Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Οκτ 2015

Τράπεζα αίματος από την “Στάση Ζωής” και το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας”

Τράπεζα αίματος, για να καλυφθούν οι ανάγκες της Σαλαμίνας, δημιουργήθηκε από την “Στάση Ζωής” και το “Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας”. Η τράπεζα αίματος με την επωνυμία “Στάση Ζωής - Σαλαμίνα”, φιλοξενείται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας (τμήμα αιμοδοσίας).
Η αιμοδοσία γίνεται εκεί, καθημερινές και Σαββατοκύριακα, από τις 08:30 έως τις 13:30. Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου αλλά και στα αντίστοιχα τμήματα των άλλων δημόσιων νοσοκομείων και πρέπει να δηλώνουν ότι αιμοδοτούν για την “Στάση Ζωής - Σαλαμίνα”.

Πολύ σύντομα θα οργανωθούν αιμοληψίες εδώ στη Σαλαμίνα, με κινητή μονάδα αιμοληψίας που θα έρχεται στο νησί σε τακτά χρονικά διαστήματα για να εξυπηρετούνται οι αιμοδότες.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Το  αίμα που συγκεντρώνεται σώζει ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται τεχνητά, ούτε υποκαθίσταται … Μόνο δωρίζεται!
Αρκούν 15 λεπτά από τον χρόνο μας (τόσο διαρκεί περίπου η αιμοδοσία) για να σωθεί μιά ζωή. Αυτά τα 15 λεπτά, για τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας είναι “ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ”.
Η Εθελοντική Ομάδα του

Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/15 23:36

    10000000000 μπραβο ειναι λιγα μπροστά στο εργο που κανετε στη κουλουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/15 00:36

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/10/15 11:10

    Eπιτέλους κάποιοι που νοιάζονται για μας. Χίλια μπράβο παιδιιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/10/15 18:46

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.