Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Οκτ 2015

Κυρία Νάννου και κύριοι της διαπαραταξιακής το πλοίο της γραμμής που λέγεται «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» το χάσαμε τον περασμένο Μάη!!!

από Ε-Μαιλ αναγνώστη μας
Κυρία Νάννου και κύριοι της διαπαραταξιακής  το πλοίο της γραμμής που λέγεται «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» το χάσαμε τον περασμένο Μάη!!! Σταματήστε λοιπόν να μας κοροϊδεύετε !!!
Δεν σας παίρνει άλλο !!!
Θα χρησιμοποιήσω το σχόλιο ανωνύμου που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί σε τοπικό blog Ανώνυμος17/10/15 09:01

Αγαπητέ Δημήτρη,
Όταν ο Θεός έβρεχε υπευθυνότητα η Δήμαρχός μας κράταγε ομπρέλα.
Που ήταν εκείνη, όταν όλοι οι Δήμαρχοι με κοινή προσπάθεια-υπόμνημα απαιτούσαν;
Είχε πλύση και δεν πρόκαμε; 

Γνωρίζεις πως λειτουργεί ως δημόσια υπάλληλος με αυστηρό μάλιστα ωράριο;
Τώρα την θυμηθήκαμε την Κυνόσουρα που το πανηγύρι έληξε;
Σκέφτηκες πως θα μπορούσε να είχε και δόλο; 
Εδώ δεν μπορεί η φουκαριάρα να λύσει μια απλή άσκηση μαθηματικών και να ισοσκελίσει έναν προϋπολογισμό της που ακόμα και ο Δήμος Γόρτυνας τον ισοσκέλισε και της βάζεις εξισώσεις;
Για άλλα τέσσερα χρόνια τα κεφάλια μέσα λοιπόν για να μαθαίνουμε άλλη φορά τι ψηφίζουμε. 
Ο περήφανος λαός φίλε Δημήτρη δεν είναι άμοιρος ευθυνών μη δε το γράφοντος εξαιρουμένου.
Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας

Οι ανώνυμοι , εκτός των καταδικαστέων υβριστικών σχολίων, συχνά λένε αλήθειες που δεν έχουν συνηθίσει αλλά και δεν τολμούν οι επώνυμοι και κατέχοντες εξουσία να πουν, γιατί τους βολεύει να κοροϊδεύουν και να εμπαίζουν εμάς τον λαουτζίκο.
Η Δήμαρχος μας σίγουρα δεν βρίσκεται μονίμως σε λήθαργο ή χειμερία νάρκη όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται. Είναι μεγάλη γατούλα και παίζει καλά το παιχνίδι της αλλά και των συνοδοιπόρων της στον δρόμο προς της εξουσία.
Τι θέλει να μας πει ότι τώρα ξύπνησε; Τώρα  έμαθε τι πρόκειται να γίνει στην Κυνόσουρα;
Όταν οι άλλοι Δήμαρχοι διεκδικούσαν και πέτυχαν αυτή που ήταν;
Εκτός κι αν για κάποιους λόγους αδυνατεί να βγει από την Σαλαμίνα. Δεν πάει πουθενά. Γραφείο σπίτι και σπίτι γραφείο είναι.
Τα ονόματα των μελών της διαπαραταξιακής γιατί δεν δημοσιεύονται;
Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που αγωνίζονται για το καλό μας ετεροχρονισμένα;
Ποιοι είναι αυτοί που μας καλούν να σηκωθούμε από τους καναπέδες, να πάρουμε τα φλομπεράκια μας και να αποκλείσουμε την θαλάσσια συγκοινωνιακή γραμμή;
Πάλι εμείς να υποστούμε την ταλαιπωρία για να κάνετε εσείς τον χαβαλέ σας.
Όχι άλλη στάχτη στα μάτια μας !!!  Σας πήραμε χαμπάρι !!! και μην βγει πάλι η Αναπληρώτρια Ειρήνη να βρίζει  τον Πρωθυπουργό και τους Βουλευτές. Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη να βρίσει και να φτύσει τον εαυτό της, την Δήμαρχο της και τους συν αυτής και επειδή πολύ ασχολείται με τα αρχαία ως γνήσιος απόγονος των Σαλαμινομάχων, ας ανατρέξει στον Θουκυδίδη και να διαβάσει τι λέει για τον προδότη και τους κατέχοντες δημόσιο αξίωμα.

Σίγουρα θα τους  χρειαστεί.

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/15 22:26

    Από την ξεπερασμένη εποχή των δασικών “αγώνων” στην πιασάρικη εποχή των ιστορικών ανεμόμυλων. Θέμα για να κρατηθούνε κάποιοι ανιστόρητοι κουραμπιέδες στην επικαιρότητα. Σας πήρανε χαμπάρι οι αναγνώστες των blogs

    http://ensalamini2014.blogspot.com/2015/10/blogs.html#more

    Πάρε να έχεις κύριε Δερτούζο

    Να στο πω λιανά γελοιοποιήθηκες αν δεν το κατάλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/15 11:28

      ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Απευθείας ενημέρωση θα λαμβάνουν οι τούρκοι για την Εξωτερική Πολιτική και την Εθνική Άμυνα!

