Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Οκτ 2015

Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιώρλας διαβεβαίωσε την Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας ότι η Κυνόσουρα και συγκεκριμένα η καθορισμένη Ζώνη Α ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ της παραχώρησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Χατζηπέρος, η Δήμαρχος Σαλαμίνας κα Ισιδώρα Νάννου  και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας  επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κο Πιτσιώρλα Στέργιο, παρουσία των νομικών του συμβούλων, στις 20 Οκτωβρίου 2015. Στη συνάντηση αυτή ο  κος Πιτσιώρλας μας έδειξε χάρτη στον οποίο η βόρεια πλευρά της Κυνόσουρας  περιλαμβανόταν στη περιοχή που θα παραχωρείτο στους  επενδυτές.

Μετά από δίωρη διαλογική συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, του παρουσιάσαμε αδιάψευστα στοιχεία τα οποία τον προβλημάτισαν. Παραδόθηκαν επίσης έγγραφα και στοιχεία των οποίων δεν ήταν γνώστης και τα οποία καταδεικνύουν χωρίς καμία αμφιβολία την πολιτιστική, ιστορική και αρχαιολογική σημασία της Κυνόσουρας. Ο κος Πιτσιώρλας επιφυλάχτηκε να απαντήσει και μας διαβεβαίωσε ότι την επόμενη ημέρα (δηλαδή σήμερα), θα συγκαλούσε Συμβούλιο με την νομική του υπηρεσία όπου μεταξύ άλλων θα συζητούσε για  το συγκεκριμένο θέμα και θα μας ενημέρωνε.
Σήμερα Τετάρτη 21  Οκτωβρίου επισκεφθήκαμε εκ νέου τον κο Πιτσιώρλα, μετά το πέρας της συνεδρίασης που είχε, ο οποίος πλέον μας διαβεβαίωσε ότι αφού επανεκτίμησε εκ νέου την κατάσταση, μετά από τα νέα  στοιχεία τα οποία επεξεργάστηκε  ο ίδιος με τη νομική του υπηρεσία, η Κυνόσουρα και συγκεκριμένα η καθορισμένη Ζώνη Α  ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ της παραχώρησης.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία και αποτελούσε τον στόχο μας από την πρώτη στιγμή. Δεν μένουμε όμως εδώ.
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας με την βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου Χατζηπέρου και της Δημάρχου Σαλαμίνας κας Ισιδώρας Νάννου,   θα συνεχίσει τον αγώνα, ούτως ώστε να εφαρμοστεί η νομοθεσία  στην περιοχή της Κυνόσουρας, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως αδόμητη  ζώνη απόλυτης προστασίας, όπου δυστυχώς επί δεκαετίες ασύστολα παραβιάζεται.
Συγχρόνως διεκδικούμε την εξαίρεση της Β’ Ζώνης  από την παραχώρηση, όπου λειτουργούν ρυπογόνες δραστηριότητες.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσα , ο οποίος μετά την επίσκεψη στο γραφείο του την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, έστειλε υπόμνημα στο ΤΑΙΠΕΔ και στήριζε τις θέσεις μας.
Η Δήμαρχος Σαλαμίνας
Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου
Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή


24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/10/15 09:30

    Δεν υπάρχουν σχόλια;Aδύνατον,δεν το πιστεύω...Και γιατί αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/15 10:12

    ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;; ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΗΤΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/15 12:21

      Ολοι χαιρόμαστε για το αποτέλεσμα αλλά εσύ ειδικά μην πανηγυρίζεις. Η διαμαρτυρία ήταν μια προσωπική σας ήττα. Ο λαός σας έφτυσε πανηγυρικά.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/15 11:22

    Tι έγινε ρε παιδιά πώς τους έπιασε ξαφνικά το φιλότιμο και μας έδωσαν την κυνόσουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/15 11:46

      παιδια μη τους εχετε καμμια εμπιστοσυνη........αγωνας μεχρι το τελος.μεχρι να το δουμε στην πραξη.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/15 11:44

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/15 15:08

      Πραγματικά ζεις στον κόσμο σου, πρέπει να το κοιτάξεις, ποτέ δεν ξέρεις την εξέλιξη αυτής της κατάστασης σου

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος22/10/15 12:05

    ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/10/15 12:09

    Ναι εξαιρεσαν τα ιδιοκτητα τυμβος ναυπηγεια κτλ, τι νομιζατε οτι συγκηνηθξκαν με μας; γραμμενους μας εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ22/10/15 12:13

