Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Οκτ 2015

Μήπως μετά από το φετινό φιάσκο θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε κα Δήμαρχε; Μήπως θα έπρεπε το όλο στόρι να το χειριστεί υπεύθυνη επιτροπή της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν υπάρχει σελίδα στο ιντερνέτ που να μην μας λοιδορεί. Ντροπή πια.

Ο Καμμένος και η τρίκυκλη μοτοσυκλέτα της... Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Όλα όσα έγιναν στην κιτς εκδήλωση με το κόκκινο χαλί και τις παλέτες
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  ΤΟ ΒΗΜΑ 01/10/2015 15:33
Το κόκκινο χαλί το ξήλωσαν βιαστικά από έναν διάδρομο του δημαρχείου Αμπελακίων, με εντολή της δημάρχου Ρούλας Νάνου. Τις παλέτες τις «δανείστηκαν» από παρακείμενη οικοδομή. Μόνον που ούτε το κόκκινο χαλί ούτε οι παλέτες μπόρεσαν να κρύψουν την βρωμιά της παραλίας.
Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η κιτς εκδήλωση για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας γίνεται κάθε χρόνο, αλλά πέραν της τοπικής κοινωνίας κανείς δεν ενδιαφερόταν για έναν απλούστατο λόγο: Ουδείς υπουργός εξεφώνησε ποτέ λόγο. Δηλαδή έως πρότινος έρχονταν υφυπουργοί ( όπως για παράδειγμα ο κ. Ελευσινιώτης) αλλά ποτέ υπουργός για να εκφωνήσει λόγο. 
Και αν ο Πάνος Καμμένος δεν είχε ένα πρόβλημα, όπως παραπονιόταν με τον αυχένα του σίγουρα θα μιλούσε για αρκετή ώρα γιατί η εκδήλωση, παρουσία πρέσβεων, ναυτικών ακολούθων, των κοριτσιών του Σώματος Ελληνίδων, του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνας Κωνσταντίνου και κυρίως των τηλεοπτικών καμερών προσφερόταν για πλούσιο θέαμα.

