Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Οκτ 2015

11οι ΔΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ ΤΟΥ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ

Απολύτως επιτυχημένη ήταν η πρώτη συμμετοχή της ομάδος καγιάκ του Α.Ν.Σ Γυάλας σε διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, τρεις αθλητές και μια αθλήτρια καγιάκ ταχύτητας του ομίλου μας, αγωνίστηκαν στην 11η Διεθνή Ρεγκάτα (18 Οκτωβρίου 2015) που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό, στη λίμνη του φράγματος Γερμασόγειας έξω από τη Λεμεσσό.

Οι αθλητές Δημήτρης Μπουφίδης, Νικόλας Παπαδάκης, Αντώνης Κούκουρας και η αθλήτρια Ελένη Μπαρτζίλα, που εκπροσώπησαν το όμιλο μας και τη Σαλαμίνα (όλοι πρωταθλητές Ελλάδος), κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο στους τελικούς των αγωνισμάτων που συμμετείχαν, πραγματοποιώντας εκπληκτικές αγωνιστικές προσπάθειες.
Αναλυτικότερα, οι επιτυχίες μας έχουν ως ακολούθως:
α) Ελένη Μπαρτζίλα, χάλκινο μετάλλιο στο μονοθέσιο καγιάκ 200μ κατηγορίας Girls και 4η θέση στο μονοθέσιο καγιάκ 500μ της ίδιας κατηγορίας με 11 συμμετάσχουσες αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της κατηγορίας της,
β) Αντώνης Κούκουρας, χάλκινο μετάλλιο στο μομοθέσιο καγιάκ 200μ κατηγορίας Boys με 11 συμμετέχοντες αθλητές και
γ) Δημήτρης Μπουφίδης και Νικόλας Παπαδάκης, χάλκινο μετάλλιο στο τετραθέσιο καγιάκ 200μ κατηγορίας Senior Men μαζί με τους αθλητές του ΕΝΟΑ Αλέξανδρο Βαρβαρέσο και Νικόλαο Μαστραντωνάκη, μεταξύ 6 συμμετασχόντων πληρωμάτων.
Οι επιτυχίες αυτές συνέπεσαν με τη συμπλήρωση 20 ετών του προπονητού μας Αθ. Δ. Βιλλιώτη ως προπονητή Κανόε-Καγιάκ και 20 ετών αθλητικής δραστηριότητας στο καγιάκ ταχύτητας του αθλητού μας Δημήτρη Μπουφίδη.

Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα, Ρωσσία, Ουγγαρία, Δανία, Σλοβακία και Ισραήλ. Με τις διακρίσεις αυτές ολοκληρώνεται μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για τον όμιλό μας ! Οι αθλητές μας συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Πέτρο Μερκούρη ως αρχηγό αποστολής και τον προπονητή τους κ. Αθ. Δ. Βιλλιώτη. 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/10/15 20:55

    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ . ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΥΑ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/10/15 08:47

    μπράβο σε όλους σας και περισσότερο στην ελενιτσα σε δυο χρονάκια ακόμη θα την βλέπουν με κιάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/15 10:38

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΒΙΛΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ[ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ]ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΑΛΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ22/10/15 19:05

    Θερμά συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές αυτών των μεγάλων αθλητικών διακρίσεων. Παρακολουθούμε, με μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια τόσες πολλές διακρίσεις και επιτυχίες από ένα μικρό και περιφερειακό Σύλλογο και μένουμε έκπληκτοι!!!
    Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστουμε! Η Σαλαμινα πρεπει κ το αξιζει, να ειναι αθλητικα ΠΑΝΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.