκτή η συγνώμη και το σχόλιο δεν είναι ούτε υβριστικό ούτε συκοφαντικό. Ερωτήσεις κάναμε μόνο που είναι εύλογες. Πάντως σε τιμά ότι δεν θα υπάρξει ξανά φραγή σχολίων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/11/15 22:00

      Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ.
      ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ¨"ΜΑΙΜΟΥ ΚΛΑΡΑ" Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/11/15 11:50

    ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ -ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ- ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΄΄...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...΄΄. ΚΑΙ -ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΄΄ΚΥΡΙΟ΄΄ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΄΄ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ΄΄ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ΄΄ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ΄΄ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ΄΄ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΄΄ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ΄΄ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ; AN YΠΑΡΧΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ,ΜΟΥ ,ΣΟΥ, ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/11/15 17:36

      EAN EINAI EΠΩΝΥΜΟ Π.Χ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΗ ΕΘΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
      ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. ΆΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΓΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ.?????ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Το 'χουμε πει κατ' επανάληψη και φυσικά το χετε δει και στην πράξη.
      Δημοσιεύουμε όλα τα «πραγματικά» δελτία τύπου (που μας έρχονται επισήμως από τα Ε-Μαιλ τους) όλων των συλλόγων με χαρά μας και φυσικά δωρεάν για να εξηγούμεθα!
      Προβάλλουμε δωρεάν ακόμα και τις όποιες δραστηριότητες τους, χορούς κλπ των συλλόγων αλλά και πολιτικών κομμάτων που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.
      Από κει και πέρα, το περιεχόμενο τους κρίνεται απ’ όλους μας, άλλωστε όλοι κρινόμαστε καθημερινά για τα γραπτά μας, το ίδιο και οι εκάστοτε σύλλογοι, αν πάλι το περιεχόμενο είναι σατιρικό απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, δεν είναι δικής μας αρμοδιότητα η δημοσίευση αλλά άλλων blogs που κι απ’ αυτά έχουμε πολλά στην Κούλουρη.
      Καλό σας βράδυ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/11/15 20:58

      ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ...ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ( ΑΡΑΓΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;). ΔΕΝ ΜΑΣ ...ΦΩΤΙΣΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος1/11/15 12:55

    γιατι το ονομα και ο τιτλος του υποπλοιαρχου ΠΝ ειναι πιο εντονα και ολα τα αλλα οχι? τι σημαινει αυτο ρε παιδια? ειναι ο καλυτερος απο ολους? η μηπως πρεπει να τον προσεξουμε για καποιον αλλο λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/11/15 22:03

    Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ.
    ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ¨"ΜΑΙΜΟΥ ΚΛΑΡΑ" Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.