Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Οκτ 2015

Λαϊκή Ενότητα. Όχι στο ξεπούλημα και στην ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ και Κυνόσουρας


13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/10/15 10:35

    κυρια ναννου δεν ντραπηκατε καθολου ηρθε ο κυριος καμμενος και τον ξεφτηλισατε τελειως ,περπατησε πανω σε παλετες ,περπατησε στο κοκκινο χαλι κηδειων του κυριου ζογκου και το κορυφαιο παρελασε μπροστα του μηχανη γερμανικη,τι ντροπηηηηηηηηηηη δεν κοκκινησατε καθολου με ολα αυτα τα ρεζιλικια.......................................αφου δεν ειστε αξια να διοργανωσετε τιποτα παρατηστετααααααααααααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/15 10:54

      Τώρα ρε αδερφέ πες μου σε παρακαλώ, στην παρούσα ανάρτηση τι δουλειά έχει το χάλι της φουκαριάρας; 'Αστο να πάει...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/10/15 00:30

      Ρε....αι κιου! Αντε ντε μπας και ξαστερωσεις

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/10/15 12:12

    Ανώνυμος3/10/15 01:20
    Τσαβαρή αν είναι αλήθεια αυτά που γράφονται ότι έχεις κάνει μήνυση και αγωγή 30.000 ευρώ στον γιο της Δημάρχου για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή έγραψε στο facebook ότι το ταμειακό άνοιγμα του δήμου ήταν 600.000 ευρώ όταν παρέλαβε η μάνα του, τότε την έχεις βαμμένη και βρες τρύπα να κρυφτείς.
    Έπεσες σαν χάνος σε δύο παγίδες, τη μία με το Πτυχίο της Δημάρχου που σε ξεφτίλησε και η δεύτερη με το ταμειακό άνοιγμα που έγραψε ο γιός της. Τόσο μακάκα ειλικρινά δεν σε περίμενα. 4 χρόνια δήμαρχος ήσουνα, τίποτα δεν έμαθες; Ρε Τσαβαρή εσύ ο ίδιος δεν έλεγες στο δημοτικό συμβούλιο ότι ΝΑΙ έπαιρνα λεφτά από τα ειδικευμένα, τώρα τι ζητάς και κάνεις μήνυση και αγωγή κατά του παιδιού; Και καλά λέει ο παραπάνω, γιατί δεν έκανες μήνυση στην μητέρα του - Δήμαρχο για όσα έχει γράψει για σένα; Αυτό που έγραψε το παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτά που σε κατηγορεί η Δήμαρχος. Γιατί στην περίπτωση της Δημάρχου κλάνεις μαλλί και στην περίπτωση του γιού της κάνεις το μάγκα; Και τι τον πέρασες το Μιχάλη ρε καραγκιόζη, κανένα μαμόθρευτο ή κανά αμόρφωτο βούη ΙΕΚτζή σαν και σένα; Δεν ξέρεις ότι είναι Ναυπηγός - Μηχανολόγος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με μυαλό 10 φορές πάνω από το δικό σου; Του κάνεις και το μάγκα; Μια μπουκιά σε έχει, πότε θα το καταλάβεις;

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος3/10/15 01:25
    Δυστυχώς είναι αλήθεια όσα γράφονται. Η μήνυση και η αγωγή έχουν γίνει. Το χειρότερο είναι ότι το άνοιγμα δεν είναι μόνο 600.000 αλλά 1.150.000 ευρώ. Και τώρα η μπάλα θα πάρει και υπαλλήλους. Αναμείνατε λίγο στο ακουστικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/15 15:16