    Πιστεύω ότι, " θα χρυσώναμε το χάπι" εάν, εξαιρεθεί μόνο η μισή Κοινόσουρα, η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως Ζώνη Α και παραχωρηθεί η υπόλοιπη μισή, η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως Ζώνη Β.
    Είναι ασύμβατες και ασυμβίσβαστες οι έννοιες, αρχαιολογικός χώρος και βιομηχανική περιοχή.
    Τότε και μόνο τότε, θα ήταν δυνατόν να εξυγειανθεί και να αναβαθμιστεί η περιοχή όταν, ολόκληρη η χερσόνησος της Κυνόσουρας χαρακτηρισθεί σαν αρχαιολογικός χώρος και μόνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/15 13:41

      Αγαπητέ κ. Καλογήρου, η ζώνη Β της Κυνόσουρας είχε ήδη εξαιρεθεί της παραχώρησης γιατί ουδέποτε παραχωρήθηκε. Ολόκληρη η Κυνόσουρα είναι αρχαιολογικός χώρος, (Α και Β) και η γύρω θάλασσα χαρακτηρίζεται ενάλια αρχαιολογική ζώνη.
      Αυτό το οποίο δεν εξαιρέθηκε είναι η λιμενική ζώνη από Παναγιωτάκη μέχρι Σπανόπουλο και μέχρι τις παρυφές του Καματερού. Είναι Β αρχαιολογική ζώνη και εκεί εστιάζονται τώρα οι προσπάθειές μας. Το αναφέρει άλλωστε και η ανακοίνωση της διαπαραταξιακής.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/10/15 14:52

      Αγαπητέ κ. Κοκκινίδη εσείς πως λέτε ότι η ζώνη Β ουδέποτε παραχωρήθηκε όταν στο κοινό δελτίο τύπου Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου και Διαπαραταξιακής αναγράφεται "Συγχρόνως διεκδικούμε την εξαίρεση της Β’ Ζώνης από την παραχώρηση, όπου λειτουργούν ρυπογόνες δραστηριότητες";
      Μήπως κάτι δεν πάει καλά και πάλι και έχει δίκιο ο κ. Καλογήρου ότι θα "χρυσώναμε το χάπι";
      Μήπως τελικά δεν έχει εξαιρεθεί η μισή Κυνόσουρα, αλλά μόνο η περιοχή του Τύμβου (αδόμητη Ζώνη Α);

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/10/15 15:04

      Η περιοχή του Τύμβου έτσι κι αλλιώς είχε εξαιρεθεί

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/10/15 15:15

      Αγαπητέ κ. 14:52
      Η ανακοίνωση της διαπαραταξιακής και το δελτίο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη, αναφέρονται στη ζώνη Β όπου λειτουργούν ρυπογόνες δραστηριότητες. Αυτή η περιοχή είναι από Παναγιωτάκη μέχρι Σπανόπουλο και αυτήν διεκδικούμε. Η ζώνη Β της Κυνόσουρας περιλαμβάνει τη δομημένη νότια πλευρά της, η οποία ουδέποτε παραχωρήθηκε.
      Για οποιαδήποτε άλλη απορία, ευχαρίστως να σας ενημερώσω.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/10/15 15:27

      Να συμπληρώσω ότι κοιτώντας τον χάρτη της ανάρτησης, με πράσινο χρώμα βλέπουμε την περιοχή της Κυνόσουρας που ήταν προς παραχώρηση και με κίτρινο τις περιοχές που εξαιρούσε. Στις εξαιρέσεις ήταν η περιοχή του τύμβου (19 στρ) και ο αρχαίος λιμένας από Μπεκρή μέχρι Παναγιωτάκη με το έμπροσθεν θαλάσσιο μέτωπο. Αν μεγαλώσει ο χάρτης θα δεις μία πράσινη γραμμή από Παναγιωτάκη μέχρι βόρεια Πούντα όπου οριοθετεί την χερσαία ζώνη λιμένα την οποία παραχωρεί και την οποία διεκδικούμε.
      Φυσικά, δεν διεκδικούμε ιδιοκτησίες, ούτε η σύμβαση απαλλοτριώνει ιδιοκτησίες.
      Γ.Κ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/10/15 18:17