Κι ας διαμαρτύρονταν οι ευσεβείς κάτοικοι της περιοχής ότι άφησαν τόση ώρα τον σεβασμιότατο μέσα στον ήλιο, χωρίς κανείς να σκεφθεί του προσφέρει ένα ποτήρι νερό ή έστω μια καρέκλα και ήταν αναγκασμένος ο άνθρωπος να βλέπει επί μία ώρα τους πρέσβεις και τους στρατιωτικούς και ναυτικούς ακολούθους να περπατούν ο ένας μετά τον άλλον στο κόκκινο χαλί (αυτό που σκέπαζε την παλέτα) και να ρίχνουν τα στεφάνια στη θάλασσα.
Αμ το άλλο; Ηταν, βλέπετε και η παρέλαση. Οχι συνηθισμένη παρέλαση, απ΄αυτές που μόνον ο Π. Καμμένος μπορούσε να κάνει. Πέραν των στρατιωτικών τμημάτων, και των ταρατατζούμ, παρήλασαν και κάτι περίεργοι τύποι που έλεγαν πως ήταν έφεδροι Λοκατζήδες ή βατράχια καθώς και μια τρίκυκλη βρετανική...μοτοσικλέτα αυθεντική της στρατιάς... Μοντγκόμερι, με έτος κατασκευής το 1939. Τώρα θα πείτε τι γύρευε η τρίκυκλη μοτοσικλέτα με πλήρωμα ντυμένο με βρετανικές στολές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (αυτές με τις γέτες, το κράνος ταψί και τους τελαμώνες) στην επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, ουδείς μπόρεσε να δώσει εξήγηση.
Της τελετής της ρίψης στεφάνων είχαν προηγηθεί όχι ένα, αλλά δύο τρισάγια (το ένα στην εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου και του άλλο επί τόπου), υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των ηρώων που έπεσαν υπέρ πατρίδος.
Οι επίσημοι και ήταν αρκετοί πήγαν στον τόπο της Ναυμαχίας με φέρρυ- μπόουτ, ορισμένοι όμως όχι ως κοινοί θνητοί (δηλαδή να βγάλουν εισιτήριο και να περιμένουν στο κατάστρωμα).
Για παράδειγμα ο αμερικανός επιτετραμμένος εμφανίστηκε μ΄ένα θωρακισμένο Audi Α6, με τέσσερις φουσκωτούς πλήρωμα και πίσω του ένα Σκόντα με άλλους δύο. Οι φουσκωτοί κατέλαβαν ολόκληρο το πλοίο.
Ο Ρώσος στρατιωτικός επιτετραμμένος ήταν όλο εκπλήξεις. Πρώτα απ΄όλα μιλούσε άψογα τα ελληνικά, τόσο που όταν χαιρετούσε τους δικούς μας (και τον κ. Καμμένο) κοίταζαν την  στολή του (για να βεβαιωθούν ότι δεν είναι Έλληνας στρατιωτικός) και εν συνεχεία τον ρωτούσαν πού τα έμαθε. Αυτός έλεγε ότι η καταγωγή του ήταν από τα Ουράλια , πλην όμως δεν έδινε και πολλά στοιχεία. Ηταν όμως ευγενέστατος. Ο κ. Καμμένος πήγε στον τόπο της εκδήλωσης με την υπουργική Μερτσέντες, αλλά με άλλο Φέρρυ μπόουτ, διαφορετικό μ΄αυτό που πήγαν οι υπόλοιποι.
Ο υπουργός Αμυνας φαινόταν συγκινημένος. Ηταν ο μόνος που στάθηκε πάνω από τη θάλασσα για αρκετή ώρα αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής στους νεκρούς σαλαμινομάχους.
Οι κάμερες, οι φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά όταν έριξε το στεφάνι στη θάλασσα και για το λόγο που εξεφώνισε αμέσως μετά για το πόσο μεγάλη αξία έχει  να είσαι Ελληνας. Εκείνο που έκανε εντύπωση (στους δικούς μας γιατί οι ξένοι δεν γνώριζαν) είναι ότι ο Καμμένος δεν ασχολήθηκε με τον... Καμμένο. Ηταν παρών και ο αποπεμφθείς (για τα ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά τιτιβίσματά του) υφυπουργός Δ. Καμμένος, αλλά ο υπουργός έκανε ότι δεν είδε, όσο κι αν προσπαθούσε ο Δ. Καμμένος να τον πλησιάσει ή έστω να εμφανιστεί σε κάποιο πλάνο τηλεόρασης. Ο Δ. Καμμένος ήταν... κομμένος από παντού. Στεφάνια πάντως έριξαν οι πάντες (περιλαμβανομένου και του Ι. Τραγάκη) και ας μην τους τράβηξαν οι κάμερες.
Βεβαίως ήταν και τα κοριτσάκια που και αυτά υπέφεραν από τον ήλιο, άλλες ντυμένες με παραδοσιακές στολές του 1821 και άλλες με παραδοσιακές στολές του 480 π.Χ. (κάτι που έμοιαζε σαν χλαμύδα), αλλά όπως έλεγαν οι τοπικοί παράγοντες κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο και όλοι  αυτό το πανηγυράκι το έχουν συνηθίσει. Ηταν στο τέλος και η δεξίωση που παρέθεσε η δήμαρχος (και αυτή δεν την έδειξε η τηλεόραση) με καναπεδάκια και αναψυκτικά, πλην όμως ελάχιστοι είχαν την διάθεση να την τιμήσουν, μετά την τόση ταλαιπωρία που είχαν υποστεί.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/10/15 08:25

    Κάποια θέματα όπως τα Σαλαμίνια θα πρέπει να είναι χειρισμοί έξω και πέρα από συνδυασμούς και κόμματα και καμιά δικαιολογία δεν αρμόζει στην ξεφτίλα κα Δήμαρχε.
    Αν δεν σας άρεσε το γραφείο των Σαλαμινίων που 'χε στήσει ο Μαριδάκης ας το φερνες για συζήτηση να το αλλάξετε
    Δεν σβήνουμε κάθε τι καλό χω΄ρίς να το αντικαταστήσουμε.
    Τα ίδια κάνατε και με το κοινωνικό παντοπωλείο, το κλείσατε και εξακολουθείτε να πληρώνετε το ενοίκιο, αυτό πως λέγετε στην γλώσσα σας; Καλύτερα μην σας το πω θα σας πικράνω και δεν το θέλω,
    Μόνο σκέψου αυτό να το χε κάνει ο Τσάβες δεν θα τον ξέπλενε ούτε το ποτάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/15 08:26