      Είδαμε, στο περιθώριο της συζητήσεως για το πολυνομοσχέδιο, το «επεισόδιο» που δημιουργήθηκε μεταξύ της Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, όταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποκάλυψε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό την μεθοδευόμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας.
      Βεβαίως, οι εθνοπροδότες του Σύριζα και των Ανέλ δεν είχαν κρατήσει κρυφούς τους πόθους τους για απόδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σλάβους των Σκοπίων. Το είχε πει ξεκάθαρα στις προγραμματικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ότι θέση της κυβέρνησης είναι μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Δηλαδή μία ονομασία του τύπου «Βόρεια Μακεδονία».
      Αυτές οι προδοτικές θέσεις, φυσικά, δεν ήταν κάτι καινούργιο για το περιβόητο «συνταγματικό τόξο», αφού είναι κοινή θέση των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής για άλλη μία φορά, να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Ενδεικτικα αναφέρουμε ότι η Νέα Δημοκρατία ήδη από πολλά χρόνια έχει προδώσει τη Μακεδονία μας και μάλιστα επί υπουργίας της Ντόρας Μπακογιάννη επέτρεψαν την προσγείωση σκοπιανικού αεροπλάνου με την επωνυμία της Μακεδονίας μας σε ελληνικό έδαφος.
      Παρόλα αυτά, ο Κοτζιάς φρόντισε να προαναγγείλει τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, επειδή δήθεν αποκάλυψε διπλωματικά μυστικά, τα οποία όμως – όπως προείπαμε – ήταν μέρος της πολιτικής επικαιρότητας και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβερνήσεώς του.
      Σε πλήρη αντίθεση με την παραπάνω «ευαισθησία» του Υπουργού και της κυβερνήσεως Σανέλ, ο Σύριζα επέλεξε να δίνει απευθείας γνώση στους τούρκους για τα δεδομένα της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής (έστω κι αν αυτή είναι ανύπαρκτη) και της Εθνικής Άμυνας. Συγκεκριμένα, ως εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος στην εξαιρετικά ευαίσθητη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων επιλέχτηκαν δύο μουσουλμάνοι βουλευτές, η εθνική συνείδηση των οποίων πρόσκεινται στην Τουρκία.
      Ο ένας είναι ο Μουσταφά Μουσταφά και ο άλλος είναι ο Γιουσούφ Αϊχάν, ο οποίος έχει πολλάκις απασχολήσει με τις ανθελληνικές δηλώσεις του και τη συμμετοχή του σε τουρκοσυνάξεις, όπου οι παριστάμενοι ομιλούν για την προσήλωσή τους στα συμφέροντα της Τουρκίας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ. Κοινώς, οι τούρκοι θα έχουν εκπροσώπους τους στην πιο νευραλγική επιτροπή της Ελληνικής Βουλής και θα λαμβάνουν απευθείας ενημέρωση για την Εθνική μας Άμυνα.
      Είναι σαφές ότι οι συριζαίοι και οι λοιποί πολιτικάντηδες του «μνημονιακού τόξου» δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή δεν δεσμεύεται από κανέναν και έχει ως μόνο της γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον. Αντιθέτως αυτοί θέλουν μυστικότητα όταν προτίθενται να προδώσουν την Πατρίδα και από την άλλη δεν φείδονται «διαφάνειας» όταν είναι να δώσουν πληροφορίες στους εχθρούς της Ελλάδος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/15 23:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 23:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/15 23:29

    "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλα είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.) -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 23:41

      Κι αν δεν κάνει τις ενέργειες που έχει υποχρέωση να κάνει έγκαιρα για να προστατεύσει αυτά που οι πρόγονοι μας δώρησαν κι αν μας δουλεύει ψιλό γαζί για τα αυτονόητα μετά τον χαρακτηρισμό ΠΡΟΔΟΤΗΣ τι ;;;;;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/10/15 00:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/10/15 01:21

    Κύριε διαχειριστή γιατί σβήσατε το σχόλιο;
    Η τρελή ξαναχτύπησε !!!!!!
    http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2015/10/blog-post_22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/15 09:07

    Η Νουδούλα είχε σώσει τον συριζαίο Σταθάκη από το κακουργιοδικείο το 2013!

