Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Οκτ 2015

Σύσκεψη στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων για τα έργα στις Σπέτσες

Σήμερα 15 Οκτωβρίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του, με το Δήμαρχο Σπετσών κο Λυράκη Παναγιώτη, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και του συντονισμού και με υπηρεσιακούς παράγοντες με θέμα τα σε εξέλιξη και προγραμματισμένα έργα στο νησί των Σπετσών.

§    Τη σύσκεψη απασχόλησε κυρίως το θέμα της επιτάχυνσης των διαδικασιών για το έργο «Δίκτυα αποχέτευσης και εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων» το οποίο καρκινοβατεί λόγω σοβαρών και βασικών ελλείψεων στις μελέτες.  Αποφασίστηκε η άμεση έναρξη των εργασιών μετά τις πληρωμές του εργολάβου, περί τα τέλη Οκτωβρίου, οι οποίες έχουν καθυστερήσει λόγω των capital controls,
§    όσον αφορά στο έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Ποσειδώνειο- Αναργύρειου Κοργιαλένειου Σχολής, οι διαδικασίες αδειοδότησης βρίσκονται εν τω περατούσθαι, προκειμένου να ακολουθήσει διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου. Το έργο θα γίνει μετά το πέρας της τοποθέτησης των αγωγών του δικτύου του βιολογικού στο συγκεκριμένο τμήμα.
§    Κλειστό γήπεδο στη θέση «σφαγεία».  Ο Δήμος εκτελεί την τοπογραφική μελέτη και το τοπικό ρυμοτομικό. Η χρηματοδότηση με 80.000 χιλ € (τα οποία ήδη έχουν δεσμευτεί) της μελέτης θα γίνει από την Περιφέρεια.
§    Επισκευή Κεντρικού Λιμενοβραχίονα. Αποφασίστηκε, για την επιτάχυνση του έργου, η αποσύνδεση της μελέτης αποκατάστασης από τη συνολική μελέτη του προστατευτικού  Λιμενοβραχίονα.
§    Αύξηση κατά εκατόν εξήντα οχτώ (168) θέσεων ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής στο Παλαιό Λιμάνι. Η μελέτη βρίσκεται στην Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου για έγκριση.
§    Στα πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας, αποφασίστηκε η πρόταση για ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ της αποκατάστασης του Δημοτικού φωτισμού με λάμπες LED, όπως θα γίνει και τα υπόλοιπα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας.
§    Αναφορικά με το λιμάνι της Κόστ,ς που εξυπηρετεί το νησί των Σπετσών και το οποίο ανήκει στην Π. Ε Αργολίδος και που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, θα προταθεί στην ημερίδα Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στο Πόρτο-Χέλι και θα συμμετάσχουν οι εμπλεκόμενοι φορείς, να παραχωρηθεί στο Λιμενικό Ταμείο Σπετσών, έτσι ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες αποκατάστασης, σε περίπτωση που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη δαπάνη η αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα και ο αρμόδιος Δήμος.
§    Πολυϊατρείο Σπετσών. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Αντιπεριφερειάρχη με τον αρμόδιο μηχανικό της 6ης ΔΥΠΕ αποφασίστηκε τα χρήματα που έχει διαθέσει το Υπ. Υγείας, να διατεθούν για στατική μελέτη του κτηρίου και στη συνέχεια για αποκατάσταση με επείγουσες διαδικασίες λόγω της κακής κατάστασης του κτηρίου.


22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/15 20:17

    Μας εχετε πρηξει τα παπαρια με το μουστακια ρε.... Ποτε παει για χεσιμο δε μας ειπατε μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/15 20:55

    • Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ

    Είναι η Σαλαμίνα πάνω από ένα τσαντίρι η ένα τσαντίρι είναι πάνω από την Σαλαμίνα εδώ είναι το μεγάλο δίλλημα .Αγανακτισμένη και θυμωμένη η αντιδήμαρχος (και αναπληρώτρια της δήμαρχου)αντέδρασε για την προσβολή που δέχτηκε το νησί μας από τον πρωθυπουργό της χώρας μέσα στο κοινοβούλιο .Ένα πρωθυπουργό που είναι έκτος πραγματικότητας που δεν γνωρίζει τίποτα γι΄αυτό το νησί .Η εικόνα που έχει για τον τόπο μας είναι εξωπραγματική .Δεν γνωρίζει ότι δεκαετίες τώρα με την παρέμβαση της πολιτείας έχει γίνει το μικρό Παρίσι .Με τα διατηρημένα νεοκλασικά , με ένα χωροταξικό σχεδιασμό που θα τον ζήλευαν πολλές ιστορικές μεγαλουπόλεις ,με την καθημερινή άφιξη χιλιάδων τουριστών που έρχονται από όλο τον κόσμο να θαυμάσουν την αρχαία Σαλαμίνα που ήρθε στην επιφάνια μετά από μακροχρόνιες ανασκαφές .Με τον περίφημο τύμβο των Σαλαμινομάχων που ορθώνετε μέσα σε ένα δημόσιο πανέμορφο περίβολο δίνοντας την λάμψη που αρμόζει σε αυτό το ιστορικό γεγονος . Φυσικά δεν γνωρίζει αυτός που θέλει να λέγετε πρωθυπουργός ότι είναι το ποιο καθαρό νησί στον πλανήτη ,δεν γνωρίζει ότι από την θάλασσα δεν αναδύετε καμιά μα καμιά άσχημη μυρουδιά που προέρχεται από τα βοθρολήματα .Με την βοήθεια της πολιτείας διατηρήσαμε τα δάση μας χωρίς να επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει το νησί μας σε νταμαρονήσι . Είμαστε περήφανοι που προστατεύσαμε το νησί μας και δημιουργήσαμε ένα περιβαλλοντικό παράδεισο . Ευχαριστούμε τις κυβερνήσεις των τελευταίων πενήντα ετών που εμείς στηρίξαμε και υπηρετήσαμε ιδεολογικά και πολιτικά που παρενέβησαν αποτελεσματικά και δημιούργησαν αυτό το θαύμα . Έχεις δίκαιο Ειρήνη η έκρηξη σου ήταν δικαιολογημένη και αναρωτείται ο σοφός λαός μας , πως θα βαδίσουμε μπροστά με ένα εξωπραγματικό πρωθυπουργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/15 15:41

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΕΝΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 14/3/2014/ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟ ΣΟ ΣΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ 500.000.Ε,
    ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΤΕ ΕΡΓΑ ΤΣΑΒΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/10/15 15:57

    ΣΤΗ Λ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    ΣΤΗΝ ΟΔΟ Μ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ 6 ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΩΛΗΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ Η Λ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    Λ, Ι ΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΜΙΔΟΣ Λ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/10/15 16:05

    ΜΕΛΕΤΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΤΥΟΥ, ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΓΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 500.000,00,Ε,

    ΣΑΛΑΜΙΝΑ 14/3/2014
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Κ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/15 16:15

      το υπ. αριθμ. 20039/28/01/2014/ εγγραφο τησ περιφερειακησ
      ενοτητασ νησων.
      την υπ.αριθμ.2/2014, μελετη τησ Δ/νσησ τεχνικων υπηρεσιων του
      Δημου Σαλαμινασ,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/15 16:26

      ΑΣΦΑΛΤΟΔΡΟΜΟΙ
      ΟΔΟΣ 7,

      ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟΙ ΟΔΟΣ 14

      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 14/3/2014

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/10/15 17:19

    Αυτιπεριφερειαρχη Νησων κο Δημητριο Κατσικαρη

    Ο Δημαρχοσ Σαλαμινασ κ,Γιαννησ Τσαβαρησ

    14/3/2014
    Συντηρηση επαρχιακου και λοιπου οδικου δικτυου Σαλαμινασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/10/15 17:38

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ κ.ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΗ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ,ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΑΥΤΟ,ΕΚΕΙΝΟ,ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΧΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/10/15 18:04

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ
    http://salamina-press.blogspot.gr/2015/10/blog-post_97.html?showComment=1445007717138#c2557342985726031732

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ16/10/15 21:03

    Για τον κ. Χατζηπέρο,
    Και οι Σπέτσες έχουν προβλήματα δεν λέω, αλλά μ' αυτά που συμβαίνουν στη Σαλαμίνα τί θα κάνετε;
    Είναι άδικο και απαράδεκτο, να δημιουργείται τόσος θόρυβος και τόσος λόγος για το παραλιακό μέτωπο της Δραπετσώνας και την Κυνόσουρα της Σαλαμίνας ούτε λόγος.
    Ευχόμαστε κι' ελπίζουμε ότι, οι πολιτικοί, οι αρμόδιοι φορείς, οι διάφορες συλλογικότητες και οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής μας να συμβάλλουν ώστε, η Κυνόσουρα να εξαιρεθεί επίσης από τη διαγωνιστική διαδικασία και τη δικαιοδοσία του ΟΛΠ και να αποδοδεί στο φυσικό της δικαιοπάροχο, το Δήμο Σαλαμίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 09:01