    Η πολύ καλοσύνη βλάπτει. Δεν ξέρω ποιός συνέταξε το ΔΤ της διαπαραταξιακής αλλά είναι ανεπίτρεπτο να προτάσσεται, να προηγείται το όνομα του αντιπεριφερειάρχη που ήταν ουραγός της όλης προσπάθειας κι όχι πρωτοπόρος.
    Έτσι όπως είναι γραμμένο φαίνεται ο Δήμος (Δήμαρχος και διαπαταξιακή) να είναι η ουρά του Χατζηπέρου.
    Απαράδεκτο και πολιτικά ανέντιμο, αν δεν είναι πάντως μοιάζει σαν προβοκάτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/15 18:49

      Καλά ρε Μηνά δεν ήξερες πως τα Δ.Τ. της γυναίκας σου τα βγάζει τώρα ο Δερτούζος;
      Που ζεις εσυ μανάριμ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/10/15 00:22

    Ακουσα οτι ο Χαντζηπερος δεν ηταν μαζι σας στο ταιπεδ οταν παρουσιασατε τα αδιάψευστα στοιχεια. Αν αληθευει σας φορεσε σομπρερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/10/15 10:06

    ΡΕ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΕΠΙΤΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ; ΡΕ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ; Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/10/15 10:38

    Εαν ο χατζηπερος δεν ήταν μαζι σας στο ΤΑΙΠΕΔ την πρωτη φορά που δόθηκαν τα στοιχεία , τότε ο Χατζηπέρος δεν σας φόρεσε σομπρερο που λεει ο πιο πάνω, τότε σας π............... Αυτό όμως λέγεται πολιτικό θράσσος απο μεριας του για να μη πω καλύτερα πολιτική αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/10/15 10:17

    Κύριε Κοκκινίδη Μπράβο σε όλους γιατί προλάβατε το ξεπούλημα του νησιου μας. Μπράβο στην Δήμαρχο στην επιτροπή που κάνατε. Σαν Σαλαμίνιος όμως θέλω να ξέρω κάτι. Ο Χατζηπέρος σας κάλεσε και πήγατε στα Υπουργεία ή εσείς καλέσατε τον Χατζηπέρο; Ο Χατζηπέρος είχε τα στοιχεία που καταθέσατε ή η Επιτροπή. Ξέρω πολύ καλά κ. Κοκκινίδη ότι εσείς προσωπικά είχατε τα βαριά χαρτιά και τις αποδείξεις. Εσείς είχατε το βαρύ πυροβολικό που λέμε εμείς οι στρατιωτικοί.Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει επίσημα από την Επιτροπή που κάνατε και την Δήμαρχο. Εάν το καπέλωμα που πήγε να κάνει ο κος. Αντιπεριφερειάρχης ισχύει χρειάζεται απάντηση κ. Κοκκινίδη. Οι αγώνες της Σαλαμίνας δεν μπορεί να τις καπηλεύεται κανένας. Περιμένω απάντηση. Μπούτσης Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/10/15 14:52

    Κύριε Μπούτση ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Τώρα είμαστε σε θέση μάχης και δεν έχει σημασία ποιος κρατάει τον πύραυλο και ποιος τη σφεντόνα. Σημασία έχει να πέσει επιτέλους το φρούριο του ΟΛΠ και του ΤΑΙΠΕΔ που μέχρι χτες φάνταζαν απόρθητα. Σημασία έχει να σώσουμε ότι μπορούμε, απ' την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο γενεών και δεκαετιών. Καθένας με το όπλο του και απ' το μετερίζι του.
    Δεν περισσεύει κανείς.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/10/15 01:31