    Αυτές τις μέρες, ωρύονται οι βουλευτάδες της νουδούλας για το εκατομμύριο του συριζαίου Σταθάκη. Αλλά, για κακή τους τύχη, αφενός μεν δεν είναι η πρώτη φορά που ο λεγάμενος απασχολεί την κοινωνία με σκάνδαλα και αφετέρου δε ήταν αυτοί που τον κάλυψαν την προηγούμενη φορά – και μάλιστα με την ψήφο τους!
    Ήταν 11 Δεκεμβρίου 2013, όταν η βουλή κλήθηκε να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Σταθάκη, για μια υπόθεση παντελώς άσχετη με την βουλευτική του δραστηριότητα.
    Πιο συγκεκριμένα, ο Σταθάκης παραπέμφθηκε με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
    Αλλά, άλλες ήταν οι βουλές των βουλευτών της τότε κυβερνητικής νουδούλας. Έτσι, από τους από τους 122 βουλευτές που ψήφισαν (απουσίαζαν 5 βουλευτές της), οι 49 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη, 17 ένιψαν τας χείρας τους («παρών») και 51 ψήφισαν κατά, η δε αρνητική ψήφος των 51 καθόρισε το αποτέλεσμα (171 ήταν συνολικά οι αρνητικές ψήφοι) και γλίτωσε τον Σταθάκη από το εδώλιο του κατηγορουμένου!
    Το καλύτερο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν σήμερα οι βουλευτές της νουδούλας, είναι να το βουλώσουν, καθότι δεν δικαιούνται να ομιλούν περί διαφθοράς, ενώ προηγουμένως έχουν καλύψει τον πρωταγωνιστή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/10/15 09:18

    Ο δημητρης μπουραντας κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Λαϊκή Κίνησις Πολιτών Αττικής Παράρτημα Σαλαμίνος.
    12 ώρες ·
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ..Ε Υ Γ Ε .... σε οσους ΤΟΛΜΟΥΝ....

    Λαϊκή Κίνησις Πολιτών Αττικής Παράρτημα Σαλαμίνος
    15 Οκτωβρίου στις 12:30 π.μ. · Τροποποιήθηκε ·
    ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
    κα ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/10/15 09:50

    Δεν θα πάω όμως μάρτυρας κατηγορίας απέναντι σε οποιοδήποτε Δημοτικό Σύμβουλο της σημερινής πλειοψηφίας η πολιτικό πρόσωπο, μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να ανταποδώσουμε τα δικαστήρια και θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε την σημερινή πλειοψηφία κατηγορούμενη. AYTA TA GRAFEI O M. DERTOYZOS ΣΤΟ Φ.Β ΤΟΥ. ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/15 16:37

      Λέει και κάτι άλλο ο Δερτούζος το οποίο το κρύβεις γιατί ανώνυμος είσαι ότι θέλεις λες. Διαβάζω όλο το κείμενο γιατί εσύ το μισό έγραψες. 'ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΑ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΜΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ." ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ. ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑ 09.50 ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/10/15 10:02

    κατοπιν ενεργειων τησ κ. Ρουλασ ο Τσιπρασ διαστωσε πωσ η Σαλαμινα ειναι τσαντιρμαχαλα,,. η κ.Μπινιαρη τα Βαλε με του Τσιπρα.
    ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΙΚΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/10/15 10:09

    ΤΕΛΕΙΟ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/10/15 16:00

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/10/15 16:07

    ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΨΕΣ Ε ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ! ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ .! ΕΡΧΟΝΤΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/15 16:20

      ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ WIND ΜΙΧΑΛΗ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/10/15 16:24

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/10/15 00:24

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος19/10/15 00:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/10/15 22:18

    ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΠΟ
    ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΣΕ ΤΗ COSCO -- ΟΛΠ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/10/15 19:56

    Η Νουδούλα είχε σώσει τον συριζαίο Σταθάκη από το κακουργιοδικείο το 2013!

    Αυτές τις μέρες, ωρύονται οι βουλευτάδες της νουδούλας για το εκατομμύριο του συριζαίου Σταθάκη. Αλλά, για κακή τους τύχη, αφενός μεν δεν είναι η πρώτη φορά που ο λεγάμενος απασχολεί την κοινωνία με σκάνδαλα και αφετέρου δε ήταν αυτοί που τον κάλυψαν την προηγούμενη φορά – και μάλιστα με την ψήφο τους!
    Ήταν 11 Δεκεμβρίου 2013, όταν η βουλή κλήθηκε να αποφασίσει για την άρση της ασυλίας του Σταθάκη, για μια υπόθεση παντελώς άσχετη με την βουλευτική του δραστηριότητα.
    Πιο συγκεκριμένα, ο Σταθάκης παραπέμφθηκε με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος, μαζί με άλλα μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση απιστίας, από την οποία προκλήθηκε ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
    Αλλά, άλλες ήταν οι βουλές των βουλευτών της τότε κυβερνητικής νουδούλας. Έτσι, από τους από τους 122 βουλευτές που ψήφισαν (απουσίαζαν 5 βουλευτές της), οι 49 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Σταθάκη, 17 ένιψαν τας χείρας τους («παρών») και 51 ψήφισαν κατά, η δε αρνητική ψήφος των 51 καθόρισε το αποτέλεσμα (171 ήταν συνολικά οι αρνητικές ψήφοι) και γλίτωσε τον Σταθάκη από το εδώλιο του κατηγορουμένου!
    Το καλύτερο, λοιπόν, που έχουν να κάνουν σήμερα οι βουλευτές της νουδούλας, είναι να το βουλώσουν, καθότι δεν δικαιούνται να ομιλούν περί διαφθοράς, ενώ προηγουμένως έχουν καλύψει τον πρωταγωνιστή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.