      Μηνά πάλι κάνεις λάθος. Το άνοιγμα που άφησε ο Τσάβες είναι 1.150.000.000....... και βάλε.
      Έχω μια απορία όμως ρε μεγάλε. 13 μήνες τώρα διοικείς τον Δήμο. Γιατί δεν τον πήγες στον Εισαγγελέα έστω και με τις 600.000 άνοιγμα που λες ότι είχες βρει και έκανε την μακακία ο κανακάρης σου και το έγραψε επώνυμα στο προφίλ της Δημάρχου και εξ ονόματι της; Όχι μόνο δεν πήγες αλλά μόλις ο Τσάβες έκανε μήνυση και αγωγή στον κανακάρη σου αυγάτισες το άνοιγμα. Το διπλασίασες !!!!
      Μηνά είσαι γέρος άνθρωπος και χρόνια στην πιάτσα. Γι αυτό σοβαρέψου.
      Κοίτα να δεις τι θα γίνει με τον Δήμο. Δεν μπορείτε να το τσουλίσετε.
      Για τον Τσάβες είπες ... είπες .... προεκλογικά πολλά !!!! Και σε πιστέψαμε !!!! και σε κάναμε Δήμαρχο. Δεν τον έστειλες όμως φυλακή όπως μας έλεγες για τις λαμογιές που μας έλεγες ότι είχε κάνει στον Δήμο;
      Αντίθετα βλέπουμε ότι ο Τσάβες σας πάει καροτσάκι και πρόσεχε Μηνά μην σας κλείσει αυτός φυλακή.
      Πολλά ακούγονται Μηνά για ψιλοαρπαχτές αλλά και χοντροαρπαχτές που ετοιμάζεσαι να κάνεις.
      Σοβαρέψου Μηνά και τον νου σου. Φυλάξου γιατί δεν ξέρεις με ποιον τα έχεις βάλει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/15 15:34

      Καλά, μέχρι τώρα λέγατε ότι είναι λαμόγιο και τα ΄χει αρπάξει, τώρα λες ...ετοιμάζεται να τ' αρπάξει;
      Πόσο ξεφτίλες είσαστε μωρέ; Του Περικλάκια, του Κιόρη και της τασουλίτσας έχετε μοιάσει;
      Ου να μου χαθείτε αλήτες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/10/15 16:07

      Τις ψιλο ... τις έχει κάνει και τις κάνει καθημερινά. Τις χοντρο.... ετοιμάζει

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/10/15 12:20

    Ανώνυμος3/10/15 12:18
    Μη γράφετε για Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία γιατί τον πιάνει τεταρταίο πυρετό τον Τζαβαρή. Άντε αργήσατε, αρχίστε να ζητάτε και το δικό του πτυχίο. Μόνο που αυτός δεν θα σας το τρίψει στη μούρη όπως έκανε η μάνα του-Δήμαρχος, θα σας το χώσει στο ........... στόμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/10/15 15:51

    Γιαννάκι με το άβυσο μίσος που τρέφεις κατά της Δημάρχου και της οικογένειας της μας έκανες και χάσαμε τις εκλογές και με τη μακακία σου να τα βάλεις με το γιό της έβαλες την ταφόπετρα στο συνδυασμό. Καιρός να βρούμε άλλον αρχηγό γιατί όπως πας θα μας ρίξεις κι εμάς στο γκρεμό. Ανοιξες τον ασκό του Αιόλου και ο μεγάλος δεν αστειεύεται, τώρα θα μας πάει καροτσάκι έναν - έναν, εδώ είμαστε και θα το δεις. Το χειρότερο όμως απόλα είναι ότι θα συμπαρασύρεις και υπαλλήλους που μας στηρίξανε και κλείνανε τα μάτια τους σε όσα κάναμε. Τώρα ποιός θα τους σώσει κι αυτούς; Όταν σας τ΄έλεγα εσείς γελάγατε μαζί με τον βλάκα τον Πέτρο, τώρα τι κάνουμε; Προβλέπω να γίνεται τσουνάμι η υπόθεση κι ο σώζων εαυτόν σωθείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/15 16:09

      Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές φίλε Μηνά.
      Γιαννάκις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/10/15 16:12

      Μηνά μήπως προτιμάς το "Γιανάκι" με ένα ν.
      Λέω εγώ τώρα ... για να καταπίνεται πιο εύκολα.
      Για το καλό σου το λέω.
      Έτσι που σου κάθεται στον λαιμό .... να καταπίνεται πιο εύκολα βρε ...
      Μην πνιγείς κιόλας και σε χάσουμε.
      Όχι τίποτα άλλο. Θα μας λείψει ρε μπαγάσα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος3/10/15 19:24

    Γεια σου ρε Μηνά 3/10/15 15:51. Εγώ πάντα έλεγα ότι είσαι φιλαράκι. Ο Τσάβες δεν άκουγε. Αλλά επειδή είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες, δε ψήνεις τον Μιχαλάκη να αναλάβει τον συνδυασμό μας; Γιατί της μαμάς του έχει γίνει σκορποχώρι.
    Πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Μηνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/10/15 20:35

      Είναι πονηρός ο βλάχος. Κάτσε, σου λέει, αφού φεύγουν από τον δικό μου, θα πάρω από του αλλουνού. Γι' αυτό έχει βάλει λυτούς και δεμένους μπας και κάνει καμιά μεταγραφή. Με το καλό ή με το άγριο..........

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.