      Αγαπητέ Δημήτρη,
      Όταν ο Θεός έβρεχε υπευθυνότητα η Δήμαρχός μας κράταγε ομπρέλα.
      Που ήταν εκείνη, όταν όλοι οι Δήμαρχοι με κοινή προσπάθεια-υπόμνημα απαιτούσαν;
      Είχε πλύση και δεν πρόκαμε;
      Γνωρίζεις πως λειτουργεί ως δημόσια υπάλληλος με αυστηρό μάλιστα ωράριο;
      Τώρα την θυμηθήκαμε την Κυνόσουρα που το πανηγύρι έληξε;
      Σκέφτηκες πως θα μπορούσε να είχε και δόλο;
      Εδώ δεν μπορεί η φουκαριάρα να λύσει μια απλή άσκηση μαθηματικών και να ισοσκελίσει έναν προϋπολογισμό της που ακόμα και ο Δήμος Γόρτυνας τον ισοσκέλισε και της βάζεις εξισώσεις;
      Για άλλα τέσσερα χρόνια τα κεφάλια μέσα λοιπόν για να μαθαίνουμε άλλη φορά τι ψηφίζουμε.
      Ο περήφανος λαός φίλε Δημήτρη δεν είναι άμοιρος ευθυνών μη δε το γράφοντος εξαιρουμένου.
      Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/15 10:04

      O LENHS EIPE OTI STO MORALH ETAJE !!!!!!MHPVS ETAJE KAI SE EMAS;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος16/10/15 22:18

    Κουτοπίπη το .....περιστεράκι...με...το...μουστάκι....σε...κάνει...πιό...ρόμπα....απότι....είσαι...σόλο...το...βουρκάρι....ρε...ξεφτίλα...25 μαρούλια...και...πούλησες...τη...Σαλαμίνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/10/15 01:13

    Τα γουρούνια θα υπάρχουν πάντα!
    Κατ’ αρχήν να πούμε ένα μπράβο στον Χρήστο Μαμμή και τα αλλα παιδιά της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου που με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν προσπαθούν να καθαρίσουν διάφορες περιοχές του νησιού.
    Αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς πόσα κτήνη κυκλοφορούν αναμασά μας, μόλις λίγη ώρα μετά των καθαρισμό της περιοχής γύρω από το γήπεδο Σαλαμίνας και το κλειστό Νίκος Γραμματικός και ενώ οι κάδοι είναι άδειοι κάποιοι γουρουνάνθρωποι φρόντισαν να δείξουν το πόσο κτήνη είναι και ότι ο Έλληνας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

    http://anatropespress.blogspot.gr/2015/10/blog-post_48.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/10/15 02:16

    Πάγωσε η αριστερή πλευρά της αίθουσας προχθές στο δημ συμβούλιο όταν η Δήμαρχος είπε ότι ο Τσαβαρής επί θητείας του φέσωσε το δήμο με 12 εκατομμύρια ευρώ. Άντε παιδιά, και σ΄ άλλα με υγεία, καλοφάγωτα !!!!!
    Κι εσυ δημότη πλήρωνε τα σπασμένα του σαν μα..κας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/10/15 05:16

    Μηνάκο γιατί αυτά δεν τα υπογράφεις ρε λαμόγιο;;;;;;;;;;;;;
    Πάλι αυπνίες είχαμε;;;;;;;;
    Η θάλασσα είναι κοντά..............γιατί δεν πας ψάρεμα;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/15 09:37

      Κουτοπίπη......το....περιστεράκι......με...το...μουστάκι.....λέει.....ότι....ο μηνακόμανάβης....μακάκα...σε...ανέβαζε.....λαμόγιο...σε...κατέβαζε...επειδή...τού...ζήταγες...περισσότερα.......

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος17/10/15 10:23

    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΦΡΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ:
    200.000 ΣΤΟΝ ΜΑΡΟΥΔΗ;
    130.000 ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ;
    1.000.000 ΣΤΟΝ ΤΙΚ;
    130.000 ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΟΥ;
    150.000 ΣΤΟΝ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟ;
    120.000 ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ;
    20.000 ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙΑ;
    ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.750.000€ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/10/15 16:21

    Μηνακομανάβη.....τελικά...είχες....δίκιο...όταν....έλεγες....ότι...ο...πιό...μακάκας.....που...στα...παίρνει....είναι...,ο..,κουτοπίπης....
    Αλλά....τι...να...κάνεις;;;;;;;
    Τάδε....έφη.....κουτοπίπη,,,,,,,,,το....περιστεράκι...με...το...μουστάκι.....
    Ρε....κουτοπίπη....πόσο...λαμόγιο...είσαι....;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/10/15 18:22

    Ποιόν μπορεί να πείσει ένας σαλιάρης με μουστάκη;
    μόνο εσένα που είσαι ίδιο κάφασι με σάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.