      στου κουφού την πόρτα, παρε την πόρτα και φύγε

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/15 10:13

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ? Π Ο Π Ε Σ Α? ΕΧΘΕΣ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ κ. ΜΑΡΙΔΑΚΗ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ Η ΠΟΛΥΖΟΥ , ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ. ΧΑΛΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/15 01:11

      ΠΟΛΥΖΟΥ ...ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ , ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΑΠΟΜΠΟΥΛΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΑΝΑ , ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ????????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ???? ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ?????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/15 01:15

      ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΜΕ ΧΛΑΜΙΔΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ .... ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/15 14:55

    Η ηλιθιότητα πάει ... σύννεφο. Φέτος όπως και πέρσι έγινε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση χωρίς φράγκο να βάλει ο Δήμος, όπως αρμόζει στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας του 480 π.Χ. με πλήθος "υψηλών" προσκεκλημένων και με ιδιαίτερη επιτυχία. Γιαυτό και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Πού είδατε εσείς τις κιτς εκδηλώσεις; Τόσα χρόνια που πράγματι γινόντουσαν κιτς εκδηλώσεις με δαπάνες δεκάδων χιλιάδων ευρώ, πού ήσασταν, στον Άρη ή στον Κρόνο; Το χαλί δεν μπήκε πρώτη φορά, έμπαινε πάντα. Γιατί δεν βγήκε λοιπόν κάποιος τα προηγούμενα χρόνια να τις χλευάσει όπως γίνεται σήμερα; Δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν συμφέροντα; Η αλήθεια είναι ότι τα ΜΜΕ έχουν στοχοποιήσει τον Καμμένο και ψάχνουν να βρούν ευκαιρίες. Εμείς οι Σαλαμίνιοι δε θα πρέπει να γίνουμε χάνοι και να τρώμε ότι μας σερβίρουν τα τρωκτικά του δημόσιου χρήματος που εκπροσωπούνται από τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/15 20:21

      Aφού ήταν σεμνή και λιτή η εκδήλωση, τι το θέλατε το ρημάδι το κόκκινο χαλί, το βρώμικο κιόλας. Αντε ρε προχειράντζες, έχετε συνηθίσει στο καρακιτσαριό και τίποτα δεν σας κάνει εντύπωση πλέον. Αμ ο εθελοντής μέσα στο κάδρο, τι στην ευχή παριστάνει, μπορεί να μου πει κάποιος; Μόνο τις ευθύνες σε άλλους ξέρετε να ρίχνετε, τώρα σας φταίνε τα ΜΜΕ. Φάτε τώρα την ξεφτίλα στο πανελλήνιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/10/15 20:21

      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΛΕΤΤΕΣ ΠΕΡΣΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗ ΡΕΖΙΛΕΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΛΑΤΕΤΣΙ ( ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ) . ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΒΟΛΕΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/15 16:21

    έχουν στοχοποιήσει τον Καμμένο και ψάχνουν να βρούν ευκαιρίες.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΛΛΕΤΕΣ;;;;;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΑΛΙ;;;;;;;ΡΕΖΙΛΙΑ Ε ΡΕΖΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/10/15 20:49

      Διάβασε το salaminapress θα σε καταπραΰνει. Παλέτες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, εκτός κι αν θέλουμε να βουτήξουνε στο βούρκο..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/15 00:54

      Αχ Γιαννη...Γιαννη κατανοω την πικρα...εσενα δεν σε τιμησε υπουργός καταπινετε ευκολα νομιζεις αυτο;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/15 19:28

    Τι εμαθα ο Μητροπουλος και ο Γαλανακης αρρωστησαν ;;;;;;Καλα και οι δυο μαζι;;;;;;;;πρεπει να ανησυχουμε;;;;;;;;;;;;;;;
    Τι τους ποτιζεις κ. Δημαρχε και τους αρρωστενεις;;;;;;;;;;;τους Συμβουλους σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/10/15 00:55

      Αρσενικο...ελα να δωσουμε και σε σενα

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.