Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Οκτ 2015

Δραστηριότητες του Αντιπεριφερειάρχη στις 23 και 24 Οκτωβρίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου αμέσως μετά την ενημέρωση που έλαβε για την πρωτοφανή θεομηνία και τις μεγάλες καταστροφές στις υποδομές και τις περιουσίες των κατοίκων μετέβη (με κλιμάκιο μηχανικών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων) στο νησί της  Ύδρας. Πρώτο μέλημα του ήταν να βρει ανταπόκριση το αίτημα του Δήμου, προκειμένου να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Αφού έφτασε στο νησί, παραβρέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου του Δήμου όπου συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

Στη συνέχεια, με εκπροσώπους των τοπικών φορέων επισκέφτηκε σπίτια και επιχειρήσεις που επλήγησαν και έδωσε πληροφορίες για τις ενέργειες και τα δικαιολογητικά που πρέπει οι πληγέντες να κάνουν και να προσκομίσουν στους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να καταστούν δικαιούχοι αποζημίωσης. Ταυτόχρονα, φρόντισε να συγκροτηθεί κλιμάκιο καταγραφής ζημιών (από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας) το οποίο θα μεταβεί στο νησί, καθώς και να ζητηθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση, από τους αρμόδιους φορείς (συναρμόδια Υπουργεία), για την εκτέλεση των απαιτούμενων έργων αποκατάστασης.

Το Σάββατο μετέβη στον Πόρο στο κτήριο Συγγρού όπου παρέστη και χαιρέτησε εκ μέρους της Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας, στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για ενημέρωση των κατοίκων, καθώς και δωρεάν εξετάσεις, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων μαζί με ειδικούς διαβητολόγους υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας σε συνεργασία με τον Δήμο. 

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/15 10:12

    Γιατί δεν επιτρέπεις σχολια στις μπαρούφες του μαριδακη.
    Στο απαγόρεψε ο συνομιλητής της Μέρκελ και του Γιούνκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/10/15 10:15

    Εγώ έχω μία απορία, γιατί στις αναρτήσεις του κ.Μαριδάκη ο διαχειριστής βάζει φραγμό στα σχόλια και δεν μπορεί κανείς να σχολιάσει τα γραφόμενα του; Και γιατί δεν το κάνει και σε άλλους αλλά μόνο επιλεκτικά; Τι είδους προστασία είναι αυτή; Και μπορεί ο κάθε Μαριδάκης να λέει ότι του κατέβει όταν τα έγγραφα που ο ίδιος παρουσιάζει λένε άλλα;
    Από πού κι ως πού μιλάει ότι ο Γιούνκερ έδειξε ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο;
    Από πού κι ως πού μιλάει για προγραμματισμένη προσωπική συνάντηση με την κα Corine Cretu; Η επιστολή άλλα γράφει.
    Η επιστολή λέει ότι ο Γιούνκερ δεν μπορεί να δώσει θετική απάντηση στο αίτημα του για συνάντηση τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες λόγω φόρτου εργασίας και του συνιστούν να απευθυνθεί αν θέλει στην επίτροπο περιφερειακής πολιτικής Corine Cretu για διερεύνηση πιθανότητας συνάντησης μαζί της.
    Τώρα πώς τη φόλα την ονομάζουμε επιτυχία δεν μπορώ να καταλάβω εκτός κι αν δεν ξέρει να διαβάζει αγγλικά.
    Αφιππεύσατε του καλαμίου κύριε, προσγειωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/10/15 10:46

    ΜΑΡΙΔΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/10/15 15:07

    ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ "ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/10/15 16:41

    Παιδιά μαζευτετους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/10/15 19:25

      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ . κοιτα ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/10/15 18:01

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/10/15 22:16

    Από το Google . Corina Crețu is a Romanian politician, and incumbent European Commissioner for Regional Policy
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    Corina Creţu) είναι μια ρουμανa πολιτικός, Ευρωπαίa Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική και φυσικα δεν ειναι ¨"Επίτροπος ολων των κρατων για τα θέματα της ανάπτυξης και ευρωπαϊκών επενδύσεων"

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΝΑ ΙΧ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΓΩ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/10/15 08:15

    Μαζέψτε τον Χατζηπέρο έχει ξεφύγει τελείως. Νομίζει ότι είναι και Δήμαρχος Σαλαμίνας. Μέχρι κε Χατζηπέρο σοβαρέψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.