    Ανώνυμος24/10/15 21:33
    Γιώργο, ξέρω ότι είσαι άνθρωπος που κοιτάς την ουσία και τον στόχο. Λίγο σε ενδιαφέρει ποιός θα το αναγνωρίσει και πάντα σε διέκρινε η ευγένεια, απόδειξη η απάντησή σου στον κ.Μπούτση.
    Όμως κάποτε πρέπει να ειπωθεί και η αλήθεια. Και η αλήθεια κε Μπούτση είναι ότι η απρόσμενη αυτή επιτυχία για τη Σαλαμίνα οφείλεται αποκλειστικά στην διαπαραταξιακή επιτροπή της οποίας Πρόεδρος είναι η Δήμαρχος και η οποία συνεστήθη με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ κατόπιν εισήγησης και πρότασης της Δημάρχου. Τον όλο αγώνα και το σχέδιο που καταστρώνεται τον αποφασίζει η ίδια η Επιτροπή και κανένας άλλος. Το ποιές πόρτες θα κτυπήσουνε και ποιούς ανθρώπους θα καλέσουνε ή θα ενοχλήσουνε το αποφασίζει αυτή. Στο Υπουργείο Ναυτιλίας παραυρέθηκε και ο κ.αντιπεριφερειάρχης κατόπιν προσκλήσεως από την επιτροπή. Στο ΤΑΙΠΕΔ δεν παραυρέθηκε πήγε μόνη της η επιτροπή κατόπιν σύστασης του κ.Δρίτσα. Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ αφού άκουσε επί 2 ώρες με προσοχή τα όσα αληθή και τεκμηριωμένα του παρέθεσε η Επιτροπή, τους διαβεβαίωσε ότι την επομένη θα εξετάσει με τις υπηρεσίες του το θέμα και θα τους απαντήσει. Πράγματι, την επομένη αμέσως μετά τη διαδήλωση στο Πορθμείο των Παλουκίων η Επιτροπή πήγε στο ΤΑΙΠΕΔ με αγωνία για το αποτέλεσμα και η απάντηση του Προέδρου κοφτή και ξεκάθαρη: " Κυρία Δήμαρχε το ΤΑΙΠΕΔ σας κάνει ένα μεγάλο δώρο, εξαιρεί την Κυνόσουρα από την παραχώρηση ". Η προσπάθεια ορισμένων να καπελώσουν κατόπιν εορτής την τεράστια αυτή επιτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής είναι ανεπίτρεπτη και η ανακοίνωση του κ. Χατζηπέρου συνιστά πολιτικό ατόπημα.

    Ανώνυμος24/10/15 22:15
    Κατά τη γνώμη μου, η όλη έκβαση στέφθηκε από επιτυχία γιατί ένα απλό λόγο. Τόσο απλός που αν το συνεχίσει η Δήμαρχος η Σαλαμίνα θα πάει μπροστά. Ορισμένα θέματα είναι σοβαρά και δεσμεύουν το νησί για δεκαετίες. Το να κοιτάς να επωφεληθείς για ίδιο προσωπικό ή πολιτικό όφελος και να παριστάνεις τον παντογνώστη επειδή κατέχεις τη δημαρχική καρέκλα είναι ολέθριο σφάλμα και πληρώνεται ακριβά. Ευτυχώς η δήμαρχος μας δεν είναι απ΄αυτούς. Σαν καλή manager είδε τι εργαλεία διαθέτει και προχώρησε στη σύσταση επιτροπής κυρίως από εξωθεσμικούς παράγοντες εγνωσμένης εντιμότητας, επάρκειας και αγωνιστικότητας.
    Άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για το νησί χωρίς να προβάλουν το "ΕΓΩ" αλλά το "ΕΜΕΙΣ".
    Αυτό νομίζω ήταν και το κλειδί της επιτυχίας. Καλή συνέχεια κυρία Δήμαρχε και να ξέρετε ότι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που καταβάλλετε για εξυγίανση και ανάπτυξη του Δήμου.

    Ανώνυμος25/10/15 00:44
    ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο Κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο Κ, ΜΠΙΛΙΑΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΑΣ ΤΣΙΓΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΕ Κ. ΔΕΡΤΟΥΖΕ ΚΑΙ Κ. ΜΠΙΛΙΑ Ν Α ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ .;;;;;;Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.
    Απάντηση

    Ανώνυμος24/10/15 12:57
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ:
    200.000 ΣΤΟΝ ΜΑΡΟΥΔΗ;
    130.000 ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ;
    1.000.000 ΣΤΟΝ ΤΙΚ;
    130.000 ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ;
    150.000 ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟ;
    120.000 ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ;
    20.000 ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙΑ;
    ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.750.000€ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ?
    Απάντηση

    Ανώνυμος25/10/15 01:26
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο 21.33 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΜΕΤΑΛΕΥΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΗΘΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΕΣΥ κε ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ " Η προσπάθεια ορισμένων να καπελώσουν κατόπιν εορτής την τεράστια αυτή επιτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής είναι ανεπίτρεπτη και η ανακοίνωση του κ. Χατζηπέρου συνιστά πολιτικό ατόπημα." ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ κε ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.